Written by AbangNara | April 10th, 2013

Ramai betul yang menghantar email mahukan gambar Maya Karin di red carpet ABPBH2012. Mentang-mentang la Maya Karin tue cun dan single. Semua teruja la nak melihat kecantikan dirinya. Sabar jerlah Abang Nara ngan korang nie.

maya

Puas hati? Kalau tak puas hati lagi, Abang Nara akan mengupah paparazi untuk mengikuti pergerakan Maya Karin selepas ini. Barulah korang boleh menatap wajah Maya Karin sebanyak yang boleh. Tapi Abang Nara sebenarnya suka tengok Almy Nadia di ABPBH2012. Comel sangat.
mayaMesti Fizz Fairuz gigit jari melihat bekas kekasihnya ini. Diharap mana-mana jejaka sila mengorat Almy Nadia ini. Kesian pulak dia single lama-lama. Lagi 30 keping gambar sekitar red carpet ABPBH2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit MIGOnline.

P.S: Video buli budak sekolah tersebar

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

maya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

148 responses to (32 GAMBAR)Sekitar Red Carpet ABPBH2012

  1. LESONG says:

    ROZITA MCM MAK LAMPIR..KAH3!

    0

    0
    • red says:

      linda onn pon sama…baju dh cun tp muka macam org sakit aje

      (dengar2 maya karin ni muka cun tapi ketiak busuk…betul ke??ada sesapa blh jawab? hehe)

      0

      0
      • em says:

        eleh, aku tak tau lah ketiak dia berbau ke tidak. tapi kalau berbau pun, dia artis, banyak duit, ko ade kew……

        0

        0
        • Mak Jemah Hanya Tersenyum says:

          suka tengok hubungan akrab antara mak dan anaknya – RCW dan Zain :)

          0

          0
        • red says:

          em…duit ada tp xle melaut mcm dia…takat nak beli deodorant tu mampu le hehe

          0

          0
        • nini says:

          Enot pakai tudung tp lagging ketat nampak betis..ini terpengaruh ngan kawan baik Adodo die la nie..sian x3..

          0

          0
        • nini says:

          Kalu aku jadi anak nenek Ta, memag dah sorok muke xnak g sekolah..kalu pg pon buat sakit hati je kena buli disebabkan perangai x senonoh mak sendiri..

          0

          0
        • aku itu ini says:

          IZARA & NAD ZAINAL PLG CUN N CUTE!!!!

          0

          0
      • bale says:

        dekat atas ni jawapan kpd,kenapa banyak wanita yang masuk neraka..padahal pintu2 kebaikan dan pintu2 surga terbuka buat wanita, dan Allah telah memudahkan wanita untuk masuk ke dalam syurga…haih..rugi sungguh la kaum hawa yang kejar dunia semata.

        0

        0
      • Cik Tipah says:

        Maya Karin tu mmg smelly. Cik Tipah pernah duduk sebelah dia. Badan bau mcm tak mandi/bau hamis badan org putih gitu.

        0

        0
      • lelaki says:

        busuk2 pun…sebagai lelaki…aku tetap terpikat dgn kecantikannya…

        0

        0
      • Mira says:

        ..jangan lupa tengok yg ini ya. UMNO-BN bakal mundur di PRU13! Takbir..

        0

        0
        • Lalola says:

          Mai dah si bingai ni.. Sini ruang gosip artis lah.. Anwar Ibrahim tu bukan artis.. Bodoh piang.. Tu laa nak berpolitik bagai.. Entah-entah sekolah pun tak habis lagi.. Kacau mood aku nak baca blog nara ni..

          0

          0
        • UMNGOK says:

          Tipikal orang UMNO kat atas ni …maki hamun hina budaya adalah UMNO.

