Written by AbangNara | February 4th, 2015

Ketika Jue Aziz mengumumkan dirinya telah pun bergelar isteri kepada Bayu Daniels, ribuan peminat pelakon ini melahirkan rasa terkejut mereka. Abang Nara pun terkejut jugak. Namun yang pasti ramai turut tumpang gembira kerana akhirnya Jue Aziz menemui kebahagiaan yang dicari. Setelah hampir setahun bergelar suami isteri, hujung minggu lalu majlis resepsi pasangan suami isteri ini telah pun berlangsung. Memang kedua-duanya sama cantik sama padan.

gambar resepsi jue aziz bayu daniels

Abang Nara masa muda-muda dulu memang minat dengan Jue Aziz. Orangnya memang cantik dan sedap mata memandang. Untunglah Bayu Daniels mendapat isteri sejelita ini. Semoga kebahagiaan yang dinikmati oleh Jue Aziz dan Bayu Daniels berkekalan sehingga ke akhir hayat. Semoga dimurahkan rezeki untuk menimang cahaya mata sendiri. Sama-samalah kita doakan.

gambar resepsi jue aziz bayu daniels

Lagi beberapa gambar sekitar majlis resepsi pasangan ini dengan membaca artikel sepenuhnya. Kredit gambar LensaPhora.

gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels
gambar resepsi jue aziz bayu daniels

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to (25 GAMBAR)Majlis Resepsi Jue Aziz & Bayu Daniels

  1. ik lee says:

    last2 awin indon, punya banyak melayu dimainkan, rezk indo

    0

    0
  2. last last kawin indon, dengan melayu buat main2

    0

    0
  3. nuwul says:

    dia dh ade anak la abang nara

    0

    0
  4. anna says:

    Byk2 pengantin, yg ni sekor suka tunjuk lurah dada pehal lah…

    0

    0
    • MINAH says:

      dia xsedaq tu… bsangka baik….
      hahahhahaha…
      dalam byk2 gmbar pengantin … yang tu dlu hg nak tgok kann…. adooiii….

      0

      0
      • anna says:

        kalau dh sesama wanita pon tertengok benda alah tu, pa lagi lelaki… kan? nak bersangka baik pun dah x boleh dah.. artis2 lain berlumba2 pakai tudung .. si eina bersanding pon walau x bertudung, sedap jgak la mata memandang

        0

        0
  5. encikburn says:

    abg nara cantik dr mna???nmpk tua je hehe maap ya sy pun nnti tua,sy je myuskil abgnara said cantik

    0

    0
  6. nape hek says:

    nape hek aku tengok BN skg ni mcm dh suram jer….y komen pn dh x ramai…nape bang nara…mesti bang nara ad wat silap ke ap hek sb tu dia org semua dh x berapa nk minat nk komen kat BN ni…

    0

    0
    • anna says:

      Camana org nak minat, x kisah2 mengaibkan xsah… mula2 topik aib, pastu bila org tu buat pengakuan, sokong pulak.. paling top, suka Copy paste citer dari blogger lain

      0

      0
    • nyonya says:

      Sbb tulisan BN nh mcm hipokrit semacam…ye ye je doakn baek2x padahal mengata.. bile ad update br terduduk try nk cover2x. ee geli

      0

      0
    • BETTY RATU GIGI JONGGANG says:

      LG SATU , NARA ASIK BLOCK KOMEN ORANG !!!

      TU LA YG ORANG BENCI , N MEMUTUSKAN UNTUK GI BLOG GOSIP SEBELAH !!!

      BYE NARA !!! FOLLOWER DH MAKIN KURANG , SPONSOR PUN NANTI BERKURANGAN !!!

      SPONSOR KURANG , MAKA POCKET MONEY FOR BINI PON HILANG !!!
      HAHAHAHAA

      0

      0
  7. bby says:

    byk nya mengata…lg 1 yg kta de ank tu ank angkat…xyah nk kta org kna pk dri dlu snd

    0

    0
  8. lady says:

    cantiknya jue aziz….

