Written by AbangNara | March 1st, 2012

Abang Nara tahu ramai yang akan berkata “Tak abis-abis lagi ke gambar kahwin diorang dua nie” apabila membaca entri ini. Abang Nara hanya mampu berkata, “Ala sekali-sekala, saya kan minat Lisa dulu”. Hehehe. Jadi kalau anda dah rasa muak, tak perlulah lihat gambar-gambar yang sangat awesome hasil bidikan Ministry of Moment ini.

gambar kahwin lisa surihani

Lagi 28 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Ministry of Moment.

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to (29 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Yusry Dan Lisa Surihani Daripada Ministry Of Moment

  1. cun says:

    lisa cntik sngt2…mmg padan ngan yusri, suka la tgk pic diorang….xpuas tgk hehe

    0

    0
    • Adibah says:

      betul….bagai pinang dibelah dua ;)

      0

      0
      • Anonymous says:

        cantik sungguh.. ni br wedd of the year.. nmpak mcm princess hr kahwin..bkn nmpak mcm badut or patung peraga.. tak yah nk bertema bgai..

        0

        0
    • leon says:

      tQ bang nara..ramai yg nk tgk lg pic kawen lisa yusri…pasal kita org pun peminat tegar lisa :) lisa memang cantik …untung yusri.

      0

      0
    • miss holley says:

      1. Mommy kpd Lisa sangat gorgeous. senyuman yg sama anak beranak. patutla Lisa tu cantik.
      2. JAC VICTOR dh xleh pakai baju yg proper ke..??? tayang bahu hitam dia tuh.
      3. Nora Danish ni x kawin2 sampai skrg sbb dia ni propa lebih. baju dh mcm berkemban, dgn kain sama kaler mcm kulit, baik vogel je. ni kan majlis kawin..org nk tgk pengantin, bukan nk tgk kau tayang body 2nd hand tuh. dlm movie bkn main bertudung litup. munafik!!
      4. baju scha alyahya ketat.
      5. kesimpulannya, ramai sungguh yg pakai ala2 berkemban tp bajet cover dgn kain lace jarang. termasuklah pengantin. patutnya Lisa bila dh kawin maintain la kesopanan, sebelum kawin xpernah pakai camni, elok je baju bertutup sopan,tp time kawin, terus nk jd daring? sbb YUSRI suruh ke????

      0

      0
      • ustazah level 1 says:

        apa bezanya dosa berkemban dgn dosa mengutuk org?

        0

        0
      • ustazah level 1 says:

        apa bezanya dosa berkemban dgn dosa mengutuk org? x payah la nak kira2 dosa org lain…

        0

        0
      • somenice says:

        mulut jht…………..

        0

        0
      • entahlah says:

        seperti biasa…ada je yg x puas hati..agaknya ni mesti ada kanser..kanser sakit hati..iri hati..

        0

        0
      • bwekkk says:

        cam bagus je nk kritik2 org…cermin diri dulu ye…mulut jgn busuk sgt

        0

        0
      • ASAL2 KAMPUNG says:

        mmg la dlm movie dia pkai tdung sbb tue dh termeterai dlm skrip drama tue….suka2 je ko ckp dia munafik! ko sape nk letakkan dia sbg manusia munafik…dasar mulut longkang…owank mcm ko nie agaknyer brani ckp dpn jer…klu ko jumpa nora danish dpn2 time dia pkai skirt ntah2 ko pown terkinja2 nk bergambo…hurrrr…perbaiki mulut ko dlu bru ko bleh nasihatkan owank…tue pown islam swuh tegur n nasihat owank secara berhemah bknnyer cara kasar…nie aku tegur ko cara kasar sbb ko pown tegur owank kasar kan…apa yg ko bg itu la yg ko dpt!!!

        0

        0
      • cherry says:

        hati busuk punya orang , mulut jahat … jgn ckp org lahh , mcm awak tu x penah buat dosa ….

        0

        0
      • what the hell says:

        lawak la korang yg selama ni bodoh x sedar yg lisa tu sosial n menyeksi je lebih..takde beza pon ngan nora danish n lain2..sekarang bru tau langit tinggi rendah..

