Written by AbangNara | May 14th, 2013

Hujung minggu lepas, ahli keluarga Rosyam Noor telah pun bertambah dengan kehadiran seorang menantu lelaki. Anak perempuan mereka iaitu Arniesha Azureen telah pun selamat diijabkabulkan dengan suaminya, Hafiz. Jutaan tahniah diucapkan.

rosyam noor Pasti Hafiz berdebar-debar ketika saat pernikahan kerana dinikahkan sendiri oleh Rosyam Noor. Semoga keceriaan keluarga Rosyam Noor akan bertambah dengan kehadiran ahli baru ini. Kalau dapat cucu cepat pasti lebih meriah punya!!!

rosyam noor

Lagi 28 keping gambar sekitar perkahwinan anak Rosyam Noor dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Ryaniez Moments Photography yang merupakan jurugambar rasmi majlis gilang gemilang ini.

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

 

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

 

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

rosyam noor

 

rosyam noor

rosyam noor

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

86 responses to (29 GAMBAR)Rosyam Noor Dan Isteri Terima Menantu Lelaki

  1. Anonymous says:

    Oklah tu

    0

    0
    • Yatie says:

      gambar yg 2nd last lu ….ank rosyam sejibik muka rosyam…

      0

      0
      • mozilla says:

        dah anak dia…takkan muka org lain lak..adoi

        0

        0
        • minah jambu tukar kaler merah biru says:

          Tak sangka kau dah kawen jantan! urghh… minah jambu ingat lagi kenangan kita bersama di hotel Bumi 2 thn lepas…. kalau rindu minah jambu, jgn segan2… mmmmuuuahhh

          0

          0
      • budak2 says:

        sopan… nice jugak yer… simple but interesting to be there… matang jer tgk

        #syukur xder menjolok mata sgt…

        1

        0
      • Lembu Gemok says:

        Tahniah laaa Rosyam….grand gak nampak…tp aku still kecewa dgn MLM ko aritu..apa nama…RNG..Rosyam Nor Group…lepas ko dah kutip duit kami, habis MLM senyap terus…seriously mmg amat mengecewakan..ko umpan kami dgn artis2 lain, tp akhirnya kami orang biasa ni takdapat satu sen pon benefit…cuma mengharapakn jangan laa makan duit haram dari hasil kesedihan orang lain…orang redha tak per, yang tak redha? Semoga selamat semuanya Rosyam!!

        0

        0
    • RIMAS says:

      Wow.. menantu da macam bapak.. bapak mertua nampak lagi muda uols… awet muda btol rosyam ni tau… isteri rosyam plak..nampak lagi muda dr anak… keturunan awet muda dorg2 ni ek.. untung betol.. keluarga elok2.. bagus2 didikan.. semua serba lengkap.. semoga kekal abadi.. aaminn!

      0

      0
      • jas says:

        betul lah..rosyam nor & wife nampak lagi muda dr kedua2 mempelai..anyway selamat pengantin baru..rosyam x lama lagi jadi datuk ;-)

        0

        0
        • ddd says:

          act aku rase xde la sampai nampak lg muda..tp lagi berseri tu ye la kot…ye la..baju bapak mertua kaler shocking pink!! hahha… tp mmg tak mcm bapak ngan mnantu pun..kalau abg ngan adik ipar sesuai la muka tu..huhu…

          tahniah!!

          0

          0
    • Akus says:

      tahniah buat kedua mempelai..tahniah buat rosyam nor & isteri dpt menantu bru..hehe :)

      0

      0
    • nara reader says:

      Tahniah2x..semoga bahagia..hehe, rosyam nor maintain awet muda, nampak sebaya dengan menantu..hehee

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      tk jambu sangat lah anak si rosham yg kawin ni….mak dia lagi jambu…..semoga bahgia..

      0

      0
    • LULU says:

      KNP NARA DAH DELETE GMBAR YG ADE WIFE ROSHAM?
      nsib baik sempat tgk. ..

      0

      0
    • diena says:

      rosham nampak lg muda dr menantu nya

      0

      0
    • Anonymous says:

      KENAPA DELETE YANG ADA GAMBAR WIFE ROSYAM ?????????

      0

      0
    • abang nara says:

      KENAPA DAH TAKDE GAMBAR YANG ADA WIFE ROSYAM TU ??? MANA PEGI ? KENAPA DELETE???????

      0

      0
  2. mulut puaka says:

    Tahniah. mcm muka rosyam la menantu dia..

    0

    0
  3. liut says:

    slmt penantin baru..bak kt ank buah aku..

