Written by Bella | May 3rd, 2016

Foto Juliana Evans bersama seorang jejaka kacak yang dimuat naik oleh beliau ketika menghadiri sebuah majlis di Concorde Hotel Shah Alam mencetuskan pelbagai spekulasi dan rasa ingin tahu dikalangan peminat beliau.

Ada yang menganggap jejaka itu adalah kekasih hati Juliana kerana mereka tampak begitu mesra sekali. Malah,  ada satu gambar menunjukkan jejaka tersebut meletakkan tangannya di bahu Juliana.

Menurut mereka yang aktif di forum CARI, jejaka itu merupakan kerabat diraja Johor dan merupakan sepupu kepada TMJ. Betul ke?

Tidak dinafikan mereka berdua tampak cukup secocok bersama. Iyalah,  masing-masing mempunyai darah kacukan bukan? Ermm, kalau benar jejaka berkenaan kekasih baharu Juliana, kami harap mereka berdua ada jodoh bersama.  Mungkin juga mereka masih mengenali hati budi masing-masing, sebab itu Juliana belum bersedia untuk memberitahu status hubungan mereka kepada umum.

Sumber Berita : Forum CARI

43 responses to (3 FOTO) Juliana Evans Sedang Hangat Bercinta Dengan Kerabat Diraja?

  1. el says:

    Taste dielah kan

    0

    0
  2. anonymous says:

    ya adeq is kerabat selangor.. ayah dia adik sultan selangor n mak dia tengku kamariah (kakak sultan johor ) so basically dia kerabat selangor n johor. sepupu TMJ..Ala kakak-kakak ipar dia tengku chanela jamidah tu n also adik bee khan nadiah khan..mcm sesuai je tengok jue dgn dia.. yalah sebab jue ni mcm ada class jugak n oklah dari couple sesama artis yang mcm xde future je..

    2

    0
    • Anonymous says:

      Patitla muka ada iras kerabat johor

      0

      0
      • Anonymous says:

        kerabat selangor ramai yg mcm ni..yg bru ni kwin dgn pengacara pn iras2 dia ni…tengku ezudin kot..kwin dgn pengacara tu xsilap aku shamim Ahmad kot..aku pn xbrape kenal

        0

        0
  3. Sayangawak says:

    Nampak sepadan. Semoga cepat2 bertemu jodoh juliana evans. Sy suka tgk muka awak. Comeyy sgt … Semoga Allah memberikan cahaya hidayah dan taufikNya kepada kita semua utk mngikut segala perintah Allah dan meninggalkan laraangaNya. InshaAllah.

    1

    0
  4. Anonymous says:

    Kalau kerabat, laju je retis rembat. Gadai semua jiwa dan raga.

    0

    0
    • anonymous1 says:

      oklah dari rembat suami orang..

      2

      0
    • cikyah says:

      aku klu kerabat nk kt aku, aku pn rembat. hhihihi. tp nk wat cmne dh jodoh ngan org bese2. x pe la. mgkn dh jodoh dia. jnji bujang. klu suami org, hrs dikeji.

      0

      0
      • sekadar bertanya says:

        kenapa..keji sangat ke kalau berjodoh dengan suami orang?

        0

        0
      • Anonymous says:

        saidatina Aishah pn kwin dgn suami org nabi Muhammad saw…adakah dia harus dikeji? bahasa tu biar baik puan

        0

        0
        • Anonymous says:

          untuk info tambahan supaya kita tidak terkeliru.. Saidatina Aisyah kawen dgn Nabi Muhammad SAW selepas isteri pertama baginda Saidatina Khadijah meninggal dunia. Dan satu lagi..mjgn samakan lelaki zaman skrg ngan rasulullah saw. Beza mcm langit ngan bumi kot…

          5

          0
    • Anonymous says:

      haha aku setuju..kalau dulu dgn zizan nak nafi jer kerjanya..skg dah dapat keturuan raja..apalagi..rembatlah cepat..jgn jadi macam fajura sudahlah..

      1

      0
      • anonymous says:

        bukan zizan pun nafikan ke yang dorang pernah ada apa2? sebab time tu dia nak couple tapi Ju nak pegi US study and dia x percaya cinta jarak jauh..
        lagipun lain sangat kot level zizan n jue ni..

        1

        0
  5. belinda says:

    Entahh.. Oh you kalau artis / orang biasa kahwin dengan kerabat, orang berada dah dikira “laju je rembat la etc la?” Apa da punya fikiran kau nii anon haha

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Pasangan y sesuai…mcm ni le klau nk cari laki..jgn mcm zizan dlu…lansung x sepadan ngan ko jue…teruskan usaha memikat n terikat..