        0

        0
      • Anonymous says:

        seksi dlm sopan

        0

        0
      • dunia aman tanpa dedah aurat says:

        asal2 kampung: yer, betul… aku sokong lisa pakai tudung sbb ikut skrip. Tp kalau kau ni muslim, ko mesti tau (sbb ni tahap basic) yang antara perintah ALLAH manusia, kena dahulukan perintah ALLAH. kenapa perintah manusia diikutkan dan perintah ALLAH diabaikan? walaupun lisa x mungkin bc blog n comment ni, sekurang2nya org yg sependapt ngan lisa mcm asal2 kampung tu insaf. Bak kata ustaz azhar idrus “Bertudunglah walaupun keadaan terpaksa…. Solatlah walaupun keadaan terpaksa….. puasalah walau keadaan terpaksa…. Kerana kewajiban itu memang kadang kala sifatnya terpaksa… dari keterpaksaan itu perlahan-lahan kita akan menemukan hikmah dan pada akhirnya hati pun menjadi ikhlas untuk beribadah kepadaNYA. Jika harus menunggu keikhlasan hati lebih dulu untuk beribadah sampai bila nak menunggu?? Hidayah bukan untuk ditunggu, melainkan dicari… insya-Allah… Ia ibarat makanan, jika tidak disuap, manakan ia masuk ke mulut….”

        0

        0
      • ape?? says:

        jangan lakukan ape ape pekerjaan kerana tepakse. malah lakukan lah seikhlas hati. daripada kite solat, then dalam solat tebayang bayang macam-macam. cth, aku lupe nak tutup air lah, hujan lah dekat luar tue, ish memekak je dieorg kat luar tue dll. itu diname kan mensyirikkan Allah dalam solat. time solat kene serah segala galanye pada Allah. kite solat untuk mendekat kan diri pada Allah.

        jangan lah mengata orang, itu riak name nye. ape kate orang yang nak ngutuk ngutuk orang , korang pegi je terus jumpe die. then tegur lah die. lagi senang. kalau dah riak, kene kat diri sendiri, jangan lah menangis teresak esak pulak time uh.

        0

        0
      • mak cik says:

        errkk…?? sblm kawin tk prnh pakai cmni?? miss holley tgk ombak rindu tk?? itu rujukan paling mudah klu nk tgk kesopanan pakaian lisa. hm.., dia tk kekok pn pakai seksi. sbnrnya sy rasa, lisa ni sama je mcm artis2 lain. cuma peminat yg trlalu menuntut dia sempurna. mungkin dr segi kelembutan sikap, kita mmg nmpk dia lemah lembut tp klu dr segi pakaian, kdng2 tk sopan jgk. tp, sapalh kita nk judge org sgt. soal hidayah pn bkn hak kita. takut hari ni kita beria2 kutuk org, esok2 kita plk yg buat. sbb, bila 1 jari kita tuding ke arah org, 4 jari akn tertuding pd diri sndiri. kita doakn jelh yg baik2..

        0

        0
      • bdohnye ape says:

        ape: bistu esok nanti bila ALLAH tanya nape x tutup aurat, buleh ke jwb sbb kalu pakai pun x ikhlas. buleh x agak2 kalu jwb camtu. Ikhlas tu mmg penting tp kita x boleh nak tgu ikhlas dulu baru buat. Kena buat dulu baru kita akan jumpa keikhlasan. kalu iku gayeciter ko ni, maknanyer ko tak semayang lah yer?sbb ko tk ikhlas. byk mende yg ko tpikir time solat. Kalau dh nama WAJIB maksudnya yg lebihkurang adalah paksa. menutup aurat adalh wajib. bkan tgu ikhlas ke tak. dalil ko ni lah sbenarnye bisikan syaitan/iblis yg bermodalkan IKHLAS utk menuruti perintah ALLAH.

        0

        0
      • Susu says:

        Kalo pasal lisa je, semua org mrh sdgkan ape yg miss holley ckp tu betul. Mngkin dia sdikit kasar, tp ape dia tulis, byk yg betulnye. Baca balik yg dia tulis betul2. Semuanya betul.Xde salahnye, mgkin caranya x kene. Dia siap puji mak lisa lg.

        0

        0
      • ANIE says:

        yg ko jeless xtntu pasal tu knpe????? busok gile ati ko nih…!!!

