Written by AbangNara | March 25th, 2014

Oh yeah~~~ Memang hebat sungguh sambutan ulang tahun kedua Lazada ini. Terkesima Abang Nara dibuatnya. Mana tidaknya, diskaun sehingga 90%. Tak pernah dibuat oleh mana-mana kedai. Memang hebat dan sangat eksklusif tawaran ini. Diskaun hebat yang habis-habisan ini (sehingga 90% tu) akan ditawarkan pada 26 Mac (esok) di www.lazada.com.my.

Yang pasti, tawaran-tawaran awesome ini pasti akan membuatkan anda tak sabar untuk membeli belah di laman ini.

lazada malaysia

Mana tahu boleh beli Samsung Note 3 dengan harga yang murah. Nantikan kesemua tawaran hebat ini esok. Pelanggan yang membeli dengan kad kredit, kad debit, atau kad KWIK CIMB boleh mendapatkan rebat segera sebanyak RM20 dengan pembelian minimum RM150 atau rebat RM50 dengan pembelian minimum sebanyak RM300 ketika hari jualan mega ini.

lazada malaysia

Kepada peminat jenama Philips, Samsung, Takada, Tefal dan Asus, pastikan anda tidak terlepas ‘Brand Spotlight Sale‘ yang bakal memberikan tawaran yang tidak mampu anda tolak.” Pastikan anda melayari laman web www.lazada.com.my esok untuk tidak terlepas peluang keemasan membeli belah barangan kegemaran anda pada harga yang rendah. Nasihat Abang Nara, pukul 12 tengah malam sila terus shopping. Jangan salahkan Abang Nara kalau habis stok. Peluang ini hanya datang sekali. Selamat membeli-belah!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 responses to Jualan MEGA Lazada Sempena Ulangtahun Ke-2 – Esok (26hb Mac 2014)

  1. anti-lazada says:

    yes first….cuma lazada bila nak pos telefon yang yg dijanjikan dah masuk 3 bulan

    0

    0
    • Dannz says:

      Tak tau lah telefon apa awak beli. Tapi saya beli hari tuh dalam 3 hari dah sampai. Kalau setiap order sampai 3 bulan tak sampai, dah lama bungkus company tuh bro…

      0

      0
    • nur says:

      hmm..ade jugak kawan beli sama kes dgn awk kes nya.x sampai2.x sure ape yg dia beli and mmg lama sgt dia tunggu.

      0

      0
    • One Direction says:

      orang yang low class jer beli barang kat sini.
      barang2 cap ayam !

      0

      0
      • LESONG says:

        ko ni keje mengechek ngechek brg ke smpi nk ckp brg² lazada sumenye cap ayam?
        ade bukti?
        kalo ade, buktikan di sini!
        kalo xde bukti, ko pegi terjun bangunan.
        menyampah aku dgn ko.

        0

        0
      • maria says:

        mentality kau yg low class OD oii..if u think by supporting one direction makes u high class, then u r actually narrow minded and i wud say stupid to the core..i dont based my statement only on this reply of yours but i’ve read some stupid replies by u in other statements (they were all really stupid)..u’ve been consistent in promoting OD, thats okay..no one care abt it..some of us may like OD, some dont, like me..cos OD is for teenagers and am no more teenager..but i dont understand y must u be that stupid to argue abt what other people like or prefer? they like Msian singer or actress or whatever, so what? its their life! why must u bother? y must u condemn other people just because they dont like OD? whats wrong with u kiddie? u r such brainless stupid super idiotic boy/girl/pondan i’ve ever seen in nara.com..get a life laa oii..so pathetic!

        0

        0
      • ko hadoooo says:

        ko ingat ko peminat one direction ade kelas sgt keeeee. budak2 baru nak up

        0

        0
  2. Elle C says:

    Sale? Aduuuhhh. Habis lar gaji macam nihhhh. :-/

    0

    0
  3. Tizz says:

    Esok pukul 7 pagi dah kena standby depan PC…. Lazada kalo buat sale mmg gila2….. Pernah tahun lepas member dpt beli TV diskaun 70%. lagi murah dari Tesco, Harvey Norman semua…… Nak beli TV jugak!

    0

    0
    • One Direction says:

      eeeeeeeewww desprete sangat nak barang murah. pukul 7 pagi tu gelap lagi..

      0

      0
      • Tizz says:

        Bukan desperate tapi memang barang cepat gilo abis kalau kat site Lazada nih. Org Msia semua kan sakai bab shopping nih. Nanti kalau Tizz dapat orang lain tak dapat, jangan jeleeeessssss ;-D

        0

        0
  4. fury says:

    ok jgk beli barang kat lazada ni. cepat n murah jgk la. nak selamat COD la :)

    0

    0
  5. orang yang high class jer beli barang kat sini. sarangsarung.com

    0

    0
  6. mizznani says:

    Hari tu beli mesin jahit Brothers. 3 hari dah dpt.

    0

    0
  7. Nelli says:

    tapi harga diskaun mcm takde diskaun pun!! saya selalu check lazada.com..saya tahu harga barangan (yg saya minat la)..sekadar letak harga sebelum (yg direka) dan harga selepas (yg samada sama dgn sebelum ini atau slightly higher) baik tak payahhh

    0

    0
  8. anti OD says:

    hri dpt brg 2 hari je.. tgk atas item yg kita beli kot

    0

    0
  9. akoo says:

    akoo frust..5 hari baru barang sampai..order lain dapat lain..warna pun lain..yang plg aku frust aku order 2 barang dapat 1 barang..bayar utk 2 barang..akoo call customer service, bg no order ,kata no record found..macam siot je..kata nak check order and will call back dalam 2 minit..sampai la tak call..frussssttttt…careful la korang kalau nak beli kat sini.

    0

    0
  10. […] Jualan MEGA Lazada Sempena Ulangtahun Ke-2 – Esok (26hb Mac 2014) (18) […]

    0

    0
  11. […] Jualan MEGA Lazada Sempena Ulangtahun Ke-2 – Esok (26hb Mac 2014) (19) […]

    0

    0