Written by Bella | January 4th, 2016

Meskipun hubungan Hanez Suraya dan Romie Razin Adilha menjadi gosip serta kontroversi hangat sebelum ini, nyata jodoh mereka kuat sehingga jinjang pelamin dan sudah pun dikurniakan cahaya mata perempuan pada 29 December 2015. Bayi mereka dilahirkan secara normal dengan berat 3.5 kilogram.

Bakal menamakan anaknya itu dengan nama Putri, Hanez sempat meluahkan rasa syukur kerana segala proses bersalin berjalan dengan lancar.

Syukur sekejap rasanya hari ini sudah lima hari saya bergelar ibu. Setakat ini, semuanya lancar dan saya sudah mula rasai pengalaman bangun tengah malam tukar lampin bayi.

Hanya berkongsi separuh sahaja foto anak perempuannya itu sebelum ini, kali ini Hanez sudah memuat naik beberapa foto penuh yang menampakkan wajah anaknya itu di Instagram.

Satu majlis tahnik juga telah diadakan baru-baru ini buat bayinya i yang disempurnakan oleh Ustaz Muhammad Baihaqi Molyana dari pusat tahfiz Raudatul Solihin, Banting.  Romie juga menunaikan nazar beliau menjemput 45 pelajar tahfiz pada majlis tersebut.

Khas buat pembaca Beautifulnara kami sertakan 2 lagi foto bayi mereka yang comel ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Berita: Berita Harian

44 responses to (3 FOTO) Terkini Anak Perempuan Hanez Suraya

  1. Anonymous says:

    ADA AKU KISAH.?? TERNYATA KAU SORANG JE NARA YG MINAT KAT DIA NI..

    0

    0
  2. nuraouki says:

    Ya Allah sempurna kejadiannya…
    comel baby putri tahniah…
    semoga menjadi anak yg solehah, sejuk hati yg teraniaya..?

    0

    0
    • Anonymous says:

      benar org ckp…dulu benci marah dgn tindakan hames dan romi..kini semua.sibuk memuji muji…melayu mudah lupa..

      0

      0
      • jangan ada benci says:

        Tu la kn. Tiba2 sejuk hati c nata hahahaha padahal bukan main lagi cakap itu ini pasal diorang.

        Emm apapun, tahniah sbb dapat baby. Didiklah anak supaya tak ulangi perkara yang sama. (Just saying)

        0

        0
        • mila says:

          didiklah anak kamu supaya tak mengikut perangai kamu yg suka memandang kesalahan org lain seolah kamu tu manusia sempurna.

          0

          0
      • jangan ada benci says:

        Tu la kn. Tiba2 sejuk hati c nara hahahaha padahal bukan main lagi cakap itu ini pasal diorang.

        Emm apapun, tahniah sbb dapat baby. Didiklah anak supaya tak ulangi perkara yang sama. (Just saying)

        0

        0
      • mila says:

        kan bagus lupakan benda yg xelok apabila dah berubah ke arah yg lebih baik? ada masalah ke? org mcm awk ni yg hati terpesong, penuh hasad dengki sesama manusia. xboleh terima perubahan positif manusia lain. bertaubatlah sahabat..

        0

        0
      • minah jambu gerek says:

        ye la pasal dia dh bertudung banyak la yg memuji…lupa kesah perampas dia ..memang betol cakap kau melayu mudah lupa balek2 nanti kite pulak yg kena kutok..merepek semua ni huh !

        0

        0
        • ta ta ti ti tu tu says:

          bukan sbb dia dh bertudung, tp sbb ikatan dia ngn suami dh sah..siapa kita nk menghukum dia..perfect ke kita???

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku setuju…orng2 melayu ni suka ikut lalang….tak berpendirian..last2 memuji2 melangit plak…senang berubah…

          0

          0
      • jujie says:

        lepas ni kalau dah rampas laki org, cepat2 buat anak, nescaya perangai buruk/keji/sundal korang akan dilupakan…well done hames

        0

        0
        • Anonymous says:

          ya betul tu…rampas laki orang..honeymoon sblum kwin..pas tu kawin….beranak..pakai.tudung. pas tu orang lupa kisah lama kau..meluat aku tgk si hames ni..

          0

          0
  3. Anyone says:

    Cantiknya hanez n baby..comelll

    0

    0
  4. kiah says:

    comeyy giler baby

    0

    0
    • Anonymous says:

      tak guna comel kalau gila, cik kiah oiiii, betul2 anak ni gila macam mana? nanti baru tujuh tahun dia baca sejarah emak bapak nya jadi puteri gila nanti….. kesian anak ini hasil dari bapa dayus emak perampas…. tak payah lagi nara siar kan berita mereka ini tidak berbaloi… boikot tetap boikot

      0

      0
      • kelibat says:

        tak baik ckp mcmtu. baby dia tak salah and hal apapun tu tetap mak ayah dia. klu kau tahu sejarah mak ayah kau nk maki and tggl keluarga? biar la Allah tahu jgn buat kerja Allah nk tilik nasib budak yg bersih tu.

