Written by AbangNara | April 4th, 2012

Jarang sekali Ziana Zain ingin berkongsi gambar terbaru anak kembarnya iaitu Muhammad Ariel dan Nour Kaseh. Bagi Abang Nara itu satu langkah yang baik supaya anak tak diekploitasi. Namun bersempena dengan Hari Ibu, Ziana Zain dan anak kembarnya telah menghiasi muka depan Campaign 8, Avon.

ziana zain dan anak kembar

Comel kan? Untuk makluman, Ziana Zain sudah pun mempunyai 4 orang anak iaitu Aiman (12 tahun), Ammar (9 tahun) dan 2 orang anak kembar. Lagi 2 keping gambar Ziana Zain dan anak kembarnya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MohdHaiqal.

P.S: Teknik baru menyapu sampah di China

ziana zain dan anak kembar
ziana zain dan anak kembar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

132 responses to (3 GAMBAR)Ziana Zain Dan Anak Kembarnya, Cute Gila ~~~

  1. zasziszuss says:

    daku 1st?
    Ammaaagadddd!

    0

    0
  2. Diriku says:

    Pretty mom.. =))

    0

    0
  3. Tetiba minatku terhadap akak ni merudum jatuh bila dia cakap pasal tudung aritu.

    0

    0
    • Sitty says:

      aku pun sependapat ngn ko, mmg kite xlayak judge org lain, tp itulah yg aku rasa (tak berapa minat dah) semenjak kejadian tersebut.

      0

      0
      • Anonymous says:

        die bukan mintak pun korg minat dia, dpd korg minat artis, baik korg minat professor ke, doctor ke, ustazah2 bertauliah, hafizah ke, ape ke.. lebih berfaedah.

        0

        0
      • .
        .
        .

        masyarakat kita ni kan suka false idolization. bangsa yang keliru dengan diri sendiri.

        0

        0
      • Sitty says:

        anon berdua- kalu aku ada minat yg lain dpd artis sekalipun perlu kah aku nyatakan dsini? (karang ko kate aku riak plak kalu aku mention minat kat ustazah ni, ustad tu, doktor ni, doktor tu.) Minat artis tu tak salah, yg salah bila kau dah menjadi sgt taksub dan maaflah aku memang xpernah terniat pon nak jadikan artis sbg idol. artis hanyalah seorang entertainer. Tidak layak menjadi idol. Lain kali, kalu nak reply biar berilmu sket, jgn bajet bijak tp bingai.

        0

        0
      • Anonymous says:

        dah tu klu ko minat siti ke, xminat ke? ade ke kitorg kesah? sibuk nak tulis kat sini kenapa? perlu ke ko nyatakan di sini minat ko?? kata org bingai kau pun sama…

        0

        0
      • Lavender says:

        si anon ni bunyi lagi. tak abis2 ngn ‘ustajah bn’ ‘ada aku kesah’? klw kau bukan ustazah kau jgn jd setan.

        ada aku kisah, ada aku kisah, ada aku kisah… klw kau tak kisah diam2 sudah. kau hentam komen2 org, ape kau ingat kitorang kisah? sah2 kau ni forever alone.

        0

        0
      • Anonymous says:

        lavender ni lagi sekor alien turun dr planet pluto, ko faham ke x ape tulis? ko reti baca ke x? sooo ko ingat aku kisah ke ko kisah ke x aku kisah ke x??? kau pun hentam org, kau yg forever alone sbnrnye, sibuk sgt nak hentam aku, baik ko pi cari laki, dpd jadi lavender x laku di sini.. nyah kau dari bumi…

        0

        0
      • Lavender says:

        kelas kau anon! sampai suruh org nyah dari bumi. ni bumi kau ke?

        sorry…. Bumi milik Allah S.W.T. kau tak berhak nk ‘nyah’ sape.

        i’m sorry Mak Nyah Anon :-)

        0

        0
      • Anonymous says:

        kelas ko lavender siap bertazkirah kat sini pulakk… dah ko asal planet pluto, aku suruh la kau nyah dari planet bumi, kembali ke planet asal ko.. ape kene mengena ngan mak nyah plak ni??? sah x reti baca….

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ada satu lagi makhluk asing iaitu Yuna, dia cuba meniru turban Raja Syaitan Pikor, pahlawan planet Nameck.. dia juga harus pulang ke Nameck..

