Written by AbangNara | March 23rd, 2015

Amboi. Meriah tak ingat. Seronok la pulak tengok gambar-gambar sekitar majlis malam berinai Sharifah Sakinah ini. Untuk makluman, Sharifah Sakinah bakal melangsungkan perkahwinannya dengan Aliff Adha pada 28 Mac ini. Jadi memang dah sesuai masanya untuk buat inai. Turut hadir ialah rakan-rakan selebriti seperti Jihan Muse, Anzalna, Tasha Shila, Marsha dan juga Elfira Loy.

gambar malam berinai sharifah sakinah

Kalau malam berinai pun dah gah dan meriah macam ini, memang Abang Nara tak sabar nak tunggu majlis perkahwinan Sharifah Sakinah dan Aliff Adha nanti. Confirm lagi ekstravaganza kedaboom meletup punya. Apa pun yang penting jangan membazir. Dahulukan yang penting terlebih dahulu. Tak gitu?

gambar malam berinai sharifah sakinah

Lagi beberapa gambar sekitar majlis malam berinai Sharifah Sakinah dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar PelangiPutihFilms.

gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah
gambar malam berinai sharifah sakinah

41 responses to (26 GAMBAR)Sekitar Majlis Malam Berinai Sharifah Sakinah

  1. niki minah says:

    Smoga lpas kawen nnt brubah jd wanita yg lbih matang..pandai jage suami n jd wanita solehah…pompuan baik utk llaki yg baekkk

    0

    0
  2. Aurell says:

    Curlasss kau mariaaa

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ada ramai mak nyah

    0

    0
  4. Nora Majidin says:

    nmpk anzalna plg lawa dlm ramai2

    0

    0
  5. Anonymous says:

    CANTEEKKK

    0

    0
  6. Kasha says:

    tak cantik plak aku tgk gambar pelangiputih ni.
    boleh nampak muka tua n kertu memasing..

    shd be softer look,ni nmpk segala minyak kedut jerawat etc..

    1

    0
  7. yaya says:

    Awalnya buat malam berinai. Seminggu lg nk kawen.

    1

    0
  8. meme says:

    kaka tak join ker? atau …

    1

    0
  9. Kimi says:

    Semoga Sakinah bahagia nanti. Meriah tengok suasana majlis berinai ..Kawan kawan yang awesome dan sporting! #MayBahagiaTillJannah

    0

    0
  10. anon says:

    artis busuk dan teman2 yg juga busukkkkkk…LOL

    0

    0
  11. kinah...kinah.. says:

    Aku tgk para pengiring semua cun2.naik seri.yg plg hazab ialah si kinah sndiri.pelik plak aku.malangnya si alif adha tu.takde taste lgsg.hrpkan body jer la kinah oii..tu pun skeping.hrpkan rupa..elok sikit pd si betty adik erma tu jer.apalah nasib nko kinah..buat majlis dah brbagai scene dah..akad nikah yg wajib didahulukan..tak jgkkkk…

    0

    0
  12. bukan peminat says:

    tahniah in advance sakinah. moga lps ni jadi isteri yg jaga hati suami dan martabat suami ok. kurangkan sikit prangai gila2 tu bcoz u dah naik pangkat jadi isteri.

    0

    0
  13. cik piNgu says:

    erk.. yg ambik gambar WeFie ramai2 tu buat i tertarik, sb dia pegang baju bahagian ketiak… kelakar okeh! dh tau baju tu mmg fesyen utk nampak ketiak, tayang je la ketiak tu apesal lak ambik gambar lepas tu tutup…

    1

    0
    • tak kelako says:

      nampak kang ko nak bising jugak. kira bagus marsha tak tunjuk tau. kurangkan dosa ko mengata.

      1

      0
  14. pinklady says:

    terselit micheal ang dlm pool tu.dayang ke dugong….but ur cute mike!!!

    0

    0
  15. cikkiah says:

    sharifah haslinda tu dh lama ke free hair balik? moga dpt hidayah lg

    0

    0
    • paola bracho says:

      dia mmg tak pernah pakai tudung la(kecuali berlakon kot). ce tgk instagram dia..seksi sgt nokss, lebih kurang mcm kinah jg..sharifah shahira je yg mcm ok sikit pakaian.

      0

      0
      • KIERA THE COUSIN says:

        lynn mmg pkai tdung lh lps tu buka blk.. dan dlm ig di load pix yg seksi seksa bt tatapan umum… i know her coz she is my cousin…

        0

        0
  16. weng weng says:

    majlis berinai? gah nye mcm majlis anak vvip..mane adat melayu ? macam keling punye adat tapi jadi ke kawen ni??

    0

    0
  17. jibby says:

    bila tgk si sakinah ni, teringt dia berlakon dlm citer racun menantu…sumpah geli..x senonoh gila..dia x malu ke ngn bakal suami, bakal mentua and family sendiri berlakon mcm tu

    0

    0
  18. mimoo says:

    seminggu awal berinani nyaaa?..awalnyaaa.. excited betull… takkan tak leh pk inai kat kulit yang ukir2 tu bukannya tahan seminggu, 3-4 hari dah cam nak pudar2 nanti nak nikah dah kena ukir semula balik.. if hilang abis takpe, kangada yg tinggal2 lukis kena ikut balik line ukiran tuu if not jd double double line.. dah tak lawa.. I know sebab I penah ukir2 cmtu..masa I kawin tu semnggu depan tu sambut menantu ukiran dah tak lawa sgt sbb dah Nampak pudar.. kuku okay..tahan berbulan2

    0

    0
  19. melati says:

    Ni kawin gempak2 ni, lepas 2 tahun mesti pakai Tudung sebab nk bayor ???? fikirkan2 lah..dh byk terjadi kat Artis2 sebelom ni….hehehe

    0

    0
  20. Mirai Suenaga says:

    Alahaii Anzalna..
    aku baru nak kutuk diorg, tgk muka Anzalna, tak jadi nak kutuk

    0

    0
  21. Anonymous says:

    eeee kak erina natasha (yang penari jawo) pon adooo

    0

    0
  22. gegelcun says:

    hey…sakinah and her sisters mmg spesis lawa le..they are all my relatives so i know them .. her bakal suami pun ok boleh terima je perangai gila si kinah tu gitu.. korang yg panas apahal…

    0

    0
  23. wooiitt! says:

    menantu sapo la ni…tak sanggup tengok..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    majlis tunang bunian ke…scary

    0

    0
  25. Anonymous says:

    Huh memartabatkan adat hindu

    0

    0
  26. hati suci says:

    kalau xsuka jgn hina..jgn kutuk….yg penting kita doakan moga mereka yg kita kutuk..hina tu diberi hidayah…kita yg dok kutuk tu baik sgt ke? sempurna sgt ke? bg saya..org yg dok kutuk org lain tu..lbh teruk dari mereka yg kena kutuk…sorry ye…xmau…xmau…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    dalam banyak2 gambo ni pasal ape aku nampak maikel ang berendam?!

    0

    0
  28. islam says:

    natural beauty je anzalna….make-up nipis2 je…walaupun i xminat lakonan dia tp xla sampai mengutuk….just menghayati ciptaan Allah

    0

    0
  29. aiman tak kesah says:

    what ever

    0

    0