Written by AbangNara | August 8th, 2016

Sedihnya hati ini apabila tidak dijemput menghadiri rumah terbuka Neelofa. Kini Abang Nara mengerti bahawa diri ini bukanlah apa-apa di mata Neelofa. Abang Nara kecewa, remuk hati dan ingin menitiskan air mata. Sudahlah tak dapat jumpa Neelofa yang cun melecun, member-member Neelofa pun boleh tahan lawa juga. Ia memang satu kerugian yang amat buat para jejaka yang tidak menghadiri rumah terbuka Neelofa.

neelofa

Tapi Abang Nara tetap percaya kepada pepatah “kalau jodoh tak ke mana”. Amboi. Confirm bini belasah kalau baca nie. Hehehe. Gurau-gurau je. Tahniahkepada Neelofa kerana berkongsi rezeki dengan mengadakan rumah terbuka. Semoga makin murah rezeki anda selepas ini. Jom kita layan 24 lagi gambar sekitar majlis rumah terbuka Neelofa.

neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa
neelofa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (25 GAMBAR)Sekitar Majlis Rumah Terbuka Neelofa

  1. aku says:

    serius la..da brp org dpt tgk ketiak lofa free2?? hahaha

    0

    0
    • Anayang sayo says:

      Omg seriouslah abg nara? Bab lofa mcm bidadari syurga ditypenya. Fuhh.
      Drpd nak baca biasa2 terus jadi geli geleman, rugi lah bercucuran air mata lah dafuq weh haha.
      Fine lah she’s successful in biz, cantik pun ok ok lah, but her true color is still her true color. Bossy, queen control, gila show off, dll..
      Kau tak dpt ubah sume tu!

      0

      0
      • Peng says:

        Ye la..menyampah baca.. Bias giler abg Nara ni,klo dgn retis len xde pon nak puji melangit! Mcm la lopak tu pandang ko nara, x payah la nak kipas sgt! Nak vomit ijau tau x nara oiii!

        0

        0
        • Tarabambum says:

          Kennnn peng … siap r nanti dia delete komen2 yg kutuk retis kesayangan dia. Sian abg nara retis kesayangan dia tak jemput dia walaupun duk bodek2 selalu hehehe #mohoninsaf

          0

          0
    • Polis bukit aman says:

      Mmg la takde rakan artis dtg, dia ni kan diva dlm industry, behaving as if she’s the queen and artis2 lain tu mcm org bawahan sgt..

      0

      0
  2. firstttt says:

    cantiknyaaa!!!!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    cantik baju lofa

    0

    0
  4. hoho says:

    i spotted vivy yusof there hehehehehehhehehehehe

    0

    0
  5. whatever says:

    no comment

    0

    0
  6. kakmahgemuk says:

    open house ke kenduri kahwin. siap gelung bunga kepala bagai. tak sesuweii. buat la gelung ketupat ke pakai kt kepala tu baru ngam

    1

    0
  7. lili says:

    rumah terbuka ke sesi bergambar

    0

    0
  8. Anonymous says:

    dia jemput sapa je ek..harap vivy yusoff je aku kenal lain sume xkenal..kawan2 artis tak jemput ke?bukan ke kata fafau kakak dia pun xjemput ke?hmm..kalu xberkawan ssama industri jadi kera sumbang la..bagusla tumpu pada bisnes je loofa xperlu nak berlakon lagi

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Dia mmg xde kwn dgn artis ek.xde rakan artis pun dtg.

    0

    0
  10. aihh says:

    why no artis dtg?.. semua boikot lopak??…

    0

    0
  11. Mubarak Wajib says:

    tadi kita gi open house neelofa,sampai2 jew,kita terkentot betol2 depan muke kakak dia nabila tue..nk tau ape reaksi nabila????

    nantikan jawapan dia sebentar lg…

    0

    0
  12. susher says:

    open house raya ke?? konpius aku bukan ke raya dah habis…pelik sekarang bulan raya dah habis sambut lagi, menyesatkan betol, kelirukan generasi muda sekarang…

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Nak sgt tengok artis buat open house kat rumah die, jemput peminat2. rase budgetnye same jek ngan buat kat hotel walaupun yg dtg tu beribu…lagi meriah kot.peminatpun rase lebih dihargai.macam org biase buat open house.

    0

    0
    • kakmah says:

      dah tu ni bukan kat rumah dia..???

      tak baca betul2 ke kak..????

      ni la korang melayu..reti nak kondemmmm jer..

      busuk ati.. phuii!!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ade sebut ke wat kat mane kakmah..sebut rumah terbuke jek..ct norhaliza wat kat hotel pun dipanggil rumah terbuka gak..xperlu kot smpai meludah orang

        0

        0
  14. melati says:

    Nara sepatutnya bangga tak pergi rumah terbuka Neelofa …tgk mcm GF2 mamat yg pakai Wira & Myvi tayar terkankang jew….kikikik

    0

    0
  15. melati says:

    serius , saya tgk tetamu Neelofa ni Minah & Mamat Group Proton WIRA yg tayar terkankang , semua Dressing mcm Beli baju kt Pertama Komplex …!!! camni kew kawan2 Jutawan 50 juta……..kelakar juga Neelofa ni…..wakakakakakakakaaaa..

    0

    0
  16. sentap says:

    lawa vivy…adik lofa sado semacam…apapun lofa nmpk lawa…yg x nmpk nabila & sawit couplenya

    0

    0
  17. honey says:

    aku compius, baca tajuk ‘SEKITAR MAJLIS RUMAH TERBUKA, hermmm tp yg ni mcm majlis sesi bergambar.. heheh

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Rita buat rumah terbuka kat perlis lagi seronok, terasa sanggat suasana kampong. Rita layan semua peminat dia. Ambik gambar pun tetap kak rita layan tetamu makan.

    0

    0
  19. Victoria becks says:

    Shanaz mana shanaz?? Ke tidak dijemput?? Sian ko dik..berloving2 kt ig sehidup semati..last2 kena reject sbb ko tomoi kakak lofa ni

    0

    0
  20. Payung says:

    Umh t’buka tp buat kt dewan kt ttdi.. Mmg dia jemput org2 t’tentu je.. T’masukla aku.. Kikiki.. Org xnk jemput, xyah la nk mnggelabah.. ??

    0

    0