Written by AbangNara | August 15th, 2013

Rasanya, kesemua rakyat Malaysia yang pernah mendengar radio mengenali Halim Othman. Suaranya telah begitu lama menghiburkan para pendengar. Kini bergandingan dengan Adibah Noor di radio Suria FM, sehingga ke hari ini Halim Othman masih lagi belum mendirikan rumahtangga.

kekasih halim othman

Sebentar tadi, Abang Nara menerima kiriman gambar-gambar Halim Othman bersama seorang wanita yang boleh tahan cantiknya. Mereka berdua kelihatan sangat mesra. Sama cantik dan sama padan. Menurut si pemberi makluman, si wanita ini adalah bakal isteri Halim Othman.
kekasih halim othman
Dikatakan wanita yang berjaya mencuri hati Halim Othman ini bernama Dania Danisha dan berasal dari Palong, Negeri Sembilan. Jika benar Dania adalah bakal isteri Halim Othman, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan.

kekasih halim othman

Kalau tak silap Abang Nara, tahun ini umur Halim Othman ialah 48 tahun. Memang molek benarlah mendirikan masjid. Semoga dipermudahkan buat Halim. Kahwin nanti jangan lupa jemput ye. Hehehe.

P.S: Gambar Golf GTI MK7 dengan lebih jelas dan terperinci

68 responses to (3 GAMBAR)Inikah Bakal Isteri Halim Othman?

  1. opah jahanam says:

    bujang karat ……..

    0

    0
    • keledek says:

      wauuu HO,, tak sangka taste ko yg urban2 gitchewwww..

      p/s: keledek teringat masa zaman roda impian dulu. dengan habby habadi terjongket ponggong bukak kotak huruf satu2 awww awwww saya putaqq halim!!!

      0

      0
    • Ritu vs Aya says:

      Okey. Dah pegang2… Dah lentok2…. Dah manja2. Maka wajib kawen sebelum timbul fitnah. Xda masalah kewangan dan masalah kesuburan kan? Gi kawen cepat…

      0

      0
    • Halim Otroman says:

      HALIM OTHOMAN NI KE YANG NYANYI LAGU MEMORI CINTA LUKA??!! SEDAP WEIII LAGUNYA……….

      0

      0
    • ADIBAH NOOR says:

      SAMPAI HATI ABG HALIM WT MCM NI KT DIBAH

      0

      0
  2. seketoi says:

    Gedik bebenor rupe ompuan tue..ahaaks carik ler ompuan yg baya2 diri HO ooiii…

    0

    0
    • mama vogue says:

      hmm sgt setuju dgn awak… mmg nampak gedik semacam je awek tu. Tak kisah la dari mana tapi bila bergambar tu jgn la gediks perakk sgt… mcm tak pernah bergambar… bak kata lain.. macam jakun jo… wek malu org n9 jo

      0

      0
    • Anonymous says:

      ape salahnye…? kalau HO tak dapat kawin masa umur muda2 dulu, maka biarlh dia kawin dengan wanita muda pulak.. hehe.. mungkin pompuan yg baya2 HO, dah pangkat ibu tunggal a.k.a dah pernah kawin le… mungkin yg sama2 telajak mcm HO pn ada tp niat nk kawin tu salah 1 nya adalah nk sambung keturunan & meramaikn umat Nabi Muhammad. kalau pilih isteri yg dah dekat2 nak putus haid, cmne nk plan dapat anak ramai???

      HO kn bujang lg. eloklh kawin ngn ank dara supaya si isteri tu senang nk d bentuk N m’dengar kata. yg dh tunggal tu, calon utk lelaki2 yg mampu beristeri lebih dr 1. barulh betol niat nk kawin lbh tu bkn semata2 nafsu. ye dak?

      mesti ramai yg dislike komen aku ni. tapi otak tu biarlah fikir logik sket eh..

      0

      0
    • kak chik says:

      laki org yg tuan bangka tu pn nak cari pompuan mudo..apa masalahnya HO cari yg mudo…itu pn nak sibuk..

      0

      0
  3. tina.jr says:

    Anuar Zain bila lagi?? Tak sabar nunggu berita mustahil nih! ekekeke

    0

    0
  4. rara says:

    wahh!! DD femes masuk blog gosip!!!

