Written by AbangNara | February 13th, 2015

Pejam celik pejam celik usia Neelofa sudah pun mencecah 26 tahun. Masih teringat lagi di awal kemunculan pelakon jelita ini. Neelofa mula popular selepas pertandingan Dewi Remaja seiring dengan rakan-rakannya yang lain seperti Izara Aishah dan Anzalna. Dihimpit pelbagai kontroversi, kini Neelofa tampak lebih matang dan fokus dalam kerjaya serta perniagaan. Selain menjadi pelakon dan pengacara, Neelofa juga kini aktif meniaga pelbagai produk seperti tudung, contact lens dan macam-macma lagi.

sambutan hari jadi neelofa
Tak salah untuk Abang Nara katakan yang Neelofa ialah salah seorang pelakon yang bijak menggunakan nama dan popularitinya untuk menguatkan lagi perniagaan miliknya. Semalam, Neelofa telah diraikan di dalam satu majlis di Hotel Royale Chulan oleh syarikat Airish Fashion Cosmetics. Memang meriah majlis tersebut. Antara rakan selebriti yang hadir ialah Nabil dan juga Hafiz Hamidun.

sambutan hari jadi neelofa

Selamat hari lahir yang ke 26 Abang Nara ucapkan kepada Neelofa. Semoga dimurahkan rezeki, panjang umur dan cepat-cepat bertemu jodoh. Cantik molek dah usia anda untuk bergelar seorang isteri. Insya Allah dalam masa terdekat ini. Lagi beberapa gambar Neelofa di hari jadinya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


sambutan hari jadi neelofa

sambutan hari jadi neelofa
 
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa
sambutan hari jadi neelofa

30 responses to (29 GAMBAR)Sekitar Sambutan Hari Jadi Neelofa Yang Ke 26

  1. Adisha says:

    Yg gambar ramai2 duk kt kerusi tu, bkn men lagi bentuk kaki lofa…

    0

    0
  2. jojoyah says:

    Hooker shoes nyaaaaaaa.

    0

    0
  3. adoii says:

    Mcm telanjang…emhmm…

    0

    0
  4. Didigaga says:

    klu pakai material lycra/flowing ni kita kna careful, sebagai contoh pakai inner ke cemana ke supaya xterlalu nampak bentuk badan.

    0

    0
  5. minah jambu 24jam mengadap cmputer says:

    kasot kalau terlampau tingi laaaaaaaaagi lofa Nampak ketot ! hepi birthday lofaaaaaaa…minah jambu tk suka ngan pakaian u yg kain dia lembek lembek..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap cmputer says:

      lebih baik lofa jangan bertudong ada jugak faedah Nye daripada bertudong pastu pakaian menampakn bentok badan emmmm pelacor lagi muliaa..

      0

      0
      • lily says:

        Jangan tunjuk cetek agama dengan ayat mcm ni. Perempuan yang menutup aurat walau tak sempurna, tidaklah hina. Hanya perlu diprbetulkan je.

        0

        0
    • pening says:

      kesian tengok ko ni…nampak sgt ko jelez ngn die…ko x sedar ke dulu die sexy tahap mane?ni die dah berubah pn ko nk mengutuk…ko tu perfect ke…aku rase kalau ko tutup aurat sempurna mulut ko xkn jadi cmni…ade samekan org ngn pelacur…sahle hati ko busuk…cmne ko pakai pn x tahula…ingat sket ajal tu bile2 mase Allah leh tamatkan…klu ko or die mati dulu merangkak la ko nk carik die mntak maaf weh…

      0

      0
      • minah jambu tak suka hipokrit says:

        minah jambu pakai biasa2 aje baju T ngan jeans simple n minah jambu tk bertudong free hair ..kalau minah jambu pakai pakaian yg menampakn bentok badan puas hati jugak pasal minah jambu tk bertudongg…tapi kalau minah tudong pakai pakaian yg menampakn bentok badan ketat sana ketat sini emmmmmmm lebih baik bukak aje tudong ada jugak makna huh !!

        0

        0
  6. kandell says:

    lawa..lawa..lawa..lawaa..neelofaa..nanti balik malaysia nak pi butik nak borong tudung lofa

    0

    0
  7. Poppy says:

    Kasut jenis tongkang memang tak sesuai utk susuk tubuh kecil & rendah. Akan nampak ketot. Yg berbadan gempal & rendah pun tak sesuai apalagi kalau guna dress seksi yg singkat. Kasut tongkang ni akan menyerlahkan lagi kebesaran betis & paha si pemakai. Cuba jenis high heels biasa yg nipis kat depan or tebal yg 1/2In masih ok kalau nak guna. Bagi yg rendah boleh pilih warna yg lembut. Memang akan nampak lebih tinggi yer. Warna kasut yg Lofa pakai tu ok tapi tu lah tongkang tu yg tak sesuai. Lofa b’ness kasut spatutnya lebih arif. Just tolong bagi opinion jer..Poppy pernah bagi sikit tip. Masa tu kak Anita Sarawak yan kuar kat Nara guna dress jenis mcm cheongsam. Body memang cantik sebah dia langsing. Tang leher kak Nita jer yang sikit spoiled. Iyrlah bila dah berumur leher antara yg tak dpt lari dari ‘ketuaan’. So poppy leave a comment cadangkan Kak Nita guna scarf kat leher. Seminggu lepas tu Poppy tengok kat magazine, kat tv kak Nita guna scarf. Cantik pulak. Selain dari dpt cover leher, scarf tu buat rupa Kak Nita yg gebu balance pula dgn badan dia yg langsing. Poppy senyum jer..

    0

    0
  8. mojo says:

    Bukan main banyak lagi gambar lofa abg nara upload,buat stock ke.minah kelantan nie tak boleh nengok lama2,nanti menyampah.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Mak aii…baju tu nampak susuk badan la. Walaupun color baju lawa tapi bila kain lembut buat fesyen gitu , terserlah la semua bentuk badan. Tak sesuai orang yang berhijab pakai. Kasut pula jenis terompah. Kalau pakai kasut biasa nampak la elegan. Sejak kebelakangan ni Neelofa dah tak pandai bergaya.

    0

    0
    • minah jambu tak suka hipokrit says:

      dia dh bertudonggggg cmana nk bergayaaaa tol takkkkk…suroh dia pakai jubbah aje sudaaaaaa buat amal ibadattttt ada jugak faedahhh…tk payah lagi nk posing sana posing sini …berhijrah kerana ape ? dh tentu Nye berhijrah kerana Allah kan ? soooooooo jangan nk gatal posing sana posing sini ngan kasot tingi tuuu buat amal sudaaaaa..

      0

      0
  10. ada aku kesah says:

    hurm lawa tu lawa dah la tapi nampak bentuk badan pulak.
    yup lycra tu sekali tengok mmg lawa tp bila dipakai, mcm bogel je jgk.
    sama la dgn telekung lycra yg org skrg suka sgt tu.
    colourful tu mmg best dah tp nmpk bentuk badan. baik pakai yg putih bersih je.
    *PEACE*

    0

    0
  11. hi says:

    neelopa dah berubah, dlu mcm tkde la nmpk sgt bentuk bdn n tudung pn labuh. kesian. bukan sng nk istiqomah.

    0

    0
  12. warga puncak says:

    madam ijaaa. eh datin ija. hihi. baju itam sebelah lopa tu lecturer aku. lecturer paling vavavommm & meletop di puncak perdana.. datin jannatul iza

    0

    0