          0

          0
        • Anonymous says:

          mira…ko dh knp pasal politik nk msk korem nie….ntah2 ko pun xdaftar lagi untk undi…hahahaha

          0

          0
        • suky says:

          habislah malaysia kene jual kat US kalau PKR yang memerintah. habislah kita semua. oh tidakkk! aku tengok time umno perintah negara ni okay je. masok je kau PKR, hancor doe rakyat!

          0

          0
        • Pro Umno Selevel Kerbau says:

          Orang2 Cina…di Malaysia hanya 40 peratus…kenapa takut????

          0

          0
        • Podahhh says:

          Tahukan kamu semua…siapa dpt paling banyak kontrak di Petronas ? Anak Mahathir berbilion2. Ya, rakyat diutamakan… kiss my belacan smelly ass, Najib !

          0

          0
        • sila bukak minda says:

          KENAPA HARGA GULA NAIK…SEBAB SYED MOKTAR ADA SYARIKAT GULA. ITU SEMUA PENGAMPU2 UMNGOK.

          0

          0
        • Lalola says:

          To UMNGOK : Ni bukan typical umno ke pas ke pkr ke.. Alaaa.. Penyokong lain pun same jugak menyumpah BN.. Ko pun same nickname ko tu bukan menghina parti UMNO ke..? Jangan lah tuju silap orang lain je.. Ko pun same.. Lagi satu.. Betul laa ape aku cakap.. Sini ruang gosip ARTIS.. Tau tak ARTIS tu ape..? Taktau..? Kesian.. Sila laa GOOGLE.. Ni yg duk promote DSAI kat sini buat ape..? Muak laa potitik je 24 jam.. Aku datang blog nara ni saja bergosip-gosip.. Bukan tambha stress bila ade si bingai macam Mira ni duk sakan post pasal politik.. Kot ye pun.. Pegi laa tempat lain yg khas n khususnya utk POLITIK..

          0

          0
      • Anonymous says:

        ade jugak dgr sal ni..org ckp badan dye berbau..maybe sbb dye hormon mat salleh kot..tp dye cantik la

        0

        0
      • Anonymous says:

        betul kot..sb die kn mcm nature lover cket..so nk semulajadi kot..elkekekekek

        0

        0
    • joyah says:

      ixara dgn marsha cantik just nice.. cik ta..??? mcm nyah thailand..

      0

      0
    • kook says:

      satu hari Allah turun bala dekat dorang baru la nak sedar kot..eee gerunnya dlm satu dewan tu majaroti org islam tp berpakaian mcm tak kenal sapa tuhan dah dorang ni..kbykan dan bersuami..suami pun jahil tak reti nak tegur ke pakaian isteri ke?

      0

      0
      • kak says:

        doakan kebaikan,& kesedaran kpda mereka bukannya keburukan atau bala…tak baik mendoakan keburukan ….nanti menimpa diri sendiri…

        0

        0
        • kook says:

          bukan mendoakan yang tak baik.tp sbb perangai mcm dorang yang lupa diri n lupa tuhan ni la Allah turunkan bala..bala tak semestinya utk keburukan saja..malah peringatan n amaran kepada manusia..jgn lalai dgn dunia yg sementara..yang baik dtg dr Allah..yg buruk dr manusia sendiri..wallahualam

          0

          0
    • mutiara says:

      adibah nor simple je..yg berlakon dalam kiah spy tu, tebiati ke pakai baju cmtu??

      0

      0
    • weee says:

      che taa buruknye baju hangggggggggggggggggggggggg ! mcm separa bogelzzz

      0

      0
      • jay ai says:

        aku sokong weeee……buruk giler…pesen kurun ke brapa ntah…

        0

        0
        • belon says:

          kau sama dgn aku perasan baju nenek ta amat buruk..suka sgt pki inner ikut kaler kulit. lps tu labuci tutup benda tut tut je..amat tak tahu malu..yelah kalau dia ada maruah dah lama dia x pki ghupe gitu kan

          0

          0
    • Anonymous says:

      sape yang pakai baju macam bogel tu? (gambar no 23)