    0

    0
  5. Aina says:

    Kesian kat D.D . tak pasal pasal kena menjawab soalan soalan. pepandai ja BN sebarkan gosip ni.

    0

    0
  6. bunga says:

    bukanlahhhhhhh nara…….diorang kawan kawan baik jerr…. D.D dah ada bf lahhh…. adoiii ni dah kira fitnah ni….. hahahaa….

    0

    0
    • makjemah bukan johan says:

      cenggitu ke cara kengkawan lain jantina berposing bila bgambar???
      dah nampak cam laki binik…
      isk isk isk isk isk

      0

      0
      • Anonymous says:

        ntahnye korang2 yg salahkn abang nara.. dh DD tu sndiri pn mcm tk reti nk jaga hati b.f dgn begambo teliuk2 cmtu ngn lelaki lain kn..? beautifulnara ni dh sah2lh blog gosssssssiiiiiip.. hape da korang nih..

        0

        0
  7. tacacila says:

    kalau betol bagoslah HO. dah penat peminat dok ulang2 nyanyi lagu duet uji+hail amir ‘sampai bila ku kan menungguuuuu nasi minyak kau ituhhhhhhhh’

    0

    0
  8. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    jambu jugak minah ni…muda lagiiiii hehe…kalau dia jadi kawin ngan halim pon pe salah Nye dh jodoh kannnnnn…halim pon maseh hensem walau pon dia bujang trang tang tang huhu….kawin ngan jantan tua bagos pasal senang buli hehe…semoga bahgia..

    0

    0
  9. aku lah.. says:

    tgk pic yg last pakai baju kuning tu nampak HO kaku semacam je, aii bang, tak tahan ke tgk org sebelah posing tinggikan dada, hehehe…

    0

    0
  10. kuat seks says:

    damnnn…mntap sia bakal istri dia.. untong laa HO

    0

    0
  11. kuat seks says:

    perghh mntap siaa awek dia.. untong laa HO…

    0

    0
  12. Qaseh says:

    Semcm je posing minah ni.. hahaha

    0

    0
  13. mak temah says:

    DD ni tau ke yg HO dah ada seorang anak perempuan?

    0

    0
  14. Linzy Longkang says:

    Ni pon satu lagi poyo, pompuan tuh gedikzzzsss kemaruk publisiti cam retisss, oh HO nih femes ker?

    0

    0
  15. GG says:

    room mate aku cakap, muka halim othman ni macam hero tamil..hahahaha

    0

    0
  16. Fifi says:

    Halim pon bukan baik sgt..dulu selalu angkut pompuan /gf wat balik rumah.

    0

    0
  17. lee says:

    KALAU DAH DUDUK MELEPET LEPET CAMTU, BETTER KAWIN JEK

    0

    0
  18. NORMALINA ABD RASHID says:

    kesian ko beb kene jadi bahan gosip.. haha..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Palong??..palong bpe?

    0

    0
  20. cik kim says:

    Dalam2 high taste dia.. . isy.. carik la yang bersopan sikit, sesuai dengan umo

    0

    0
    • ehem says:

      salah ke nak kawin pom muda??aduhai kalau jodoh Allah dh tetapkan.mungkin sbb tu dia kawin lmbt sbb jodoh dia org muda

      0

      0
  21. Ain says:

    Tgk gaya perempuan ni gedik semacam jer..hahaha…(”,)

    0

    0
  22. ............................. says:

    aku tengok pompuan ni ambl gmbr gedik semacam j….lantak ko la halim nk kawin ngan sape pn…aku x berapa minat ko le…nk kata ensem x jugak…pd aku ensem lagi penyanyi lama tu nassier wahab…aku tengok halim muka dia skg dh mcm hero tamil plk…

    0

    0
  23. Anonymous says:

    euwwwwwww… geli tgk HO..

    DD mesti nak duit je huhuu

    0

    0
  24. lalalo says:

    hahah.. lucu lk Ho dlm gmbr2 d ats.. cute je..pmpuan tu ak xpndg pon..

    0

    0
  25. paparazzzoo....no more stranger!!! says:

    aku tgk pompuan tuh terlebey over laaapulak…yg halim osman bergambar mcm kaku malu jer

    0

    0
  26. donut_cute says:

    Dania Danisha? cam jenama biskut jer…btw kalu dah serius cepat2 la kawin yer bang Halim

    0

    0
  27. Mirai Suenaga says:

    kaku je HO ni. yg pompuan tu aku tgk mcm bergesel-gesel plak dah~

    0

    0
  28. Mimi says:

    Sesuatu betullah perempuan ni punya style. Agak kampungan. Takut aku tengok bila dia posing ala nak tayang tetek.