        0

        0
      • funny thing is, none of us came from here, kalau dia kata dia percaya al kitab lah…

        0

        0
  4. eleh eleh says:

    makin berusia makin jelita…tuah org berduit kan? :)

    0

    0
    • Tutuplah aurat dimana saja says:

      Botox punya pasal, tengoklah dagu dan pipi makn menonjol, palsu!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        tutp org dmna sahaja..law tutup aurat tp suke mengata n tgok kesalahan org lain xde gune juga…opsss…sorry to say…

        iman itu yg ptg bukan luaran. =)

        0

        0
      • Anonymous says:

        ko eja elok2 boleh x, susah btul aku nak baca shortform ko ni..

        0

        0
      • APA NAK JADI PADA ARTIS SEKARANG NI…..NAMPAKNYA TIRU GAYA ARTIS HOLLYWOOD.
        FUHHHH……ZIANA ZAIN KECANTIKKAN PALSU.
        HAHAHAHA…….TAKUT TUA……X MINAT DIA NI……

        0

        0
  5. ikan oreng says:

    hmmm… wajah ziana memang dah ceria n bahagia namun nampak agak plastik sket kulit n bentuk wajahnya……

    0

    0
  6. akak bella says:

    sejujur2nya tak cute pun… weird pulak aku tgk bdk keck mulut lebor mcm tu… tp yerla dh mak mcm tu

    0

    0
    • Audrey Hepburn says:

      Kamu tak percaya dgn Tuhankah sampai mengutuk ciptaan Tuhan itu?

      0

      0
    • what the? says:

      yela bella, kang ramai yang duk kutuk bawah ni kang ..

      comellah jugak .. tapi taklah cute gila ye abang nara ..

      cute gila bukan gini rupanya ..

      0

      0
    • Anonymous says:

      mana tau kecik xcute beso nnti cute..hihi

      0

      0
    • Ak yg comel says:

      akak bella bingai!! agak2 la nk mengutuk budak kecik je pun..cube kalau anak ko mcm tu pastu org kutuk2..ape perasan ko.lahanat ko akak bella tahap 7 petala langit!! ko ni memang jenis manusia xde otak.

      0

      0
      • opah rock says:

        tau xpe! rasa nak koyak2 je mulot si bella nie! tunggu la turn keturunan ko dapat mulut lebor!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ko ni ak ak boleh tahan jugak mulut kau kan? lahanat la bingai la… ko tu pompuan.. tak elok guna bahasa gitu..

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        im sory kipas..tp seriosly ak rase nk kahakkan je muke bella tu.ade ke patut die ckp “weird pulak aku tgk budak kecik mulut lebar mcm tu” .. ko fikir eh klu budak yg cukup sifat die ckp mcm tu,apatah lg budak yg muke sindrom down.

        0

        0
    • opah rock says:

      puaka benor mulut kamu! tak baik pertikai ciptaan tuhan! bingai!

      0

      0
    • akak bella says:

      ada pulak yg sentap… ni mest psl muka korg pun hodoh mcm tayar lori sampah atau lori indah water bwk najis kan… tu psl sentap bukan main… aku rasa korg tak anak dara tua atau bujang terlajak kalau menengokkan bhs yg korg guna sape la yg nk kat korg…. kalau anjing pdg pun dh hbs baik daaa…. wakaka

      0

      0
      • Anonymous says:

        ewah2 akak bella, ntah2 ko pondan tua nak kutuk org pulak.. forever alone la ko ni… dah shoohh shohh..

        0

        0
  7. Kipas Susah Mati Neelofa says:

    Tahniah ler… dapat 1st..

    0

    0
  8. moon says:

    klau ada gambo bapak dia skali kan lagi bagus .. lengkap satu famili .dengar citer suami dia x sporting ..

    0

    0
  9. JEJARI KONTOT says:

    UNTUNG LAH JADI ANAK ZIANA..

    0

    0
  10. ahkak gile glam says:

    ok la tu…comel la , nama pon bdk..da bsr kang nnt lagi comel..cuma bilalah ahkak ziana nk menutup aurat, rasenya da patut bertudung..but maybe blom sampai seru….anyway bgsla ahkak ziana punye family jrg dgr gosip2 yg melampau…keep it up:0

    0

    0
  11. mama says:

    Gigi yg sihat n cantik!!!

    0

    0
  12. st@rShine says:

    OMG!!! her face..so ketat!!…aduhaiii kenapa lah dia buat mcm tu…dah x natural beauty dah…. :( sedey dgn manusia yg tak hargai kecantikkan semula jadi yg tuhan dah bagi…

    0

    0
  13. joyah gebu says:

    aku heran lah .. artis yg cocok2 muka nih .. laki depa x marah ker .Atau depa nih jenis yg melawan laki ..

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak, laki depa nak tgk bini depa lawa, plus cucuk kolagen je bukan botox!!

