Written by AbangNara | December 28th, 2015

London adalah satu kota percutian idaman setiap manusia. Abang Nara kalau boleh nak pergi tiap-tiap tahun. Memang seronok berada di kota London, lebih-lebih lagi kecantikan serta keluasan Hyde Park yang memang sesuai untuk anak-anak. Namun Abang Nara bukanlah seperti Che Ta yang untuk kesekian kalinya telah pergi bercuti bersama suami dan anak-anak di London. Serius jeles tengok gambar-gambar mereka.

che ta london

Che Ta turut sama membawa jurugambar demi memastikan gambar-gambar detik riang dan kenangan manis keluarganya dirakamkan dengan penuh jitu. Abang Nara paling geram tengok gambar Aaisyah pakai baju winter. Comel sangat-sangat. Sebijik anak mat saleh.

che ta london

Semoga dengan percutian ini, hubungan kekeluargaan Che Ta sekeluarga akan bertambah mesra. Mana tahu Aaisyah akan dapat adik. Cuaca kan tengah sejuk di London. Hehehe. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


che ta london

che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london
che ta london

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

105 responses to (25 GAMBAR)Sekitar Percutian Rozita Che Wan & Keluarga Di Kota London

  1. bukan busuk ati eh... says:

    Penat sungguh tengok Che Ta ni..
    24 jam….begambar tak habis2.
    Si 2 mamat ni… dulu tak kenal pun siapa diaorang…
    Sejak2menjak…
    Muka Mamat 2 ni mesti terselit….
    Che Ta… ini duit lebih 50 Juta kot…
    Gi London mcm gi Singapore…

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan busuk hati ape..dengki la camtu kan.
      biarlah dia.
      dia mampu.
      dah dia selebtiti, mmg tpampanglah gambar2 dia satu family.
      xsuke senang je,,jgn tgk..

      bestnye klu mampu kan

      0

      0
      • bukan busuk ati eh... says:

        2 2 tidak…
        dah dia paparkan..
        hak org ramai unt comment…
        terfikir….
        Kaya raya…..Terlajak Mampu…

        0

        0
        • amoi says:

          Posing beliau sepesen jer…hahaha…muka cantik, tp gambar asik sipi2..

          0

          0
        • nasi ayam sedappppp says:

          orang London pakai sneaker jer while Che Ta pakai heels berbulu & pelik. confirm mat salleh tengok Che Ta dgn jelingan yang pelik .

          0

          0
        • Anonymous says:

          klu dua2 bukan, mesti iri hati kan.
          klu dia mampu xde salah pn..lagipn dia dah ke tanah suci, so setakat bgambar kat tempat laen ok je.
          laenlah dia tak pernah ke tanah suci tapi tayang gambar negara laen bagai nak rak.
          owh btw xnak tgk komen yg ‘g tanah suci pun still tak berubah’.
          kita sape nak menilai..itu antara Allah dan dia.
          kadang2 ada org tu nampak baek je. tapi hati busuk macam longkang, dengki, iri hati pn tak guna jugak. spesis keyboard warrior kann..

          0

          0
      • Unknown says:

        Prasan x slps dpt aaisyah, che ta jrg gila post gmbr ammar ngan aniq, sian diorang… btw, che ta nih nak jadi cam victoria beckham ke??

        0

        0
      • bad bitch says:

        dah malam dah ni … rasa gersang pulak malam ni . Nak buat apa erk nak suruh tak gersang ??

        0

        0
    • minah jambu gerek says:

      kenape cik ta asek asek gi London je skali2 gi la jalan2 kt BATAM pastu singah SINGAPORE sebelom balek KL kt BATAM pon ade hotel yg 4bintang class punye ..nak muak minah jambu asek dengar cik ta gi London aje..

      0

      0
      • kalish says:

        Emmm astik gambar posing sama tapi tempat lain. Lain kali che ta, datang la tempat lain juga kat Malaysia.. asyik negara orang putih jer. Negeri kat Malaysia masih banyak untuk di lawati. Cuti2 Malaysia~~~ kehkeh.

        0

        0
        • Anonymous says:

          ye betol..malaysia pn byk tempat cantek..
          klu che ta g bercuti dlm negara je, dgn pemandangan yg cantek2..konpem ramai akan teringin g sama gak macam bila dia g london.kot2 leh jadi duta ke..tapi dia neh ke london bukan suka2, ade bisnes lah..

