Written by serenity | June 12th, 2013

Majlis resepsi perkahwinan Beego dan Linda Hashim telah dilaksanakan di Dataran Karyawan, Perbadanan Kemajuan Filem Nasional (Finas), Hulu Klang pada 8 Jun, sehari selepas majlis pernikahan mereka.


Linda atau nama sebenar Norhazlinda Hashim, 29, telah menerima wang hantaran berjumlah RM 35,000. Beego mengenakan sut ungu gelap dengan perincian di bahagian bahu manakala Linda mengenakan gaun labuh dan skaf ungu muda.

Set gambar yang menarik ini ialah hasil bidikan jurugambar rasmi perkahwinan mereka, Ryaniez Moments Photography.

Lagi 27 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.





























58 responses to (29 GAMBAR)Majlis Resepsi Beego Dan Linda Hashim Dari Ryaniez Moments

  1. Artis Malaysia says:

    Muka Beego macam lain ek.. hmmm.. nmpk mcm byk masalah.. apapun, congrats :)

    0

    0
    • astaga says:

      linda sgt2 gojes…sut pakaian beego kaler hitam ??????bkn kaler purple gelap ke????????????????

      0

      0
      • Olga says:

        mmg bermasalah.. dia tgh pikir lps kahwin boleh x nak g clubbing. himpit2 pompuan2 sana sini…celop sana sini.. yerla bini dia kan dh gigih umum satu dunia buat solat hajat & taubat bagai…

        0

        0
      • Lembu Gemok says:

        Terbaek laaa gambar last tuuuu!!!!!Full Angin blast!!!

        apa2 pon nampak padan pasangan pengantin..suka tgk..wang hantaran banyak gak tu…semoga bahagia sehingga ke akhirnya…~

        0

        0
    • vee says:

      aku rasa bukan macam lain..may b ko bezakan dgn dlu kot..dulu masa muda muka dia jambu2 sikit..sekarang dah makin tua nampak la muka tuanya…rasanya sama ja kalau kita tgk kawan-kawan lelaki time sekolah dengan sekarang..dulu kemain comel lotey jambu…kalau jumpa sekarang muka serabut berjambang semua ada..huhu

      0

      0
    • nama saya says:

      bang najib x dtg ke???

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      memang la dia ada masalah lagi2 nk cakap cakap pasal masalah huh !!

      0

      0
    • Keenah says:

      linda ni masuk AF pastu tersingkir di tengah jalan kuang3

      0

      0
    • stella says:

      ada jak komen bkn2 . . itu pun ko bz mo ambil tau ka ? paluii

      0

      0
  2. DD says:

    Tahniah… tapi Baju Pengantin Nmpk Begitu Sedih.. kan? huhu

    0

    0
    • Anonymous says:

      ok la 2 baju die… ko mampu ke???? mcm cantek sgt baju ko 2.. klu x komplen yg negetif2 x bole ke?? ape slhnye doakan kebahagiaan dorg.. inshaallah org lain pon akan doakan ko! klu doa yg baik.. doa yang baik jugak la ko dpt.. tp klu negetif.. negetif jugak datang balik kt ko.. nk ???? x paham btl ak pikiran org yg always negtif bile artis kawen…

      0

      0
    • Anonymous says:

      yup.baju dia nmpk tak up to date..tp style veil dia not bad la.

      0

      0
    • Selena Gemas says:

      Baju dia ok sngt laa cuma sbb x bercucuk sanggul bagai seperti kebiasaan pengantin2 yg ada kt mesia ni tu yg nampak mcm x berapa nk complete.. apa2 pun linda mmg nampak fotogenik sesangt..

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      kenape sedih ? ada yg tk kena ke ngan baju tu?

      0

      0
  3. ain says:

    tahniah..smuga kekal dan bahagia slamanya hingga ke anak cucu

    0

    0
  4. mizz says:

    nice pic and nice brides…

    0

    0
  5. miss mong says:

    suka cincin kawin linda.unik..

    0

    0
  6. ZarulZaini says:

    Ingat dia dah bertudung dah…. Sebab masa nikah comel ja tutup litup.. masa sanding nie cantik tapi biasa biasa je… Masa nikah yang pakai tudung tu juga yang paling comel dan cantik :) #artis oh artis

    0

    0
  7. Anonymous says:

    dia ni mmg selalu makeup minima kot..sekali2 tebal menaik serinya..klu retis lain tgk sama je makeup kahwin tak kawin..

    0

    0
  8. sepahtun says:

    ABG NARA? KETE BMW RM350K ABG ILANG KE? SIANNYEEE :(

    0

    0
  9. eiyra says:

    wooaaahh santeeekk sangat2 linda hashimmm~!! my fav artisss…. vavavaaaaaa….suka..suka..sukaa…. tahniahhh…. ^_^

    0

    0
  10. key Pop says:

    cantik memang cantik..tapi rasanya lagi cantik kalau rambut tu di sanggul kemas..:)

    0

    0
  11. miss kiah says:

    cntik kaler lipstik dia!