      0

      0
    • kak timah says:

      ZED ZAIDI XDE SEBAB TENGAH MEMPROSES PERMOHONAN ARTIS YG MEMOHON BAUCAR KAIN 1 MALAYSIA (BK1M) UTK YG BERKELAYAKAN SAHAJA

      0

      0
    • Olga says:

      HENSEM SUAMI ELLA

      0

      0
    • Olga says:

      HEYYYY U OULSSSS SAPE YG BISING2 NAK TGOK GMBR ARTIS SENDU SMLM TU????????SKG DH ADA GMBR ARTIS SENDU CEPAT LAH MELAHAR SAMA2 SKG

      0

      0
    • katun says:

      OH MAN!!! SEMUA ORANG MELAYU DAN ISLAM.. AMAZINGGGG!!!

      0

      0
    • ika says:

      mmg puuunnnnnn!!!!!!bajet lawa je dia tuhhhh;P

      0

      0
    • Kurus says:

      semua baju cantik cantik. tp sudah pernah dilihat sebelum ini.
      baju wawa ada elemen geometric yang baru n fresh.. outstanding,
      sesuai dengan dia yang muda.. bagi aku, baju wawa paling best!

      0

      0
    • Tah nah says:

      Bkn ke tema abph ni ledakan geometri..yg cik tah pakai ledakan merah cili ni pehal!!! Kalau cantik xpe la jgk..ni da macam baju bundle psr malam jek aku tgk..

      0

      0
  2. luli says:

    beratnya nengok kepala c dd tu..pergh

    0

    0
  3. jelita says:

    ceis sikit lg nk first!

    0

    0
  4. ALGA says:

    x cantekkkk

    0

    0
  5. Ira says:

    apsal la baju mereka pelik sangat..macam nk bogel pon ada.

    0

    0
  6. mekbunn says:

    ko ni kan nara pesall ssh sgt nk tulis nama kt gambo2 tu, diorg tu bkn sume glamer, so xkenal nk gak tau namanye sape. hishh!

    0

    0
  7. mizz nurse says:

    siapa yg pakai baju nampak belakang badan & peha tu? MashaAllah.. dah macam bertelanjang je tengok. agak2 la nk berfesyen pon. lain kali ABP patut buat garis panduan dlm etika berpakaian macam dalam oscar tu. hollywood pon tau jaga etika berpakaian.

    0

    0
  8. ahkak puaka says:

    PD AKU SKRG MANE2 ANUGERAH KT MSIA DAH X BEST. HAMBAR. SEBAB AKU BLH TETIDO SAMBIL TGK. LOL

    0

    0
  9. isteri sayang suami says:

    lelaki boleh je pakai sopan….yg pompuan kalau boleh nak tayang,semua nak di tayang kat org.ingat elok sangat ke.

    0

    0
    • jay ai says:

      tak bekenan aku ngan seluar senteng cam aaron tu. buruk giler. cam charlie chaplin plak aku nengok

      0

      0
  10. doremon says:

    fesyen orang kapir cube kalau wt tema menutup aurat kn bagus ..da mcm hape ntahhh…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    hanez suraya budget muka die lawa..perasan

    0

    0
    • nooo says:

      tu la kan..phuihhh ~~ hahaa

      0

      0
      • Anonymous says:

        aah kan. aku pn dh lame prasan si hanez ni suke je perasann lawa.. muka mesti nk dongak feeling2 ratu cantik padahal nan hadooo je.. putih je pon..

        0

        0
  12. lalalaliilulu says:

    sapa pompuan yg jarang kat peha,punggong tertutup 2 ~~~ehmmm kok la boleh d panggil tertutup..
    bawah nur fathia

    0

    0
  13. goldfish says:

    Semua Tak Lawa. Didie Alias Syok Sendiri la.Wadever la.

