Written by AbangNara | February 5th, 2013

Abang Nara akui kelewatan berkongsi gambar majlis persandingan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan ini. Namun bak kata pepatah, biar lambat asalkan ada. Liyana Jasmay memang nampak menawan di hari bahagianya dengan pakaian pengantin yang sangat gorgeous.

liyana jasmay

Ramai rakan selebriti yang turut hadir memeriahkan majlis resepsi pengantin baru ini. Antaranya ialah Lisa Surihani, Yusry, Umie Aida dan Erma Fatima. Namun semestinya yang paling mencuri tumpuan ialah kehadiran si cantik manis, Fazura yang sentiasa kelihatan gorgeous.

liyana jasmay

Apa pun, dikhabarkan Liyana Jasmay dan Fathuddin akan terbang ke New York dalam masa terdekat atas urusan kerja. Kalau tak silap, mereka mungkin berbulan madu di pulau-pulau sekitar Sabah. Satu pilihan yang bijak kerana Sabah memang terkenal dengan kecantikan pulau dan pantai.

liyana jasmay

Lagi 27 keping gambar sekitar majlis persandingan Liyana Jasmay dan Fathuddin Mazlan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Bayi yang sedang terbang.

liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay
liyana jasmay

liyana jasmay
liyana jasmay

140 responses to (30 GAMBAR)Majlis Persandingan Liyana Jasmay Dan Fathuddin Mazlan

  1. yellowhood says:

    hubby LJ hensem walaupun kening mcm kening shin can.

    0

    0
    • sengal.. says:

      biasa biasa jer……………….

      0

      0
      • pengkritik tetap says:

        hurmmm..dah agak. ade lagi 2-3 entri psl LJ’s wedding. anyway fazura look super old with that dress!

        0

        0
      • missa says:

        semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…

        0

        0
      • Rogayah Propa says:

        yang tengah2 antara umi aida dgn ema fatimah tu sape… HUDOH giler…..

        0

        0
        • Anonymous says:

          tu adik dia la..

          0

          0
        • i says:

          yg tgh2 tu klau nk tau fatimah nmenye..adik kpda umie aida..
          aku xtau la nti ko kne mrh ngn kkak2 dia tu klau dia bce statement ko ni

          0

          0
        • kelly says:

          tu ler kaklong yg blakon dlm adam n hawa tue…yg sibuk2 nk kt adam tue….jd sedara ain hawani…

          0

          0
        • Mak shinchan says:

          Huduh ko kata, dlm instagrm punyerla ramai penjilat2 puji dia cun gila.,.. Kahx3 … Aku pun pikir tang mn yg cun muka punyerla pjg cam jantan

          0

          0
        • Me says:

          adik dia yg bongsu. nama asal norsham tp nama glemer betty

          0

          0
        • Fisha Sindha says:

          Kecantikkan LJ memadamkan kelentikkan nelofiashz

          0

          0
        • Hi says:

          Betty tu. Haritu ada org comment dkt pic insta dia:
          A: Eh ni yg berlakon dlm Adam Hawa tu ke? Lain je
          B: Bukan rasanya sbb dlm Adam Hawa tu gigi dia tak lawa
          A: Aah tak lawa kan

          Ahahaha terkejut gak baca. Then bila tgk balik, Betty dah delete comment tu. Bila org puji takda delete. Rilek sudah kihkih

          0

          0
        • neelopak says:

          tu adik diorg.. dlm instagram nama bettyrahmad.. ko jgn ckp udoh. ada pnh org ckp dia udoh, dia printscreen komen org tu, pastu hentam bdk tu cukup2. tp aku pn x nmpk dia cantik jgk pun. errr, mmg bdosa mhina org tp kan bila dia senyum nmpk gigi, muka dia mcm kartun kuda. dah laa dia minat kuda. kadang2 mcm bapok pn ada jgk. try nara follow dia. dia plng anti org ckp dia udoh. nk org pujiiiiiiiiiiiiii dia jeee

          0

          0
        • syiera says:

          oo adik nya ker….tgk la ritu berlakon dlm adam dan hawa tuu memula trpk gak sapa dia ni jarang duk nampak berlakon..dalam adam dan hawa pun watak sampingan jek…maybe baru berlakon kut…..rogayah propa jangan di hina ciptaan ALLAH…

