Written by AbangNara | May 4th, 2013

Memang sama cantik sama padan. Sekali imbas, wajah Jehan Miskin dan Julie Camelia Rhee memang seiras. Apabila mereka senyum, memang sebiji. Macam adik beradik pun ada.

isteri jehan miskin

Orang tua-tua kata, kalau pengantin itu muka seiras, maka jodoh itu akan berkekalan. Sama-samalah kita doakan agar perkahwinan Jehan dan Julie akan jadi sebegitu. Suka Abang Nara tengok pasangan ini. Memang jelas terserlah kebahagiaan.

isteri jehan miskin

Lagi 23 keping gambar pra perkahwinan Jehan Miskin dan Julie Camelia Rhee dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar RotiKaya.

isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin
isteri jehan miskin

123 responses to (25 GAMBAR)Foto Pra Perkahwinan Jehan Miskin & Julie Camelia Rhee

  1. bedah says:

    1st

    0

    0
    • Olga says:

      MASA NI BELUM SAH LAGI KAN??????POSING MCM NAK BEROMEN . . .TNGGU DAN LIHAT LAH KEKAL SMPAI BILA MCM XDE ORG PMPUAN MELAYU DH NAK WT BINI

      0

      0
      • Anonymous says:

        jeles ker??

        0

        0
        • ssaaaa says:

          ANUAR IBRAHIM PERDANA MENTERI MALAYSIA YG KE 7 !!!!!!!!!

          0

          0
        • Juliana Banos says:

          Kesian Jue x kawen2 lagi, mengharapkan laki rita tu sajorkkk

          kukukata.blogspot.com/2013/01/18sx-taman-tema-seks-di-korea.html

          0

          0
        • Rita vs Ayu says:

          Ermmmmmm ramai2 pompuan Korea yg comel-lotey dan kiut-miut, yg macam nyonya keje kedai salon ni jugak yg kau berkenan, Jehan oiiiiiiiiiiiii

          0

          0
        • Anonymous says:

          rita,

          lagi bagus amik yg muka original mcm ni. yg comel lote semua tu semua yg dh buat plastik surgery le. tak tau ke

          0

          0
      • aptb says:

        tahniah kpd kedue mempelai..smg jehan dpt bimbing isterinye agr mjd muslimah sejati… barakallah smg kekal hga ke jannah Inshaa Allah… sekian..

        0

        0
        • ddd says:

          Semoga esok lebih baik utk mereka… Congrats both!!!

          Tayah nk bising pasal pre~wed, baju and whatsoever lah … Bg jehan masa utk mmbmbing n isterinya utk sesuaikan diri dgn Islam..

          Kita mmg selalu McM tu, kalau mualaf selalu kita hrpkan kesempurnaan …nk diorang terus 100% jadi muslimah sejati…tp org melayu Islam kita sendiri yg tunjuk teladan yg x berapa cantik..tgok je la artis2 melayu punya prewedding siap cium2 lg,…sedih!

          0

          0
        • Anonymous says:

          selamat hari perkhawinan,,,,
          moga murah rezeki

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kalau dada pipih tak pyh la pakai baju terdedah mcm tu…sedih tengok.

          0

          0
        • apanak says:

          ape nak heran??isteri ketua negara islam pun x bertudung mcmne muallaf nak ikut betudung..

          0

          0
      • NANA says:

        melayu ka korea ka sama sahaja. yg penting pembawaan seseorang dlm menjalani kehidupan rumah tangga… cuba fikir benda elok2 sikit…

        0

        0
      • lalala says:

        org melayu pun ramai buat mcm ni.. so apa kaitan melayu ke tidak? haha

        0

        0
      • eeza says:

        dah Allah tetapkan jodoh mereka nak buat camner..takder otak nak pk..kalo bagus sgt takder lah ko komen gitu…doa jer yg baik2 pasni…

        0

        0
        • KIMJONGKOOK says:

          Baju pengantin perempuan tak boleh terlampau panjang berderet macam tu, tandanya riak.

          0

          0
      • OlgaBodoh says:

        MACAM MANA KAU TAHU NIE POSING NAK BEROMEN? NAMPAK SANGAT KAU PUN BUAT MACAM NIE. SEBELUM NAK BAGI KOMEN, FIKIR AYAT YANG BETUL. SALAH KE DIA NAK BUAT NON-MALAY JADI ISTERI? ADA DALAM MANA2 HADIS YANG MENGATAKAN LELAKI TAK BOLEH MEMPERISTERIKAN A NON-MALAY? KESIAN AKU DENGAN KAU.

