Written by AbangNara | February 22nd, 2015

Bak pinang dibelah dua. Memang sama cantik sama padan sungguh. Tahniah dan selamat pengantin baru diucapkan kepada Zul Huzaimy dan Nur Ernawati yang telah diijabkabulkan pada hari Jumaat yang lalu. Kedua-duanya tampak sangat berseri-seri di hari bahagia mereka. Seronok Abang Nara melihat wajah keriangan pengantin baru kita ini.

zul huzaimy dan erna wati

Lagi beberapa gambar sekitar majlis pernikahan Zul Huzaimy dan Nur Ernawati dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar LookItLove Photography.


zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati
zul huzaimy dan erna wati

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 responses to (30 GAMBAR)Sekitar Majlis Perkahwinan Zul Huzaimy & Nur Ernawati Daripada LookItLove

  1. Semoga says:

    Semoga Zul dpt bimbing isteri barunya ke arah yg diredhai Allah SWT..Ape2 pun,thniah buat anda berdua

    0

    0
  2. Syhhh says:

    Second hand tp msih meriah.

    0

    0
    • UNKNOWNS says:

      Itu la kan..dua2 second hand kot nyah.. Zul n wife dia.. Dua2 pernah kahwin dulu.. Meriah sunggoh.. Zul pasni jgn try yang anak dara sudah la.. Lepas puas merampas wife orang.. Kahkahkah..

      0

      0
  3. Anonymous says:

    next pls

    0

    0
  4. PagiPetangSiangMalam says:

    Muka mcm Raja Ema version sedar diri (rambut x blonde).

    0

    0
  5. minah jambu sayang nenek says:

    yehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Azmil menangggggggggggg mentor legenddddddddddddddd lov u dayangggggggggggggggggg !! padan muka Aina tk menang hahahahahahahahaiiiiiiiiiiii bwekkkkkkkkkkkkk !

    0

    0
  6. anonnn says:

    tahniah..kenapa baju ketat sangat tu? Tak muat ke? Gemukss..hihi..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Dua dua gediks lebih…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Wife dia macam muka Ayda Jebat….. Tapi dia ni maybe lagi cantik kot…..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    nmpk gemukkk…nmpk tua..muka lebar…dh mcm raja ema versi tua tpi rambut x blonde pn ad..nape cam gedikkkk jer…

    0

    0
  10. Lela Manja says:

    Masing2 kawin kali kedua tapi grand letoppp. Kau mampu?

    0

    0
  11. mato-mato says:

    yg kutuk2 org tu knp? org tu ada buat slh ke dgn korg? hmm insaf2 la..jgn dh nk mati esok, merangkak2 cari nk mintak maaf.. sedeyyyyy

    0

    0
  12. minah says:

    nampak muka excited……………. hhehehehehhee

    0

    0
  13. huh says:

    Biasa lewww… Kahwin dgn retisss.. Ramai org jelez.. Kesian erna..

    0

    0
  14. TakHipokrit says:

    mmg GEDIK pon erna ni….tgok la video kahwin dia,,pengantin tapi tak nmpak malu2 depan org..bangga sangat kot dapat retiss,,sbb laki dia before tiz tak retiss …jumpa kat luar pon sombong,,,jalan tak senyum lgsung,,tapi dgn kawan2 laki Zul bole plak dia ketawa terbahak-bahak….org duk perhati je dia mcm tu…kenapa la Zul bole kawin dgn org mcm ni….sbb zul peramah n friendly…Datin Eena Azman pon tak sombong mcm Erna ni….dpt retiss terus riak

    0

    0
  15. mawar berduri says:

    Erna muka kembang,klu tak make up lagi arr nmpak kembang,,..tak sangka lak taste Zul mcm ni…lawa lagi ex wife dia yg pramugari tu….perangai cm bebudak baru nk up je,gedikkks…sesuai ar kan korang dua2 second hand..elok la..

    0

    0