    0

    0
  29. […] satu laman blog hiburan popular BeautifulNara, mereka menerima kiriman gambar-gambar Halim Othman bersama seorang wanita dipercayai bakal isteri […]

    0

    0
  30. minah mat topo says:

    ala.. dd pn janda.. sesuai la 2

    0

    0
  31. lulu says:

    halim othman, ngaku je la awk dh pernah berkahwin dan ada anak perempuan. 18 tahun dah budaknya. ada duduk kat kepong

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Anak dia kot. Tapi halim ni pun playboy gak. Dulu hulu hilir bwk pompuan balik rumah..

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Nama sbnr si DD ni nor azlina..dania danisha tu nama glemer je. Hati2 HO… dgr citer minah ni kaki pisau cukur.

    0

    0
  34. kuku says:

    msti dah kena makan dgn HO. toing..toing..

    0

    0
  35. Aku x layan gosip says:

    Tak habis2 fitnah dalam komen ni..kalau ye pn nk ngomen,jgnla smpai mengutuk bagai..berhemah sudah lah..

    0

    0
  36. lagubestbest says:

    HO gaya tua sesangat, camnela girl nak ‘masuk meminang’ (ada yang nak tp diorang segan le penampilan turn-off). Cer bersenam & g gym sket, kmudian bgaya macam tom cruise ker.. :P

    0

    0
  37. orang palong says:

    Laa den kona ngan dd nie…sokampung apo x ea..handl tol dyo yo,.hahaha…poland most wanted yo!

    0

    0
  38. KURAKURAPANJATDINDING says:

    moga-moga dapat bimbingan yg baik lepas kawin eih, bleh sejuk sikit kubur mak mentua.

    0

    0
  39. kurupira says:

    adik angkat kot..hahaha..ok lawak hambar..pape pun semoga sampai ke jinjang pelamin ye HO

    0

    0
  40. DD aka INA says:

    betina ni mmg kaki kikis pun..kerja kat UTS call centre..janda..kahwin muda lpeastu cerai sbb mulut dia ni jahat..maki hamun je pandai..sampai kl…berubah mcm jalang…dulu kat kpg pakai kain batik je..mana tahu seksi2 ni..Norazlina jadi dania danisha..aku sekampung dgn dia..aku tahu lah..dlu balik naik saga..lps tu ada camry pulak..gaji padahal tak smpai 2k pun si INA ni..tapi mampu pakai camry..yg kelakarnya tu, norazlina boleh berubah jadi dania danisha @ DD?lawak beb..nk mampus aku gelak..sorry lah ina, hahaha…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Scandal dia dlu lelaki india. Xtau la stil berscandal lg ke x. Walupn gagak hitam tp masyuk bebbbb… sbb tu dia blh pkai camry kot? Dia da resign kt UTS tu. Dgr citer pas resign kja as receptionist… mmg dia minah mulut tangki taik..dlu masa kja kt uts penah gaduh dgn x-bf dia sampai hbs la PC tu dihempas2 nya…

      0

      0
      • Anonymous says:

        memang betul info kau tu, tapi x semestinya kalau boleh bagitahu semua org ttg dia, biarlah dia asalkan dia happy dengan hidup dia, hak dia lah nak scandal dengan siapa.asalkan x kacau org.

        0

        0
  41. anon says:

    ingatkan high taste sgt la ko halim. bohsia felda ni jgk yg ko nak..terkenal satu felda pompuan ni lim oi..femes klu dek prangai elok takpe. tp klu ko mmg lelaki yg tak kisah pakai barang yg dah ber”hand”2 takpo la..

    0

    0
  42. ladybird says:

    Mcm yg perempuan tu je yg tergedik-gedik..HO plk rela dlm terpaksa ke..adoi seksa nengoknya..

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Muka Halim macham Raissuddin Hamzah bapa Sarah. Perangai pun sama nak yang muda. Muka cikopek …..old man gatal gitu

    0

    0
  44. Yang Tidak Bernama says:

    Dah gatai nak try penangan batang abang HO agaknye kot. hahaha

    0

    0