        0

        0
      • apalah kamu nie says:

        Setiap kaum adam 2 telah ditentu siapa rusuk kirinya. Apalah dangkal sangat. Kamu nie bukan doa yang baik2. Esok masa kamu or anak cucu lg ganda buruk org doakan.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Setiap bangsa sama je, wife abang pun bukan Melayu (American). Kami kenal masa study di new york, mula2 byk juga dugaan. Tp alhamdulillah kini sudah 3 tahun dia mendalami sejak kami kawin, semakin bagus pengetahuannya ttg Islam.. Anak kami dah nak masuk 2 org.. Semoga Allah rahmati kami dan tetapkan iman kami.. Amin…

          0

          0
      • hellokitty says:

        so?

        0

        0
      • N9 says:

        komen macam tah pape..looser lah ko olga alga..

        0

        0
      • noni says:

        wahh. dh mcm tgk ‘we got married’ versi malaysia pulak.

        0

        0
      • kaksemah says:

        kau tak payah nak racist sangat OK..!!!!!!!!!!!!!!

        patut laa korang Melayu makin LAYU…byk sangat isu perkauman.. ape kat Malaysia ni korang jer patut ade..?? kaum2 lain takderr???

        banyak2 kes BUANG ANAK, kes GUGUR ANAK, kes MELACUR, kes MENYUNDAL, kes LARI DARI RUMAH ikut jantan, ke LARI PEGI LOMBOK ikut indon, kes jadik KELDAI DADAH, kes video LUCAH 3GP tu bukan KORANG MELAYU ker..???

        KAmon laa..!!! baru 3 bangsa kat Semenanjung nih dah nak racist sangat mcm korang jer hidup kat sini.. cuma malu sikit dengan kaum2 lain kat Sabah/Sarawak..lebih 30 bangsa, agama lain2..takde pulak kecoh2 dengan perkauman macam ni.. kamon la..!! Banyak sangat tgk tv3 & Utusan Meloya korang nihhh!! ..tu yg pemikiran sempit mcm tu..

        DASAR MELAYU TAK SEDAR DIRI..MUDAH LUPA…!! Bangga, sibuk & tamak dengan bangsa sendiri sampai ketinggalan dengan kaum2 lain.

        piiigiiiiiiiiiiiiidahhh!!!

        0

        0
      • SUKA HATI DIA LAH says:

        KO JELES KER??? SI LOFAK DGN HANS TUE POSING MCM NAK BEROMEN KO OK PLAK KAN!!!!!!!!

        0

        0
    • Yatie says:

      tahniah… sy doakan agar jehan dpt bimbing isteri berlandaskan agama ISLAM…

      0

      0
    • Olga says:

      JUE BUR AJIS GAK YANG MAKAN HATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
      • mulut puaka says:

        ko da sewel ke olga?? ke ko yg makan hati.. tp baik ko makan taik kot.. ko tegok muka diaorg ada iras ape.. bukan iras2 ko pun.. kui kui kui

        0

        0
    • nora hot mama says:

      bile pki baju tradisional korea tak cantik.tp bile pki kebaya tu..perhhh cun seyyy

      0

      0
  2. cik gu says:

    1st

    0

    0
    • Mariah Kari says:

      baju org korea ni lagi sopan berbanding kebaya…..

      0

      0
      • jun says:

        betul tu, hanbok nampak lagi sopan dari kebaya. tapi kalau baju kurung, tetap sopan jugak (kecuali versi moden yang ketat2, jarang2 tu).

        hanbok ni elok je sopannya. longgar, labuh, tinggal pakai tudung je, dah tutup aurat semua.

        0

        0
  3. nad jiwang says:

    1st

    0

    0
  4. www says:

    2,3 tahun lg ..jehan miskin dh reti ckp korea,dh reti makan kimchi..yg pling best tgok drama korea xyah subtitle dh..AHAHAHA…tahniah..semoga perkahwinan berkekalan hingga akhir hayat..amin.insyaAllah..^^

    0

    0
  5. cik gu says:

    muka same…semoga berkekalan

    0

    0
  6. gojesmojes says:

    hamboiii, baru pre wedding dah touch2 gitu.