      0

      0
      • ahkak gile glam says:

        anon, sabar ye anon….rileks2 sudey..kang kulit ko yg ketat kang….peace no war

        *ko peminat tegar ahkak zz ke? tahniah!

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku peminat ko lah ahkak, ko x kenal peminat, kang kene laser sombong kang ahkak… ahahaha

        0

        0
      • ahkak gile glam says:

        anon, terharu ahkak dik, ko minat akak*sobsobsob
        terasa diriku begitu berharga….

        0

        0
    • NAK MARAH APE……SURUH LAGI KUT.. KALAU ISTERI NAMPAK CANTEK LAGI MEGAH LE…..LAKI TENGOK STIM SELALU……..KERAS U PUNAI ABANG.

      0

      0
  14. anne says:

    fake ..!!!

    0

    0
  15. Kurus says:

    aku tk tau nk cakap apa..
    aku sedeh
    i hope pojiah latif tk cuba cara nih

    but i mcm suka satu cara ntah apa nama dia..
    menegang kulit dgn cara menjahit kulit kepala di bawah rambut
    buat 1/2 jam je.. n tahan bertahun2..
    bukan minor surgery pun..tk yah nk pengsan pah per
    kulit kendur kt tepi idun akan tegang serta merta
    begitu juga eye bag n dahi..
    tu jerk dah elok dah..
    bukan malah pon, adalah lebih kurang 7..

    0

    0
    • Kurus says:

      naper dislike? takoot eh…
      tak tak.. ada disiarkan kt nona 2 tahun lepas..
      nampak tk saket pon.. (ntah lah) tp mcm best lah..

      ada juga dimuatkan dalam mingguan wanita bil.1377/9-15 april 2010
      muka depan gamba kawin umi aida..

      “SERDEV” <— ni nama dia..
      proses menegangkan kulit menggunakan benang khas yg diperbuat dari ramuan kecantikan seperti kolagen, asid hyaluronik, viamin c, e, a, k, spirulina dan probiotik.

      Kebiasaannya, satu lapisan kulit di bahagian bawah yang dikenali sebagai galion layer akan mula mengendur apabila seseorang itu mula memasuki usia. ini menyebabkan kulit tersebut mengendur seolah-olah jatuh. dengan menggunakan benang khas, ia akan menarik kembali kulit yang 'jatuh' dan menegangkannya.

      melibatkkan kulit di bahagian kening (atas telinga) yang dipanggil temporal.
      benang yang tertinggal dalam kulit (galeal) akan ditarik 45 darjah kemudian diikat. hasil tarikan 45 darjah itu akan mengangkat kulit wajah dan menjadikan wajah lebih tegang.

      (bahagian yg dia sebutkan tu bukan dekat telinga ok, bahagian RAMBUT dekat telinga..ada tunjuk kt tv. prmpuan tu sengih2 jek)
      kalau dekat telinga aku pon cabooot…takuuuut)

      ia juga selamat, berkualiti dan berkesan. tiada kesan sampingan, tidak kelihatan kesan teknik berkenaan dan produk digunakan juga HALAL kerana ia berasaskan tumbuh2an. benang dimasukkan dalam keadaan nyahkuman. benang tersebut lama kelamaan akan menyerap ke dalam kulit dalam tempoh 2 minggu.

      proses ini sangat ringkas kerana hanya melibatkan benang khas. boleh dilakukan ketika anda keluar rehat untuk makan tengah hari.

      aku ada alamat n telefon klinik, tp boleh letak ke kat sini???

      sila beri komen anda. terbuka kepada ustazah2 yg bertauliah juga ok.
      dia tk ubah apa2. ketatkan je… boleh ke tk boleh??

      (((aku rasa mcm ada kaedah ni digunakan di zaman firaun.. tk silap lah..
      tp masa tu queen firaun buat cara meletakkan herba di bahagian rambut dan mengikat rambut seTEGANG TEGANGnya supaya muka dia nampak muda.. aduyai..korang perasan kan, tudung ke topi queen dia tu, tinggi mcam belakang unta tu.. haa.. tu lah tujuan dia..)))

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Rajinnyer ko taip panjang lebar… sama la macam pewarna rambut yg dijual kat pasaran tu. Bahannya memang la halal, diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan, siap ada logo halal Jakim lagi. Tapi perbuatan memakai pewarna rambut dengan niat nak menunjuk-nunjuk kat orang tu haram ( pada orang perempuan ).

        p/s: komen aku ni berkaitan dengan halal tu, kalau pasal jahit-menjahit tu aku taktau..

        0

        0
      • Kurus says:

        thank you kipas…
        :))

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        welcome..