    0

    0
  12. Ehereher says:

    Eh apasal kening linda hashim lelain je aku tgk. Btw linda gojes sgt

    0

    0
  13. stifmaster says:

    kpd “Anonymous bwh DD”

    x pyh la emo sgt..org bg pendapat je.ko emo lebih2 knpe..bese la tu masing2 ada pndpt msing2..hoooohh! sket2 nk melenting..

    0

    0
  14. cece says:

    linda cantiklaa. naik seri dia..len dr sblm ni.. simple je..tahniah :)

    0

    0
  15. kak piah says:

    nape laa tk dicukur bagi bersih misai dan janggut tuu…nmpk muka tak ada seri pengantin…inikan hari istimewa…bagilah muka tuu nmpk hensem dan berseri sket utk tatapan kami ni haa…pengantin perempuan cantek sgt…tgk pengantin lelaki…mmm alahai…

    0

    0
  16. mawarjingga says:

    buat ape nk berbelanja sakan utk sehelai baju..

    0

    0
  17. mrsnik says:

    x pyh pk negatif sgt ler…
    linda berseri jer lah..cantik n fotogenik..
    beego lak berjambang sket2 gitu pon kemas, mungkin dia nak nampak macho n cool..xnak nampak jambu n mcm budak2..hensem tuh..
    majlis dia, duit dia, taste dia..penaja2 dia juga…
    nanti bile korg kawen, buatler majlis ikot taste korg, bajet korg, penaja korg..simple jer hidup nih…

    0

    0
  18. ss says:

    cantik linda hashim ni…naik seri betul dia ni…mungkin lepas ni dia akan bertudung kot…nampak macam berjinak2 ke arah tu…biasa la klu org bertudung kdg2 nak bersanding bukak tudung..kenangan katenyee….by d way…semoga bahagia hingga ke syurga…suke tgk ramai dah bina masjid..Alhamdulillah…

    0

    0
  19. MULAN JAMILAH says:

    Sepatutnya doakn untuk diaorg..ni tk…

    0

    0
  20. kak ton says:

    ehh perdana menteri kita x dtg ke? hari tu beego ada bg kad kt PM kn?? PM kita bz kot…hhhmmmmmm

    0

    0
  21. Anonymous says:

    dia jemput najib smpai bagi kad jemputan pertama kat najib.. najib ade dtg x????

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      tk datang pn tkpe laaaaaaa Pak najib pn sebok yg penting majlis berjalan ngan lancar tkde pe2 yg berlaku ok la tu …cantek linda

      0

      0
  22. Jemah jematon Jr says:

    Stok2 artis sendu RTM, Najib xpandang ya..silap2 langsung x KENAL..so feeling2 jer la si Beego tu..Anyway make up linda sangat Cantik…jarang tgk Linda jadi cantik mcm ni sbb Make up n Baju2 drama RTM..SEDEH!..lainlah teduhan KAsih..he3..bukan main lagi vogue baju Long N Nabila..

    0

    0
  23. ct fardiani says:

    selamat pengantin baru..

    0

    0
  24. Mami Jar says:

    Beego ni kerj apa selain pelakon ah?? pelik aku.
    cara macam kaya raya..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Olga nie macam BANGKAI..

    0

    0
  26. Mak jemah pemalu says:

    Yang tertutup itu lebih cantik, yang terlindung itu lebih berharga, yang tidak nampak itu lebih dihargai…begitu juga dgn manusia…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aku cukup menyampah betul la jenis2 manusia bajet suci ni… Kalau suci sgt xde masa la nak dok mengomen kat ruangan gosip artis ni puiiii la

      0

      0
  27. Anon says:

    Pelik lah orang zaman skrg. Yang menegur kerana benar dicerca. Yang jelas nyata salah, dipersetujui.

    Daripada Abu Said al Khudri r.a. katanya : Aku mendengar Rasulullah SAW bersabda : “Sesiapa dikalangan kamu yang melihat kemungkaran maka hendaklah dia mencegah dengan tangannya sekiranya dia tidak mampu hendaklah dia menegah dengan lidahnya, sekiranya dia tidak mampu maka dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman ” (Hadis sahih riwayat Muslim)

    Terbukti melalui hadis, tak salah kita nak menegur apa yang nyata salah. saling mengingati je.. atau, Ada sesiapa nak lawan hadis? Haih

    *****Ni kejap lagi, mesti ada orang marah aku baca blog gosip.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Muka beego mcm x lalu je nk cium linda…

    0

    0
  29. ikanbakar says:

    muka beego cam muka tgh tahan berak.. hahaha

    0

    0
  30. Anonymous says:

    doakan la yang terbaik untuk org, jgn kuat mengata.. mana ada manusia yg sempurna, ni hari bahagia die, doakan la yg terbaik..kang mulut jahat mengutuk sana sini, kene diri sendiri, baru tau rase cmne. haih..

    0

    0
  31. […] (29 GAMBAR)Majlis Resepsi Beego Dan Linda Hashim Dari Ryaniez Moments (56) […]

    0

    0
  32. […] (29 GAMBAR)Majlis Resepsi Beego Dan Linda Hashim Dari Ryaniez Moments (57) […]

    0

    0