          0

          0
    • Aura Ayam says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      0

      0
    • selfie kaver2 says:

      kalau betul rs cantek sgt posing kiri kananlah…bergmbr byk pergi merata tala tu jek…

      0

      0
    • #FightLikeJalil says:

      Victoria Beckham malaysia xjadi..

      0

      0
    • shafawati md zain says:

      man kajang mana dah berceraikah?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Aku rasa che ta boleh dimahkotakan wanita famous trcantik di Malaysia. Trendsetter. Apa dia buat org nk tahu. Apa dia gayakan kena je. Kawan2 aku kalo selfie mesti nk brgaya mcm che ta. Ramai yg x mngaku tp aku rasa ada sefikit jealousy mlihat che ta yg ada keyakinan diri, brgaya, kelihatan muda pd usia 40an. Aku bkn karatz rp ikut pmerhatian yg objektif aku pasti che ta deserves apa yg dicapainya kerana dia nmpk sgt teliti.

      0

      0
      • mak c kina says:

        kau btl!!!…ramai yg xsuka tu sebenarnye suke gak cite psl che ta..klu nk compare mesti compare dgn che ta..

        0

        0
      • Anonymous says:

        Sori to say this to you. Hnya org lemah n seng trpgaruh je akan terikut2 ngn kebudusan org lain. Bg ak, be your own trendsetter to yourself. Org yg prlu kt contohi adlh seorg wanita yg mnjaga ksihatan n kcantikan hanya utk suami, jaga aurat dgn org bukan muhrim, humble wlpn kaya, jaga maruah kluarga n anak, merendah diri n x mnunujuk2. Ni klu ikut org cam celebriti diatas ni, i cannot imagine brapa puluh lg wanita 40an yg kubur kata mari rumah kata pergi tp still xsedar2. Hnya teguran ikhlas dr sy. Sentiasalh tgk program yg berilmiyah n jgn asik bc blog2 hiburan aja. Wlpn ak sggah2 kjap kat BN ni tp xprnh terobses dgn selebriti smpai nk jdkn contoh bgai.

        0

        0
        • Anonymous says:

          mulut ko ni celupar nk mmbodohkan org. aku ckp fakta. ko ckp psl what should be. too bad u r living in a should be.

          yg ko masuk sini hari2 stalk che ta punya news aapa keja makcik? lols at least aku x hypocritical.

          maaf yea gue bukan di sini nak bash org mcm typical keyboardist

          0

          0
    • Anonymous says:

      klu penat jgn tengok bodohnye..
      tu anak2 dia biarlah dia..kau dah kenape meroyan tgk gambar dorg??

      0

      0
    • hijau says:

      che ta, london, seluar ketat, tak dapat dipisahkan…

      0

      0
    • awesome says:

      bukan busuk ati eh……kalau tak busuk ati takkan komen cam gini….

      0

      0
  2. anti poyo says:

    kenapa che ta asik ke landon ye? Dia ada business kat sana ke?

    0

    0
  3. mawar putih says:

    apsal hidung che ta dah tajam semacam?ke aku slh tgk?

    0

    0
  4. Mummy77 says:

    Assalammualaikum, Che ta… mohon jangan terlalu “SHOW OFF” family anda… takut.. takut sangat… kita tak tahu sapa suka pada kita…sapa tak suka pada kita.. terutama keselamatan anak.. mohon jangan terlalu menunjuk2 kekayaan & kemesraan anda..sekadar mengingatkan aje.. zaman sekarang takut la.. tambah2 ketika berada di Negara orang… Kurangkan sikit ‘penyakit’ tu.. tau tu hak Hang, tapi pikiaq anak2 and orang yang Hang sayang.. Allah nak bagi Ujian ni, tak tau masa bila…sat gi..

    0

    0
    • Anonymous says:

      pegi dm lah kat dia..kat sini dia tak baca..pandai betul ko neh

      0

      0
    • anonymous says:

      Mummy77 jangan sibuk dengan buat kerja Allah….jagalah diri and keluarga sendiri….tak rasa Che Ta menunjuk….dia celebriti apa dia buat semua orang nak tengok and nak tau termasuk Mummy77…

      0

      0
  5. MUAK DGN CHE TA says:

    BORING..
    NEXT……

    0

    0
  6. Sam says:

    Pelik tengok Che Ta pakai leggings. Sebab macam x sesuai je dengan imej bertudung.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    klu x iklas pkai bertudung jgn la pkai.. buat org kompius je antara tudung dgn penutup kepala.. by the way kasut bulu2 ko mmg buruk..

