Written by AbangNara | February 14th, 2012

Agak lambat Abang Nara mengupdate kisah pertunangan Farhan AF4. Farhan kelihatan cantik dan sangat menawan di majlis pertunangannya. Bakal suaminya, Ahmad Rashdan Shuhaimi kini bekerja sebagai pengurus akaun selepas tamat belajar di UK. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Farhan atas pertunangan ini.

gambar tunang farhan

2 keping gambar lagi sekitar majlis pertunangan Farhan AF4 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Fesyen topi yang terlebih kreatif.

gambar tunang farhan
gambar tunang farhan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to (3 GAMBAR)Farhan AF4 Bertunang Dengan Ahmad Rashdan

  1. lezza says:

    tahniah…comel and simple

    0

    0
    • Nyah Cantek says:

      First time dengar lagu hatimu milikku , igt kan Farhan yang nyanyi , sbb I mmg suka suara Farhan , apa2 pon tahniah :)

      0

      0
  2. Aku rasa mcm nak tampar jer budak gemuk dlm rancangan Jangan Tidur Lagi tuh says:

    Owhh… tahniah!! Semoga berbahagia… :)

    0

    0
  3. taksukepashasendat says:

    congrats…
    suke2…x over. simple tp nice..

    0

    0
  4. raizo says:

    tahniah

    0

    0
  5. me myself says:

    tahniah!makin slim dia nih.

    0

    0
  6. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Tahniah wat Farhan ngan tunangnyer…tapi haku tetap nak komen yang baju Farhan pakai x lawa lansung…kelabu gelap sangat pastu ada bunga2 perpel menyemak pandangan…lawa lagi baju bakal mak mertua dia….kui kui kui…

    0

    0
  7. non says:

    tahniah..
    suke ati dia la, majlis dia..

    0

    0
  8. sally says:

    Tak nak komen psl Farhan tp psl GAMBAR yg tergantung di blkg dia. there shouldnt be a picture of that in a Muslim house…

    0

    0
  9. pedro says:

    cantik..simple n x terdedah..

    sedeynyehakunengok : aku rs if baju tunang ko lg burok kot..buat dr kain cerca kot.. ;p

    0

    0
    • Sedeynyerrr Haku Nengok says:

      Aku dah kawen pon…baju tunang haku simple2 jer tapi x dak lah dibuat dari kain perca ok…bukan cerca lah…cerca tu maksud dia mengata lah mcm ngko mengata kat haku…ada paham…

      0

      0
      • analis says:

        mungkin pilihan kata yang disengajakan untuk menyesuaikan pada maksud, apa lagi bunyi dan ejaan yang sangat hampir. kebijaksanaan dalam penulisan.

        0

        0
    • pizza says:

      kain cerca? kuahhhh kuahh kuaaaa. Tu la, lenkali sblm nak perlekeh org, kasi polish diri sendri dulu. Ohhh…. ini mmg lawak… kain cerca…. kahhhkauuhhh kuahhhh kua kuaahhh….

      0

      0
  10. Wan Zaharah says:

    cantik sangat…simple and tastefully done

    0

    0
  11. lina says:

    suka farhan…cantikk..paling suka suara dia merdu..

    0

    0
  12. ahmad rashdan saya tak kenal. rashdan baba saya kenal, dan juga kartunis pandan.

    0

    0
  13. KNUTTIN says:

    congrats…teringat zaman sekolah ngn farhan time darjah 6 kat sek keb teruntum kuantan..rambut kerinting2 pastu pernah pengsan dlm kelas tetibe jer..huhuh….

    0

    0
  14. zarina says:

    cantik baju farhan..walaupun gelap tapi tetap menawan.congrats.

    0

    0
  15. hati tak berapa nk marah says:

    suka sgt tgk farhan..sweet gitu

    0

    0
  16. puteri kediri says:

    rupa dier ni ala2 kakak-kakak sgt..tp ttp anggun lar.

    0

    0
  17. elia201 says:

    bosannnnnnnnnnnnnn

    0

    0
  18. cikikaka says:

    cantik je aku nengok… sape yg kata xcantik tu mesti kolot…

    0

    0
  19. cantek n sweet..just rasa klu pakai gerdle yg sampai peha tu better kot..sbb nampak shape sikit pelik kat peha..klu pakai girdle yg pnjg skit sampai peha tu mst nampak lg lawa..ni pendapat aku jek..korg jgn la marah..huhu..

    0

    0
  20. mastkhaz says:

    abg nara, tunang farhan ni budak skolah sy la…. nie fb dier…

    https://www.facebook.com/ahmadrashadanashfar.suhaimi

    0

    0
  21. mastkhaz says:

    abg nara..tunang farhan nie budak skolah sy..nie fb dier
    https://www.facebook.com/ahmadrashadanashfar.suhaimi

    0

    0
  22. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape farhan ni? minah jambu tk kenal pn…dia ni minah Af ke? yg nyanyi lagu helo mis tu ke? bukan? betol ke? salah? ishhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!

    0

    0
  23. aku yg cun says:

    dulu masa AF comot je sampai cikgu kasi dia make over.. skang ni dh cun habiss… tahniah..

    0

    0
  24. Cik Tipoh says:

    Mak aaiiii!!! Garangnya bakal mak mertua..awal2 dh dpt jelingan maut ko Farhan…hahaha..apa2 pun tahniah moga cepat2 kawin.

    0

    0
  25. Abg Epol says:

    Suka akan suaranya….so unik….Orgnya pun makin lawa….tahniah….

    0

    0
  26. ekin nadhira says:

    tahniah farhan…smoge brbahagie….:)

    0

    0
  27. sukasuki says:

    mne 1 tunang dia?? xkn yg tua tuh kot??

    0

    0
  28. sukasuki says:

    yg mne 1 tunang farhan nih?? xkn yg tua tuh kot???

    0

    0
  29. takdehal says:

    ape la tu kan gamba family dier,,of cos yg berumur tu ayah dier encik azizan..tunang dier tak dtg ..cari la FB farhan ade la tunang die…anyway congrats farhan..cantek sgt dengan baju rekaan Syarakim baju2 dari syarakim mmg cantek2 for wedding..and farhan cantek sgt..sederhana lebih baik kan..congrats again! :)

    0

    0