Written by AbangNara | July 8th, 2013

Kalau nak kongsi gambar majlis perkahwinan Neelofa, memang rasanya kena tunggu dalam 4,5 tahun lagi kot. Jadi sambil nak menunggu tue, Abang Nara kongsikanlah gambar perkahwinan kakak si Neelofa yang bernama Noor Nabila. Kesimpulan yang Abang Nara dapat buat ialah memang adik beradik Neelofa ini cun melecun orangnya. Untung sungguh!!!

noor nabilaNeelofa pun kelihatan cantik berseri-seri menemani kakaknya di sisi sepanjang majlis perkahwinan ini. Orang kata kalau dah jadi pengapit, tak lama lagi confirm akan naik pelamin punya. Abang Nara percaya korang kalau jadi pakwe Neelofa, confirm akan memasuk minang secepat mungkin kan? Takut terlepas ke tangan orang lain pulak nanti.

noor nabila

Lagi 23 keping gambar majlis perkahwinan Noor Nabila, kakak kepada Neelofa dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada FotoCantik Studio kerana sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini.

P.S: Video hari ini sudah cukup seminggu kita couple

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

noor nabila

Baca Yang Ini Pulak:-

98 responses to (25 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Noor Nabila, Kakak Kepada Neelofa

  1. LESONG says:

    ok.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 3
    • pening says:

      weh.. mane pic yang dekat sikit weh. aku nak tengok muka kakak dia. bukan nak tengok body/tetek!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 96 Thumb down 7
      • miss ynwa says:

        OHH NOO….SATANIC FINGER….jauhii…jauhiiiii~~!!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 3
        • CNN says:

          eh?? apa hal pulak nk kena jwb matematik spaya komen leh dikeluarkan ni NARA??? <— keluar tajuk kejap

          Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 3
        • Olga says:

          Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 120
        • Amoi says:

          Apa Tujuan Berpakaian Rantai Lehar Ada Kalimah Allah.
          Soalan
          Salam, askum,apa tujuan berpakaian rantai leher ke mana-mana saja adakah akan selamat?apakah penjelasan ustazah? terima kasih….
          Jawapan
          Waalaikumussalam,
          Rantai adalah barang perhiasan yang telah dikhususkan untuk dipakai oleh kaum wanita/perempuan.Manakala orang lelaki adalah haram memakai sebarang rantai.Tujuan pemakaian rantai adalah untuk:
          1.Perhiasan badan
          2.Kelihatan lebih anggun dan cantik.
          Berbalik kepada soalan yang dikemukakan tujuan pemakaian rantai yang ada loket bertulis kalimah Allah adalah harus sahaja.Tetapi dengan syarat si pemakainya kenalah menghormati dan menjaga kesucian kalimah Allah tersebut.Ertinya jangan sekali-kali ia membawa ke tempat-tempat yang kotor seperti tandas,bar,kelab-kelab malam yang ada menghidangkan makanan dan minuman yang haram (babi/arak dan seumpamanya).
          Sebagai orang Islam kita wajib percaya bahawa Allah sentiasa menjaga kita di masa sahaja kita berada.Justeru bagi memantapkan akidah/kepercayaan dan amalan, kita kenalah sentiasa berzikrullah setiap masa.Ini bermakna jika tiada perasaan zikir/ingat kepada Allah walaupun kita pakai rantai yang berlapis kalimah Allah belum tentu kita selamat.Justeru Keselamatan dan penjagaan diri kita sebenarnya terletak kepada amalan dan ingatan kita kepada Allah yang terpahat serta sebati di dalam hati dan di dalam dada.Wallahu a’lam.

          http://kemusykilan.islamgrid.gov.my/questions/view/45356

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 129 Thumb down 1
        • miss ynwa says:

          6-2 = ???? hahhaha
          urm…x patut la hadiahkan rantai Allah tu…kot ye tak malu ke nak jimak henjut2 dengan rantai Allah tu terhenjut2 sekali…malu nye…..

          Hot debate. What do you think? Thumb up 37 Thumb down 33
        • Jemahlawa says:

          Miss YNWA, nama pun miss.. tak kawen lagi.. dah pandai ckp bab2 hinjut.. bila dah kawin, hinjut2 tu kan dah jadi ibadah.. apa nak malunya dengan Tuhan? Cakap buruk xnak plak malu dengan Tuhan. *tepukdahi

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 3
        • Didi says:

          To pening. Pehal mulut kau biadap sangat? Nak puasa pun masih nak buat dosa. Malulah dah besar, mulut macam tak pergi sekolah.

          Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
      • Maria says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 75
      • Ritu vs Aya says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 60
      • Anonymous says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 41
      • K.A.A says:

        simple dan cantik.. rantai pon cantik….