        0

        0
      • sepah says:

        nama pn berlakon..what do u expect LOL

        0

        0
      • Anonymous says:

        hmm…hei..wats ur problem nk kutuk org pelbagai?sblm cermin org, cermin dulu diri sendiri…ukur dulu kain di badan sendiri. aku rasa org mcm ko ni mmg xde life, xde kawan…sbb tu mulut nk kutuk org je. Jaclyn Victor biar le dia punya suka nk pakai baju ape, tu mmg dh baju ikut adat dia…x dosa pn kita dia pakai baju seksi mana pun….

        0

        0
    • pemerhatibebas says:

      gambar pelamin besar dari jauh tu, if tutup yusry n nampak lisa je, nampak macam kate middleton..if tutup gambar lisa n nampak yusry je – xde rupa prince william..takpon, bila masa prince william ada misai hitam..hahahha

      adik mia sara comel je..tak nak kalah pakai handbag gitu uols

      0

      0
    • huahua says:

      agak2 dorang ni dah beromen ke blom yek…? huahuahua.. sure yusry pressure gilerr kalu lisa x beranak nnti…

      0

      0
    • asmidayuslis says:

      nampak yusri lebih ceria dalam perkahwinan ke-2…lebih bahagia…suke sgttt…..

      0

      0
    • asyikin says:

      sukaaaa sangat …lisa sanggaattt cantik..both couple so sweet. Semoga berkekalan selamanya…

      0

      0
  2. Bunga says:

    Nice.

    0

    0
  3. laila says:

    betullah sapa yg meluat jgn tengok tapi aku suka tengok gambar couple ni cantik

    0

    0
  4. liza says:

    Oklah tu abg nara… saya pun tak jemu nak melihatnya… Picture yg cantikkk…. shot dari sudut yg berlainan… I like…

    0

    0
  5. dark28angel says:

    cantek2 pic kawen dorang..semoga berkekalan selamanya..amin

    0

    0
  6. leena says:

    cantik gambar kat ekskalator tu.apa pun wedding dia org ni memang cantiklah kena dgn semuanya.tahniah.

    0

    0
  7. me says:

    wow

    0

    0
  8. saya la tu says:

    erra ada dtg x majlis diorg ni..??

    0

    0
    • cun says:

      aa erra dtg n bagi ucapan kt diorang….n yang aku dgr dlm radio la =)

      0

      0
    • saya budak terpelajar says:

      ketinggalan lah kau nie………

      0

      0
      • cumiciki says:

        pelik btol aku ngn org yg heboh tnye erra dtg ke x nie..wtpe la tnye erra dtg ke x?kalo pon erra nk dtg, tp korg rse, husband die bg ke dtg?die kne gk mntk permission dr husband die..lain la kalo erra tu still m’jande lg..sibok je tnye erra dtg ke x, erra dtg ke x..erra dtg ke, x ke, dh selamat dh pon yusry ngn lisa b’nikah..tu lg penting..huh!!

        0

        0
      • adoi says:

        ntanyer.. sebok duk tnya erra dtg ke tak. tak penting pun erra dtg ke tak utk wedding ni. tak dtg pun blangsung gak

        0

        0
  9. luqman hakim says:

    tiap kali tengok gambar lisa dan yusry terasa remuk hati.cantik sungguh si lisa ni.

    0

    0
  10. Nia Lidia says:

    Ya allah , sukaaaaaaaaaaaaa :D so nice lah dorang ni. btw , dora danish paling cantik hehe

    0

    0
  11. wanieZ says:

    cantik!!!luv u lisa!!bgus lisa x conteng2 tgn ngn inai mcm org dok buat…cantik je…ckup la sekadar memakai d hujung jari jer…hrp lpas ni ramai org akn mncontohinye…yg baik jd kan tauladan,yg buruk jd kan sempadan..=) ade lg sorang retis kawen,bertudung tp berconteng plak tgnnye..hurmm..potong markah sket…peace…(~,<)V

    0

    0
    • Anonymous says:

      hurmmm…potong mrkh sket… yg ni potong markah byk..hehe

      0

      0
    • dunia aman tanpa dedah aurat says:

      so puan wanieZ, pakaian lisa tu bolehlah dijadikan sempadan yer… jgn di ikutkan. walaupun x conteng jari, tp seksi bagai… so, potong markah byk! aman selamanya

