Written by AbangNara | February 11th, 2012

Beberapa hari yang lepas telah pun berlangsung majlis resepsi untuk perkahwinan Ally Iskandar dan Farah Lee. Kedua-duanya memang nampak berseri-seri dan sangat ceria. Pengantin baru lah katakan.

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

Jutaan terima kasih kepada jurugambar rasmi majlis ini iaitu Ministry of Moment yang sudi berkongsi bidikan daripada kamera mereka untuk pembaca BeautifulNara. Sila LIKE Facebook Ministry of Moment tanda terima kasih anda. 26 keping gambar lagi sekitar majlis resepsi Ally Iskandar dan Farah Lee dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

91 responses to (27 GAMBAR)Majlis Resepsi Ally Iskandar Dan Farah Lee Daripada Ministry Of Moment

  1. emma says:

    byk pic ally gelak besar… bahagia sgt ea…

    0

    0
  2. cheqna says:

    comel la isteri ally ni…ada iras2 anak aznah hamid…shira iskandar =)

    0

    0
  3. sweet mummy says:

    tahniah….moga d kurniakn ank2 yg soleh soleha….

    0

    0
  4. sallyna says:

    Selamat pengantin baru buat Ally iskandar n Farah, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  5. bawang says:

    muke farah lee mcm sheera iskandar!

    0

    0
  6. Flora says:

    So sweet :)

    0

    0
  7. mama sweet says:

    Tahniah…smoga bahagia slmanya….

    0

    0
  8. kiki says:

    tahniah….brbahagia selalu..

    0

    0
  9. sandra says:

    Congrats..moga berbahagia ke hujung nyawa..kalau artis kawen bukan artis nungkin ada harapan berpanjangan..

    0

    0
  10. Fatin says:

    Yg shoot ni company besar jugak kan? Nape gambar macam biasa je? Macam xde x-factor

    0

    0
    • Damn suria says:

      Agree. Very amatuerish. Tak cantik. Mungkin baru nak naik and offer free kat ally sbb nak publisiti kot.

      0

      0
      • Capri says:

        Mmg.. Aku kawen dulu, belay suami amik dia. Gambar yg xlawa byk sgt compared to gambar lawa. Sudahnya payah nk select gambar utk custom album. Mmg kecewa rasa..

        0

        0
      • Rotameter says:

        Baru nak naik mende, diorg ni kn amik pics utk wedding umie aida dulu. Dah popular diorg ni. Tp xfaham mcm mana org leh amik, sb gambar diorg selalu xlawa

        0

        0
      • hola says:

        yup.. mainan colour x cantik lgsg.. gmbr byk mcm blur.. xsedap mata memandang bila byk menggunakan warna2 kusam.. too bad…

        0

        0
  11. mentari says:

    muka farah ada iras sheera…sweet gila tgk mereka…cinta selepas kawen dan halal…

    0

    0
  12. nurul fasya sharir says:

    Tunang ngan org lain….kawen dgn org lain…ni la dikata kan Jodoh pertemuan di tangan Tuhan….semoga bahagia…amin

    0

    0
    • Apa2 je la says:

      Eh tidaklah. dia kan bertunang jugak dgn farah. :)
      barang yang lepas jgn dikenang.
      semoga kedua-dua pasangan bahagia hingga ke akhir hayat. amin.

      0

      0
  13. mixgirl says:

    Kualiti pic mmg npk biasa jer….tp tahniah utk ally n farah….so sweet, smoga bhgi ke akhir hayat….aminnn….

    p/s: ally mmg npk bhgia sgt pd smua pic, mgkin tlalu bhgia lah tue…hehehehe

    0

    0
  14. umat biasa says:

    Tahniah- – – tade bsanding tade lukisan inai tade make up tebal
    seri pengantin tetap tserlah
    alhamdulillah pengantin contoh

    0

    0
    • Apa2 je la says:

      Bagus mereka ni.
      memulakan hidup dgn benar2 mengharap redha ilahi dan bukan pada landasan nafsu shj.

      0

      0
    • name says:

      eh, ade gambar yang bersanding gak la. tapi tak sure sangat. maybe, gambar untuk family je kot. huhu.. boleh tengok kat myartis.