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Che ta ni duit lebih sedekah lah kat orang yang memerlukan, pahala dapat.

    0

    0
    • Anonymous says:

      nak suh sedekah kat kau ke?
      weii dia sedekah ke tak tu hal dia..kita tak boleh simply2 suh org sedekah..ntah2 dah byk dia sedekah tapi kita tak tau..macam arwah pak yus buat..kesian ko neh..

      0

      0
    • mak c kina says:

      dia bersedekah,byr zakat,nk umum 1 dunia ke?…nt ckp riak plak…g holiday pun dah kecoh

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Gaya che ta kat satu gambar tu mcm die lutut telo zain..ke aku salah tengok..hahaha

    0

    0
  10. Anonymous says:

    kasut che ta. uishhh

    0

    0
  11. akutetapaku says:

    Victoria Beckham Malaysia wannabe..

    0

    0
  12. joyah sporty says:

    ntah bape byk luggage..boot je dh bape pasang
    poyo je nenek ni.. mat saleh pn pelik dgn boot tumit tinggi,kendong budak dgn cameraman bagai.. pegi London tiap2 bulan pn bgambar cam org xpernah dtg..
    bkn dengki tp meluat..
    byk usahawan & jutawan cth mcm Dato Vida, ke Abg Terlajak Laris pn xboros cam dia even lagi kaya. pegi senyap2, blk senyap sudah..24 jam je mn2 media social asik tayang muka dia.. SO SIAL..

    0

    0
  13. akula says:

    aku selalu gak prasan..bila scha awal p becuti obesi..x lama lps tu msti che ta lak p becuti..begitula sebaliknya..aku rasa depa ni cam belawan2 je sape plg kerap p becuti..aritu bila scha p cuti ke jepun..aku agak msti lps ni che ta lak p cuti..haaa betol pon sangkaan aku..lawak weiii tgk depa 2 ni..lantak korang la duit korang kann

    0

    0
    • Anonymous says:

      biasa ler….memasing nak tunjuk kot stylo mylo anak memasing….huhuhu….kot lah~

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku lagi lawak baca komen ko..sampai ke situ nak dikaji..vangang nye. org xde ape2..dikatakan berlawan2..camtu ape tak ckp yg laen2,org biasa pn ade je g london.

      0

      0
      • Anonymous says:

        entahnya. berjuta org gi london. bkn mahal sgt. of course mmg ada yg mmpu ada yg x. tp che ta mungkin ada urusan di sana. prlu ke dia buat laporan selari or live update pasai apa dia pegi etc etc.
        reset jiwa kita bersihkan hati. syukur org dpt rezeki, insyaaAllah rezeki kita juga akan dipermudahkan.

        0

        0
      • Anonymous says:

        memang pun…tapi tdk la setahun 4 / 5 x peginer….lain ler ada urusan bisnes…

        eh, che ta ngan tsdz masih lagi ke? kata geng2 qetis masih on. ye ke che ta..?

        0

        0
  14. tak mampu says:

    Biarkan la..dia mampu untuk ke sana. Cuma pelik..knp org suka ke London ye. ada yg smpai repeat 3,4 kali. aku nak ke bandung pun berkira2 budget. Murahnya rezeki dieorg ni. bile tgk gambar2 ni teringat kwn aku penah study sana..dia ckp..cuaca kat sana tak macam Malaysia. Cuaca kat sini mmg cantik katanya compared to London.. mendung berhari2 lamanya..tak hujan tapi asik mendung tanpa matahari..so bile tgk gambar mmg betul la cuaca nya mendung. tapi pelik, tetap org repeat pergi berkali2 biar cuaca tak secantik Negara kita.