      0

      0
      • Anonymous says:

        ye bt0l..tu le mksud sy..yg bek jdkan tauladan yg buruk jd kan sempadan…yg ni memg ptg markah lg byk sebenornye…=)

        0

        0
    • to wanieZ says:

      kelakarlah yg inai kat tangan tu ko nampak, yg pakai baju seksi berkemban tu ko pejam mata plak. jangan suka2 hati buat hukum sendiri la..salah tetap salah.. wtf ko ingat lisa ni baik sgt ke? tgk kawan2 dia pon dah bleh agak la…

      0

      0
      • kakiku sakit says:

        sokong. tgk kawan pun dah tau.. tgklah baju saudara/member dia yg kat escalator.. yg gemuk pun nak pakai seksi.. tak padan.. tapi lagi satu, jgn nilai lisa dari kacamata tv atau surat khabar. kena jumpa dulu baru tahu perangai dia macammana..

        0

        0
      • dunia aman tanpa dedah aurat says:

        gambor kt escalator tu, mak dia ngan adik bradik laki jer yg tutup kepala.

        0

        0
      • wanieZ says:

        ek ele….bingung..aku x kate aku wat hukum sendiri..aku x kate lisa baik,aku x kate lisa jahat..ko bce ke x komen aku smpai abes??tu psl aku kate yg baik jadikan tauladan yg buruk jd kan sempadan!!ade pahammm!!!!!!?????klo nk ikut ikut la..xnk ikut p0n ko pye psl la….klo nk komen stiap inci batang tbuh c lisa memg 4 ari 4 mlm p0n x abes…da aku nk komen psl inai sukati aku la..kt ctu je yg aku nmpak ade nilai baiknye…

        0

        0
      • wanieZ menopos says:

        sentap lak macik wanieZ ni. menopos awal ke ko jah?

        0

        0
        • menopos kpale lutot ko says:

          hahahaha…byk a ko pye menopos….sukesukesukesuke senyuuuuuuuuummmmmmmmmmmm……….=)

          0

          0
  12. lili says:

    cantik betul pelamin dia org x jemu aku tengok.lagu sepahtu tajuk siapa dapat lisa dan jawapannya yusry dah dapat lisa pun.

    0

    0
  13. peminat lisa says:

    lisa cntik sgt..btw,neelofa xdtg ke mjlis ni??…nora danish pun cntik sgt2..
    adik mia sara tu bwk beg die or beg mak die?:..

    0

    0
  14. ayu says:

    erm…xde eh gmbr mia dgn mama lisa….??? mia sgt la comel ..heheh

    0

    0
  15. lipaskudung says:

    umaakkaiii….mia sara pun menjinjit coach. kau mampu!!

    0

    0
  16. tercinta says:

    sentap tgok gmbr lisa n yusri…..

    0

    0
  17. wanieZ says:

    catik!!luv u lisa!!! bgus lisa x conteng2 tgn ngn inai msm selalu org buat…ckup la sekadar memakainye d hujung jari je…hrp lepas ni ramai org akn mncontohinye..yg baik jd kan tauldan,yg buruk jd kan sempadan ye kwn2…=) ade lg sorang retis (ramai sbnornye tp skadar mgmbil cth sbb trikh kawen dkt2 dgn lisa) da cntik bertudung tp berconteng plak tgnnye..hurrmm..potong markah sket…peace… (~,<)V

    0

    0
  18. inas says:

    cantik giler gamabar dekat ekskalator tu.pelamin pun x puas aku tengok cantik sungguh agaknya kalau aku copy boleh tak.

    0

    0
  19. abbyiwan says:

    simple jer tapi so sweet n nice pic..paling simple kerusi meja makan pengantin..mmg diaorg ni simple n sweet..

    0

    0
  20. gasoline says:

    Beautiful wedding..im sure it doesnt cost RM12 million but nampak very classy n expensive dr duabelas juta hokayyy! Pelamin die cantik sgt!

    0

    0
  21. kesuma says:

    sgt chantek..mcm putera & puteri raja..semoga bahagia & bersama hingga hunung nyawa..