    0

    0
  4. meena says:

    wow, cantiknye…
    mak ngan anak nampak mcm adik-beradik…
    apa pun tahniah buat abg Rosyam n isteri…

    0

    0
  5. cleopatra says:

    tahniah… :)

    0

    0
  6. Anonymous says:

    TAHNIAH

    0

    0
  7. zaty says:

    Tahniah! Cantik la isteri n anak2 rosyam..sopan je..

    0

    0
  8. siti says:

    wah.. dah bermenantu Rosyam yerr..cantik anak dia macam emaknya. btol la nampak mcam adik beradik

    0

    0
  9. phat says:

    tahniah selamat pengantin baru

    0

    0
  10. ann says:

    wawww 1st time tgk muka isteri rosyam nor ooooooooooooooo ~ lawaaaa

    0

    0
  11. farah says:

    bini rosyam nor cun! rosyam pon nsem lg… tahniah dpt menantu.. :)

    0

    0
  12. hijau says:

    menantu dengan bapak mertua dah lebih kurang

    0

    0
  13. yan says:

    rosyam and wife awet muda. anak2 mcm adik beradik pulak tgk.

    0

    0
  14. saya ok jer!! says:

    amboi. kemain abang rosyam nampak muda.. muka nampak macam sebaya dengan menantu lelaki je.. anak perempuan pula nampak sebaya macam mak dia.. alhamdullillah. semoga diberikan kesihatan yang berpanjangan buat abang rosyam dan keluarga, selamat pengantin baru :)

    0

    0
  15. locomoco says:

    gambar no 2 nmpak mcm rosyam plak yg nk menikah.. hehe… apa pun sweet sgt.. bguslah kahwin muda.. like father like daughter..:)

    0

    0
  16. Anonymous says:

    rosyam lg nmpk muda dr menantu

    0

    0
  17. Mirai Suenaga says:

    Anak2 dia tenggelam dek kerana bapak dan emaknya lagi meletops~

    0

    0
  18. AN_73 says:

    Tahiah! Rosyam and wife awet muda betul, anak & menantu lebih nampak berusia… anak dia nampak macam kakak kepada wife rosyam ;-)

    0

    0
  19. chenta says:

    sama cantik sama padan, okey le tu ,, mak nya pun cantik, 1st time tengok :)

    0

    0
  20. linda says:

    Rosyam Noor dengan menantu dah macam adik dengan abang. Rosyam Noor x nampak tua…

    0

    0
  21. nad says:

    cantiklah anak rosyam nor. suami dia pn muka ada iras2 rosyam nor. :)

    0

    0
  22. kak cik says:

    addoiiii… Tolong jgn puji rosyam sesangat.. Kang die kluar drama citer budak sekolah lg.. N hero form 5 tak lain x bukan beliyau sendrik.. Silap2 ajak bini die jadik heroin lak.. Aiyyooo sumpah x larat nanti.. Hehehehe.. Gurau jek. Niway, mmg rosham dgn menantu die tu mcm adik beradik..

    0

    0
  23. ............. says:

    Ehhh..mak ngan anak mak nmpk lagi muda…mak plk y cantik…kalau rosyam ngan menantu mcm adik ngan abg…

    0

    0
  24. pitbull says:

    si anak dah kahwin ne kena amik petua dari mak anda yg cantik tu. apapun selamat pengantin baru

    0

    0
  25. epal says:

    tak boleh bezakan mane satu pngantin mase gamba parents n pengantin duduk bersama..haha..btw..semoga berbahagia hndaknya..amin..

    0

    0
  26. cik kiah says:

    first time nengok wife rosyam Noor…cantik and sweet. Walaupun dah berusia n dah ada menantu nampak muda…

    0

    0
  27. rOS says:

    sWeEt!

    0

    0
  28. che ta plastik surgery says:

    laki tu mcm muka joe radzwil je..

    0

    0
  29. kiah says:

    1st time tengok isteri rosyam nor. Cantik.
    ayah dan mak mempelai namoak lagi muda dari pasangan pengantin

    0

    0
  30. Masya'allah says:

    I love tis family..semoga d berkati selalu…
    Rosyam,isteri awak sgt cantik…
    Didikan pd anak isteri sempurna- insya’allah…
    I suka ….. Sejuk mata aku tgk majlis ni.

    0

    0
  31. IDA says:

    MAK DIE LG CUN DR ANAK.N NAMPAK MUDA PULAK DR ANAK NI.CANEEE

    0

    0
  32. zuren says:

    Niesha ni sgt cantik without makeup act.. tp makeup tu yg wat dia nampak tua.. kesian la..