    0

    0
    • Post-grad blues says:

      Sebab London 20x lagi best Dari KL. Dari bab shopping sampai segala2 Lah. Cuaca mendung la best. Tak berpeluh ketiak naik turun train. Cuba negara kita. Mengelit! God! I miss London!
      Aku pun dah naik jelly tgk Che Ta gi bercuti dah la gambar lawa2. Aku dgn tangan penuh beg plastik nak ambik gambar kena letak tepi .berpuluh kali ambik hasil cam hampeh. To be rich and famous! Dulu belajar rajin2, dapat pegi overseas utk A levels n degree n here I am back home, trying to make ends meet. Patut aku jadi artis je. Bakat adalah sikit2, boleh polish, artis malaysia ni hebat sgt kerrr kalau nak berlakon setakat jadi watak kena buli n paksa kahwin? Kwangkwangkwang. Che Ta pun berlakon as Kiah Pekasam je. Muka aku pun boleh tahan. Not naturally gorgeous cam Lisa Surihani, but with make up, Che Ta pun kalah dgn Aku. *Sigh*oh well !

      0

      0
      • Makcik sg Puaka says:

        Suka mkcik bc komen ko ni nakk… Jgn bersedihh… Ada sebab msabab ko x kd artis. Mkcik pun rasa juga nk life style mcm cik ta ni Kdg kdg…tp lps mkcik pk rasa letih nk mekap setiap saat. Mkcik tingin gak nk gebus gebazz tp mkcik rasa xselesa cmtu. Mkcik syulur mkcik lepak kat econsave atau kat mydin xde org peduli nk amik gmbr baby mkcik atau bila mkcik tweet xde sape like pun x malu sbb mkcik bkn celebrity atau xde yg nk komen mkcik pakai boots ke masa turun mnoreh…. Phew

        0

        0
  15. anakhantutersisih says:

    x dengki pun..just nk bgtau che ta..tutup aurat bukan sekadar tutup kepala dengan tudung camtu jer..kalo pakaian ketat sampai nampak susuk tubuh badan kaki semua..kena perbaiki kaedah menutup aurat tuh..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Org ad bisnes..duit kepuk2..dapatlh melancong g london cam g langkawi ja. Kt ni mkn gaji mn mampu.. klu korg nk melancong n around the world tiap bulan pn boleh..buatlh bisnes ye dok..
    Bakpo nk dengki2..psai mmg dah x mampu. Angan2 mat jenin pn blum tentu bwak ak g sanun. Baik xpyah pkir.
    Yg berkemampuan biasalah show off lh ckit, upload sano sini..

    0

    0
  17. sotong hitam says:

    tentang asik ke London aku tk kisah kalau die mampu, tapi ade satu bende yg die mampu die tak buat2 dan itu aku kisah sbb tk nak bersubahat, iaitu berhijab dgn sempurna…kalau berpakaian mesti nak nampakkan peha atau dada, haram tau…harap cik ta dapat petunjuk utk menjadi muslimah sempurna……

    0

    0
  18. bro says:

    waw che ta!! peha mu singguh menggoncang imanku..
    thanks bro zain share susuk tubuh ore tino mung dengan jate jate di luar sana…
    #fapfapfap

    0

    0
  19. melur says:

    aku dok ngak ecah je

    0

    0
  20. cili padi says:

    satu baju sampai 2 kasut yg berlainan (baju grey), tak kan 2 hari cik ta pakai baju yg same kan? tapi tak kan die bawak 2 kasut utk gi jln2 semate2 utk bergambar? woii nampak betul nak menunjuk!!

    0

    0
  21. cute says:

    p bercuti ka pi bergambaq

    0

    0
  22. nek ta merata pegi pose ttp statik says:

    majalah2 x laku selalu ambil nek ta jd cover…itu antara sumber pendpatannya yg pasti..
    gaya mewah & melebih2 adalah perlu utk melariskan majalah…
    yg bangang nek ta ni x risau keselamatan anak…pedo dahlah rmi skang ni..kesian bdk tu kalo bwk bodyguard xper gak ni bwk photographer jer manjang..tp atleast kali ni br nmpk dia bwk anak2 jantan tu ingtkan dia lupa anak len tu

    0

    0
  23. Liza says:

    Huhh dah muak sgt tgk gambar che ta dgn zain.. lebih baik tengok gambar anaknya si aaisyah tu… comel sesangat… tak muak pun.. :D :D :D

    0

    0
  24. ku lily says:

    Che Ta nih dah millionaire , tapi tak diheboh2 kn jea , tapi life style dia mmg nmpk sgt millionaire ! Dia suka pi London sbb senang nak cari makanan halal katenye plus shopping pon best , lagi2 tgh boxing sale ni hah ..