    0

    0
  22. ashypink says:

    jejai jejai..nape ko taknak dengan nora danish ah? seriously she is so beautiful…i think she deserves better yeah

    0

    0
  23. Adibah says:

    cantik semuanya!
    tambah lagi profesional photographer yg ambik…bertambah-tambah cantik gambar2 tu..

    0

    0
  24. me myself says:

    hahaha…mia sara pun pakai coach okies…baru 7 thn umonye da bekerjaya…kite time umo dia…pakai handbag pun tak reti,.dok galas bag skolah je.hehe..Anyway sgt sweet n simple majlis dorang yet mahal kosnye(itu pasti).smlm member i jupe n sempat amik gamba ngan lisa time lisa tgh nk bershopping luggage bag utk honeymoon…pe2 pun..semoga berkekalan pernikahan mereka , dikurniakan zuriat yg sempurna dan kekal bahagia selama-lamanya.Amin…

    0

    0
  25. SyikinSuri says:

    Awal Ashaari npk sgt chubby…hoho..sweetnyer lisa…^^

    0

    0
  26. mimi says:

    cantik gilos pelamin dia org.suke gambar kat tangga ekskalator tu cantik sangat.

    0

    0
    • me myself says:

      pasni sure mak2 andam copy paste sesikit buat pelamin gini..atas permintaan ramai.hihi

      0

      0
    • kess says:

      tu flower girl ke dengan ekskaltor yang depan pengantin?? kalau yer, kenapa x ambil budak-budak atau remaja yang cun-cun?? byk yang gemuksszzz laaaa kat sinie……

      0

      0
  27. nehi says:

    cantek wife joe wings bertudung….

    0

    0
  28. bunga kertas says:

    scha al yahya cantik la ..baju dia cantik :)

    0

    0
  29. bad says:

    pasangan pengantin sangat sweet..lg sweet kalau pengantin perempuan menutup aurat…insyaAllah sluruh kehidupan diberkatiNya..maaf ya andai tersalah kata..

    0

    0
  30. suka suki says:

    Super Gorgeous! nampak mewah dan class…

    0

    0
  31. Lipanbesi says:

    Nara dahla tu award yg ko mng for the best blog mmg tak setaraf dgn repeat entry mcmni enough said!

    0

    0
    • sukahatikau says:

      pls get out from this page…tak susah kan..

      0

      0
    • tetibe says:

      kalau dh xnk tgk c lisa n yusry nie…p la tgk blog lain…annoying sungguh people cm korg nie…btw lisa sgt cute! picture pn cantik2…

      0

      0
  32. laila says:

    ok pe.cantik gambar ni.x kisahlah 10 x repeat n3 ke.aku rasa ramai yg nak tengok disebabkan oleh lisa surihani kan.

    0

    0
  33. NenekBurberry says:

    mia sara..kecik2 dah jinjit beg COACH…
    haku dulu usahkan COACH, handbag pun tarak…. muahahaha….

    0

    0
  34. ikan kekek says:

    baju lisa macam kate middleton @!!!

    0

    0
  35. giler-giler says:

    pengantik cantik tapi napa flower girl gemuk-gemuk???

    0

    0
    • haha says:

      tu bukan flower girl. tu fan (kipas) girl… tapi betullaa… sorang pun tak cun.. hahahaha

      0

      0
    • oh la la says:

      tu semua kawan2 dia la.. apa la org gemuk tak leh jadi kawan or flower girl ke? ko ingat ni wedding sponsor yg amek flower girls cun2.. tu semua kena bayar

      0

      0
  36. nurynsuraya says:

    bagus la abg nara…kuar lg gambar kawin lisa n yusry ni….tak jemu tgkkk….tp ministry of moment punye gambar lg cantik dr jurugambar rasmi dieorg ekk….sorry….yusry n lisa semoga berbahagia hingga akhir hayat….moga tahun dpn dpr baby k…

    0

    0
  37. hazel says:

    for me, yg sgt awesome adalah Nora Danish! mmg cun sgt beb….

    0

    0
  38. nojie says:

    hope mereka berdua dikurniakan anak yg comel…dan perkahwinan terakhir yusri pertama dan terakhir wat lisa.amin

    0

    0
  39. Ni kenapa ada gambar bukan dari official photographer menyibuk2 nih?? Tak malu ke MoM ni??? Respect la sikit PrettyPeektures tu… Korang marah tak kalau aku gatecrash wedding UmieAida tu dulu pastu siap upload2 lagi???