    0

    0
  14. ABBA ABBA says:

    erkkk.. macam bangang je baju yang jarang kat belakang dgn paha tu.. rosak! rosak!

    0

    0
  15. huhuhu says:

    Che ta…tolong la sedar diri.
    Ramai sgt org menguuk dia ni, tp kebal btul dia ni kan. Org x suke che ta bukan sbbb jeles dgn kecantikan che ta yg terlampau tu. tapi sbb terasa malu dgn sikap che ta yg tak sedar diri dgn usia dh ganyut tu. Bawak2 la berubah kpd kebaikan.
    Secantik mana pn,sehebat mne pn,semantop mne pn,setebal mane pn mekap anda..tetap tidak dpt mengurangkn usia anda yg sebenar. Entah2 bukak je korset che ta tu jd kendur abis semua…hehehehehe.
    Malu la ckit dgn anak bujang che ta yg dh besar tu…anak dia pn dh baligh agaknye. tp maknye mcm org kurang waras je. Aku rasa che ta ni dlu…x merasa dedulu nk bergaya sakan. tu yg sejak jd retisss terhangat ni.dia bergaya sakan,perasan anak dara. CHE TA CULTURED SHOCK…!!!!!!

    0

    0
  16. tacacila says:

    geometri x meledak pon? tema syok sendiri gamaknye!

    0

    0
  17. waty says:

    kenapa Aaron Aziz seluar singkat..tak pakai stokin lagi..ish2

    0

    0
  18. bulat says:

    Ella tetap nampak cun… dr dulu Ella mane ada seksi sgt… yang lain sume macam hampeh.. Enot mcm ape ntah.. dah laa pkai tudung.. tp xtau etiqa.. Aurat nie ditutup, bukan dibaluti… ermmmm

    0

    0
  19. haishhhh says:

    asal semua pompuan duk suka pakai baju tayang ketiak..cam la putihh sggttt ketiak ….+__+..yg pakai baju jarang kat paha dengan belakang tue,baik ko telanjang je drpada duk pakai baju cam bangang je..yang incharge ABPBH tolong sgt2 wat dress code untuk next ABPBH sebab artis malaysia nie especially pompuan ,dorang nie xtau na pakai baju jenis camne,tue yg duk ase na tunjuk semua bagai yang ada..haihhhh…

    0

    0
  20. papa cudin cygku says:

    kbayakan pakaian artis mmg x bjenis punya…. mcam tlanjang dh aku tgok…!!!!

    0

    0
  21. chenta says:

    aiyaaa sape yg pakai skirt2 pendek tu, tak semenggah langsung, n sape yg bawah fathia tu? baju nye mak oiii ,, adibah noor jugak comel *comel tak kak ton* :D

    0

    0
  22. akulah aku says:

    alamak. dress merah tu buat peha Rozita Che Wan nmpak besar laa..

    0

    0
  23. papa cudin cygku says:

    bwh fathia uw aliza kassim….!!!!

    0

    0
  24. AKUU says:

    sam jugak yg hensemmmm

    0

    0
  25. Anonymous says:

    yang bawah nur fathia tu namanya Raja Ilya….sape kata dia bkn Islam…

    0

    0
  26. rainbow says:

    wow classy nye izara..nape la yg baju ntah pape yg di highlight sebelum ni..yg baju cantek2 n sopan sikit susah btul nk tunjuk..huhu

    0

    0
    • ron says:

      tau xpe..baru nampak satu pic izara. Izara Aishah paling cantik, elegan, classy, low profile antara semua yg ade.

      0

      0
  27. Mimi says:

    1. Rasanya bawah fathia yang baju tutup punggung je tu, Thanuja lah.
    2. Aku suka baju wawa zainal dan izara aisyah. aku dapat rasakan baju wawa tu kalau pakai dengan cardigan/jacket/blazer memang cantik gila.
    3. Rozita dengan Zain – macam mak dengan anak. Tapi baju dia ketat gila, and she looks fake. Macamana lah rupanya che ta tanpa bulu mata palsu, mekap tebal tu eh?
    4. Artis nak dihormati, tapi pakai baju macam ni, tu belum kira sosial life macam mana lagi tu, acane kita nak respect?

