Written by AbangNara | June 4th, 2014

Jika diberi peluang untuk menemuramah Nora Danish, ada beberapa soalan yang akan Abang Nara tanyakan. Salah satu daripadanya ialah apakah teknik yang digunakan ketika bergambar sehingga nampak begitu berseni dan “cool” sekali. Serius Abang Nara cemburu melihat aksi Nora Danish dan rakan-rakannya seperti Shaheizy Sam, Sharifah Amani dan Betty Rahmad di Sepanyol.
nora danish

Kalau tak silap Abang Nara, mereka ke sana untuk menjalani penggambaran drama di bawah arahan Erma Fatima. Menariknya, teman tapi mesra Nora iaitu Nedim turut terbang ke sana pada saat-saat akhir. Memang “sweet” sangat-sangat. Tengok gaya renungan mata Nora terhadap Nedim pun Abang Nara dapat rasakan kerinduan yang amat membuak.
nora danish

Satu hari nanti pasti akan Abang Nara jejakkan kaki ke Sepanyol dan bergaya seperti Nora Danish untuk kenang-kenangan. Lagi beberapa gambar pelakon jelita itu di sana dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Nora Danish.

nora danish
nora danish

nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish
nora danish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

71 responses to (30 GAMBAR)Nora Danish Di Sepanyol

  1. Bedah says:

    owh phuwlezzz lah Betty Rahmad

    0

    0
    • mimi says:

      orang kalau dah cantik, teknik bergambar apa pun cantik abg nara.

      0

      0
      • kk says:

        Sng btl keja nara..ddk dpn laptop, copy paste pic ig org, upload kt blog, masyukk.

        0

        0
        • Neelofa says:

          gedik betul nora danish..
          haha

          0

          0
        • Aaron Aziz says:

          tak habis pun beras kt rumah ak kalau tak tengok dia ni..

          0

          0
        • Didi says:

          Benda simple angle pun nak ditanya?? Bang nara. Sign up lah instagram kalau tak tahu angle photo tu camne. Melambak photo yg boleh dijadikan inspire. Hahahahha

          0

          0
        • lynn says:

          Betty tu ada masanya udia cantik tapi muka dia sebijik mcm org gaji Indonesia kami si Tini yg baru balik beberapa bulan lepas. asal tengok Betty, mesti aku teringat kat si Tini tu. haha. hadoii lahhh..

          0

          0
        • milah says:

          salah sorang yg tgk blog dia ni, kauuuu lah kan. tgk gak gambar copy paste.. sedeyyy..

          0

          0
      • Fahrin Ahmad says:

        urmm, apa yg kita dpat kalau tatap gambar free hair?

        0

        0
      • roti says:

        bang nara, bukan dia pun yang amik gambar. banyak gambar dia ada dia seketul dalam tu. (kecuali selfie, yang mana aku rasa sama je semua selfie dalam dunia ni. takde nak seni sangat). orang lain punya shot, nora dapat pujian. apedaaaa

        0

        0
      • Anonymous says:

        Hidung Bawang si Nora ni. Bulat sekali.

        0

        0
  2. skudiver88 says:

    dah mcm ape dah pki seluar koyak.zaman seluar koyak dah lame dah berlalu.buat alas kaki depan toilet bolehla.*noraxbgbintanglangsung* hahaha

    0

    0
  3. zaia says:

    pic no.10.
    Agak dalam juga ya lurah ND.

    0

    0
    • Pemerhati says:

      Jenuh teman ngira mana satu pic 10. Aiseh mike ni.. Aje tajam betui mata nye ye.

      0

      0
  4. nadia says:

    pic no 4 tu igt amani da brtdung..baru nk puji..scroll ke bwah upanya x..haha xjd nk kagum

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      elehhhhh asal Nampak artis betudong aje nk puji huh ! tkde keja lain ke !!

      0

      0
  5. ciktipah says:

    nora danishh?tak kenal.ak knal nora yg pkai tudung tu je :3

    0

    0
  6. puan beltinsik says:

    mabuk akak dah okay sikit..sekarang ni alahan tu datang kejap2 je..mengidam makan cadbury hazelnut tapi was was halal ke harom..kesian anak aku nnti..laki akak dah pujuk akak balik..sekarang kami dah okay..tak jadi nk cerai..hihi

    0

    0
    • hanez dambakan kasih mu bang ROMII says:

      congrats kak!!!! yntung laki akak,, yg pntg sy gn bang Romi happily ever after kak!