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • Terluik je says:

        Body Tetek dan Rambut tu awesome lahhh..sbb tu gambar2 byk focus kat area ni..muka dh sah2 cun dan lebih kurang Neelofa..cuma ni versi lebih berisi. Suami2 mane lah tak teringin bini macam ni weiiii…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • kak timah says:

      BEAUTIFUL NARA,NARA DAN NEELOFA BERPISAH TIADA…………

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 91 Thumb down 2
    • kak timah says:

      MCM PNH TGOK SUAMI AKAK NEELOPA NI SAPE ERKKK???????????TGOK KT MANA ERKKKK????????

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • Olga says:

      INGATKAN YANG LAMBUNG BUNGA NGN AKAK DIA TU SUAMI AKAK DIA,HAZAB SGTTTT HAHAHAH APE2 PON SUAMI AKAK DIA HSEM,MSTI ANAK ORG KAYA JGK KAN

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 6
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        mana ada hensem kau ponnnnnnnnnnnnn..huh ! minah jambu tengok macm tua aje laki dia..kakak lofa jambu tapi laki dia emmmmmm bukan taste minah jambu lah muka cangini….ape2 pon selamat menyondol..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 11
    • kak timah says:

      KEBANYAKAN ORG KAT SINI RAMAI DAH MULA SUKA KAT LOPA CONTOHNYA KALAU DULU RAMAI YG KUTUK LOPA RAMAI YG LIKE,SEKARANG NI RAMAI YG KUTUK LOPA N RAMAI PLAK YG DISLIKE,KURANGKAN KONTROVERSI YE LOPA

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 6
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        ye laaaa kak timah oi lofa kan dia baikkk n dia tk hipokrittttt kalau setakat mulot tu biasa laaaaaa mana ada orang yg mulot tk rabak dlm donia yg fana ni kannnn…hehe..ape2 pon selamat menyambot bulan ramadhan kak timah jangan lupa jempot minah jambu ke rumah di hari raya nantiiiii selamat berpuasaaaaaaaaaaaaaaa !

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
    • Jemahlawa says:

      Miss YNWA, nama pun Miss.. kawen pun blom dah pandai ckp bab2 hinjut, Lepas kawen, hinjut2 tu dah jadi ibadah. Buat ibadah nape nak malu dgn Tuhan?? cakap buruk2 tak malu pulak dengan Tuhan? *tepukdahi

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • Anon says:

        Jemah oii, MISS YNWA dah penah tettt la tu kot…sbb tu dia berani ckp cenggitu..kuikuikui

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. sabo jer la says:

    tahniah yer.. cantik2..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  3. kak ton says:

    dia ne artis ker?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
  4. rlinnaz says:

    xperlu rsenye kot…xkan adik retis 1 keluarga sumer nak glamer…xpaham ako!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 90 Thumb down 8
    • ddd says:

      agree

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
    • indahkiat says:

      dah tu x payah la bace kalau dh x suke..ni blog nara..suke hati dye la nk hupdate pasal ape pown…x suke tapi bukak jugak, tgk jugak, bace jugak…haishhh

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 41
    • aku suka syura..kau pehal says:

      orang kaye, biasa lah tu…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  5. arbaiiiiiiiyahhhh says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 56
    • Memey says:

      Sebab ko dgn adik bradik ko semua sama2 bodoh . Kuat meroyan . Dasar betina soondels . Yg penting ahkak dah berjaya caras laki ko . Rasakan hahahahhahaa .

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  6. kakigosip says:

    yg dlm bekas tu apa?rantai kalimah Allah ke?..muka xsama dua beradik ni,berdiri pun xsama tinggi kekeke

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
    • ace says:

      tu la pasal… aku tgk 2 3 kali kot… perlu ker rantai bentuk camtu..
      #nasib baik aku blaja math..kikiki

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
    • kipas siling dan kipas tangan says:

      ingat aku sorg aja nmpk rntai dia..
      nak bgi sapa pakai rntai tuh..?? .
      pastikan tak bawak ke bilik ayaq.. dan tidak berbaring2.. dgn kalimah itu…
      aah. senang citer baik kau buat nama kau sndiri. bnyak bnda kau kena jaga kalau nak bubuh kalimah Allah di rantai.. apa2 pun…
      Allah itu dihati. bukan gntung didada.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  7. gincu says:

    Molek nyo lah rupo wei. Cantik beloko abe wei!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      aku br prasan lpas bc komen korang..nk kelainan sgt..tapi aku rs xelok la buat loket kalimah Allah..sbb c pmakai kompen kua masuk toilet kn..so,kene jg la kesucian kalimah Allah..xkn la die nk pkai then buang n pkai balik..kalimah Allah kita letak tmpat yg sepatutnya la…btul kate ko kipas..senang cite wt name sndiri..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  8. miss mong says:

    suka tgk mak neelofa.cantik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 3
  9. anti neelopa says:

    ayat nara x bole blah nak muntah aku sbg seorg lelaki membacanya

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 4
  10. yana says:

    Dua2 cantikk…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  11. nur arin says:

    tulisan Allah ke rantai tu.??? jgn terbawak masuk toilet sudah….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 2
  12. winnie_arie@yahoo.com says:

    rantai nama Allah…tak elok pakai g toilet ye kakak…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
  13. si comel says:

    neelopa mencapap…kikiki

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
  14. hambaALLAH says:

    tu nmpk mcm rantai kalimah ALLAH..
    hmmm… better fikir balik benda tu boleh atau x..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • liliili says:

      sy ade dengar hr tu…ustazah mane ntah yg ckp..kalo perhiasan wanita xpe…cth cam dinar kelantan, ikat buat loket kat rantai…xpe kalo buat masuk toilet, sbb dh diistiharkan sebagai perhiasan..p/s kt dinar kelantan ade tulisan lailahaillah..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
  15. kak chah says:

    cantik2 adik beradik neelofa ni..pengantin sweet..solekan pun simple & cantik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  16. esah says:

    Tahniah laaa

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  17. missfatihah says:

    NoorAmeera pom cntik……yg pkai baju biru

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  18. gadis comel says:

    im firstttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  19. akmall says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 36
  20. ahkak puaka says:

    PERSOALAN AKU, LAKI SI NABILA NI KEJE APE? SEBAB AKU BET LA MESTI KEJE BEST2 SEBAB TU DPT KAWIN NGN AKAK LOPA NI. BTW AKAK DIA YG NI MULOT LASER.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
    • lagubestbest says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 13
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        sape cakap keja tk penting ! kelakar ke pe ! huh ! kalau tk keja nk kasi bini makan ape ! nk harap bini aje yg keja laki goyang kaki gitu ! cinta cinta cinta …cinta boleh makan ke ! bwekkk

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  21. anonymous says:

    boleh ke kita pakai rantai ada nama ALLAH?

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  22. .................. says:

    walapn sy x suka lofa…tpi lofa lagi cantik dari kakak dia…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 9
  23. nenek kau says:

    OVER

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  24. Mirai Suenaga says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 126
    • kipas payah mati neelofa says:

      KAU TU PLAK KAWIN NANTI PAKAI BAJU YG ORG BUAT LAPIK PERIUK BELANGA

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 16
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      yg kau tu dh kenape ! cakap lofa punye baju pulakkkkk huh ! biar la kalau dia nk pakai baju kain alas meja ape salah Nye ! sape yg nk marah ! tkde orang yg nk marah ponnnnnnnnnnnnn ! kau aje yg jeles tengok lofa jambu kan ! eh helo orang macm lofa ni kalau dh jambu pakai ape aje dia Nampak cantek n ayu ! kalau dia pakai seluar dalam ngan coli aje pon Nampak lagiiiiiiiiiiiiiiii jambu !! tol tk lofaaaaaaaaaaaaaaaaaa..lov uuuuuuuuuuuu ! emmm leceh betol la bang nara ni ! nk kena Mathematics baru komen leh masok ! nyampah betol !! bwekk !

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  25. calantha says:

    Lopa cantek sikit drp kakak dia….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 7
  26. Aloi says:

    Tngok ayat si nara ni.. .rsa nak muntah…emm…aku tak than btul dngan tetek si lopa ni.. .rsa mcam nak… ..sorry agak lcah plak.. .

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
  27. den la ni says:

    lawa lg akak die..sory lopa,ak xpuji kau

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  28. lesung pipit says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 40
  29. ?? says:

    ??????

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. hot says:

    aku x minat lopak,,,
    tp kakak dia ni mmg cantik…
    jauh lebih cantik dari lopak!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 11
  31. minat lofa sbb die cantik says:

    kenapa baju lofa nk kena berkilat2..trend pakaian pengapit skang ke? Iolss ni x uptodate fashion..tp bju gitu sebagai pengapit mcm x kene jah..overshadoww pengantin pule..