    0

    0
    • fakta bukan auta says:

      laa..bukan dah jadi style kat malaysia ke gambar pre-wed dah touch2.. ada yang betudung lagi tew main peluk.. tak yah la nak komen hamboi sangat mcm benda tak penah dibuat orang..

      0

      0
    • baget bagus says:

      baget bagus jer komen kan. mcm la artis2 lain x amik gambar pre-wedding touch2.. renung mata2 sampai nak terjojol biji mata.. lentuk sana sini.. yang pakai tudung pn sama naik.. cemuih tgk!!

      0

      0
  7. nad jiwang says:

    tahniah jehan.. akhir nya kpop gak jodoh ko.. hehehe

    0

    0
  8. ummi zaque says:

    nice pic…congrats for both of u!!!

    0

    0
  9. Clara says:

    Cakap 24hours blogger,siap bhenti keje.Cerita dah tadi kami tahu baru nak post??Nampak sgt kopipes dr blog lain.

    0

    0
  10. mimi suka milo says:

    x la..wife dia x cantik…rmai lg wanita melayu yg lagi cantik..tp bagus jgk, dpt tarik jd Islam….besar tanggungjawabnya tu jehan…

    0

    0
    • Anonymous says:

      orang perempuan ni kita takleh nilai ikut kecantikan semata..mungkin personaliti pompuan bini jehan ni gred A++ kan..

      time masih bergetah ni mungkin lelaki tu bleh tahan dengan perangai baran dan mengada ngada mana mana pompuan tu..nanti bila dah tua takut takut lelaki tu pun boring n cari pompuan yang lebih ok..

      0

      0
  11. effariezajohari says:

    ye, jehan miskin memang amat2 sukakan kucing..igt lagi 10 tahun yg lalu baca majalah remaja, dia ada state kesukaan dia kpd kucing..ooh, boleh geng

    0

    0
  12. iarianna says:

    tahniah…semoha setia hingga hujung nyawa

    0

    0
  13. izli says:

    patut la abby n norman cerai..muka tak sama…kikiki :P

    0

    0
  14. iffah says:

    pakai baju korea elok je comel lagi beradab…bila tang pakai baju dress dan kebaya ketat tu habis…
    apa2 pun,,..semoga Jehan dapat membawa isteri ke arah yang lebih baik :)

    semoga berbahagia…:)

    0

    0
  15. joee says:

    nampak baik awek korea ni..aku rasa bagus jugak lelaki lelaki melayu dah mula cari bini orang asing..pompuan melayu ni memang banyak bawak masalah kalau kawin..

    0

    0
    • apalah kamu nie says:

      Setiap kaum adam 2 telah ditentu siapa rusuk kirinya. Apalah dangkal sangat. Kamu nie bukan doa yang baik2. Esok masa kamu or anak cucu lg ganda buruk org doakan.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Hbs lelaki melayu mcm mana pulak. Ramai lagi teruk. Pilihan nk yg molek, cantik, pandai masak. Tp diri sendiri nk jd imam utk isteri sendiri pn xreti. Puiiii

      0

      0
  16. den la ni says:

    la pre-wedding pic ke??ak ingt after-akad pic..

    0

    0
  17. mvm says:

    siyes ckp ni korea yg x mcm korea kiki

    0

    0
  18. misswatever says:

    oooo biase je rupe org korea kalo x operate dorg punye muke kan… X de la comey2 sgt cam retis kpop tu.

    0

    0
  19. siti payung says:

    gambar long shot ni macam mana nak tengok sepadan ke tidak? tak nampak muka pun…

    0

    0
  20. eyyza says:

    masok islam kew wife dia? or ada darah islam? hopefully jehan bimbing wife dia ke jalan Islam :)

