Written by AbangNara | March 7th, 2016

Pasti ramai yang tidak sabar untuk menatap gambar-gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Nas T dan Atita Haris yang telah berlangsung malam semalam di Sky Park One City. Untuk makluman, kedua-dua pasangan ini telah selamat diijabkabulkan sebagai suami isteri pada hujung bulan Januari. Nas T dan Atita kelihatan sama cantik sama padan dan sangat berseri-seri. Kehadiran anak Atita tambah memeriahkan suasana. Suka Abang Nara tengok family ini.

gambar resepsi nas t atita

Semoga Nas T dan Atita akan kekal bahagia ke akhir hayat dan sentiasa dirahmati olehNya sepanjang perkahwinan mereka. Sama-sama kita doakan. Kredit gambar White Rose Co. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
gambar resepsi nas t atita

P.S Anda sedang mencari Jubah Batik Soft Cotton Diamond? Whatsapp [size anda cari] ke 019-361-8718 diulangi Whatsapp [size anda cari] ke 019-361-8718. (S,M,L,XL,XXL) atau anda boleh melihat koleksi di Facebook The Online Batik dan Instagram @theonlinebatik. Kami mengeluarkan jubah batik yang direka khas dengan design yang menarik bermotifkan batik, bunga dan abstract, selesa dipakai dan keluaran TERHAD kepada sehelai sahaja untuk setiap gambar. Siapa cepat dia dapat!

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

gambar resepsi nas t atita

36 responses to (25 GAMBAR)Sekitar Majlis Resepsi Nas T & Atita Haris Daripada White Rose Co.

  1. Anonymous says:

    1st lalalala

    0

    0
    • Lava says:

      So gedik atita dalam melodi

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku pantang btol pengantin amek gamba nganga mulut bebeso…duck facelaa…ala ala comey n cute sume tu…klu pengantin dedulu nk senyum nmpak gigi pun segan apetah lagi nk nganga mulut bebeso..raja sehari tak kiralaa ibu tunggal ke bapak tunggal ke..as long as jadi pengantin sifat malu2 tu perlu ade…barulaa sweet heh…

        0

        0
  2. Anonymous says:

    cantik but llki baju n warna baju mcm nk g opih jw

    0

    0
  3. Aku says:

    Apasal gambar kecik-kecik belaka. Tengok tak puas.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    janda pon wat majlis gak.. jgn setahun dua lg menjanda lg udoh lerrrr

    0

    0
    • anonymous2 says:

      komen paling jahat!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Doakn yg baik2.. Jgn busuk ati ngn Org.. Nnt bnde x baik 2, berbalik kat diri sndiri..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Doakn yg baik2.. Jgn busuk ati ngn Org.. Nnt bnde x baik 2, berbalik kat diri sndiri.. Silap2 lg truk..

      0

      0
    • Shushhh... says:

      Tak payah nak dengki sangat lah :)

      0

      0
    • temah says:

      betul betul betul! jangan esok nampak dugong baru tinggal kan dugong lama dah laa. takde seri laa tita ni. maybe sebab janda kot. nampak kakak nast lagi WOW!

      0

      0
      • Anonymous says:

        boooo temah jeles yeee takde org nak kat ko yeee. ni mesti x brlaki lg. Kalau dh brlaki pon msti laki ko yg mcm dugong

        0

        0
    • Anonymous says:

      Elok la dia bermajlis..body dia pun ngalahkan anak dara. masih maintain. ni geng yang tak kawin lg badan masing2 pakat mcm tong dram lg sakit mata

      0

      0
    • PING KEJAMOLAN says:

      Ni mesti Ping Jamol kannn. Janda2 dia pun, org nak kat dia… Ko ada apa? Bela biawak je kat rumah. LOL sangat.

      P.S. Sudah2 lah tu Ping oiiii, Tiap2 kali ko komen negatif pasal Tita, semua orang dislike. Give up je la.

      0

      0
    • Anonymous says:

      biarlah bia janda pun cantik

      0

      0
    • Anonymous says:

      Senyap la kokspin. Dah la busuk. Gi main jauh2. Ko tu jaga biawak ko elok2. Kang jd biawak liar pulak ahahahaha

      0

      0
  5. melati says:

    ni comment paling sinis…jgn lepas majlis ni sibuk bayaq hutang2 keliling pinggang…bukan Femes mereka ni ader tajaan ker???..tapi takper janji jgn cari Kambing Hitam macam Neelofa & Adik nya …

    0

    0
    • Anonymous says:

      babe kau dtg ke majlis diorg smpai nak cakap lepas majlis ni sibuk bayaq hutang2 keliling pinggang.

      ni majlis artis paling sempoi ok. ikut kemampuan xde grand

      0

      0
  6. Anonymous says:

    Hilang keayuan pompuan bertudung bila bergambar mulut ternganga nganga mata terbeliak gitu. Dia perasan dia comellah sangat bergambar gitu…padahal hampehhh…
    bergambarlah elok elok sikit. Memanglah tu majlis kau & kau happy bebenor masa tu…tapi tak manis rupa pompuan berhijab bergambar begitu…
    Cuba bergambar mcm Anzalna Nasir masa kawin dia hari tu…sedap mata memandang. Elegant & anggun gayanya….