      0

      0
  15. cik ija says:

    yeah,hidup orang terengganu..
    :-D

    0

    0
  16. akakkk says:

    suka tgok pic ni..suwittttt sgt..simple je,tp menarikkk..moga korang bahagia hingga di izin-Nya…Aminnn..

    P/s: gelak byk2 elly nih.:;)))))}}}>>>>//

    0

    0
  17. zalin says:

    bagai pinang dibelah dua..

    0

    0
  18. cantik2 gambar dia. nak assign photog dia lah. barulah terasa remaja kembali.

    0

    0
  19. Ina says:

    Sweet3x sgt diorg ni…i like3x..!!apapn semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa…Amin!!!!

    0

    0
  20. Mem says:

    aku suke la style album ni…sumer nampak spontan… xterlalu dramatik..sumer nampak just nice..smooth..
    nampak la ape yg nk ditekankan dlm album ni.. ‘perkahwinan ringkas adalah sesuatu yg indah’
    xbole nk ckp photographer xpro ke hape…album kawen ni kan ikut kehendak pengantin…dah klu engantin nk simple, simple la jadiknye…

    Ally n farah nampak happy sgt :) congrats guys :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      Kita cakap pasal quality gambar bukan konsep. Kalau professional photog, konsep kampung pun kualiti superb. This looks like a lazy job. Editing pun tarak! Jerawat ally very obvious. Apa raa… Tak cantik. I do hope this is not the official photog and its only someone yg nak meriahkan portfolio diorang.

      0

      0
      • Anonymous says:

        faham istilah wedding photojournalism x?, maksud anda editing muka sampai licin lilin dan editing mengarut2 itu dipanggil gambar yg ada kualiti? pi search dan google dulu pasal kualiti gambar…

        overall the team photographer did a good job… lain orang lain taste… okkkk

        0

        0
      • sokong mem says:

        Its not about bagi kulit licin umpama telur or whatsoever. So you want to talk about Photojournalism? Do you think all photos above fall under the category of Photojournalism? Semua framing gambar cukup padat, I would say was shot using either 50mm, 85mm or longer zoom lens. While framing in Photojournalism is more wider to show the surrounding and context that happening on that time. That is how you tell a story in Photojournalism.

        0

        0
  21. selamat melayari bahtera buat dua mempelai

    0

    0
  22. ecah says:

    cutenye dorang . moga bahagia hingga ke akhir hayat

    0

    0
  23. tercints says:

    semoga bhgia ke anak cucu..semoga dpt anak nti mcm anak korea..hahahha…honey moon dkat korea kan…

    0

    0
  24. along says:

    waaaa…ally…….pic dia paling bnyk…….muka plak hepi n senyum jer memanjang….tahniah tuk ally ngan frh……..semoga dpt zuriat yg soleh & solehah…n semoga perkahwinan akn dpt dilayari bahagia hingga hujung nyawa…………..

    0

    0
  25. bese jer says:

    Inilah gambar perkahwinan selebriti yang aku suka tgk selain dr gambar kahwin farah breep breep!!!xde sampai doblas juta pon..wakakaka…

    0

    0
  26. sayaaa SUKA says:

    Romantik laaa ;)

    0

    0
  27. casper says:

    tahniah ally n farrah…design baju tu cntk…mcm baju kawen org dulu2…kalau warna marron lg menyerlah…apepon selamat melayari kehidupan berumahtangga :)

    0

    0
  28. Sweet32 says:

    Muke diaorg iras… Semoga berkekalan hingga hujung nyawa!

    0

    0
  29. Lily says:

    ngam plak ally pakai baju jenama Lee

    0

    0
  30. Tahniah buat ally dan farah lee.. korang memang secocok:)

    0

    0
  31. kiki says:

    kenapa di editnya gamba2 ni sampai kelabu asap. neway, tahniah farah n ally:D

    0

    0
  32. ijah says:

    suka tgk farah ….cute….