    0

    0
  28. Rayyan says:

    Mna rita rudaini????

    0

    0
  29. tacacila says:

    cara che ta posing sebelah zain dah menampakkan segitiga emas dia wowowow

    0

    0
    • Joan rivers says:

      Cam Bermuda triangle… Hati2 zain… Once you are in, you won’t be able to get out hahaha!

      0

      0
  30. asha says:

    abg nara mane gmbr rita…..

    0

    0
  31. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    Apa tujuan si enot ni ada dlm industri pon selain jadi sidekick didie alias? Lakonan tak seberapa pon, org mcm buat dia mcm clown pulak, dok rumah jual kuih sudahla enot oiii….

    0

    0
    • Lalola says:

      Kebanyakan ARTIS yang datang.. Melaram bagai diri tu TOP5 pencalonan award.. Patutnya, better tumpu kepada artis top 5 je.. RCW, Zain, atau yang lain-lain tu tak payah datang pun takpe.. Buat semak je.. Dah laa pakaian pun kelaut.. Masing-masing tayang body.. Kalau aku laa kan.. Dah laa tak masuk kategori pencalonan.. Lepas tu jalan penuh gah kat red carpet.. Berlakon pun sendu.. Serius aku malu.. Tp, diorang ni lagi bangga pun ada.. Wei.. Cermin laa diri wei..

      0

      0
  32. Linzy Longkang says:

    Saper la yg buat dress gambar 14 bawah miera liyana tuh macam hampas, sleeve pyramid punyalah tajam tak creative langsung designers kat mesia nih baik baju afrika lagi lawa

    0

    0
  33. miss write says:

    korang jgn silap..yg tededah blakang ngan peha tu nama dia raja ilya..pelakon kiah spy..bkn aleeza kasim uollsss..

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

      Laa raja ilya ker saper design baju dia tuh hazabnyer, yg dia pon got no say ker dlm pilih gown nak pakai, designer mana lah yg dajalkan dia ni, kesian sungguh

      0

      0
      • Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

        hoi babi…pls dont use my name…mcm babi je kau nih…kot ye pun suka dgn aku jgn lah pakai nama tu…so coward!

        0

        0
  34. mimi says:

    As usual, hanya maya karin layak banggakan malaysia kalau gambar artis2 kat local award kat asia ni dibuat poll oleh foreign magazine coz yg lain pakai ala felda (as usual). linda onn dgn kulit melayu sawa matang yg buruknya haha.

    0

    0
  35. miss s says:

    nora suke sgt bergambar cm tu..spe yg gmbr seksi dress warna cklat tu?

    0

    0
  36. Anonymous says:

    semoga mendapat petunjukNya

    0

    0
  37. SERI says:

    eee..gelinye tengok che ta.. macam low classnye baju.. same ngan yang minah yang baju terdedah kat belakang tu..eee tak de taste!! geli..geli..geli..GELIIIIIIIIII!!!!

    0

    0
  38. isteri sayang suami says:

    yg pakai baju jarang kat belakang n paha tu,rasanya yg berlakon kiah the spy tu.yg jadi janda gelap,kalau tak silap la..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    sape name pompuan kt pic no. 11 & 13?

    0

    0
  40. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    dlm entry nie…baju yg outstanding si izaara aishah n fathia latiff je…..yg lelain mcm babi lepas kandang…sgt jakun

    0

    0
  41. unknown says:

    comel nya nad zainal :)

    0

    0
  42. Budak Baru says:

    pelakon Raja Ilya ,, nampak bogelah awak.. tak sesuai.. geli..

