Written by AbangNara | July 3rd, 2012

Tak lengkap rasanya kalau tak tengok gambar majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Redza Syah daripada official photographer mereka, The Kliker. Memang cantik-cantik gambar yang diambil terutama outdoor shooting selepas majlis pernikahan Jumaat lepas. Irma dan Redza kedua-duanya nampak sangat sporting.

redza irma

Semua gambar yang diambil semuanya memang first class. Abang Nara pasti anda akan enjoy melihat gambar-gambar pengantin baru kita ini. 30 keping gambar lagi dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada The Kliker – official photographer untuk perkahwinan Irma Hasmie.

redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma
redza irma

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to (31 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Syah Part IV Daripada The Kliker

  1. miss nurul says:

    BARAKALLAH!! cantik sangat2. semoga Allah melimpahkan rahmat utk anda sekeluarga..& juga kita semua. insyaAllah Aamiinn Ya Rabbal Alamin.. (” ,)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 178 Thumb down 0
    • nazrul natasha baiduri says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 139
      • ada aku kisah says:

        ish… ada ke niat macam tue…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 56 Thumb down 1
      • apeda.. says:

        niat tu kena tukar yer cik nzrul natasha.. Niat berhijab msti krn Allah swt br betul.. Klu sbb nk ayu n dpt laki ensem ape pun tak dpt.. Esok pakai lusa dah bukak balik.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 1
      • adik tiri zed zaidi says:

        jom kawin!!! aku hensem..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        oiii arbok,jgn nak sesat sgt! mana de jantan pakai tudung..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
      • imam muda yang x seberapa muda says:

        kte sesama muslim harus membimbing dak natasha nih sebaliknya bkn dgn cemuhan.. mudahan dia berniat dr pakai tudung seterusnya pakai songkok.. hahaha!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        ohh mcm tu ye imam muda, kene sokong la niat dia nak bertudung ni?? iskk tp mmg ade fesyen tudung sesuai utk die, fesyen turban, sbb tu mcm unisex, turban=serban, so pakai turban je la nazrul oiii..xde la misleading sgt.. btw cantik nama hang pilih, natashaaa… x hagakkkk…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
      • bukan artis says:

        comelnye couple ni. cepat2 la mengandung k? x saba nk dgr khabar gembira dr dorg =)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
      • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 16
      • yang says:

        mudah2an,jgn kerana mereka,tp kerana Allah,insyaAllah dpt suami mcm tu,sy doakan

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Mas Joko says:

      Kesian Akma AF, tak dpt liputan abg nara..hahaha…

      ke aku terlepas entry yg lepas?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
    • leena says:

      gambar no.2 n 3 pada aku cantik sungguh.memang sesuai sungguh kapel ni dah 2 hari asyik tengok gambar dia org tapi aku tak jemulah pulak.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0
      • awek cun says:

        suke sgt. tgk. pic dorang nie. mmg. tak jemu2. tak kesah lah abg. nara nak letak byk. mn. pon. tapi takde ke video perkahwinan or pernikahan dorang.? Please abg. nara………..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
    • budak_demok_dembam says:

      terpancar sinar kebahagian di wajah dua2 mempelai ni…seri pengantin jelas terukir. semoga allah merahmati hubungan 2 insan ini, kurniakan lah kebahagiaan abadi buat mereka berdua….amin….

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
    • zie says:

      makkkk…ceq nak kawin….wkwkakakak :p so sweettttt sgt dorg ni..dah halal antare 1 same lain..

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • amin says:

      Subhanallah cantiknya gambar.comel sungguh pengantin ni.

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • zainal arif says:

      sebelah suami irma tu org kuat PNB Tan sri hamad piah kan.bapak saudara dia ke.boleh tahan juga keluarga sebelah suami irma ni ya.apa pun irma sgt cantik n nampak bahagia.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • laila says:

      tengok video pre wedding irma kat yooutube simple tapi menarik.cute sesangat.

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • pencilkayu says:

      aku rasa dia mampu pakai cantik-cantik lebih daripada ini. tapi dia memilih cara pakaian macam ni. simple sangat. ttak perlu menunjuk. cuma jalankan yang wajib terlebih dahulu. baju irma dengan baju sponsor yg berjuta-juta cantik lagi. kasut dia dengan kasut yag neolofa reka macam memeyk 2 langsung xcantik. congrts irma and reza. semoga Allah memberkati perkhwinan kamu berdua :))

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • gegirlz says:

        puji irma tu da bagus…tp jgn kutuk org lain…
        dpt dosa free jer..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      vvv

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. gigi says:

    cantek !!! tahniah irma n reza… both of you look sweet… semoga kekal hingga akhir hayat.. amin….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  3. Anonymous says:

    Tomeynye… :-)

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  4. come says:

    cantek sangat pic2 irma ….moge bahagia

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  5. LAILA says:

    The Kliker memang awesome lahhhhhh.cantik giler gambar.kembong pipi tu cute je.sama2 comel.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  6. amnr says:

    pic no 2 sgt awesome..
    sweetnya dorg nih..
    smga kebahagiaan milik kalian till jannah..
    aminnn