    1

    0
  7. anonymous says:

    meroyan lagi fakezura lpas ni..

    0

    1
  8. oh nan ma says:

    Tapikan, nak tanya kenapa kalau keluarga sultan. Anak2 dorang jarang rapat dengan cousins yang parents dorang king/crown prince. Macam kerabat lelaki ini, johor an. Tapi tgk keluarga johor lebih rapat dengan mummy dia punya side.

    0

    0
    • Mimi says:

      Ikut preference je tu. Takde solid reason.
      Cam kita rakyat marhaen pun ada yang lebih close dengan keluarga belah mum, ada yang keluarga belah ayah.
      Kalau I rapat ke keluarga belah ayah, sebab cousins tu yang dok memain sesama dari kecil sampai la ni dah besar.

      0

      0
  9. Nadhirah says:

    Cam cousin neelofa kahwin with prince mateen ‘s cousin cousin.

    0

    0
  10. cik piNgu says:

    semoga berjodohan.

    bang nara silent reader or porumer cari? takkan baca je kot info kat Forum cari tuh :)

    0

    0
  11. pelam says:

    macam sharnaaz lah. akak sukeee. aummmm

    0

    0
  12. kellykalsom says:

    tumng ah

    0

    0
  13. Anonymous says:

    selalu kerabat ni, die akan cari kerabat juga, jaranglah kes khawin ngan org biasa. hope jaga diri lah jue jangan gadai body

    0

    0
    • anonymous1 says:

      ya ke? Amelia henderson ,sarimah ibrahim and julia rais tu pun kerabat ke? macam tak semestinya je..

      2

      0
    • Tipah says:

      TMJ yg bakal Sultan tu pun kahwin dgn org biasa je. Tak masalah pun.

      1

      0
  14. Anonymous says:

    Cantik comel ja juliana evans ney..klau btol apa salahnya

    0

    0
  15. anonymous says:

    since last year lagi tak silap sebab nampak dia kat wedding abg jue.. tp yeah dorang keep it low so tu yg orang x tahu sgt..erm he is TMJ’s cousin.. His mom Tunku Kamariah (kakak sultan Johor) tu ada jugak selalu comment kat her insta especially if ada pic with Adeq ni. Kira family Adeq pun dah tahu lah dorang couple .Sweet jugak tgk dorang ni sbb jue pun classy n simple type so mcm ok je..

    0

    0
    • Anonymous says:

      bapa dia tengku Sulaiman..adik sultan selangor..tengku amir raja muda selangor punya cousin jgk

      0

      0
  16. vha vhaj ma says:

    Syamim farid otu kerabat jugak ke? Tak kan. Dia pun kahwin dgn kerabat.

    0

    0
    • akak red says:

      laa..klu adik x bgtau syamim farid kahwin smpi kesudah akak x tau..bru je pas google gmbr khwin dia..

      0

      0
      • Anonymous says:

        dia kawin dgn kerabat raja selangor jgk..sepupu dgn lelaki yg dgn Juliana Evan ni

        0

        0
  17. anon says:

    Org cantek jelita kan mestilah ade kerabat yg berkenan. Anyway bf dia nampak mcm mix, tapi anak beranak johor, adek beradek tmj tak nampak mcm mix pun. Congrats, hrp ade jodohlah tu…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bapa dia tengku Sulaiman..adik sultan selangor, dia ni kerabat diraja selangor jgk..bapa dia org selangor

      0

      0
  18. Ninicekelatcelup says:

    Senang nya bg org pegang2. Terlentok2.. murahhhhhh

    0

    0
  19. dina says:

    hmmmm…. kalau dah pegang2 lentok2 tu xde apa specialnye dah……. next….

    0

    0
  20. kakmona says:

    Namakan artis yg kawin dgan kerabat diraja DAN KEKAL HINGGA HUJUNG USIA .. ADO???

    Keh3

    0

    0
  21. Kuikui says:

    Cepat2 lah ko delete gamba clubbing mabuk ko ngn kaka tu dik. Ley tahan sosial minah ni. Kang jadi kes pajura.

    0

    0
  22. aor says:

    tedia baru kenai hati budi dah posse peluk mcm tu..hahaha

    0

    0
  23. Anonymous says:

    macam sesuai sgt je….bestnya!

    0

    0
  24. na says:

    dftdfgdfgdf

    0

    0