      0

      0
    • diva says:

      pulak? kenape sampai nak cerai tu puan? jgnlah camtu.. kan baru nak mengecap bahagia kau! minta dijauhi lah ye cerai berai ni..

      0

      0
  7. Olaf says:

    comel plk aku tengok Nora Danish ni….

    0

    0
  8. Led says:

    wow glam vtv

    0

    0
  9. Led says:

    wow glam vtv…

    0

    0
  10. hanez dambakan kasih mu bang ROMII says:

    biase jer ND ni… x comel mana pun kan. yg penting Hanez nak bang Romiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    0

    0
  11. misz says:

    kenapa mesti ada betty tu? ss

    0

    0
  12. Maimai says:

    Ade je sorang tu nk mngekor kn??ntt klu dh kwin
    jgn x nmpk btang hdung lgsung.

    0

    0
  13. nnn says:

    harapnya, apa yang filemkan tu.meletop lah kat malysia ni. sebab bergambar bukan main lagi. entahlah, dh jadi mak orang pun duk amik gambar terlompat-lompat. Tak sedap betul mata menengoknya.tapi takpelah,nora kan kalo pose macam mne pun cantik.

    0

    0
  14. pzzzzz says:

    entah…ape yg best si betty tu aku xtau la…semak je.

    0

    0
  15. tabitabi says:

    well well well get ur facts right abg nara b4 publish nama je gossipmonger site

    0

    0
  16. miumiu says:

    Betty kna la ade, dh akk dier Erma Fatima sponsor kan…. ngeheheheh…..!!

    0

    0
  17. nok gebuzzz says:

    wow…view nyer cantik2…..bestnyer!!!

    0

    0
  18. Hafiz Rahim says:

    Syukur dianugerahkan raut wajah yang cantik..tangkap gambar macam mana pun orang puji.

    0

    0
  19. lia says:

    KANNNNN SI BETTY TU ORANG GAJI ND..SOOOOO KEMANA SAJA DIA SAPU LAH HAHHAHAHAHAH SADISSSSS TUMPANG GLAMERRRR..KO HADE??

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      orang gaji pon kenape ? salah ke jadi orang gaji ? hina sangat ke jadi orang gaji huh mengarot ! jadi orang gaji artis lagi bagos dapat ikot gi mana2 luar negeri ! sape2 artis nk pakai orang gaji tolong kasitau minah jambu ok…minah jambu sangop jadi orang gaji artis pasal dapat gi mana2 tengok negeri orang….erra..emma embong lofa fasha sndha tknk pakai orang gaji ke ?

      0

      0
  20. nanu says:

    muka nora cam song ji hyo running man

    0

    0
  21. Shaklee says:

    hmm

    spanyol ni dulu empayar ISLAM

    orang ISLAM yang ke sana sepatut rasa sedih dengan kejatuhan ISLAM di sana

    0

    0
    • wawa says:

      bukan Islam kat sana je yang patut rasa sedih. amik iktibar kat negara kita pun. diri kita sendiri sebagai produk Islam macam mana?

      0

      0
  22. julajuli says:

    si betty rahmad tu kenapa? menempel je keje dgn si ND. nk bgtau awk tu bff tersayang ND ke?

    0

    0
  23. anon says:

    Spain mmg cantek, aku dah pergi tapi cume gih barcelona je. Bangunan2 dia cantek2 mcm dlm gambar yg ke 18 tu. Negeri dia mmg cantek. Vibrant city….rase alive je duk sana…
    Neway ape nama drama ni? Nara ni kan kalau puji nora melambung2, mesti peminat setia nora kan. Tapi si nora ni (or anyone yg puteh melepak lah) kalau dlm gambar nampak biasa je, tapi kat luar, serious comel sngt, mcm lah si fazura tu……jealous pulak.