          0

          0
    • skali lagi... says:

      yes…upload2..haha…husband die mmg hensem la..xleh kate ape dah..tp mcm xkena ngan ‘bagai pinang dibelah dua’…mcm belah dua tp senget sket…aku tahu dah knape LJ ni nampak xcantik mane..sbb sblom ni aku sgt mengagumi kecomelan die dlm citer Kami..die ni mcm over excited…hsbend die mcm lek2 cool…so xkena…ade pasangan yg excited nampak lawa kalau kedua2nye mcm tu…ni kalau sorang lain pasangan pesen lain mmg nmpak cacat la…n hairdo time pic last tu…alaaahaiiii…ikat tocang???

      0

      0
    • kakak neelofa says:

      angle gbr adalah sgt bosan….

      fazura lg gojes dr LJ…

      K bai!

      0

      0
    • gegurl says:

      *fazura juga yg gojes… mia sara cute.. perantin??? ermmm boleh la

      0

      0
    • Nicole Faveron says:

      Hensem sangat!! suka I tgok dia <3

      0

      0
    • Maria says:

      Husband LJ lagi terserlah aura pengantinya!! Flawlesss gitu..

      0

      0
    • not says:

      betty ahmad a.k.a adik umie aida n erma fatimah yg perasan cantik….kt instagram die poyo jer manjang….sorryyy bettyyyyyyyyy

      0

      0
      • Shhh says:

        tk silap aku betty ni ex awal taw..

        0

        0
        • mari lambai lambai.. says:

          kalau tgk kat instag dia, lagak mcm superstar hollywood aje..x tau mana kelebihannya..tapi mungkin dia baik dan easy going kot, sebab dia ramai kawan dan seems mcm ramai yg suka berkawan dgn dia…..walaupun dia “ADIK UMIE AIDA JE PUNNNNN”…

          0

          0
    • mama says:

      hahaha.lucunye komen..i like…

      0

      0
    • kak timah says:

      tu dia fazura tembam macam rosmah mansor

      0

      0
    • Encik Ehem2 says:

      Selamat Pengantin Baru LJ & FM..Semoga kekal bahagia & gembira hingga ke akhir hayat…hurmmmm…nape aku tgk gambr kawin diorg biasa2 jer ekk? macam satu babak lakonan dlm filem ajer…or..apa2 pon tahniah uolls…lawa plk aku tgk sweet couple Awal Ashaari & Scha Al-Yahya tuh..

      0

      0
    • Amira says:

      Simple nya lisa surihani. Takyah grand ketat sana sini. Schawal is the best. I love them. They are the sweetest couple :)

      0

      0
  2. iris says:

    emmm..LJ lagi

    0

    0
  3. iris says:

    emmm..walaupun kening cam sin chan tp 2 kali tengok memang hensem la jugak kan

    0

    0
  4. didie @ says:

    silap la ko g jemput fazura. she overshadowed u LJ. eat your heart out

    0

    0
    • Anonymous says:

      Gojes tang mana? Aku tengok pipi pon jatuh ke bawah. Dah la gemuk.. Tua perasan doll. Phuiiiii

      0

      0
      • apo apo ajola says:

        setuju!! fazura nampak sgt tua… baju pon xsesuai’ macam pregnant 2 bulan.. cube lain kali! heheee..

        0

        0
  5. Bunga says:

    Fazura selalu look gojes. Kalah pengantin. Oppssss

    0

    0
  6. apaka says:

    woot woot

    0

    0
  7. none says:

    hmm tah knp aku tgk tak ada seri langsung si LJ ni. Rasa ini wedding artis yg sgt suram berbanding artis yg lain.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kalo nak suh seri bercahaya sangat ko letak spotlight atas dahi tu.. Ahhh macam pandai je cakap.. Takde seri bagai..

      0

      0
      • Anonymous says:

        tahnya dari semalam duk baca takda seri takda seri naik nyampah pulak komen sangat stok stok wanita yang menggelupur bila tengok orang lebih dari depa cuba maju ke depan sikit minda tu bleh tak hish

        0

        0
    • mashi says:

      skang mmg trend ek kawin xpakai tiara? tu pasal x nampak seri kot… nampak cam pegi dinner je…

      0

      0
      • Glamer Gilerrr says:

        mashi…. aku stuju… sb tu takde seri mana sb tak pakai tiara… bila lagi nk pakai tiara kalo bukan time kawin kan??

