Written by AbangNara | October 22nd, 2012

Seronok sungguh menjadi insan yang bernama Maya Karin ini. Di kala kita sedang sibuk dengan kerja di pejabat, tup-tup Maya Karin berkongsi gambar dirinya di Kathmandu. Untuk anda yang tidak tahu, Maya Karin berada di sana untuk mencabar dirinya mendaki salah sebuah gunung.

maya karin

Adakah Maya Karin akan mendaki Gunung Everest? Fuh ~~ Mungkin tidak kerana itu terlalu mencabar walaupun untuk pendaki gunung profesional. Diharap Maya Karin akan mendaki gunung yang rendah-rendah sahaja. Yang penting, keselamatan diri harus dijaga.

maya karin

Lelaki di sebelah Maya Karin itu ialah ayahnya. Nampaknya perjalanan ke Kathmandu ini akan turut menjadi satu sesi mengukuhkan lagi hubungan seorang anak dan seorang ayah. Yang pasti, Maya Karin pasti akan terjaga rapi di samping ayahnya yang tercinta.

maya karin

Kepada Maya Karin dan ayahnya, all the best and good luck. Jangan mencabar diri lebih daripada kemampuan anda. Keselamatan harus diutamakan. Dan paling penting, jangan jatuh cinta dengan orang Nepal. Kang tak pasal-pasal ramai yang kecewa di Malaysia ini. Hehehe.

maya karin

P.S: Satu office ingin bercuti ke Korea tetapi mahukan pakej percutian yang lain daripada lain? LIKE Facebook PelangiBonda sekarang kerana mereka menawarkan pakej fotografi untuk anda. Kenangan anda di sana akan diabadikan di dalam album ekslusif mereka. Dijamin kualiti tip top!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (3 GAMBAR)Maya Karin Sudah Tiba Di Kathmandu

  1. arya says:

    bestnye maya karin

    0

    0
  2. Anonymous says:

    best. keje ape yg boleh melancong selalu????

    0

    0
    • Anonymous says:

      keje ape.. kwn aku keje biase2 pn slalu melancong.. dia minat cmtu..

      0

      0
      • Anonymous says:

        i pun minat melancong tp keje i tak mengizinkan i sll pergi melancong.. cuti ssh dpt.. keje apa yg flexible ye… nak tukar keje ..

        0

        0
    • Mariah Carey says:

      jd pramugari/pramugara kot…..hehehe..keje tukang bersihkan kabin….

      0

      0
  3. kimm says:

    aku ska maya karin nie.krng kntroversi

    0

    0
  4. nenetBurberry says:

    jangan pakai seksi2 yer…

    0

    0
  5. neysa says:

    aku kenal bapa maya ni .. dia atuk aku :D ..

    0

    0
  6. peminat baru maya karin says:

    sempoi je maya ni.. suke..
    luv u maya….!

    0

    0
  7. Sshh says:

    papa maya ni walaupnm botak licin tpi ttp ensem….

    0

    0
  8. Anonymous says:

    tul2.. maya ni artis kurang kontrversi.. beauty with brain.. gud gurl :)

    0

    0
  9. hai-o says:

    bertahan ek maya ni smpai sekarang…. filem2 xbanyak tapi impak kuat

    0

    0
  10. hujanpetangni says:

    MAYA KARIN adalah artis yg dihormati kerana hasil kerja dia. pandai jaga diri…maintain cantik dan x desperate populariti pon. cool jer orgnya sebab tu smpai sekarang dia bertahan.

    0

    0
  11. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    maya ni berketurunan india ke ? patut la bucuk..

    0

    0
    • maya karin says:

      oh shame on u raja minah kapoor, im mixed blood..half german and half malay,,ich steche dir die augen raus und pisse dir ins gehirn, du arschloch.!!!

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

        Apope engkoke cakoke ? minone jambobe tk pahohe lah ! engkoke cakoke kelole ke? @#@#$#@#$%$#@#$ huh !!!! BUCHOCHE !!

        0

        0
      • pizza says:

        Hahahhahahhaaa, padan muka kau Minah. Kena kau skali, ngan bahasa Jerman lagi….

        0

        0
      • Anonymous says:

        to sis maya,be stronger,,,,luv u so much!!!

        0

        0
  12. tina.jr says:

    Antara Izzah dgn Ain Hawani.., siapa yg lagi lawa?? Kalau Ain tekan like, kalau Izzah tekan dislike. Yahooo!!!

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

      Lisa surihani bini yusri KRU lagi jambu cute n cantek ! lom ada pompan yg leh celen kejambuan dia lagi ye terima khaseh thank uuuuuuuuuuuu !!

      0

      0
      • pizza says:

        lom ada pompan yg leh celen kejambuan dia lagi —> sempit sungguh dunia mu. Level Lisa jer kau sampai…..

        0

        0