    0

    0
  43. rooney bangang !!! says:

    ramai yg aku tk kenallll …

    0

    0
  44. Cikcumil says:

    Rumah kate pergi……. Kubur kate mariiiiiiiiiii, pn xinsaf2 ag……..

    0

    0
  45. nina says:

    Nara, leh tak letak kat bawah tu nama artis. kalau terkenal ok la.. mcm ella, maya karin, didie, che ta tu muka biasa kita nampak. yg pakai gown pendek bunga biru tu saper? yg skin solk dia kaler itam tu.. tengok cam nasha aziz.. tapi ehh haha sape ye.. (kang ada lak ckp tak wajib tahu, baik tahu nama nabi) huhuhu.. cam tahu je ada komen camtu. santai- santai sudah..

    0

    0
  46. amiya says:

    GELI nak temuntak kuning aq tngok..especially nazimmm tapir tuh…bajet korea laa…sngt…dahla..x hencemm…bajet lak tuh…wat malu jer…nak suruh orh sokong artis malaysia?hahaha…artis malaysia pun sokong and ikut trend kpop apa kehel?drpd aq skg atris malaysia baik aq sokong artis korea…sedappp sikit mata memandang…peace yowl..

    0

    0
  47. elya says:

    adnan sempit nampak hensem sangat tahniah

    0

    0
  48. mak jemah insaf says:

    ulasan mak jemah :

    1. Che ta mmg tak sedo diri…camne agaknye dia pi sekolah anak sign report card..contohilah ayu raudah : manissssssss je…gambar di atas nampak sangattttttttttt mcm pondan tua bwk anak ikan…
    2. tu bukan tanuja tp raja ilya…dia berlakon ngan che ta dlm kiah spy…sbb tu dia pakai pun dah ghupe pondan mcm che ta gak..
    3. memandai je korang maya karin ketiak busuk…korang kena tau, dia model iklan syampoo kepala bukan ubt ketiak..free syampoo je..cuba cium kepala sure wangi..wakakka
    4.enot dah boleh jd duta DIGI…enot lak lepas ni mesti jd duta tepung kek segera

    0

    0
  49. AIN says:

    weh.. raja ilya and rozita che wan berbogeeellll pada aku
    Rozita Che Wan kan baru kena tegur dengan ustazah? tetap tak sedar dan tak malu. seolah nak mencabar teguran ustazah tu

    HAK ko kan RCW??? Jangan sampai Allah tarik balik semua yg ko ada! BERINGAT, Allah itu maha kuasa

    0

    0
  50. AIN says:

    Rozita dgn Raja Ilya ni.. nampak berbogel kan? pada ku memang dah over sangat.

    si rozita ni baru kena tegur dengan ustazah.. tapi dia buat tak peduli jeee.. macam mencabar teguran ustazah tu…

    Hak kau kan rozita…! jangan sampai Allah swt tarik balik apa yg dia pinjam kan. BERINGATLAH sebelum terlambat. harap kau insaf cepat2

    0

    0
  51. pah bedah says:

    berbaju tapi hakikatnya bertelanjang.. semua pakat nak tiru barat nauzubillah…

    0

    0
  52. muhammad says:

    Aku harap abng Nara berhenti post gambar2 sebegini…bukan sahaja artis tuh dpt dosa…tp abng Nara sendiri + visitor2 dlm blog nie…..aku harap sgt2

    0

    0
  53. Anonymous says:

    nak gambar erra fazira n rita rudaini….

    0

    0
  54. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    ape2 pon gambar yg ke 21 tu yg champion kt sini si Anezz Suraya walau pon tk menang tapi dia tetap jambu puteh ayu tinggi sweettttttttt skali..