    0

    0
  21. akirakaede says:

    kesianlah abang nara ni.nape?.dah habis sumber nak tulis ke?.serupa tak payah tulis.main copy and paste.kalau paper research macam ni,sure dah kelaut dah.takde kesungguhan nak tulis blog.kalau ada pun,semua artikel bukan berasaskan fakta.rembat dari instagramlah,review balik dari blogger lainla..sy tak hairan pun kalau blog abg ni menang whatsoever award kalau inilah hasilnya.depa semua komited cari cerita,yang abg kononnya menulis sampai berhenti kerja,copy and paste jelah.menyedihkan.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    kesianlah abang nara ni.nape?.dah habis sumber nak tulis ke?.serupa tak payah tulis.main copy and paste.kalau paper research macam ni,sure dah kelaut dah.takde kesungguhan nak tulis blog.kalau ada pun,semua artikel bukan berasaskan fakta.rembat dari instagramlah,review balik dari blogger lainla..sy tak hairan pun kalau blog abg ni menang whatsoever award kalau inilah hasilnya.depa semua komited cari cerita,yang abg kononnya menulis sampai berhenti kerja,copy and paste jelah.menyedihkan.lagi satu,mohon sangat2,jgnlah ceduk dari instagram artis.wlupun depa public figure,bukan bermakna sesuka hati nak ambil dan jaja cerita.tengok impaknya,sampaikan orang mengutuk anak abang.dia tak bersalah.kalau pun blog lain menyiarkan cerita sebegitu,tak bermakna abang ikut sekali.menulislah dengan bijak.bukan menulis ikut sedap tekak.

    0

    0
  23. Alya says:

    Mesti shoot kat Korea .

    0

    0
  24. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    cantek n cute bakal bini jehan ni ada lesong pipit sweet gitu. idong dia mancong…memang sepadan dengan jehan pasal jehan pulak hensem …semoga bahgia yeeeeee……mesti bila dh jadi bioni nanti hari2 lantak kimchi aje lah ye pasal kimchi kn ada rasa pedas2 sikit hehe..

    0

    0
  25. ennie says:

    ape nak heran.. perkahwinan campur memang digalakkan apa.. anak akan jdi lebih bijak hasil perkahwinan campur. tambah pula dapat tarik orang luar dalami islam. dapat belajar bahasa asing. dpt erat hubungan dua bangsa.. dapat belajar budaya baru.. lots of positive impacts .. tentang luaran dia memang lah belum sempurna. you can’t expect people to change drastically. perubahan seseorang manusia adalah dalam rancangan Allah..

    0

    0
  26. mak enot says:

    ni la muka sbena org korea tanpa plastic surgery..btw,congrates

    0

    0
  27. si kucing meowmeow says:

    kepada haters korang ni kecoh laa. cam belacan . bialah dia nk kahwin ngan kpop ke ,tamil ke..bukan kau yg kahwin ..

    0

    0
  28. i am xoxo says:

    bang nara, muke bang nara tak sama cam muke bini bang nara, muke bini bang nara cun, muke bang nara the opposite of cun. acaner tuh?

    0

    0
  29. yaya insider says:

    perlu ke pra-perkhawinan nie…… sejak bile plak bende nie wujud eak… skunk dah trend amik gmbr cm nih kalo bese2 xpo ler… tapi ni telebeh sudah,,,..

    0

    0
  30. kim na na says:

    waa dah macam the moon embracing the sun…dua2 sama cantek …tapi muka bini jehan neh ada sket2 iras anak najib yg bertunang dgn kazahstan tuh…huh…

    0

    0
  31. eli says:

    ishh rimas lah…nape byk sgt muka ajib azak niii…8 jam lagi weh…selamat mengundi semua…

    0

    0
  32. maksu says:

    kpd jehan dan julie…tahniah selamat pengantin baru… semuga berkekalan ke anak cucu…kalau bergaduh jgn terburu2…kelak hidup bahagia selalu…ewah2…haa sapa bleh balas pantun maksu nii…

    0

    0
  33. Top pictures says:

    this site so good, it’s really impressive…
    and pictures are the best that selected.

    0

    0
  34. mak teh says:

    Jue aziz… Apa komen you?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sjujurny la..jue aziz lg cntik ..xpe,da jodoh jehan..doakn yg terbaek tuk jehan ngn wife..jue pun ad jodoh dye nnti..same2 kite tunggu..

      0

      0
      • ctkhadeeja says:

        Sy stuju….jue mmng cntik!!sape bilang gadis melayu x mnawan..xmenarik ati…bla bla bla…
        *Pe2 pun da jodoh jehan dpt ppuan korea..doakn yg terbaek je..nk tnggu jue aziz kawen plak;)

        0

        0
  35. k popia says:

    lepas ni jadi trend la pulak artis kawin bukan warganegara malaysia.. Siapa pulak lepas ni

    0

    0
  36. kp says:

    comel je gmbr yg last dgn kucing tu.. :)

    0

    0
  37. eva says:

    tahniah to both of u….sama cantik sepadan..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat….