    Cantik la depa seme ni.jeles tapi kena redho sbb ru Allah kt depa

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  32. Lindan says:

    Kesian tok kadi kena hadap aurat2 diorg tu..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  33. susu says:

    dia x pakai inai erk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  34. cik xsuka says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 33
  35. kuih keria says:

    Baju tue da sopan tp asal la plak xleh pakai tudung. hormat la sikit time akad nikah. xsegan ke ngn tok kadi tue. “kecantikan sebenar adalah bila seorang wanita itu menjaga auratnya dikhalayak ramai, auratnya hanya pada yang halal baginya…itulah kecantikan abadi selain kecantikan akhlaknya”-sekadar teguran dan ingatan bersama.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  36. ikan says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 57
  37. lelaki says:

    neelofa nampak cantik sgt…kakak dia pun cantik…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
  38. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 18
  39. sy kate says:

    dieorg ni adik beradik memang ketawe mesti bukak mulutbesar2 yek? awk tu pengantin,jd perhatian ramai.x manis org tgk.cube bt perangai elok cikit

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  40. aku da.. says:

    congratulations 2 lofa’s sista n family.
    Bg aku la, lofa ni BELUM pandai acting..masih perlu byk belajar.. in term of pengacaraan, suara ade, gaya ade.. aku respect satu jek minah ni, klu die nk gelak die gelak jek kuat2 wlpun tgh on air.. meaning gelak xde nk buat2..xde la nak cover selambee jek.. xyah nak control ayu…
    Rupe paras, seriusly bg aku mmg kategori cantik la die ni.. her mom pun lawa, anak2 mewarisi ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 103 Thumb down 3
  41. kambing gurun says:

    terkejut tengok gambar no 3… ingatkan ada hantu tergantung… sekali baju pengantin… juru gambar ni pun buat suspen je… dahlah den ni xleh tengok benda tergantung2…. fobia.. dulu kat kolej nampak Cik Pon tergantung kat pokok… anyway tahniah krn memilih jalan yang halal dan diredhai Allah dan ibu bapa dalam menyemai cinta abadi… alamak jiwang la pulak…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  42. sukasuka says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 64
  43. me love me says:

    nara delete komen aku..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  44. didi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 28
  45. anon says:

    duit hantaran 53 ribu okayyy . . tp rasanya laki akak lopak ni duda anak 2 .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. han ejek says:

    asal aku tgk lopa ni da gaya mak2 org badannya…ops!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  47. han ajek says:

    aku tgk lopa ni da mcm…badannya…ops!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. Kasut Merah Jambu says:

    Itu yahudi punya finger sign!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. SISTERRRRI says:

    kakak dia ni muda lagi tapi muka nampak tua……..skrg x nampak sgt la tapi kalau check ig neelofa byk gambar yg nampak matured than her real age….lebih2 lagi kalau kakak dia ni ambik gambar dgn mak lofa..x nampak mcm mak n anak tapi more to sisters……anyway congrats. :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. kiki says:

    try test comment !
    ok berjaya!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. hitam says:

    ?? + 9 = 17 (siap angkat jari nak kira tau)

    lopak, awak kan popular skrg, mesti dpt byk job kan..apa kata lopak gi berlakon drama ke..jd pengacara majlis dinner kat hotel2 ke..so job jd hos Meletop tuh blh bg kat org lain yg lbh bagus.aku ni mmg suka rancangn yg ada artis2 ni tp aku tak boleh hadap tgk lopak jd pengacara syok sndr.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  52. Anonymous says:

    kat tempat aku klu pompuan tak tutup aurat, tok kadi bagi telekung sembahyang suruh pakai… klu pengantin pompuan degil gak, dia minta maaf tak dpt nk nikahkan pengantin….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  53. Anonymous says:

    gambo last yg pki peplum pink tu apsal huduh sgt?… org nak berfesyen dia pun sama… peplum awalnya dicipta utk saiz xs smpi m je… bukan utk big saiz mcm anak ikan paus… malu la sikit.. kalau orang kutuk mula la meradang tapi diri tu tak nak cermin dulu

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 6
    • anon says:

      laa..ade jgk manusia cm kau ni..bia la dia nk pakai apa..mulut kau mcm longkang tu bagus pulak???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  54. lagunabad says:

    classmate aku dulu nie.. member aku kekasih separuh jalan mereka. hahahaha esok mmg kene bahan la mmber aku nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  55. wana says:

    tu baju ke plastic pelapik meja

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  56. boooo says:

    Huh..neelopak adik bradek sme jek prangai hudoh..wt onar kt otel..jerit telolong kt lobby..bjet die tu retis hot sgt..wt malu org mesia jek..mat saleh tgk die punye prngai pon geleng kepale..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 7
  57. Noor says:

    Cun Melecun Gilerrrr!!!!!!
    Kakak dgn adik 2×5!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. tumpang lalu says:

    cantiknye badan neelofa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. lopa syok says:

    betui kaa aku dgar kakak nilopa yg ni janda? dlu penah kawen gak???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. […] Sumber: KoleksiCeritaBest melalui BeautifulNara […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1