    0

    0
  7. cun says:

    lawa gak ex biras fynn jamal nih

    0

    0
  8. AKU JUGA JANDA says:

    JAGA ADAB JAGA TITLE…PLEASE SOPAN…JANGAN ORANG COP KITA JANDA GEDIK,SANGAP DAN SEUMPAMANYA…AKU JUGA JANDA DARI ANAK 5 BULAN SAMPAI DH UMUR 6 TAHUN..KENAPA TAK KAWIN LAGI??? SEBAB ANAKKU PEREMPUAN…AKHIR ZAMAN LELAKI SUKAR DIPERCAYAI…

    0

    0
    • Tema Camelia says:

      too bad ko tak jumpa laki yang baik tapi hidup orang kan lain2, ko nak letak hidup tita macam hidup ko buat apa. dah gi siapkan bekal bento anak ko nak gi tadika tu.

      0

      0
  9. Leya says:

    Kenapa tudung tu x boleh singkat lg ke? Taw la sblum ni x pakai tudung pun..tpi jaga la adab perempuan..mentang2 kawen dgn artis..kemain lg nk bg nmpak semua..dan plesss eeuuwww geli sgt dlm melodi..tergedik2 mcm gian sgt

    0

    0
  10. miss kepah says:

    Atita ni muda lagi kot, below 25 lagi, boleh belajar lagi, bab dia gedik ke, bgmbr mlompat2 ke tenganga ke, tu semua boleh adjust, so doa2kan je nas-t blh handle dia…ada yang dah tua2 pun msih tak sedar diri, ambik video tunjal kpala laki, sweet sgt gamaknya.hat tu yang susah ckit nak adjust sbb yang tua2 ni jenis yang x blh ditegur..dia jelah yg betul..haha

    0

    0
    • Anonymous says:

      Betul2. Yg dok kutuk2 ni pmpuan2 tua yg jeles tita lawa. Dorang tu lupa time muda2 prangai pun sama gedik pastu nak cyber bully tita. Hello tita tu muda lg kot. Byk lg dia nk krna blajar. Bkn cam korang dah tua2 pun nak cari psl ngn budak2. Dasar karats

      0

      0
  11. Anonymous says:

    yang berabis hentam n tak suka atita ni selalunya karats makpin.sbb atita ni bukan famous pun, x ramai yg kenal…tp tulah, karat makpin memang malu nk mengaku karat..aku pun hairan..hahahah

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aku pelik betul karats2 ni x abis2 nak kondem tita. Takde plak aku tgk tita upload gamba kt ig karangan panjang2 semata2 nak sindir org. Elok je dia diam x nak bukak aib keluarga ex dia. Karats pulak yg brbunyi

      0

      0
      • Anonymous says:

        karatz ke makpin sendirik? ahaha sbb sbgai seorang peminat seni tanahair, agak pelik kot ada org beria kutuk atita ni sbb dia x famous pun.nak kata gedik ramai g yang gedik…paling2 org buat taktau ja ngan tita ni sbb tak kenal.bersuamikan artis tp artis tu lak x popular mana pun..lainla makpin org ramai x suka sbb dah kena jawab dah kena block tanpa sbb ngan makpin…

        0

        0
  12. Lorat says:

    Sweet jer majlis dorang. Looks santai and mesra.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Pompuan baju biru tu buat “peace” ke “middle finger”?? Aiyoo..huhuuu

    0

    0
  14. Anonymous says:

    gediknyezzz

    0

    0
  15. nil says:

    sorry to say..
    bukan nk jealous or dengki..

    pada pengantin tak kiralah lelaki atau perempuan..pleaselah jgn nk ambil gmbar mcm gitu…
    nampak tak sopan…walaupun sebelum, semasa atau selepas hari pernikahan@persandingan.
    Awatlah jadi gitunya…
    yg lain2 tu silalah belajar dulu yer…
    xde satu pun gambar yg menarik.
    memanglh kita tak boleh nk samakan dgn semua org..
    suka sgt tengok pic stacy & akim dan anzalna & hanif

    0

    0
    • Anon says:

      Setuju. Suka tgk Anzalna dan Stacy. Diorang pun daring and gila2 jugak. Tapi bertempat. Jadi bride sangat attitude. Cantik

      0

      0
    • Anonymous says:

      Anzalna & Stacy lagi daring. Takde loghat2 nak terkinja2 time wedding. Culture shock betul.

      0

      0