    0

    0
  55. haih says:

    kalau nak tengok zed zaidi muncul,tunggu laa aaron aziz or artis luar laen menang award..haa nti dapatla dengar dia bersyarah..pasai artis xcukup kain ni celah gigi dia jaa..xpenting pun bagi dia..hahaha

    0

    0
  56. kak ton glamor says:

    Semua mcm bogel..pasni kte wat award la..marsha yg bkn islam pn leh pkai elok..yg dah tahap nenek lg nk tunjuk..tau la bkal laki tu muda.makeup tebal bagai.sok2 bangun pg..tgok muka xde makeup udah mcm meriam si pontianak tu..mau serangan jantung trus.

    0

    0
  57. Kanje says:

    Yg Baju paling x senonoh tu pelakon KIAH THE SPY la.. Elok la tu.. berlakon ngn Nenek Ta tu.. Pkai bju pun x senonoh.. ISLAM la dia tu..tp pada nama jela.. hrp2 sempat bertaubat sebelum ko mati.. Sampai dah wt org keliru ko nie islam atau x.. Xpun nk cri publisiti murahan moga2 cpt naik nma tu.. kn ke bru 2,3 kli brlakon dlm drama.. Haihh.. Dunia akhir zaman.. Hrp2 kita x tergolong dlm golongan cmni diakhirat nt.. Wallahuallam…

    0

    0
  58. wanita muslim says:

    sape yg pakai baju kancil tu..xle blah..

    0

    0
  59. selamatkan says:

    semakin berani orang melayu kita dan semakin hilang malu.
    rozita kenapa pilih pakaian sedemikian yang highlight kawasan yang sepatutnya dilindung dari pandangan.
    tidak takut dan malu ke dengan Pencipta Kita dan Nabi kita.
    kenapa tidak berfikir dan kenapa jadikan hollywood sebagai ikutan.
    semuga dapat mula berfikir dan bebaskan diri dari penjajahan.

    0

    0
  60. Makcik SEKSI says:

    aku malu dgn artis yg seragama dgn aku ni. bogel sangat..(tak semua laaa…) masha londoh boleh pulak bbaju sopan. bangga sangat ke nak dedah..tapi aku tak nampak pun filem meletop korang. paling2 pun drama bersiri jer (ada la sesetengah)…hishhhhh…

    0

    0
  61. mizz says:

    asraf hensem…izarra cantik…

    0

    0
  62. Anonymous says:

    anzalna macam bapok

    0

    0
  63. Kate says:

    bila acara red carpet, artis yang aku paling nak tgk adalah izara aishah.. dia memang pandai berfesyen. sentiasa nampak elegen dan gorgeous.

    0

    0
  64. naz says:

    abg nara plisss bukak skit citer kes buli pelajar lan todak yang diispirasikan dari cite juvana dan carlos,,, minta produser dan pegarah2 malaysia nie kurangkan cite unsur gangster dikalanagan pelajar nie,,, bagi kesan kat pelajar untuk mencuba, banyak keburukan dari kebaikanya…

    0

    0
  65. kek cokelat kesukaan aku says:

    hehe.walaupun aku tak minat izara aishah, tapi dia ni ada pesona yang cantik bila ambik gambar.. :)

    0

    0
  66. ishishish... says:

    nilaa yg dikatakan berpakaian tapi telanjang..MasyaAllah…

    0

    0
  67. Anonymous says:

    hoi mimi bangang
    apa hal tulis fesyen ala felda
    komen biar berhemah
    jangn tunjuk mental illness kt sini

    0

    0
  68. terbeliak bijik mataku says:

    semoga para insan bergelar lelaki lebih beriman, berani, blh memimpin etc utk jaga & mengawal perempuan masing2. klu perempuan bernafsu 9, lelaki tlg gunakan akal 9 utk menjaga agama. sekian.

    0

    0
  69. anak felda says:

    hoi mimi bangang
    apa hal tulis fesyen ala felda
    komen biar berhemah
    jangn tunjuk mental illness kt sini

    0

    0
  70. Qiey says:

    Che Ta ikut PRIMADONA,tapi sendiri tak tentu arah…sendiri bercerai berai,pastu nak tackle anak bujang yg ***********

    0

    0