        0

        0
  8. sipotsedot says:

    tahniah lah ye..dah kahwin…tp napa make up tak cam pengantin pun..biasa je..

    0

    0
    • Nicki minaj says:

      Zaman bila makeup beria wei.. Yang make up beria tu yang huduh mcm ko..
      Nk tutup jerawat batu ko.. Tempek bedak 5 inci dulu

      0

      0
  9. miss mong says:

    cantiknyaaa fazura..kalah pengantin

    0

    0
  10. mak lemah says:

    fazura kerepot

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Demoknyer fazura.. Lebaq nampak

    0

    0
  12. propa says:

    knpe x msuk dlm astro ria mcm khairul fhmi tu…papepown santek la jugak.

    0

    0
    • joyah mulut lancang says:

      liyanot jasmot who? famous ke?…si lunyai (luniey-isteri apek) tue pun tumpang glamer laki dia je…kalau tidak…nan hado…jgn kata keluar TV, terjun kat bangunan astrok tu pun takdak sape pedulik

      0

      0
  13. girl says:

    Ak pelik gak bile rmai org komen lj xder seri..abs bile korg kawen bnyk sgt seri korg kn..dh la tu..dri mjls akad smpai resepsi psal seri je ak tgk..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko ni girl bongok ke apa..dh tentu la kalau kita tengok pengantin tu perkataan pertama y kita akan cakap mesti la ad seri atau cantik ke x……..ko ni bangang ke apa x tahu tengok pengantin y ada seri ngan x ada seri….

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko nie mulut mcm longkang kan… aku tgk cantik je.. ko jgn pandai mengeji je… sape ko nk tentukan cantik ke x.. cantik tu subjective….

        aku rasa ko lg buruk… haha…

        0

        0
      • mrpotato says:

        wow mulut sedapnya panggil orang bangang.tapi sebenarnya bahasa dan cara kau cakap tu sebenarnya yang mcm orang bangang. tolong jaga bahasa skit.tgk pon tau ni mesti budak skolah tk habis blajar comment.tak berhemah langsung!

        0

        0
  14. MISS UNIVERSE says:

    Pic2 yg ok sikit dari entri2 nara ttg lj sblom nih…nmpk la..cerahnyer tu…klu x suram mak aih!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    LJ ikat rambut camtu je..comel gak tp simple sgt

    0

    0
  16. biyyi says:

    rambut mia sara dah mcm sarang tebuan@rosmah mansor

    0

    0
  17. Sexylips says:

    Cute adorable mia sara..gorgeous miss fazura..sweet je lisa..
    pengantin je nampak biasa..sbb pakai dress mcm bridesmaid then ikat rambut pony tail mcm tu..apa pun suami awk hensem..

    0

    0
  18. jcp says:

    Sblm ni ada pengomen tulis kat entry sblm ni, muka suami LJ ni ada iras Ust Azhar Idrus.. Bila tgk btl2 ye la.. Ada iras2 sikit.. Tp tang kening tu mmg konfem cam Sin Chan..

    0

    0
  19. Apijol says:

    Selamat Pengantin Baru Liyana Jasmay & Pasangan… sama-sama doakan jodoh diorg berkekalan… Jgn asyik duk kritik saje… :D

    0

    0
  20. ..................... says:

    Nk komen lebih pn x guna sb dh berbakul2 aku komen LJ x ada seri…skg aku tengok fazura lagi cantik dari pengantin……

    0

    0
  21. pelamin LJ cheap sale says:

    LJ very tasteless..pelamin mak aii outdated dgn renda2 mcm langsir tue orhg dh xpakai ok? org buat kain lap kaki je skrg…tu lah sewa lagi dewan PWTC tu,kan dh tak mampu nak sewa pelamin gempak2…

    0

    0
    • diyana says:

      yess! tu maksud aku…outdated okehhhh….ade jugak yg paham…pelamin tu dah in 2tahun lepas…sbb tu aku nampak majlis die mcm mughahhhh….