    0

    0
  38. SH says:

    Tahniah..teringat Moon Embracing the Sun la pulak

    0

    0
  39. kiah says:

    ingatkan wife die korea yg comel lote mcm kat tv tu,punyela bk sorok bagai..papepun tahniah,tapi wife die ni bine badan ke?? ketul2 smcm

    0

    0
  40. MULUT JAHAT GILER says:

    DULU..
    mata stress asyik kat bawah sebab nak baca subtitle pastuh nak tgk muka artis..

    SEKARANG..
    mata relax straight pandang TV.. terus paham sebab dah paham bahasa Korea.. :D

    0

    0
  41. BUNKFACE NO.1 says:

    tahniah lah Jehan, bini kau ni muka korea tulen, pandai kau cari bini, semoga bahagia

    0

    0
  42. Joan Rivers says:

    Oklah tu… K-pop pun k-poplah… Boleh manja2 bergwiyomi together.

    0

    0
  43. ennie says:

    jgnlah just sebab die kahwin org luar, terus label mcm2 kata negatif. think of the positive effects lah..

    dpat tarik org luar yg tak duduk ngra islam utk dalami islam.. dpt rapatkan hbgn dua bangsa.. belajar bhse lain.. blaja budaya luar..anak pun akan jd lbih bijak hsil khwn cmpur.. lgpun memg digalkkan pun kahwin cmpur.. soal kukuh or not keislaman dlm diri itu kerja Allah.. you can’t expect people to change immediately right? all goes according to His plan..

    0

    0
  44. Ingatkan k-pop, rupanya Ke-pap… hahahaha…. buto mato ekau jehan…. hahahaha

    0

    0
  45. hahahaha !!!!!! Jehan mato dah buto….kakakaka… Punye la ramai org Melayu, lagi penuh adab sopan dan menarik di mata, terserlah di hati… Ke-Pap korea gigi mancung dan ‘makan tak lalu bila nengok muke dia’ ni yg ko pilih… hahahaha.. Paling best bila Jehan kata kat reporter “takkan tunjuk sehingga hari kawin”… Waaahhhh… bunyi mcm nak buat org saspens dan tertunggu2 betapa ‘menawan dan cantiknye’ bakal bintang K-Pop dia… Rupa2nye, Ke-Pap yg datang… hahaha… Jue dan ex-ex dia mesti gelak guling2 tengok pilihan Jehan… hahahaha… Boleh masuk Raja Lawak la kau Jehan… Dan kipas keras mati Jehan mesti pengsan berulang kali tengok pilihan dia…. hahaha.. Sori la Jehan… bukan wa nak kutuk, tapi… hahahaha…. wa tak tahan tengok… asyik nak tersembur ayak liuq ni…kuikuikuikui…

    0

    0
    • tipah says:

      Setujuuuuu….. :-)

      0

      0
    • timah says:

      sgt2 setuju…. :-)

      0

      0
    • saya lalala... says:

      jehan tak pandang wajah.. dia tpaut pada hati.. mgkn wife dia baek memahami dia… kesian kat ko kan.. mesti memilih bakal suami/isteri bdasarkn rupe… kesian gak ngn bakal ko tu ti bile daa x cntk apelaa naseb dia… mesti ko nak kutuk dia jugak ke?? ko daa bpunye ke belum??? haizzz….

      memule aku pon nk gak tgk msti wife dia comel sgt2.. tp aku x sangka jehan x pntgkn paras rupe…

      0

      0
    • Lalola says:

      Wei.. Kalau ye pun marahkan Jehan Miskin ni kahwin dengan orang luar.. Jangan laa kutuk rupa dia.. Tak kira dia tu asal kafir sekali pun, dia tetap ciptaan Allah.. Mengutuk rupa ciptaan Allah, sama laa seperti kita memperlekehkan Allah.. Naudzubillah.. Aku takde cakap aku ni baik.. Cuma nak memperingati sesame kita je.. Kalau nak komen pun jangan sampai komen paras rupa..

      0

      0
    • kau gelabah says:

      huihhh mcm korg cantik sangat. perfect sangat

      0

      0
  46. lucy says:

    Alhamdulilah. Jehan miskin dah berjaya tarik seorang lagi saudara Islam baru.,,Besar pahalanya,.. Lepas ni,mungkin Jehan bolehj slow2 ajar isteri cara hidup Islam,cara2 pemakaian Islam..

