Written by Bella | March 25th, 2016

Tiada saat yang lebih indah apabila setiap pasangan bercinta sah menjadi suami isteri. Selama sembilan tahun Jihan Muse dan Ungku Hariz bercinta, agak jarang kita melihat pasangan ini menampilkan kemesraan mereka di khalayak ramai.

Namun, selepas bergelar suami isteri pada 20 Mac lepas, mereka kini menikmati setiap detik indah bersama dan ia dapat dilihat dengan jelas menerusi foto yang dimuat naik oleh CST Production menerusi Instagram mereka.

Ramai yang mendoakan agar Jihan dan Ungku Hariz kekal bahagia dan dilamun cinta sebegini sehingga akhir hayat mereka.

Lagi dua foto mesra Jihan Muse dan Ungku Hariz dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit foto : Instagram CST Production

11 responses to (3 FOTO) Detik Manis Jihan Muse Dan Ungku Hariz Selepas Berkahwin

  1. Anonymous says:

    sweet okayy!

    0

    0
  2. peace says:

    Cenggini la..photoshoot lepas kawen takde orang bising..ni sibuk nak pre wedding pegang2 bagai

    0

    0
  3. Nanhado says:

    … Cume harap jihan boleh berubah jd lebih baik. Tak lawo la rambut karat jihan hehe

    0

    0
    • Oren says:

      even freehair, kan lawo kalau jehan ikat rambut rapikan elok2. btw, selamat menempuh alam perkahwinan. jauh lagi perjalanan :)

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Mcm kengkawan je deme ni..

    0

    0
  5. ida says:

    Tak sabar nk tgk jihan punya wedding kt astro..biasa artis lain x tgk sgt…ni jihan mesti kne tgk

    0

    0
  6. x says:

    Jihan ok.tapi aku tgk nie mcm the croods.

    0

    0
  7. sweet says:

    Suka tgk jihan / pasangan suami isteri ni. Sweet okeee… Photoshoot lepas kawen. Semoga jadi ikutan artis2 islam lain pasni supaya x buat lagi photoshoot prewedding. Tang mana berkat nya kalau sebelum kawen da amek gambar sentuh2 dan peluk2 bagai.

    Neway jihan n hariz, smoga bahagia hgga jannah. Dan semoga suatu hari juga jihan akan terbuka pintu hati utk menutup aurat spdgn sempurna. Luv u ^__^

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Sweet sngat psangan pngantin bru ni moga bhgia hgga ke jnnah…..Aminnnn

    0

    0
  9. jemah jem jem says:

    sempoi..
    macam bespren
    moga bahagia hingga akhir hayat

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Tahniah

    0

    0