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  7. oini says:

    X terkata….sgt2 canteq

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  8. leena says:

    Tuuu diaaaaaa.massimo dutti dan tissot jam tu habis gaji aku 2 bulan tu.he,he,he,he.apa pun aku gerasm tengok gambar no.2 dari atas romantikkkkkkkkkk sesangat.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  9. ATUK HENSEM says:

    gambar no.2 atuk sukeeeeeeeeeee seeeseesangat

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  10. awang nino says:

    comel nyeeer…………….. nk mcm nie jgk…. its really nice!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  11. pot pet says:

    rasa nak kawen ikut cara irma n redza ni lah… lap u irma muaxx!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  12. Azie says:

    Cantik sangat kedua dua pasangan ni….Semoga bahagia hingga akhir hayat :)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  13. kirana10 says:

    Subhanallah..tersenyum melihat gambar pasangan secocok nie..Alhamdulillah..gembira utk Irma dan suaminya yang super kacak..:) terserlah kebahagiaan..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  14. mamapteranodon says:

    mama pn sukaaaa sgt pic no 2 tu… manja nya irma… semoga jodoh kalian sehingga ke syurga.. amin

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  15. mawar biru says:

    perghhh…mmg cantik gila…segala2nye cantik….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  16. aper aperjer says:

    dah tgk dulu dah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  17. mamapteranodon says:

    uppsss… bkn pic no 2, no 3 la… manja cam mama.. hehehe.. prasan jap

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  18. aku says:

    Sweettnye Irma&redza ni..Kalo tgk gmbo deorg mst aku seny0m sorang2.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  19. leman lambung says:

    pheeeeeeeeeeeewit,gambar comel dan cantik gilerrrrrrr.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  20. gulalolipop says:

    gorgeous irma hasmie

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  21. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 18
  22. lylyezora says:

    sweettttttt sgt….abg nara pls more pic….sy dh ktagih nie….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  23. lylyezora says:

    to minah jambu kami mmuji bkn kerana rupa smata…tp kerana adat dan majlisnyer yg btl2 mgikut cara islamik….bkn nyer lepas nikah duk menari depan jemputan atau buat adat ala2 mat salleh lah sgt….umpama serahkan ank kt pgantin lelaki…yg ala2 dlm gereja tue…kami mmuji pada pkara yg betul2 lahir dari sudut positif dlm agama…ok…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  24. Sshh says:

    fuhhh…gmbr y ni romatik gilaaa…jeles btl la..cantikkkkkkkk….bahagia sgt tengok pengantin ni…aku tengok gmbr dia org ni aku lak y rasa happy…pic no 2 n 3..wau romantic sungguh..muka husband Irma sekali imbas cam datok sheikh muzaffar…ensem siot..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  25. Na O Mei says:

    Adoiiiii…mata teman dah naik KERO dah ni…
    tak jemu2 tgk gmbr pgantin yg blh di katakan perfect ni.
    Terlampau kero sampai aku nmpak Reza tu macam si Fahrin pulak..
    Nak kena p betulkan matalah mcam ni….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      kekadang aku nengok muka asben dia cam adlin aman ramli time dia menyeringai.. mmg dah kero sguh la ni

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  26. Prince Noob says:

    mesti best suami dia dapat main dgn irma hasmi secara halal… dah la comel, baik lah tuh

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
  27. azreen says:

    muke hubby irma cam cmpuran fahrin ahmad n ustaz don la….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  28. anonymous says:

    Sebelum ni tengok gambar artis kahwin, tak kata apa tapi bila tengok picture irma & husband dia terus mulut berdoa..ya Allah kurniakanlah ketenangan dan kebahagiaan pada mereka…BARAKALLAH!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
  29. Noor says:

    Sweetnyeee…..moga2 berkekalan ke akhir hayat. Amin.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  30. suza_bellaura says:

    congrat’s irma hasmie…u look beautiful,sama padan gitu…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  31. lana nordin bakal di CARAS neelofa sbg pamela anderson malaysia krn tetek beso tp pkai push up bra says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
  32. chentalove says:

    sweet sgt…bgai pinang d belah 2…
    mmg spadan bis…
    smoga bhgia hngga hjung nyawa n dpt bby cute nnti….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  33. nenetBurberry says:

    hikmah dia dpat selepas berpisah dgn si polan raja lawak tu…
    terbaeekkk laa irma
    yang si polan lawak tu ha ha ha… padan muko kau…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  34. shining says:

    Jom saksikan 8 JAM di pawagam esok malam
    cerita best dan aksi benar, tidak boleh lepaskan peluang

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  35. purple ginger says:

    subhanallah, masyAllah, allahuakbar, ya Allah, cantiknyer…. seolah2 ada sesuatu dgn gambar2 nie…. gambr berbicara… menusuk ke kalbu gitu…huhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  36. budak baru belaja says:

    sweetnye die.. tgk die lbh bahagia drp sblm nie..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  37. cikgu cun xde bf... says:

    Congrate… Amazing momment… I wish.. I wishhhh…. Tskkkk.. Tskkk.. Sob sob…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  38. atikah says:

    seriously droang sepandan , secocok . :)
    suke tgk drang , byk kali pun takpe. tp ingat lg mase tgk memey and norman, lisa ngan yusry and also scha n awal , sume tgk skali dah jemu . -.-

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  39. not a payphone says:

    abg nara.nk tanye gmba yang num 23 yg ade dayang2 irma pakai baju kuning.tu kump licious kan..rozana and sorang lg kt tepi tak igt name ape..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. liza says:

    cantik sungguh kapel ni dah byk gambar dia org dah aku tengok tapi x jugak jemu.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. Raihanah Idrus says:

    sweetnyer irma dan suami,semoga berbahagia hingga ke akhirat.Insyaallah….dan Selamat Pengantin Baru :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Lols says:

    paling suka tgk gambar drg kat depan masjid, awesome! nmpak mcm suami tgh buat lawak dan irma gelak nak tepuk si hubby huhuhuhuhuu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. mizamia says:

    untungla……..alhamdulillah……..indahnye aturan Allah SWT..
    moga ak pon dapt jodoh yg baik suatu hari nnti…kiki

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. upin&ipin says:

    gambar no 3 tu syahdu nya aku tengok.cantik sangat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ayukadir says:

    aku tengok gambar2 ni… aku yang rasa happy…. bayangkan Irma dan suami… tentu lebih2 happy kan…. banyak2 artis punya gambar kawin inilah gambar2 yang aku nampak kegembiraan mereka ikhlas dari jiwa mereka… Syok lah…. Tahniah!!!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  46. dewi says:

    hensemnya suami mu irma.. :)
    tahniahh..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  47. susi says:

    tahniah, sma pdn sma cntik……ayu sgt2 kak irma…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Budak biase says:

    Tahniah Irma…. semoga berkekalan sampai akhir hayat…. suke tgk gamba2 ni.. sweet sangat….:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Anonymous says:

    kebahagiaan terpancar kat muka irma & redza..congratulations to both of u.
    si redza ni ala2 muka ustaz don+fahrin ahmad+adlin aman ramlie je i tgk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  50. Anonymous says:

    Rasa mcm tengok citer fairy tale..sama cantik sama padan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. Anis says:

    Barakallah…semoga bahagia ke akhir hayat..sama cantik, sama padan..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. kak li says:

    warna pelamin dan baju pengantin , padan dan menarik. Baju pengantin irma simple sahaja tapi cantik dan bersopan. lebih cantik dari gaun pengantin yang berharga sejuta. tahniah irma, anda penuh kesedrhanaan, yang mcm ni yang akak suka dan respek. tanpa konterversi walau ditinggal mcm anak kucing oleh bekas tunang yg kononnya nak yang lebih bergaya dan seksi, akhirnya irma dapat yang lebih baik. handsome giler, harap perangai pun baik giler. pada artis malaysia, contohila sikap irma , jgn binasakan diri jika ditinggal suami ke, boifren ke, tunang ke ……mesti Tuhan akan beri yang terbaik, jika sabar…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  53. lara says:

    Alhamdulillah. sangat cantik dan sedap mata memandang. suka tengok dorang even dah sah still malu2 gitu. Comelll

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  54. Appreciating the dedication you put into your blog and in depth information you present.

    It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed information. Wonderful read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. huahuahua says:

    ustaz don bile lagi……kemon…kemon….hehehhehe..rmai dok tggu neh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. kuks says:

    aduss trbayang fahrin ahmad plak tngok asben irma ni..ensemnya..ala2 ustaz don pun ya jgk.tp kalau compare fahrin dgn ustaz don, mmg x sama lngsung.tp asal tngok muka dia nmpk fahrin dgn ustaz don?? konfius2..aku kena makan ubat ni, mungkin dah pening

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. for wutever reason aku rasa ust don ni mcm bapak ayam..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  58. ape2 aje says:

    yang ini tak delak org nak komen muka irma dan suami dia buat muka ‘comel’ mcm gambar heliza buat umrah tu… korang mmg pandai komen je..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. Minah tonggeng says:

    Tengok irma n suami nye macam tengok cite hindustan oh romantik menusuk dijiwa . Bertuah irma husband nampak lembut dan baik. Hensem pulak tu macam nak peluk tak mau lepaa. Ohooooooooooooohmmmmmmmm.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. monalisa says:

    tahniah,tahniah,tahniah…cpt2 dpt baby!mudah2an diberkati Allah.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. minahcute says:

    sweeeetnya gmbr no3.syahdu gitu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. naruto says:

    gambr no.8 tu…emmmhh tomeeeeinyeeer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. nakawen says:

    gmbr no.8 tuh,kiut ssgt!jeles nih

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. sue says:

    tak tahu nak cakap ape…tak puas & tak jemu tengok gambar kawin irma-redza..romantis sungguh…cahaya cinta terpanar pada wajah pasangan ini

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0