Written by AbangNara | September 30th, 2013

Tak puas lagi kan menatap gambar-gambar persandingan perkahwinan Fouziah Gous dan Zhafran? Kedua-dua mempelai memang melengkapi antara satu sama lain. Muka pun seiras. Insya Allah jodoh yang terbina akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar resepsi fouziah gous

Tahniah sekali lagi buat Fouziah Gous dan Zhafran atas mahligai perkahwinan yang dibina. Abang Nara doakan cepat-cepat dapat menimang cahaya mata. Pasti tambah berseri kehidupan anda kelak. 31 lagi gambar sekitar majlis perkahwinan mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram CST Production & Instagram Fouziah Gous.

P.S: Video Honda Civic Tourer 2014

gambar resepsi fouziah gous

gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous
gambar resepsi fouziah gous

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

44 responses to (32 GAMBAR)Sekitar Majlis Persandingan Fouziah Ghous & Zhafran Part II

  1. mariam kampung pantat says:

    dalam galaksi smlm, suare zhafran ni kepit. ==”

    0

    0
    • Shamcey Supsup says:

      Pehal laa laki si FG ni nampak cam hadek2 jek..sekali ngan pesyen rambut camtu sooo the hadek2 laa weeei

      0

      0
  2. Anonymous says:

    apa yg sy perasan, ramai tak berapa gemar @ minat dgn FG ni.., sbb sikap sombongnya.. tp, kena puji jugaklh baju sandingnya yg sopan tuwalaupun sy pn tk minat langsung dia ni. baju pn cantik..

    0

    0
  3. mizz says:

    biasa je…bdw semoga kekal hingga akhir hayat…

    0

    0
  4. Anuar says:

    Cantik… Gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan FG…

    0

    0
  5. sue says:

    Pembaca blog Beautifulnara harap janganlah prejudis sangat dengan artis. kalau tak suka jangan bukak blog ni. Nanti berdosa pulak. Doakan kebahagiaan untuk mereka berdua. Kepada pasangan pengantin baru Fouziah dan Zhafran “Selamat Pengantin Baru” semoga bahagia ke anak cucu.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    semua pic nampak gg…seronok sgt nampak…heeeee

    0

    0
  7. mat tajam says:

    macam x berseri jer..opsssssssssssssssssss

    0

    0
    • Halimah says:

      ye la mat sebab kan ke dah berapa hari diorg kawin.. dah bukan anak dara pun.. cuba ko tgk diorg nikah.. seri ada lagi masa tu..

      0

      0
  8. Gaban Meraban says:

    Pada aku, x de seri pengantin pun kat FG.. tp muka husband dia nampak glowing.

    mayb make up n hairdo FG mcm dh biasa tgk..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    puhyoooo siap ade part I,II….pic smua cam xnaik seri sgt..huhuu..myb sblum ni dh pnh tgk pic dorang berkepit kot..tu yg jd biase..tp cantik tu mmg xdpt d nafikan lg..
    tp law nikah fiza n adam trase xpuas tgk pic nikah dorang..xtaw nape..yg ni biase2 je wpun meriah gilos..papepun cogratz dah sah jd suami isteri..xla dose bab pgang tgn lagi pas ni..hehe..smoga bhg hingga akhirat..Insya Allah.

    0

    0
    • Yasmin Diandra says:

      spe kta dh x de dosa…bla FG x brtdung & pkai ketat2 tetap dikira dosa..kesiaan suami nya..

      0

      0
      • Anonymous says:

        sy xkate xpkai tudung,pkai ketat2 xdose.sy mention tang pgang tgan dkt umum je..sblum nikah..bhg tu die xdose dah kalau buat pun..tp jgn lbih2 la.tang aurat tu xdpt nk komen la..smua tahu dose kalau xtutup aurat ngn smpurna..coz ni basic dlm agama islam kite..kite komen pun die wat derkk je..tu laki die tggung la…laki xtegur d label dayus…laki die dh sedia ambik FG jd isteri die..so,perlu sedia la ape yg wife die buat….thx ye awk -..

        0

        0
  10. ayam golek tergolek says:

    Kalau betul la si FG ni sombong seperti yg dikatakan. Aku x faham. Sbb dia ni bukan ada pencapaian pun dalam dunia seni. Kalau sombong pun sebab dia lawa la kot.

    0

    0
    • anonymous says:

      aku jumpa dia masa berlakon kat bawah rumah aku dulu ok jek..peramah lagi! aku tak kenal dia sapa time tu, tapi aku terpandang pada muka dia sbb dia comel..make up pun simple je masa tu..dia sorang2 nak naik lift sebab nak cari rumah sewa/dijual. lepas borak2 masa tggu dan naik lift baru aku tahu dia pelakon..pada aku, dia tak sombong pun..dan apa perlunya sombong kalau sekadar seorang artist tambah plak di Msia ni?

