Written by AbangNara | March 24th, 2014

Amboi kenapa la sweet sangat pasangan suami isteri Awal Ashaari dan Scha Al Yahya ini? Boleh menimbulkan rasa cemburu (ok gurau jer). Seronok sungguh melihat aksi romantis dan bersahaja mereka berdua ketika bercuti/berbulan madu ke United Kingdom baru-baru ini. Banyak sungguh tempat yang mereka berdua sempat lawati.

scha dan awal

Walaupun sedang hamil, Scha nampak masih aktif dan bersemangat menemani suaminya berjalan-jalan.  Orang kata banyak berjalan nanti senang ketika nak beranak. Abang Nara tengok raut muka Scha nampak gaya anak yang dikandung seperti berjantinakan perempuan. Sama-samalah kita nantikan kelak.

scha dan awal

Semoga percutian merangkap bulan madu ini mengeratkan lagi hubungan Awal dan Scha. Seronok Abang Nara melihat keceriaan mereka berdua. Semoga kekal “sweet” sepanjang masa. Lepas ini bolehlah mula cari barang baby. Abang Nara berani jamin keseronokan ketika melakukan pencarian. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Selfie dengan sellotape kini jadi trend

scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal
scha dan awal

35 responses to (25 GAMBAR)Awal Ashaari & Scha Al Yahya Bulan Madu Di United Kingdom

  1. miss ynwa says:

    pergi MU je….ngape x pegi liverpool… #YNWA!

    0

    0
  2. LESONG says:

    muka hampir sama.
    insyallah moga jodoh berkekalan.

    0

    0
  3. Ojou says:

    so sweet..
    pasangan yang bahagia…Alhamdulillah… Hingga berkekalan hingga ke Jannah…Amin..

    0

    0
  4. eta says:

    Lembab nara! firsttt??

    0

    0
  5. gurl says:

    Alhamdulillah . SEMOGA BAHAGIA :) SWEETNYA . INDAHNYA BILA SUDA BERKAHWIN , awal makin hensem . scha cantik :) ciptaan Tuhan :)

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kenape awal tak kawen dgn akuuuuuuuuuuuuuuu. lobiu wal… <3

    0

    0
  7. suzi says:

    i love them

    0

    0
  8. kaca mata hitam says:

    monopod tu, kirim salam ehk… hahaha.. mmn trbaik la sefie dorng..

    0

    0
  9. kaca mata hitam says:

    monopod awal kimsalam ehk.. mmng terbaik la selfie korng

    0

    0
  10. gigi emas says:

    Orang gi bercuti pun jadi bahan untuk tabloid ke? Apa hal mundurnye otak nara ni sampai cite macam ni pun nak di tulis…….

    0

    0
  11. gahdis_qwerty says:

    tumbuh bulu dada aku tgok 2 ekor ni

    0

    0
  12. cricket says:

    Miss ynwa…..mana tau dia tak pegi liverpool. Tu nampak sampai ke birmingham pun dia pegi. Frankly, bagi aku lah, wlpun aku duduk kat birmingham tapi aku rase liverpool lagi lawa dari MU or birmingham. ….esp kat Albert Dock and Beatles Museum, tepi laut tu mmg cantek. Anyway, loaded jugak dia org ni round satu UK. Congratulations to both of them, Scha is blooming beautifully…..anak mereka nanti mesti cute kan.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    batang mop di mana2 hehehe..

    0

    0
  14. kantoi awal mkn bacon time breakfast…nyummmm nyumm

    0

    0
  15. nok gebuzzz says:

    semenjak pregnant ni scha berseri2 pulak….rase mcm nak ngandong lagi jerk!!hik!hik!

    0

    0
  16. Olaf says:

    suka ngan pasangan ni…scha ngandung pn nmpk lagi cantik…badan ttp cantik gak..mcm org x mengandung plk tpi mcm perut jer y buncit…ap pn moga dia org lagi berbahagia…rasa2nya anak scha ni pompuan…

    0

    0
  17. erk says:

    erk… sha & awal ni kongsi suar kew… sepesen jerk aku tgk… save cos… bhahaha….

    0

    0
  18. hony says:

    pakaian dorg lebih sopan dr pasangan rcw&zs..br p hanimun kt bali,krabi, udah rope ape baju ke mane,seluar ke mane, skirt makin pendek.hurmmmm.

    0

    0
  19. kitesuke says:

    Sweetnyee laa couple ni.. even dah kahwin msih jaga tertib orang melayu & Islam.. sopan je.. xmcm sesetengan retis.. belum pape.. dah berpeluk sakan..

    0

    0
  20. XXL says:

    untuk hony,

    memang la diorang pakai cover camtu. Kat sane kira tgh sejuk. Lagi kalau kena angin dia. Dah2 pulak wife dia preggie. takkan nak pakai singlet sleeveless segala. Nak banding dgn krabi, bali watpe. amende la.

    0

    0
    • minah jambu otak senget says:

      hony tu tak pernah ke mana2 negara yg ada 4 musim..nama pun seakan2 Horny (tak faham / fail english mungkin)..so, abaikan je laa..

      0

      0
  21. Anonymous says:

    APesal timbul rase pening tgk gambar2 nie…..adakah aku pun….=) ke gambar ni yg memeningkan….

    0

    0
  22. ArrianaRose says:

    apa yg awal tarik & pegang tue? kikiki…xtau…tue ker monopod senang nak ambik pic selfie bduaa2 er….

    both of them sweet couple….moga bbahagia….

    0

    0
  23. […] (25 GAMBAR)Awal Ashaari & Scha Al Yahya Bulan Madu Di United Kingdom (34) […]

    0

    0