    0

    0
  25. me says:

    Dah lama perasan Gaya Che Ta Posing2 bergamba tiru Victoria Beckham !! sebijik ..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    kalau dah mampu entah berapa kali setahun ke paris..landon etc..selit2kan la destinasi mekah tu…im just saying
    Nara kata kalo bole tiap2 tahun nk pi London…syg betul…alangkah bagus kalo guna budget untuk pegi mekah tiap tahun..

    *** seluar cik ta tetap ketat..tk pe lah…trend skrg untuk para wanita muslim..tudung bukan untuk tutup aurat..

    0

    0
  27. Lara says:

    korang ingaat tak citer Narnia yang binatang separuh kambing, separuh manusia tu… tengok Cik Ta ni terus terlintas kat menatang tu hahahaha serius weh kasut tu dah buat che Ta nampak macam separuh kambing paras pinggang ke bawah.
    Serius jelek tengok dah macam parya dorang ni,takder jeles aih… dah dia mmg minta dikomen tu yang share segala aktiviti kan.

    0

    0
  28. ikan says:

    failed! ketatnye sluar kau eh makcik. nasib baik body cun mantop katenye.. kawin lak dgn muda mudi, lagila terasa kemudaan di situ. asal bahagiaa

    0

    0
  29. me me says:

    Kasut che Ta !!!! kasut bulu2 ni minah2 eastern european yg gemor pkai selalunye .. terer la che ta ronda2 London / pi shopping pkai kasut heels , kalau aku mahu terkehel kaki panggil ambulance teruss !!!

    0

    0
  30. anon says:

    Asek2 london je, tak gih tempat lain ke. London masa ni dahlah sejuk, hujan pulak. UK kalau tak hujan, mmg tak sah. Central london je ok, tempat lain kat uk ni tak lawa, banyak rumah2 buruk je. Kalau dari segi attraction takleh lawan rome. Vienna, budapest, paris, barcelona…..semuanya lawa2..
    Aishah mcm anak mat salleh? to be honest, nampak mcm anak cina je…

    0

    0
  31. nina says:

    Kasut dia tu bulu rabbit ke dia pakai… over sgt. Simplicity is the best actually! Over sgt

    0

    0
  32. chillex says:

    Mmg diorg kalau holiday bawak/hire photographer ke camna?

    0

    0
    • Anonymous says:

      yerrr…diupahnya photographer semata2 untuk ambik gamba dia…
      bukan ape senang nanti beautifulnara nk copy masuk blog dia..
      blog2 gossip je la..majalah nan ado

      0

      0
      • Anonymous says:

        dia upah pakai duit dia.
        dia upah bukan nak suruh BN copy samdol.dia nak gambar tbaek je..xde senget2..nampak sgt ko neh keyboard warrior

        0

        0
  33. naruto says:

    kasut ape y dye pakai tu berbulu2 bagai nmpk menakotkan kot..
    mat salleh pun xde nk pakai kasut ghupe gitu..
    kasot dye mmng win burok!

    0

    0
  34. Soulfly says:

    Siapa agaknya jurugambar che ta ni kan? Untung jurugambar ni sebab secara tak langsung dapat pergi luar negara sambil2 buat job jadi jurugambar. Dah tentu kos penerbangan, penginapan dan makan jurugambar ni ditanggung oleh che ta sekali kan…

    0

    0
  35. Weng Weng says:

    woii aku suka tgk pemandangan london..biarlah che ta’ ..

    0

    0
  36. acah2best says:

    nasi ayam sedapp..you have not been to London..orang London tak pakai snickers ya..they are not like American people…kalau u biasa pergi London orang London pakai boots and long jacket or suits…nampak sangat tak pernah pergi London….nak komen biarla maju…setakat komen tapi tak pernah pergi London nampak sangat x tau beza London people and American….

    0

    0
    • Jah Ramvong says:

      Sneakers – not snickers

      American people- ( redundant) Americans aja

      Pakai sneakers and tracksuits ramai je kat London esp area ramai working class

      0

      0
    • Maria says:

      kau eja sneakers pun salah….. nak menipu selalu pergi London, puuihh !
      for your info ramai jer golongan belia pakai sneakers .. tak kan you tak tau, you kan selalu pergi London.