      0

      0
  11. Anje says:

    Kawin jugak si fauziah ni…walaupun aku x minat sangat…hope mahligai yang dibina berkekalan hendaknya…amin…

    0

    0
  12. kaksemah says:

    tak minat pun FG nih… sbb dh byk sangat gosip ntah pape dia dolu2 tu… bukak blog abam nara ni pun saje jer…

    gambar dia pun biasa2 jer..xde yg nak dipuji sangat..muka dah x berseri sangat sbb dah “tak cukup tido” memalam khennn… len kali kalo nak berseri2 masa bersanding, x yah la nak tunggu sampai 4-6 hari pas akad nikah baru nak bersanding..hari ni akad nikah, esok sanding la terus.. baru berseri2 pengantin..

    laki dia muka bleh la tahan tp bila bersuara, makk aiii sora khepitt yuolssss…x macho langsong..hahahah

    0

    0
  13. Anonymous says:

    sweet…:)

    0

    0
  14. chelsea says:

    aku tak minat FG but seri tak seri, cantik tak cantik, over tak over…tu hak dia. tak yah hina org..tak yah nak pikir dia dah romen ke belum. jaga diri sendiri. jgn sibuk kata kat org esok2 kot org kata family hangpa…ms tu jgn dok hangin. doa lah kebahagian org lain..dapat juga pahala. tak mau doa..diam sudehhh…tak yah kaut dosa. esok lusa kot korang mati…nak minta maaf camna????

    0

    0
  15. kiah says:

    cantik jugak FG nie…mcm ank patung kekadang….btw semoga berbahagia hingga ke akhir hayat…Amin.

    0

    0
  16. zul says:

    aku tak nak komen apa2 cuma kau suka sangat tengok baju tu ala2 cinderella ..sangat cantik… aku yang bujang nie kalau dapat bini pakai baju tu bestnye,, cuma aku nak bini aku bertudung,,, dengan baju tu sesuai tak ..cantik kan..

    0

    0
  17. Hannibal says:

    x nmpk pon kelibat iqram dinzly???

    0

    0
  18. nunu says:

    nice and sweet….kelasssss grand haaa wedding gitew….barulah kaya haaaa…anyway tahniah…sesuai sangat ….terbaekkkkk:)

    0

    0
  19. ochee says:

    Tahniah FG.. btw, dlm bnyk2 gambar 2.. EJA jugak yg cun habis!

    0

    0
  20. Anonymous says:

    orang biasa bermake up tebal2 memang tak naik seri lagi dah..sayang kawin muka nampak cam biasa je.tu la mak aku pesan jgn suka make up sakan sebelum kawin,nanti hilang seri..mitos orang tak dara lagi tu tak dapat nak ikut sangat..ade je janda2 kawin anak dah 2 3 orang tapi kawin masih je berseri sebab jarang make up…

    0

    0
  21. cik kim says:

    Sweet!!

    0

    0
  22. gilang says:

    sian zhafran tk ckup tggi nak kiss dahi foziah
    tapi takpele org kate dpt laki pendek rzkinye murohhh

    0

    0
  23. gay ke??? says:

    adakah anda telah memilih calon yg betul fauziah??
    kenapakah ku rasakan seperti si dia nya 2 alam ???!!

    0

    0
  24. fulamak says:

    good to see these 2 are married…!
    harap2 zhafran takpyh gila nak tackle ramai2 actress malaysia lagi,
    nak famous dah jadi famous kan.
    dan fzuiah pula dah dpt anak org kaya so jgn la gila nak kacau dato2 yg smpai dah becerai berai awk buatkan.
    dah dpt laki kaya so it’s enough right?
    i really hope u two will be a better person after this.
    dah kawin tu sudah2 la, be true to each other n enjoy ur marriage life..

    0

    0
  25. […] sama lain Muka pun seiras Insya Allah jodoh yang terbina akan berkekalan sehingga ke akhir hayat Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Fouziah, GAMBARSekitar, Ghous, Majlis, Part, […]

    0

    0
  26. Linzy Longkang says:

    Macam kawin coverina jekkk FG ngan zafran nih, mungkingkah atas dasar business dan duit? Baik mintak zafran jwb dlm melodi jgn biarkan isu ini bikin panazssss

    0

    0
  27. longok says:

    Tahniah !…mesti banyak belanja yang dikeluarkan oleh zafran dan family untuk fouziah..bagus lah zafran ni all out untuk fouziah, wedding of the year haa!!…

    0

    0
  28. inai says:

    cepat inai kat tangan hari tu penuh dah hilang

    0

    0
  29. mee rebus jawa says:

    elok aje aku pandang laki si pojiah ni..nampak mcm lelaki biasa..takde pulak nampak mcm mat gay..memandai2 aje korang ni..pada aku, nampak mcm budak baik laki dia tu..di mata aku laa..

    0

    0
  30. elie saab says:

    ehh baju FG ni mcm design baju elie saab jek. berangan cakap design sendiri. phuiiii

    http://1.bp.blogspot.com/-Ommpsd_QkHU/T3YPuU4VEfI/AAAAAAAAC1o/p-OLErVrDPk/s400/00440m.jpg

    0

    0
  31. baju design sendiri?? says:

    ehhh yeke baju design sendiri ? knp same jek mcm design elie saab ni ? nak menipu pun agak2 laaa fouziah oii ! phuiii

    http://1.bp.blogspot.com/-Ommpsd_QkHU/T3YPuU4VEfI/AAAAAAAAC1o/p-OLErVrDPk/s400/00440m.jpg

    0

    0
  32. Ase says:

    Baju macam kate middleton jek ni

    0

    0
  33. smsu 19 says:

    Eh ni zafran zack budak Subang SS 19. Bukan dia ni ade kes masa time skolah dulu ke? 2 laki 1 tandas…

    0

    0
  34. reeza says:

    Congrate..moga bahagia ke akhir hayat….
    MMg cantik gambar2 nyer..

    0

    0
  35. laila says:

    kenapa la nak dengki dgn FG ni..dah ini jodohnya ..kita doakan yang baik2 jer..siapa suami dia..dua alam ke tak…kenapa nak dengki? apapun semua gambar memang cantik.

    0

    0