    0

    0
  33. Miss Sha says:

    Muka farah iras-iras muka ally iskandar..cara diorang senyum sama.. :)

    0

    0
  34. bijak pandai ku says:

    so beutiful…………….congrats yer…we love you”””’

    0

    0
  35. tukang komen says:

    org edit gmbar ni xde rase nak licinkn skit ke muke ally tu…dalam tv nampak mcm licin sikit..

    0

    0
  36. honey says:

    simple tapi cantik ! semoge berbahagia ^^

    0

    0
  37. […] Beberapa hari yang lepas telah pun berlangsung majlis resepsi untuk perkahwinan Ally Iskandar dan Farah Lee. Kedua-duanya memang nampak berseri-seri dan sangat ceria. Pengantin baru lah katakan. Jutaan terima kasih kepada jurugambar rasmi majlis ini iaitu Ministry of Moment yang … Continue reading → […]

    0

    0
  38. Lols says:

    Hahah suka tgk couple ni.. Beza sgt expression muka drg banding ngan time memula nikah hari tu, biasalah kan x bercinta sebelum kawin so nmpak sgt malu dan segan dan tak biasa drg tu especially Farah. Skarang dah nmpak lebih mesra keduanya. Selamat enjoy alam percintaan!

    0

    0
  39. nojie says:

    simple dan cantik…bersederhana dalam segala hal..

    0

    0
  40. minaci says:

    Tahniah buat Ally & Farah semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…dan semoga cepat2 dapat cahaya mata yg soleh dan solehah. Ameen. I like to see both of u being sooo cute n romantic.

    0

    0
  41. girang says:

    Siap pakai baju LEE lagi.Cewah.Romantik

    0

    0
  42. no komen says:

    iras-iras sheera & erin malek..huhu

    0

    0
  43. Mokde says:

    memang sweet majlis ni…tak perlu bergaun singkat, ber’pearl’2…hanya menggunakan songket lama dan memakai tutup kepala…semoga bahagia hendaknya…

    0

    0
  44. dewi says:

    bestnya kahwin.

    0

    0
  45. zbm says:

    gaya spontan yg diambil tu mmg cun. tp dr segi gambar, mcm diambil dr kamera tipon aku je pas tu aku edit sendiri….hehehehe

    0

    0
  46. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga bahgia…………………

    0

    0
  47. kiah... says:

    klu anda perasan, muka ally ngn farah ni hampir seiras.. senyum pun nmpk manis…

    0

    0
  48. maira says:

    memang betullah org kata ‘simple is more!’..dan sy sgt suka dgn statement ni..farah looks soo simple..but really got more than others..

    0

    0
  49. farie says says:

    MMG SAME CANTIK DAN SAMA PADAN MCAM PINANG DIBELAH DUA
    I LIKE…………….

    0

    0
  50. IzaLina says:

    muka farah mmg sgt tenang..muka suci..simple n natural beauty..moga mahligai ally n farah smpai ke syurga..=)

    0

    0
  51. amnr says:

    sweet kan dorg? sy dh siap beli Mingguan Wanita dorg jd cover…
    teruja tgok both of them..

    0

    0
  52. nana wan lebo says:

    wah, cantiknya songket.., jarang pengantin pakai songket warna ni….suker nyer tgk pasangan bahagia ini…selamat berbahagia hingga akhir hayat buat pengantin baru…

    0

    0
  53. parahlee says:

    aku pun pelik la…pic ni sume xlawa…photographer ni xpandai ke? mane bleh edit lebih2 smpi warna baju asal pun xnmpak menarik..

    0

    0
  54. ida says:

    pengantin nya sama cantik sama padan…cuma warna baju tak menarik.

    0

    0
  55. ehem says:

    wife Ally mcm muka yuri SNSD

    0

    0
  56. mjv1 says:

    tahniah ally & farah.great coverage from MOM :)

    0

    0
  57. Anonymous says:

    Awww.. Happy sgt tuk ally.

    0

    0
  58. jem says:

    okla..pengantin mmgla berseri..tp baju songket..elok dah..kaler xberapa cantik..tudung pengantin pon xlip lap2 mcm anak mami..nmpak kureng skitla…..mcm bajet je..skrg kn trend tudung2 lawa2 da kan…

    0

    0