    0

    0
    • NTAH says:

      ehhh…ade timbul masalah ke mom ngan prettypeektures? i selalu tengok pic2 mom and prettypeektures kat fb. dua2 cantik. but untuk wedding ni memang prettypeektures kalah.

      0

      0
  40. Hanibbal says:

    Abng Nara ooii…sudah2 la post gmbr kahwin psal diorang nie…..artis len pon kawin gak…nape x expose gler mcam nie pon…aku yg so-so jer ngan dua artis nie trus dah rsa nyampah gler ngan diorang…aku buka blog ko nie psal nak bca gosip2 terkini….nie x, x abih2 dok post psal kawin diorang nie….sudah2 la!!

    0

    0
  41. juju says:

    Ala korang ngate org, org bkn artis pon ade gak pkai baju pengantin jarang2 tp pkai tudung. hah ape hal plak 2?? ye mmg nmpak x elok die pkai cmtu, tp stop judging people la, nnti kalo korang kawen pon mesti la paling ade pon baju ketat, yg pompuan tdung masuk dlm, x tutup dada, 2 kire brdosa gak la. just layan gambar ni tnpa mengutuk x ley ke..

    0

    0
    • juju berbulu says:

      ko nyer stetment stop judge people ni sama lahanat ngan stetment daphne dolphin tu. sesama islam ni elok berpesan2. bukan nak tentukan syurga ke neraka kat korang

      0

      0
  42. peminat^LisaYusry says:

    comey sgt mia.. ;-)

    0

    0
  43. ntah says:

    abg nara ni asek post gmbr sme jer..igt kn de gmbr laen…huuuh

    0

    0
  44. ayu says:

    jeles tgk pasangan ni=)
    comelnye mia sara…xde ke mia sara begamba dgn lisa..mesti comel=) mia siap bwk hndbg…meletop sgt=)
    btw..semoga bahagia yusry n lisa… AMINN

    0

    0
  45. cahaya says:

    ini perkahwinan kedua Yusri….harap lepas ni kena tanam cita-cita supaya berkekalan macam perkahwinan adik beradik nya yg lain tu….lepas ini tak ulang2 lagi kesalahan mase kawin ngan Era dulu………baru 4 bulan kawin dah tinggal berasingan udahnya pusing2 cerita udahnya dah cerai….

    0

    0
  46. diedie says:

    sama padan lisa dan yusry..:)tp menyampahnye ngan bapak mia sara tue!nk tumpang glamer anak je..puiii!

    0

    0
    • tenuk says:

      budak kecik mestilah sentiasa dgn parents…apadaaa…
      masa kecik2 dulu xkan ko terbiar je kot….

      0

      0
  47. cokelat says:

    aku rase ramai pg’komen’ BN ni bodoh2 je…lantak lisa la nk paki cmne…yg hang kalut apesal….siot bodoh sunggoh ko!!! btw…lisa cantekkkk sgt2….yusry plk ensem bangat….lisa n yusry terbaekkkk!!!!!

    0

    0
  48. releks r abg nara…klu xde informer@blogger mcm ni mne la kitorg2 y SUKE tengok gosip artis ni nk tgok gmbar bnyak2 mcm ni…”biarkan BURUNG2 itu menyanyi..”weeeee…..

    0

    0
  49. Semoga berbahagia.. says:

    Aku doakan pasangan ni berkekalan..memang bertuah la mereka..kahwin pun hebat. Suka sangat hall tu..

    0

    0
  50. reena says:

    betul tu,cuma doakan yang terbaik saja utk pasangan pengantin ni.seoga berkekalan n berbahagia hingga ke akhir hayat.luv u so much lisa.cantik gambar kawin.

    0

    0
  51. zainal arief says:

    cun pengantin ni yang perempuanlah.

    0

    0
  52. cun la suke sgt sy xjemu tgk pic diaorg.nnt abg nara klw ada pic honeymoon dia org update ler.

    0

    0
  53. ooo says:

    seksi yg x dgn mimik muka skali xpelah, lisa ni ok lah,cam fahsa sendat tu,bolehlah kutuk,
    buat pose dgn muka gersang..e..e. geli..