        0

        0
  16. aloha says:

    sbnrya sy ni slalu la jgk jupe face to face gn akak ziana ni..pg2 slalu beli laksam kat ttdi shah alam..dia ni kalu x make up mcm kita jgak..npk je kedut2 di muka..so pd pndgn sy npk tgang die ni mgkn teknik solekan je la..pastu dia cucuk pon kolegen je kan..mafla kalu slh stment..ustz sy ckp klgen n botox tu beza..botox mgubah wjh..klgen ni skdar vtmn je kan…btl kew?? klu slh mtk diperbetulkan

    0

    0
    • jambu says:

      klau pakai kologen .. cantiknya nampak semula jadi .. klau pakai botox boleh nampak kedua dua bezanya kan ..teringat kata2 seorg artis .. muka dah ghopa ketat tapi maseh nak cover .. basuh muka ngan air sembahyang .. huhuhu ..

      0

      0
  17. […] Namun bersempena dengan Hari Ibu, Ziana Zain dan anak kembarnya telah menghiasi … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Anak, Cute, GAMBARZiana, Gila, Kembarnya, Zain by […]

    0

    0
  18. manisluarcantik says:

    cOmel aNk2 ziAna Zain nie..wAjah Pon pErsis dia… :D

    0

    0
  19. awek says:

    boleh giler baca komen2 ni

    0

    0
  20. jahja khalijah says:

    muka plastik mestilah tegang…….tapi x nampak asli pun…….still nampak plastik……

    0

    0
  21. emmmm….yg pasti tu bukan kolegen (vitamin)….tapi dia suntik botox…..tu lah sebab nampak tegang semacam aje……bolih kenalah……….yang asli dan plastik

    0

    0
  22. chentalove says:

    memang kiut miut…
    dengan ibu skali pun kiut miut..

    0

    0
  23. lily says:

    mcm JLO.. muke sama..ade ank kembar pn sama..

    0

    0
  24. amy says:

    muka penuh botox

    0

    0
  25. mimi says:

    kak zz suntik vit c lah…….bkn botox

    0

    0
  26. noname says:

    comel anak kembar! :)

    0

    0
  27. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu ada ambek kolegen tapi untok bontot minah jambu…. pasal minah jambu nk bontot sama macm ziana zain jangan jelessssssssss !!

    0

    0
    • conan says:

      minah…nape aku rasa tinggi ko x sampai 5″. betol ke?ko blm kawen nak bontot mcm zz. nanti dah beranak pinak, bontot ko mcm nigga bar

      0

      0
    • bujang says:

      bUJANG MINAT POMPUAN PUNGGUNG LEBAR DAN TETEK BESAR TAPI YANG ASLI. KULIT HALUS MULUS, PUTIH GEBU, PAKAI TUDUNG, TINGGI, PINGGANG RAMPING.
      MATA BERCELAK.

      0

      0
  28. minah says:

    apalaa bodoh2 org yang bagi komen yang kata ziana zain macam muka plastik laa,apa laa ketat laa…oiii, standard cover avon n majalah2 lain…ko ingat gbr tu asli sgt ke???…editor majalah n cover ni coba yang nak edit gbr2 model d dpan cover spy nampak licin n smooth(diorg pikir) tp hakikatnya memburukkan lagi cover tu…dat y kita yang luar ni tgk model2 macam plastik n sometimes mcm org lain pun ada..so don’t blame zz coz yg bersalah sebenanya editor…tak pandai sangat guna photoshope!!!!masuk laa course amik opsyen graphic so hasil cover nampak cantik n kemas!!!

    0

    0
  29. mak cik ZZ Penang says:

    ingatkan ZZ pandai berinteraksi dgn audience tapi hampeh. masa annual dinner dulu nanyi 5 lagu je, jalan ke kiri…jalan ke kanan dah habih. very sterotype performance, macam budak2 baru kuar AF….boring. Semua org complaint.

    0

    0
  30. makcik ZZ penang says:

    showmanship ZZ mmg lousy, nanyi 5 lagiu, jalan ke kiri…jalan ke kanan, cakap entah apa2……….syok sendiri sj. macam budak baru kuar AF

    0

    0
  31. sumijelly says:

    besar dah anak ziana yek…

    0

    0
  32. neelofa kawin dgn datuk K says:

    bapak kesian korang dok ngutuk org…bwk mengucap ye saudara saudari

    0

    0
  33. Anonymous dan kipas susah mati neelofa suka mengutuk org pas tu ade ati nak tegur org lain…dah la batu api…
    PIRAHHHHHHHHH!!!!!!

    0

    0