Written by serenity | September 20th, 2011

Tiga tweets selebriti-selebriti terpilih akan ditampilkan di BeautifulNara hari ini. Tweets ini dipilih adalah kerana ianya best.

Kami rasa ini bermaksud KL Gangsters 2 sah akan dibikin? Beritahu kawan-kawan semua, Abang Long akan kembali.

Seterusnya:-

Apex rindukan siapa tu? Orang sedang bercinta memang sering merindui kekasihnya. *ditembak wanita-wanita yang marah*.

Apex sedang berada di Jepun kerana bola sepak demi negara. Kami berharap Apex akan bermain dengan yakin dan cemerlang. Apex ada awek? Kami tak kisah, asal Apex tetap hebat menjaga gawang.

Redza Minhat yang kacak ada rendang. Kau ada?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to 3 Selebritweets Pilihan BeautifulNara Untuk Hari Ini

  1. aslann as says:

    bang nara asal x amek tweet aku? oh lupa. aku bukan artis. kahkah! k bye.

    0

    0
  2. ummi says:

    so, apex ada tweeter la eh.

    0

    0
  3. student bandung says:

    follow sham kamikaze..tweet beliau semua best~

    0

    0
  4. hola says:

    boring dgn tweet apex.. perlu ke???

    0

    0
    • ujan emas says:

      haha.. dulu ex-tunang dia yg sume nak show off kat tenet.. skrg dia plak yg dapat jangkitan dr ex-tunang dia..

      0

      0
  5. hola says:

    boringgg dgn tweet apex.. perlu ke???

    0

    0
  6. zuan says:

    nama2 besar..

    0

    0
  7. lea says:

    Confident je Nara acc twitter tu memang apek punya. Entah entah fake acc.

    0

    0
  8. mysara says:

    Apek plastik. Ko guna keplastikan ko tu untuk menghalang gol ye, baru berbaloi. Huh

    0

    0
  9. LOL says:

    nahai. tweet tweet burung terkukuq tersungkuq.

    0

    0
  10. ditto says:

    bukan apex tu.. apex never so geli2 like tat nak war2kan .. hahahaha.. another sakit jiwa stories n person la tuh!

    0

    0
  11. mandy says:

    aloh..lambat nak reply redza minhat~ i ada ketupat~ hehehe..jom makan sesama lalu tertinggal keretapi..

    0

    0
  12. plain jane says:

    perlu ke si apex tu tweet mcmtu? nampak sgt terhegeh2 kat dahlia tu. poyosssssssssssss

    0

    0
  13. apadaa says:

    lol..ingat tweet mmbina ke ape…
    tweet jenis ni pon tpilih ke? da xde modal la tu..

    0

    0
  14. matabulat says:

    apex?? nape guna nme 2 bkan ex dia ke bgi nma 2…

    0

    0
  15. mmmmm says:

    ape motip tetibe si apek buat tweet mcm tu tetibe pylak dahlia smlm keluarkan kenyataan. something is not right here.

    0

    0
  16. ila says:

    ngarut je si apex nih.

    Jana wang dengan hanya rm10
    http://www.sistemwebsegera.com/?id=top01

    0

    0
  17. miss wawa says:

    confirm da couple la si apek dan dahlia! entah2 masa masih tunang dgn elia lagi diaorg da scandal!! untuk aaron plk,aii sampaikan tweet hanya untuk org malaysia aje ke?awk ingat takde org spura tgk ur tweet?tak tahu la kalau kau da lupa yg kau org spura..entah2 abg nara pilih tweet aaron sebab ada ayat ‘salam satu malaysia’ kot..

    0

    0
  18. basshunter says:

    apex tu xpayah la…buang karen je…
    baik hang tumpukan match dgn japan mlm ni..kalo kalah, mmg berdas2 la ko kena hentam..asik sebok bercinta je, komitmen tah kemana2

    0

    0
    • alololo says:

      sbb ade apek la msia tak kalah teruk dgn jepun mlm ni..tak gitu?ckp org komitmen tah kemana2..ang tu dok tgok blog gosip time 10.05am tu x do komitmen ke?

      0

      0
    • alololo says:

      sbb ade apek la msia tak kalah teruk dgn jepun mlm ni..tak gitu?ckp org komitmen tah kemana2..ang tu dok tgok blog gosip time 10.05am tu x dak komitmen ke?

      0

      0
  19. frachaotic says:

    (smbil meleleh air liur) hahaha..teperasan cm apek tuju kt aku je..hahahahahaha…

    0

    0
  20. TokAli says:

    apex apex apex…meluat la dgn apex ni

    0

    0
  21. didi says:

    apek tak de la salah sgt wei. serius. kalau siapa yang kenal elia, tahu la siapa perempuan tu yg sebenar. selalu kita nak marah2 orang ketiga, kadang2 salah perempuan tu, kita buat tak ambil tahu. kalau aku jadi apek la, memang aku tak nak ambil elia buat stok bini. dah awal2 control, lepas tu suka membazir guna duit apek. tu belum jadi bini lagi. dengan family dia yg mulut nauzubillah.. simpang aku dapat family mertua mcm tu!

    haters apek sekalian, sokong apek ok untuk game mlm ni. siapa pun dia nak couple/kawin, its up to him! kita sbg rakyat msia kena sokong pasukan msia!

    yeah! go harimau malaya! go apek!

    0

    0
    • kotakkatik says:

      hahaha.. baru nak rep kan…
      @didi ko kenal ke betol si elia jejari runcing tu?
      ko pandai je cakap camtu… ke ko kawan ngan dahlia teck tu? hahhahahhahaa

      0

      0
  22. jejaripancing says:

    sampai hati u tnggalkn i apexxxx….waaa

    0

    0