    0

    0
  24. melati says:

    Terbaik Nora…..Fasha S..dapat bekas Nora, hehehe…anak bekas Menteri…Nora dapat lagi Bagus ..Anak Menteri yg masih berpengaruh….so dlm hati Nora akan berkata ,,,” Ada aku kisah ko nak ambil Jejai”” tabik spring sama Nora….Saya kasi 7 bintang buat Nora…

    0

    0
  25. melati says:

    terbaik Nora D….dlm Hati nora berkata ….ada aku kisah gan Fasha S…yg ambil bekas anak Menteri…hahaha aku dpt Anak menteri yg masih berpegaruh…7 bintang untuk Nora..

    0

    0
  26. queen elsa says:

    betty rahmad tu kalau tak interfrem, mmg tak sah, meluat i tengok…

    0

    0
  27. ulala says:

    bencinya aku tengok muka si betty tu. hodoh betol!! dasar muka kampung. bhaha

    0

    0
  28. liana says:

    Ha, pergi spain untuk berlakon.
    lepas tu sekarang kat paris dgn jantan tak guna tu…duduk satu hotel…kerja berlakon dah habis…ni ke perempuan idaman yang korang suka sgt? renungkan lah

    0

    0
    • Amy says:

      Eh mesti duduk satu hotel ..
      Tapi biliknya mesti la lain lainn..
      Nora ni bukan anak dara ..
      Dia tahu la hukum halal haram
      Takbaik sebar fitnah cam ni .

      0

      0
      • mama says:

        Klo dia taw halal haram xde la dia terlompat2 ambk gmbr, tergedik2 ng bukan mahram n menayang2 aurat nye tuh dik oi

        0

        0
  29. cinta says:

    suke tgk gambar2 yg di upload nora… sume style…

    0

    0
  30. nyampah to the max says:

    nara nak tau jwpnnya? ni la teknik amik gmbr #jandaFAKEattentionSeekertaktakutkeTuhanmarahAnakNampakKemurahanHati&Bodymu#

    0

    0
  31. Anonymous says:

    mmg xdinafikan..sebagai wanita..mesti ada rasa cemburu bila tengok pics ND yg cantik kan…nampak happy n cantik..mewah bagai..semua nak mcmtu..tp bila rirenungkan balik..menjadi org sederhana hidup tp mencari keredhaan Allah adalah yg terbaik utk belakan di sana nanti..bila sy tengok org sebegini..untuk hilangkan rasa cemburu..maka beristighfar lah kembali n ingat bahawa tiada yg terbaik selain mecari syrga Allah..dunia hanya sementara…

    0

    0
  32. aku says:

    betty rahmad 2 byk duit? selalu je ikut trip org…belakon extra je selalu

    0

    0
  33. ALif says:

    btw..suka shahizey sam yg nampak bersahaja..rilex..cool..macho..n yg paling penting..NO KONTROVERSI..bye!!!

    0

    0
  34. jerut says:

    pls la song ji hyo lagi cantik berganda ganda dr si nora danish ni .bute ke kome ni

    0

    0
  35. Nora says:

    Cantik sgt ke? aku tgk biasa2 je Si Nora nie.. apa2 pun aku kasi stengah bintang.. hahahahaha

    0

    0
  36. Singgahsebentar says:

    canteklah gambar Nora Danish….I am not a fan of hers but she really look like Song Ji Hyo hahaha…comel

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Mentang2 anak menteri tergedik-gedik kau mengejar walaupun nepal lagi hensem . What a life

    0

    0
  38. Zack says:

    What a sweet women u are Nora..

    0

    0
  39. healing says:

    betty rahmad tu.. alaaa…please lah! -.-‘

    0

    0
  40. fishball says:

    Agak2 korang, si Nedim ngan Nora jadi kawin tak? Siap hashtag #nncintahati #neno and apa2 lagi ntah. What if they tak jadi kawin? Brape ratus gambar seh nak kene delete? ISH ISHHHHH!

    0

    0
  41. miss oppssss says:

    Nara oiii, org cantek snap posing time tgh berak pun lawa jerr…..

    0

    0
  42. nur says:

    Nara ni pembodek no1. Kahkah. Keep it up nara!

    0

    0
  43. miss dombol says:

    orang malaysia la yang “paling top of the world” dalam list batak bergambar!! nora danish ranking 1st

    0

    0
  44. […] (30 GAMBAR)Nora Danish Di Sepanyol (69) […]

    0

    0