        0

        0
      • minah jambu gerek says:

        helo jangan cakap pasal babyyy.. dia tak tau ape2 doa kn yg baik2 aje untok baby dia ni …

        0

        0
  5. Anonymous says:

    tak ada lah comel nya … kesian baby ini kalau mengingatkan bagaimana sejarah emakbapa nya… bapa dayus, emak perampas…. nanti sudah besar budak ini akan menerima tekanan yang tinggi…….

    0

    0
  6. chempaka says:

    hidup bagaikan roda..sekiranya balasan x jadi kat kite ntah2 jadi kat anak kite.. sentiasa lah beringat. mudah2an bayi yg comel nie terpelihara dri dosa2 ibu dan ayah nyer.

    0

    0
  7. bie says:

    Amboi manusia semua kat sini cakap serupa tak pernah melakukan dosa! biar lah mereka dgn kisah lampau, dorang dah bertaubat ke, mana kita tahu?

    Allah dah elok tutup aib kita semua, jgn kita senang senang bukak aib kita sendiri ye saudara seIslam sekalian. renung renung kan.

    0

    0
  8. Jemah says:

    korang yg xsuke mak bapak dia tu xyah lh kutuk anaknya sekali..budak tu bukan tau ape2 pun..

    0

    0
  9. Wawa says:

    Klau mak bapak dia aku da benci,seluruh keturunan dia pon aku benci!! (Ni aku ala..klau korang suka tu korang punya pasal!!)

    0

    0
  10. cecomel says:

    Comelnya mata sepet!

    0

    0
  11. Rosnah says:

    Asal gambar romie tu nampak cam dia ada ponytail? Hahahaha k bye

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Comelnya baby… Semoga tahun ni sy pun dapat timang baby sendiri :)

    0

    0
  13. Anonymous says:

    YOU KNOW WHAT RAMALAN AKU BETUL…DUA EKOR NI..AKAN MENDAPAT PUJIAN AT LAST..BERERTI MEREKA TELAH BERJAYA MENUKAR PEMIKIRAN KITA..DAN MENYUKAI MEREKA PULA…YG BODOH KITA SEMUA…MELAYU MUDAH LUPA…ADA BENARNYA..JGN SAMPAI ORG PIJAK KEPALA KITA PULAK…SYABAS HAMES DAN ROMI KAU MENANG!!!!!

    0

    0
    • minah says:

      BETUL JUGA RAMALAN AKU NANTI BILA MEREKA BERTAUBAT DAN LUPAKAN KISAH SILAM, ADA HAMBA ALLAH NI YANG AKAN BUKA AIB MEREKA LEPASTU TAK SEDAR DIRI. WAHAI SAHABATKU, BUANGKANLAH SIFAT NEGATIF DALAM DIRIMU. ALLAH TAK SUKA ORANG BERPEANGAI MACAM KAU NI.

      0

      0
  14. Anonymous says:

    kisah artis dan peminat : bila artis buat kontroversi abis semua memaki,mencarut ckp cam2…ttb artis tu berubah pakai tudung,xde pakai seksi2…pastu kuar statement “saya sudah berubah dan memakai hijab ni adlh kehendak diri sy sndri”…pastu peminat mula laa puji artis tersebut konon2 “berubah” walhal semua org tahu “taktik” sesetengah artis slps dilanda kontroversi y hebat,setelah di banned oleh masyarakat lps tu berubah imej menjadi “wanita muslimah”….wah !!!…hebat2…klu btl2 dh berubah bgs laa dan alhamdulillah…hrp2 xde laa udang di sebalik KFC..hahaha…biasa org y btl2 dh insaf dan berubah ni die akan menyepikan diri beberapa thn tuk muhasabah diri nya bkn dgn hnya menunjuk itu,ini konon diri tu mmg btl “baik” dan “suci”….penyataan aku ni umum bkn di tuju pd sesiapa..

    0

    0
  15. nara 2 says:

    muka baby dia sebiji mcm ank tiri dia yang kecik tu.

    0

    0
  16. kak moon says:

    janganlah dikeji baby ni. yg salah mak ayahnya bukan dia. sedangkan iman pun xdpt diwarisi, tak kan pula dosa nak dibahagi-bahagi ye tak?

    0

    0
  17. Bersara je lh says:

    Scroll pnye scroll trkeluar plak cite minah prmpas ni.we get it ok..u dh brsalin kt prince court ngn berat 3.65.haa..memori aku kuat ko klu x hbs2 kluar cite minah dn lki jwa dia.skrg pe kte..duk diam2 raise yur dotter.soon u ll be gone wth the wind.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    nanti bubuh dalam cermin jangan begaul dengan anak orang lain, jangan hantar ke sekolah nanti kena jangkitan…. jenuh romiang cari klinik swasta…. kalau masih kaya masa tu… sekarang ekonomi merosot

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Comel…ke? Hidung kembang tak tahu lah besar mancung lak macam si Hamis..palsu. Perampas will not be forgotten forever…next..sakit mata lah

    0

    0
  20. huhuhu says:

    comel

    0

    0
  21. Anonymous says:

    I dont like the couple.. tapi macam tak boleh nak elak bila tengok gmbr baby dia hati mesti kata.. awww so cuteeeee………

    0

    0
  22. tecit says:

    ya Allahhh. Aku memang benci gileeeeee dengan hanez ni. Tapi bile tengok pic baby ni ya Allahhhhh. Rase cair sakit hati dengan kebingaian mak die.

    0

    0