      0

      0
  22. pakar plastik says:

    fazura nampak gemok. tetek jatuh. susah2 letak tetek implan pun still tetek jatuh.

    0

    0
  23. Nama saya mar says:

    Photographer ni macam tak pandai amik gambor agaknya… Semua tak lawa. E..e… Kalaulah LJ bayar mahal… Rasanya tak berbaloi kot…. (komen orang, sey sendiri kawin tak dak kameramen… Hi hi hi)

    0

    0
  24. kj says:

    Erm, xtahu tang mana yg excited gojes sangat..rasa biasa ja…macam orang kawin…

    0

    0
  25. kaka kiki says:

    knpa semua org nak kutuk LJ???mngkin sbb dia artis…org kutuk ni biasa sbb dngki aje…yg kutuk pelamin dia renda2 la…kain lap kaki bagai la..lantak dia la..plihan msing2…apa ko nak kisah?bkn wedding ko pon..:)…pasal xdek seri pulak biar la,,,jnj dia dah laksanakan 1 tnggungjwab dlm islam iaitu nikah walaupon x tutup aurat..korang2 dah kawen blm?jgan kutuk2 sgt biasanya menda tu berbalik kad kita semula… 1 malaysia!!!

    0

    0
  26. asam boi says:

    pengantin mana yang tak cantik? ok lah ni.. berseri jua..mekap natural.. dari pada tepong gomak kan.. nampak manja liyana dgn suami dia.. sorang manja sorang rileks.. oklah tu.. matching.. saling lengkap melengkapi.. pandang pada wajah suami liyana yg tenang ni..hati aku pun turut tenang.. didik la liyana jadi matang.. Moga rumahtangga yang dibina berkekalan..sayang menyayang higga akhir hayat..aminn..

    0

    0
  27. mak enon pulang petang says:

    i hope u guys dont blame or condemn me coz jadi artis nie mmg xlepas dari kena kutuk dan puji…so si liyanot jasmot nie kira dh ready utk dikutuk,dikeji etc… salahkan dia lah yea…sape suruh hjadi artis kalau xnak jadi artis…so terima je lah cacian…

    btw, mak enon nak habaq mai kat liyanot nie,jaga sin chan tu baik2…jgn menggedik mcm anak dara lagi no?…hang tu dh berlaki…

    0

    0
    • mrpotato says:

      ni lagi sekor mulut mcm puaka nak kene cili.silap haribulan anak cucu kau nanti jadi artis padan muka.amin.

      0

      0
  28. Saifullah says:

    Best diorang doggy

    0

    0
  29. si kucing meowmeow says:

    LJ ni cantik la time kahwin ni … cume seri xkuar .. sikit je serinye .. yang scha plak berseri-seri

    0

    0
  30. ahkak puaka says:

    AKU PERATIKAN SEJAK DAH KENA DUMP NGN TMJ, BARULAH NMPK SI PAJURA NI G MAJLIS KERAIAN.. MOTIP???

    0

    0
    • Shhh says:

      aku tnya lah..mgkin aku tak taw sgt atau tak bc pasal fazura kena dump..cer citer sikit pasal apa ek

      0

      0
    • mari lambai lambai.. says:

      tu la..sejak kene dump, baru nak berlakon balik..walopon watak hampas..pastu kembali menjadi model..walopon model hewan je pun..and one more thing, House of Doll dah join Fashion Valet, sebab dah x leh stand alone..

      0

      0
      • ahkak puaka says:

        AKU SOKONG KO LAMBAI2. MMG NMPK SGTLA YG DIA NI DAH TERDESAK UTK TRSKN HDP.. SKRG NI NO MORE SHOPPING2. NO MORE OBERSI2.. CUTI PUN NGN KWN PPRT DIA.. LAU DULU MADAH NGN BIMBOY TU JER.

        0

        0
  31. neelopak says:

    suami LJ hensem nyee..sedap mata memandang..
    LJ..jaga suami awk elok2 ea..nanti si lopak rambang mata tgk..