    0

    0
  33. Aimi says:

    menantu dia muka cm nazri (Raihan)..hehe

    0

    0
  34. akulah aku says:

    tahniah buat kedua mempelai. sama cantik sama padan. masa tunang hari tu, pengantin lelaki nampak jambu lagi, skrg dah matang da.

    0

    0
  35. fieza says:

    why aku tgk anak dia nmpak mcm 30 series++..ke aku yg buta..haha

    0

    0
  36. kak tonn says:

    mase bertunang dulu nampak muda jugak anak rosyam ni mase kawen nampak matured sgt.. mekap tak berapa sesuai kot. kena mekap yg light2 cute gitu baru sesuai. neway congrats..

    0

    0
  37. kprn group fanz says:

    Tahniah buat abg rosyam dpt menantu….comey…Abg rosyam pon ensem je lagi…tenggelam pengantin sbb bapak lagi meletoppp

    0

    0
  38. GADIS says:

    minumlah Zel-V..hehehe

    0

    0
  39. Mat K says:

    Kahkahkah hafiz ni budak skolah high school niii

    0

    0
    • ano says:

      high school? mesti la tapi lepas high school he continued his studies in Australia.. so u got it partly correct.

      0

      0
  40. Anonymous says:

    pic no 2…..sape nk nikahkan sape..?hihi

    0

    0
  41. Anonymous says:

    mak lagi lawa dari anak….cantik la bini abg rosyam

    0

    0
  42. sm says:

    wah..handbag channel..kasut LV..cincin bvlgari..bestnyeeeeeeeeee

    0

    0
  43. pelangi cantik says:

    akhir nya rosyam nor bg tunjuk kat public anak bini nya. cantik nya ciptaan Allah… sweet sgt baju kale pink tu.. mcm rosyam lak yg nikah.. cantik anak nyaa.. hensem menantu nya. semoga kekal bahagia hingga ke syurga

    0

    0
  44. anne says:

    wahh xpernah lagi tengok muka wife rosyam noor. cantikkkkk!! bagus kan wife dia takde nak gila glamour muka penuh majalah sana sini

    0

    0
  45. meera says:

    betullah muka anak rosyam ni nampak matang sgt dari ibu dia, hihihi. lawa sungguh wife rosyam nih, sgt awek muda… untung abg rosyam….. peace yaww

    0

    0
  46. pokcikkayo says:

    cun gila wife and anak dia O__o

    0

    0
  47. luna luni says:

    cantiknya wife dia… mmg muda la nampak wife rosyam ni.

    0

    0
  48. gogirl says:

    Menantu dia anak orang kaya tu..orang kuat umno..untung anak rosyam

    0

    0
  49. wa kenal mak lu says:

    Patot la rosyam x de skandal dgn mane2 artis sbb bini dia dah cun lebih dr retisss

    0

    0
  50. Anonymous says:

    Mcm muka darling ngasri pun ada anak rosyam ni..

    0

    0
  51. zaima says:

    wow mak pengantin nampak lebih muda dari anaknya.,,,semoga hingga akhir hayat.

    0

    0
  52. Tina turner says:

    Serius lawa isteri rosyam..

    0

    0
  53. HANTU GIGI says:

    GIGI2 ROSYAM NOR..BINI DIA..ANAK DIA..MENANTU DIA.. CANTIK PUTIH BERSIH TERSUSUN….;)

    0

    0
  54. busky says:

    haha

    0

    0
  55. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    cantik isteri rosham…

    0

    0
  56. oxy10 says:

    Muka anak Rosyam iras Julia Ziegler sikit-sikit..dan muka menantu dia ada iras Joe Radzwill, ex-husband Aida Khalida…

    0

    0
  57. fatin says:

    happy to see this..! adore you Rosyam Nor n Runika :)
    may Allah bless all :)

    0

    0
  58. lollyta says:

    ROSYAM NOR NAMPAK LAGI MUDA DARI MENANTU DIA. KEH KEH KEH. DIA MINUM APE TU ZELL V KE APE. HEHEHEH

    0

    0
  59. go go running man says:

    komen dulu baru tgk gmbr….terbaik r!!!!! menantu & pak metua nampk mcm same umo je……rosyam yg sentiasa muda …untung la isteri die…~~~ : ) suka tgk fmly mrk

    0

    0
  60. Anonymous says:

    yelah cantiklah wife abag rosyam

    0

    0
  61. shira says:

    niesha dh kawin?muda lagi kot..dh jodoh…pape pun congrats :)

    0

    0
  62. eh says:

    cantiknyaaaa. sejuk je tangok. hihi

    0

    0