    I pray for ur happiness

    0

    0
  47. islamKe says:

    weh korang, gadis korea yang comel tapi tak cantik ni islam ke ha ?apsal cara pakaian mereka berdua macam perkahwinan krisitan je? dgn tak pakai tudung bagai. lagipun bukan senang nak tarik orang2 korea untuk tinggalkan agama mereka dan masuk agama lain. memang islam ke Jehan dan gadis korea yang comel ini ye?

    0

    0
    • nia says:

      tak payah tanya dia je… tengok la masyarakat melayu islam kita sendiri… berapa kerat je yang kahwin tutup aurat semua.
      lagi banyak yang kahwin tapi biar aurat terdedah, baju ketat, jarang, tak pakai tudung, ada je yang pakai ala2 barat tu.

      artis lain kawen pun ade je yang baju camni. even kat majlis anugerah pun sama je. takpayah nak tengok majlis kahwin je.

      dalam kes isteri jehan ni, beri masa untuk dia sesuaikan diri dengan ajaran islam. ini tanggungjawab jehan untuk bimbing isteri dia. semoga Allah beri hidayah kepada mereka untuk jadi pasangan yang lebih bertaqwa.

      doakan mereka, jangan kutuk saja. entah apa yang akan jadi kat kita di masa depan :)

      0

      0
  48. kucing fan says:

    oh loves the last picture, bride and groom with cats..there are ALL super cute!!!! cats steal the sportlight..ahahaha…

    0

    0
  49. Suzy says:

    Cantik lah tue daripada Jehan kawin ngan Philiphine amacam???

    0

    0
  50. peminat jehan says:

    bagus jehan nie. takder la asyik nk jaja citer ngan sape dia berkawan. tup..tup..dah nak kawin. dah selamat pun skrg. semoga bahagia.amin.

    0

    0
  51. Shhh says:

    comellah pic paling akhir tu…so sweet sgt

    0

    0
  52. Shhh says:

    abg nara kenapa tak nak post pasal ‘mulut longkang’ Neelofa…smlm bc kat BH..tulisan dr Raja Norfatimah pasal Neelofa pertikaikan kemenangan Yana Samsudin kat ABPH…si Neelofa tu terdesak nak menang…..jg pilih bulu lah abg nara…kalo sikap abg nara mcm ni.. confirm org tak nak bc blog abg ni…lbh baik bc kat Rotikaya…skrg dorg cpt jer updated citer baru….

    0

    0
  53. Anon says:

    comelnye kucing yg dorg pegang tu..ase nk cubit2 kucing tu…
    to Jehan & wife…tahniah..semoga hubungan kalian kekal hingga ke akhir hayat..
    Semoga Jehan dpt membimbing saudara baru kita…inshaAllah

    0

    0
  54. Mak Kuchen says:

    Kucing2 tu comel lah. Nak2 yang gemuk dalam pelukan Jehan. Gerammmm…

    0

    0
  55. adah says:

    x fhm dengan setengah-setengah komen yg x berapa matang. slh ke Jehan dia kawen dgn wanita korea? mungkin dh tertulis jodoh Jehan dengan wanita korea. siapa kita utk mempertikaikan Jodoh Jehan? tiada istilah pmpuan melayu x laku kat sini. Wanita melayu pun ada je kawin dengan lelaki yg bkn melayu?

    0

    0
  56. miss_may says:

    kesian kt jehan , u all kutuk wife dia . u all kutuk ciptaan tuhan la . boleh i tahu , muka u all cantik sgt ke ? pasangan u all perfect sgt ke sampaikan u all kutuk wife dia ? kalau org kutuk pasangan u all , mst u all mrh kn . terima dgn redha je la okay :) sorry pd sesiapa yg terasa dgn statement i ya . assalam ~;)

    0

    0
  57. zahra says:

    disebabkan pemikiran malaysian macam i la ramai org kita sendiri memilih org luar sbg suri hidup..sbb nak kondem malaysian sendiri..suci nya hati itu yg utama…
    tahniah jehan…suke tgk cerita korea….;))