    0

    0
  32. Akusayangkamu says:

    Okay aku akui LJ ni comey tpi bukan kategori cantik..suami dia plak mmg hensem..beruntung LJ…businessman..tpi pic kawin LJ ni bukan jenis pic yg kita nk tgk berkali2..sbb aku tak nampak aura pengantin..siyes aku ckp….aku lagik suka dgn pic kawin KFC dan Leuniey..walaupun aku tk minat ngan mereka. Tpo dlm pic ni why fzura nampak mcm makcik2..suka sgt tgk dia sebelum ni..mgkin baju atau kaler tk sesuai ngan fazura..tpi pic yg cntik aku tgk..scha dan umie aida..super gojes..mia sara..hmm rambut tak sesuai lah sayang..better kena nipis kan sikit..sbb tinggi rambut mcm rambut rosmah…huhuhuhuhu

    0

    0
  33. mak semah says:

    kalo si lj ni x wat perangai ngan saiful nang mesti aku nampak cantik je..ni yg cantik pun aku tgk x bape nk cantik lg

    0

    0
  34. naddy says:

    eh eh.erma fatima cucuks botoks ke?cm buruks je tgk..

    0

    0
  35. baby says:

    Korang ni biar betul… aku tengok LJ ni cantik je wedding ni. Ni semua sebab korang tka suka dia dah, macam2 le korang cakap, cuba kalau dia baik naif macam artis yg korang suka, mau berbakul pujinya.

    0

    0
  36. yuyu says:

    gambar lisa lagi cantik….

    0

    0
  37. Anonymous says:

    fathudin sekali tgk mcm ustaz azhar idrus pun ada….tang kening ngn mata

    0

    0
  38. girl says:

    diam la ko anon..ko tu terlebih seri sngt ke smpai kate lj xder seri..kecoh je ko ni..msti rmh ko crmin smua pcah sbb stiap saat ko tilik muke ko yg x brape nk seri tu..

    0

    0
  39. typicalmalaysian says:

    alahaiii biar lah, tak payah nak kutuk org sangat, masing2 ciptaanNYA..
    kenapa nak mempertikai,,bukan nya kekal pon,,
    doakan yang terbaik utk rumah tangga dorg udah lerrrr

    0

    0
  40. hitam putih says:

    siapa tu, yang pic no. 8?

    0

    0
  41. Anonymous says:

    muka xmandi

    0

    0
  42. Ko ade ? says:

    Fazura knpa u dtg x pakai baju kulit biawak cam ari tu ?

    0

    0
  43. liyana jasmay punya nenek says:

    makcik nengok pelamin cucu makcik rasa malu sbb mcm beli kain ela kat jln tuanku abdul rahman pastu dok silang kiri silang ke kanan kat pelamin tu…kalau camtu,budak 7 tahun pun boleh buat pelamin tu…

    xpelah,makcik xkisah asalkan cucu makcik dan suaminya yg muka mcm sekincan tu bahagia…x gitu cucu2 makcik semua??

    0

    0
  44. betty says:

    amboih….mengata aku nampak?!!!! bilang kak erma ngan umie…

    0

    0
  45. Wan Fauzi says:

    semoga berkekalan sehingga ke anak cucu… setialah sehingga ke hujung nyawa…

    0

    0
  46. dudu dodo says:

    FAZURA NYER TEK APSL JATUH????????????????????

    0

    0
  47. hagemaru says:

    apsal make up liyana cam tak rupa make up?nak natural ke?baik tak yah make up…gambar dier bertunang pun nampak pengotor..tak terurus..cincai betul la LJ nie..kata artis tapi nampak selekeh…sekian terima kasih..

    0

    0
  48. Anonymous says:

    x cantik beno betty aku tengok…dia ni kan y suka bela binatang monyet…..dh wat cam anak dia sendiri binatang tu…..

    0

    0
  49. Anonymous says:

    LJ mmng comel.. abis cerita. Doa kan yg baik2 jer. Semoga berkekalan. Aminnnn

    0

    0
  50. sha says:

    Lisa jugak yang cantik…

    0

    0
  51. adam mukhriz says:

    tidak dapat kulupakan gigi betty ahmad yang besar itu..tgk time berlakon ceta adam hawa.. -.-

    0

    0
  52. ema says:

    alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi mereka berdua telah disatukan…dear LJ n suami…jgn denga or ambil pusing dengan hinaan2 komen2 disini atau dimana saja yg penting semuanya berjalan lancar..tahniah atas pernikahan awak berdua..wlupun simple tapi canteq n nice…kehidupan selepas berumahtangga lebih penting bukan majlis yg mahal, besar-besaran, mewah…love u…semoga dikurniakan rezeki anak selepas ini… :)