      0

      0
    • Maria says:

      dalam pic tu ada jer ummah London pakai sneakers…

      0

      0
    • Anonymous says:

      Putera William & Kate elok je pakai sneakers, rakyat marhean london pun pakai sneakers jalan2 . Yang ko cakap org london x pakai sneakers tu idea dari mana ? Nampak sangat ko tu yg x pernah pergi London . Komen ko macam orang hulu gua.

      0

      0
    • pisang goreng says:

      aper benda lah yang kau mengarut ni hah…? berlambak lah manusia pakai sneakers kat london tu .

      0

      0
  37. saya suka says:

    che ta ade uruskan bisness perfium la kat sana oi!!tu sbb kerap ke sana..hokaloh..tu pon nk kecoh..

    0

    0
  38. Anonymous says:

    anak che ta yang bujang tu muka ala-ala hero tamil..!

    0

    0
  39. Zohhaini bin Jani says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    0

    0
  40. wawa says:

    pakai sua sempit x susah ker nak kencing?

    0

    0
  41. Anonymous says:

    satu jer aku perasaan, org sana, pakai kasut biasa jer… mok cik ni yang lebih2 bgaya

    0

    0
    • Anonymous says:

      Posing che ta tu sbnarnya adlh slah stu teknik utk mnampkkan kakinya lebih pjg n peha lebih kcil (lg2 sbb die suka pkai ketat2).. tp sbnrnya che ta boleh plbagaikn lg teknik posing utk menampkkn hasil yg sama. Klu sesorg itu berdiri tegak..maka mmg akn prasan peha tu akn tmpak besar..nnti xdela nmpk cam barbie doll. Belah kanan muka che ta adlh tmpt yg mgkn dia rs insecure..pasal klu ak sndr, belah kanan muka ak klu dlm pic mmg kurg cantik. Either ak pilih muka hadapan trus atau muka belah kiri tepi. N klu xsilap, belah kanan che ta ni ad some kind of bijik or ap ak xingt psal ak prnh nmpk dlm stu gmbr ni bila dia pose belah kanan muka dia tu.

      0

      0
  42. PA KU DULI says:

    nape muke anak che ta kedua tu mcm anjing bulldog eh..?? hehehehe…bobby !! bobby!!

    0

    0
  43. anonymous says:

    Pegi 10 kali london xpe…xde org marah pun..janji bayar duit orang..xnak setel kt dunia, setel kt akhirat nanti la jawabnya…

    0

    0
  44. keke says:

    tangkap gambar ikat tepi.. keh keh keh..

    0

    0
  45. Hamba allah says:

    Nilah org kata pakai tudung kerana fesyen.. niat bukan utk Allah.. semoga Allah beri petunjuk kat dia.. Kesian.. duit byk tapi….

    0

    0
  46. Anonymous says:

    comelnyer Aaishah…. <3

    0

    0
  47. pazol says:

    berisik banget yang comment..bikin pusing membacanya :(

    0

    0
  48. Just nk komen says:

    Saya setuju comment mummy 77.. Skrg Sgt bahaya mcm2 boleh jadi..xyh lah upload pic..Sgt..n show off.buat org lg ramai dengki Dan mengata..lebih baik ..print buat photo book.cantik2…tgk ank berank jer kat umah.
    Aurat pun terjaga..dosa pun xbertambah..SBB cheta upload..mesti org nk tgk..sekadar ingatan jer.maaflah noo.. cheta klau hgpa terasa..

    0

    0
  49. Yekeleh says:

    So now, income tax officer you know who to chase first after the stupid rich ministers. Leave us the makan gajis alone. Btw, aaisyah is sooo cute!

    0

    0
  50. Wah bestnye tengok org melancong di negara org ni..tapi paling jeles kalau ramai org dah g Mekah, aku je yang belum lagi ni…. :( :( :(

    0

    0
  51. mar_hein says:

    wow…
    i wonder how many luggage che ta n family bawak..
    coat tebal bertukar2, kasut silih berganti..
    peace!

    0

    0
  52. just my 2 cents says:

    aku kalo tgk che ta ni setiap kali pn akan timbul rs kesian. kesian sbb die beria ia sgt nk tunjuk kt org. slalu kalo org kaya gila x nmpk pn dia tunjuk dia kaya nk mampos. tp che ta ni mcm desperate sgt kdg2 nk tnjuk kaya. kesian..even duit dia sendiri pun, she should know when to stop. muak dh nengok. NEXT!

    0

    0