    0

    0
    • zahra says:

      typo..
      disebabkan pemikiran malaysian macam NI la ramai org kita sendiri memilih org luar sbg suri hidup..sbb nak kondem malaysian sendiri..suci nya hati itu yg utama…
      tahniah jehan…suke tgk cerita korea….;))

      0

      0
  58. siti says:

    Emm…i kenal wife Jehan, Julie pernah satu office dgn dia. She is a nice person okay, very intelligent, she pernah tinggal byk tpt including US and Japan…she can speak Japanese very well sbb grad dari sana…So to me cantik atau tak ciptaan Allah bukan kita yg berhak nk judge..yg penting hati budi masing. And sbb apa Jehan pilih gadis Korean instead of gadis Melayu…

    0

    0
  59. wawa says:

    ni korea asli ni…takde lawa n comel sgt…biasa2 aje…x mcm artis kpop yg bt plastic surgery!!

    0

    0
  60. Kakak Lynn says:

    Alhamdulillah Tahniah Buat Jehan Miskin & Julie Rhee
    moga berbahagia hingga akhir hayat…
    P/s; Family Jehan pun keluarga campuran kan…Bapanya Afghanistan/ Mummy Nya – Chinese (Revert)..

    0

    0
  61. kay says:

    laa..ni gambar pre-wed? ingatkan gambar lepas nikah..hmmm..maksiat jehan oii..apapun, kurang2nya kau org dah kawen..alhamdulillah.

    0

    0
  62. tacacila says:

    gigi si wondergurl ni mancung ke mata aku yg kero?

    0

    0
  63. Linzy Longkang says:

    Nak la dengar wife korean tu ckp english camner terabur ker tak, camner dorang nak communicate ckp melayu tak bole ckp english tak betul guner bh isyarat ker

    0

    0
  64. kumbang sekilo says:

    soo cute them together :’) and the cat tooo~

    0

    0
  65. timah says:

    erkkkkkkkkk…..ermmmmmmm…tpppppp…..hakikat x leh sembunyikan….
    Mmg ler kuang menawan paras rupenyer..tp ade kelebihan kot kat mate si jehan ni…hihihiiii….

    0

    0
  66. Anonymous says:

    Klu x cntik, di kutuk, tp klu cantik di katakan buat plastic surgery.. Setiap apa yang Allah jdkan itu sumenye indah belaka..

    0

    0
  67. gurp2 says:

    FRUSTNYA RASA..CINA BUKIT YANG KO AMBIK JEHAN… GADIS MELAYU CAM AKU NI LAGI CANTIK2

    0

    0
  68. plasticman says:

    alaa..korang ni..byk sgt komen daaa…dia punya bini, suka hati dia la nak yg sepet ke gigi macam mana ke..janji baik dan menyenangkan hati mamat tu dah laa..kalau muka mcm super model tapi perangai mcm beruk tak guna jugak buat bini..buat stock pakai buang okay sesangat :)

    0

    0
  69. haru haru says:

    aq nak sedekah braces kat wife die boleh? ngeee…..

    0

    0
  70. haru haru says:

    aq nak sedekah braces kat wife jehan boleh? ngeeee….

    0

    0
  71. tahniah says:

    apa pnya komen la x bagi kawin dgn non malay/non muslim.sekurang2nya dia dh ajak sorang lgi masuk islam..kta ni spa nk judge islam dia tu ikhlas ke tidak kan…mybe dia akn jadi lebih bagus drpd kta..nk ajak masuk islam pn salah..sekurang2nya dia dpt pahala..pahala kawin n pahala mengislamkn orang..tmbahkn lagi umat nabi Muhammad..dan memang tugas kta tuk ajak org masuk islam,dan salah satu caranya melalui perkahwinan..dia kan lelaki..slow2 dia akn didik..itu tugas dia..selebihnya biar diorg ja tanggung..kta ni jaga diri n family kta elok2..cba la positif sket..btw..bini dia cntik ja..spa kata mcm nyonya..kau spa nk hina2 muka org..muka kau cntik ensem sgt ka..x paham ak..melayu memang penuh dgn hasad dengki..syukur ak bkan melayu pure..x mewarisi perangai2 cmni..
    btw..jehan nmpk sgt bahagia..dia dh jmpa org yg dia suka..smoga bahagia kedua2nya.tahniah kerana mnjadi saudara kami bini jehan~~^^

    0

    0
  72. idora says:

    cantik sgt … baru teringat nk tgk …

    0

    0