    0

    0
  53. bungaros says:

    serius muka LJ langsung xnaik seri pengantin

    0

    0
  54. Haliza Misboon says:

    Fazura jugak cun n glam.. pesen baju tu wat korang kata gemuk.. jatuh.. cuba bayangkan kalu baju tu leher cekak musang.. mao korang kata mantopp..
    Lisa cm pucat je.. muka xde tone color.. org even pic hitam putih.. ada jugak nmpk tone color tu..
    LJ nmpk keadik-adikkan.. hb dia cam xde perasaan lak

    0

    0
  55. waty says:

    Biarlah janji diaorg dah kahwin pun..yang sume sakit hati sangat kenapa?bukan guna duit korang pun dan kerah tenaga korang masa dia kahwin..ni la perangai melayu..

    0

    0
  56. Ciktom pulau pandan says:

    Fazura harus gojes, feeling2 bakal bini kerabat.. *tangan kat bahu*

    0

    0
  57. Ciktom pulau pandan says:

    Fazura harus gojes, feeling2 bakal bini kerabat.. *tangan kat bahu*
    bak kate Neelopak, KO HADERRR?

    0

    0
  58. Happy Chinese New Year. says:

    Itu mia sara yg cmel dlu tu ke? Frankly speaking, nape nampak makin kurang cmel? Bukan nk kondem sementelah dia masih budak kecik lg tp nmpk kurang cmel dah.. Kulit nampak gelap. Kuat sgt aktiviti seni kot, sedangkn this kid bukannye kene berkerja, tp dok umah, pegi skolah, n main mcm kanak2 seusia dia yg lain! Dan fazura nampak berisi, bj tak sesuai ke or dia mmg dh gemuk? And looked haggard and old too.. And those boobs.. Jatuh mcm org dah beranak ramai. Ini komen bebetul, kalau nk bace komen bebaik jek, jgn suh komen! Btw.. LJ nampak ok je. Takde le nampak tak berseri ke apa. Biasa je. Yg pasti nampak dia bahagia dan syg sgt kt hubby dia.. Hopefully bahagia hingga ke syurga.. Dpt cahaya mata comel2 :)

    0

    0
  59. luniey toons says:

    lawa lg leuniey kawin ngan apek aritu..haha

    0

    0
    • ibu kandung lunyai says:

      lawa ke si lunyai (leuniey) nie? muka mcm sendok penyek je aku nengok…harap putih je,kalau gelap,sure mcm org asli…

      0

      0
      • bapaknye ibu kandung lunyai says:

        Sekurangnye die ada lg rupe org kalau gelap tak mcm ko, rupa arang batu huduh skali. Ptuih

        0

        0
        • ibu kandung lunyai says:

          aik…aku tau laa ko hitam berlegam, tp takyahlah nak terasa pulak…aku bukan kata kat ko tp si lunyai…sengal punya pencacai…

          si lunyai nie xdok laa lawa mana…shape muka pun mcm sendok penyek je…ada org tue shape muka semua cantik walaupun dia hitam still look cantik…minah ni perasan je lebih…

          0

          0
      • bapaknye ibu kandung lunyai says:

        Mmg le aku itam legam sbb tu la ko kua itam cam arang! Sengal punye anak.. Kt bapak ko sdiri pon ko nk kutuk petah lg kt org len, huduh lg buduh!

        0

        0
        • ibu kandung lunyai says:

          bila masa aku kutuk bapak aku…nama ko tu yg ko sendiri taruk ‘bapaknya’…bodohnya pencacai sekor ni…

          tah2 ko ni gila bayang kat lunyai tu kot sampai xleh nak terima kenyataan gadis penyek yg lunyai pojaan hati kau tu dikebas apek…sian…pathetic sungguh…

          meh bau kentot aku nih….dah dekat seminggu tak berak…meh2

          0

          0
  60. Anonymous says:

    mmg pun betty nama cam pembantu rumah filipina sesuai ngan rupa cam pondan siam botox perasan cantik n suka org puji bila org keji delete x boleh terima kenyataan…perasan cantik pdhal muka klu tgk betul2 nan hadooo maid mak aku lagi cun dr si betty ni

    0

    0
  61. anonanon says:

    Tak tau la apa masalah orang Malaysia ni. Yang korang tau nak mengutuk je. Mesti je Ada benda nak kutuk pasal. Tak kisahlah ceritanya pasal apa mesti Ada je orang mengutuk sini sana. Untuk yang cakap LJ tu melebih dah tu wedding die mesti la die tersenyum semua, die gembira obviously. Masa korang kahwin korang x senyum happy ke? Fikir dulu, sebelum cakap tolonglah.