    0

    0
  9. Anonymous says:

    cantik baju pengantin..sgt sweet.

    0

    0
  10. gigibiru says:

    tahniah jue
    moga bkekalan ke akhir hayat
    cantik sgt

    0

    0
  11. zietafus says:

    Jue pilih indon
    jehan pilih korea
    tp cam de selera yg masih sama la
    jue pilih lelaki rmbut pnjang mcm ex die
    jehan pilih pompuan melepak mcm ex die
    pe pun all the best jue ngan suami…teerrbaaeekkk

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Tahniah.. walaupun jue ni gebu dan cantik, tak ler dia terjebak cam si zahida rafik tu jadi &%%^;

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Nape klu mkn beradap mesti ade udang panjat2…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Kenapa ek, trend artis sekarang dah setahun atau dua tahun kawin sampai dah dapat anak baru buat majlis resepsi. Kan orang ramai semua dah tau.

    0

    0
    • ANON says:

      tgk gak available dewan/hotel yg di book tu oi.. x pon tgh kumpol bajet nak sewa catering bagai.. yg penting, utamakan Nikah dlu.. hubungan halal.. xpenting pon resepsi2 ni.. aihh..

      0

      0
    • ben10 says:

      ntahnye…dlu berahsia2..dh sthn bru nk mjlisnye..slmt pengantin lamalh..mmg xpnting pn resepsi2 ni tp retis ke org bese ke nk gk buat sanding2 tu..nk merasalh jgk tu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Yg ko sebok nape bia la bkn mintak wit ko

      0

      0
  15. Anonymous says:

    tahniah jue aziz , semoga berkekalan hingga ke anak cucu

    0

    0
  16. ben10 says:

    dlu kawen rhsia2.. dh brkurun bru nk buat mjlis..baju cm jarang je part kaki tu..slmt pengantin lama..;p

    0

    0
  17. kelas mengaji says:

    dia pakai baju cm tuh nk bagi laki die x than tgok die…

    0

    0
  18. Senget says:

    okla dah nikah apa semua..korang gaduh2 kat sini apa dapat? suami jue gak yg untung dpt henjut jue hari2..besar tuuuuuu

    0

    0
  19. annoyingmelon says:

    Reception dia buat dekat area Selayang, Batu Caves. Jenuh lah setiap tiang lampu ada bunting wedding reception si Jue Aziz ni. Yang tak menahan tu muka dia sorg kat bunting tu (mostly). Haha. Macam syok sendiri pun ada jugak. Zzzz.

    0

    0
  20. sickening mind says:

    Hi Jue & Bayu, tahniah!!!
    sedih lah pada yg tak tahu cerita awal2 diaorg ni.
    giler x giler lah kan, kenal 3 bulan jek dah tangkap cintan?
    ker si Bayu ni dpt tangkap “lombong” emas ?
    Yerlah as a singer hard rock and main muzik dlm band kat indon tu (bukan ahli muzik /artis dr Indon yer, just a band jek) dpt rakyat Malaysia, “retis” gitu katanya…mau tak “batu loncatan” pd dia.agaknya nak jadi mcm Ashraf Sinclair & BCL kot, mimpi la yer.
    Sbnrnya si Bayu ni ada gf kat KL ni, lama pun dia dgn pompuan tu. mmg sweet dan GF dia tu mmg baik, support jek si Bayu ni bila-bila dia dtg KL ni.
    Tapi syg , pergi perform kat Penang tak smpi baper bulan dah dpt si minah nih.
    Lupa lah diri bagai si jantan ni.
    hmm…rmi tahu akan hal ni, tp nak kata apa kan, diri sendiri kalau lupa diri dah la.
    yg si pompuan ni (Jue) takkan la kau tak tahu mamat indon tu ada GF?
    ker mmg kau dah lahap sgt, BF org kau kebas…
    Jantan mcm ni kalau boleh buat sekali, Dia akan buat lg …
    Siapa salah sendiri mau igt la

    0

    0