    0

    0
  54. laila says:

    wahhhh setuju dgn amanda foto honeymoon kalau ada jgn lupa share jugak dgn kami ya.x kan bosan walaupun byk x keluar pun komen stiill byk dr peminat.luv lisa.

    0

    0
  55. peminat tegar lisa says:

    auwwww foto honeymoon nak ke dia org share lagi2 yusry yang serius je 24jam tu.

    0

    0
  56. leena says:

    lisa kata yusry hensem dlm video klip terhangat dipasaran .aku tengok dah 10 x klip video memang hensem lah yusry aku pun dah mula jatuh cinta dah dgn laki org ni.he,he,helisa cun dkat ekskalator tu.

    0

    0
  57. mila says:

    yang x boleh tahan tu yusry ckp itu lisa surihani lah bodoh kat norman sian norman si adik panggil dia bodoh disbabkan si lisa tapi klakarlah pulak.

    0

    0
  58. cantekkkkkkkkkkkkkkknya baju lisaaaaaaaaaa!

    0

    0
  59. ehem-ehem says:

    panjang nye keris yusri…tentu “tajam”.hehehehe

    0

    0
  60. ohom-ohom says:

    ehem-ehem kalau nak tau panjang ke tidak tunggu sebln lagi tengok lisa pening2 ke atau mengidam ke kan.he,he,he,luv lisa.

    0

    0
  61. kak li says:

    saya sangat suka lihat pasangan ni. cute dan cantik. Tahniah Yusry, sentiasa dapat yang lawaaaaaaaaaa. Jaga Lisa dengan baik ok. Bagi akak, baju lisa tu tak la seteruk mana, orang zaman dula pun ramai yang seksi. Lagi pun tak da dengar berita mereka ni kena sponsor. Biarla dia orang pakai seadanya. Lagipun apa salahnya mereka berdua ni, tak da gosip yang panas. lagiiiiiiii Lisa tu pilih duda, yang dah lama membujang, bukanya lakiiiiiiiiii orang, bapakkkkkk orangggggg. tak pelu menghina sedemikian rupa. Berkekalan sampai ke anak cucu.

    0

    0
  62. Kak Nancy says:

    MOM walau pun dia x officel..tapi gambar dia lagi cantik dari Officel.. ahhh x kesah la… janji LISA cantik.. sukak akakkk

    0

    0
  63. manusia biasa says:

    tak baik.. biala die menentukan..

    0

    0
  64. nabik says:

    eee! baju same mcm baju wedding kate middleton! same pereka kot// :P

    0

    0
  65. mansa Keegan says:

    KENAPA HIASAN PELAMIN CAM HIASAN BILIK PENGANTIN JER:):):):)…..

    0

    0
  66. FIKZ says:

    alahai….dalam comment ni memang byk ‘ustaz2 n ustazah2’… kalau ler smwa mcm ni….pandai berdakwah…menegur..xkan ade nye sumbang mahram..buang ank..sex bebas.. kawan2 sekalian..jgn menilai melalui rupa..n jgn pula menjadi tin kosong..kuat berbunyi tp kosong kt dalam..jgn hanya pandai menilai..mengkritik..mengajar sedangkan diri sendiri x betol jugak..bertudung..baju ketat..bontot menonggeng..xdak gune.. laki plak..byk menyalak..tu haram..tu halal..tp bile jumpe awek..yg haram jadi halal..sebab syg n cinta konon kan.. sebelum kite nk tegur nak nasihat org lain mcm kite ni maksum..muhasabah diri dlu..jgn jadi IBU KETAM MENGAJAR ANAK DIE BERJALAN LURUS,SEDANGKAN DIE SENDIRI JALAN MENGIRING….. so..muhasabah diri.. x elok kutuk2…dapat dosa je nanti…

    0

    0
  67. M.U Fan says:

    Tahniah Lisa & Yusry.Sama cantik sama padan.Semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa.Amin..:-)

    0

    0
  68. asyiekin says:

    sgt suka nora danish dganding dgn sein…sesuia bangat….pd lisa dan yusri semoga bahagia hingga akhir hayat….perkahwinan awak berdua sgt sweeeeetttttt…..

    0

    0