    0

    0
  62. Anonymous says:

    Bju fia mcm lbh kurang jer kan…tp bestla…mjlis besar…kami mmpu sederhna jerr…thniah lj dan suami

    0

    0
  63. Nicki minaj says:

    Yang duk byk2 cemuh ni semua jeles jah.. Make up x kena, majlis x berseri la.. Pelamin murah la..
    Ntah2 korang andartu kan, nk kawin pun tak laku, muka pecah rumah la semua nehhh

    0

    0
  64. Anonymous says:

    zaman dah moden ni pun sibuk sibuk seri pengantin la pelamin la apa la mak nenek sungguh tak malu ka dengan jiran sebelah menyebelah duk komen macam tu eh tetiba

    0

    0
  65. JHudd says:

    naper lengan dresss fazurek cam costume citer anna karenina jekk, dia silap majlis ker?

    0

    0
  66. liliz8787 says:

    tetibe nampak ana dahlia sengsorang…
    Apelah naseb..aduhai..

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.106471406189902.311.106459312857778&type=3

    0

    0
  67. jaga2 ada mata yg mmrhotiiii says:

    Mcm SESAME STREET COUNT VON COUNT ( the dracula ) Tu lah… uupppsss

    0

    0
  68. Mat K says:

    lawanya Fazura. kawen dgn abg jom?

    0

    0
  69. org miskin says:

    buruknya baju LJ!mcm baju nenek2!

    0

    0
  70. Lalala says:

    Betty rahmad 2 mmg kelakar..baru2 ni ada org komen kt insta umie aida lg cntik dr dia,dia melenting ckp ‘u ingat ni ptandingan ratu cantik ke’..haha

    0

    0
  71. LOLA says:

    cepat2 test UPT

    0

    0
  72. nak puji says:

    comelnya lisa…

    0

    0
  73. sembotok says:

    yoyo..ooo jer…si LJ gedik memanjang..yg asbennyer plak muker sepesen jer..mcm takder perasaan..

    0

    0
  74. Anonymous says:

    salam….apa lh korg nie..tak baik hina org cm tu..suatu hari korg akn dpt ank,isteri n suami lbh teruk baru korg rasa..tuhan dh cipta wajah masing2…

    0

    0
  75. conan says:

    scha pakai jala. sian tarak duit. awal dah sengkek. so scha pun kait la jala buat baju

    0

    0
  76. Azli says:

    Cantik nye fazura n lisa! Both sgt gorgeous!
    Betty? Muka terlebih panjang gigi besar, macam kuda.. Gambar selalu pose perasan lawa!
    Lj: jgn gedix lagi ya, ur someone’s wife now!

    0

    0
  77. Wani says:

    Lawa nye fazura! Aku tengok tets dia normal je! Takkanla nak tinggi sampai kat leher kut macam rcw tu? Rcw tu pakai push up n korset tak hingat tu yg tajam mencanak ke langit tu! Mcm fazura ni normal and asli! Bukan mcm sorang tuuuttt (rcw wannabe) tu pakai padding depan belakang, atas bawah..pastu melentik sana melentik sini, sgt tak classy n cheap!

    0

    0
  78. ehem says:

    ni perkahwinan orang islam ke?

    0

    0
  79. liplapliplap says:

    Alhamdulillah……………..

    0

    0
  80. anonymous says:

    baju kahwin dia yg putih tu sama mcm baju kahwin anne hathaway dlm princess diaries 2 . nak tiru ke??

    0

    0
  81. hahahah says:

    matangnyer muka adik nia…

    0

    0
  82. John Doe says:

    LJ pnye sure tundun! masyuk laa laki dia..

    0

    0