Written by AbangNara | January 16th, 2013

Lembu dipegang pada talinya, manusia dipegang pada janjinya. Namun kadang-kadang tali yang mengikat lembu itu mungkin terputus. Sama jugaklah dengan janji manusia. Kadang-kadang janji tidak harus ditepati.

apek dan leuniey

Abang Nara tahu diri ini telah berjanji takkan mengeluarkan lagi gambar-gambar persandingan Apek & Leuniey. Namun bidikan daripada kamera The Photolicious ini terlalu cantik untuk tidak dikongsi. Memang awesome sangat-sangat.
apek dan leunieyLagi 22 keping gambar sekitar persandingan Apek dan Leuniey dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook The Photolicious.

P.S: Iklan klasik produk Apple di awal penubuhan

apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey
apek dan leuniey

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to (24 GAMBAR)Majlis Persandingan Apek & Leuniey Daripada The Photolicious

  1. Anonymous says:

    lagi ke? ^_^

    0

    0
    • sunshine says:

      Kenapa mamat yang pakai topi tu duk hala mic ke org lain, sedangkan org tu dah ade mic.. just wondering… heheh

      0

      0
    • huu says:

      Sape sgt khairul fahmi ni??!

      0

      0
      • jiran che mat says:

        molek sungguh pasangan pengantin…tahniah ye..semoga bahagia ke akhir hayat bersama..

        0

        0
    • Anonymous says:

      apek ( si bodoh yang hanya tau main bola lenuiny je) tu bkn artis tapi belagak mcm artis…. sume artis 1 malaysia dia jemput………PUIIIIIIIHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      SI APEK TU BAJET GILE GALMOR NAK MAMPOSSSSSSSSSS…….. TAK LAME LA KAWEN TU……CEPATTTTT TEKA BAPE LAME…….. 3 BULAN,, 6 BULAN…….MAIN BULAN NAMPAK LA BYK NO YE KAN…….puiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…. JIIJIKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!

      0

      0
    • kakak neelofa says:

      apex, apa yg thumbs up tu? xnk share ker? dah merasa lah tueee….hahahahahaha!!!

      0

      0
    • beautiful timah says:

      baju hijau tu sapa?????bea rameshan ke?????????

      0

      0
    • menyampah dgn isu yg xseberapa says:

      plisss stop la weyyyyy,merayu sgt kt BN tlg cr isu lain.no more apek n leuniey.nnt da prgnnt konpem2 gambar dieorg lg.da bersalin 4 5 ari pon gambar die je.anak da pandai jln pon post gambar anak depa je…aduiiiiii

      0

      0
    • beautiful timah says:

      pic kawin diorng ni yg paling bnyk kt beautiful nara ni. . nyampah tgok

      0

      0
    • Ah Peck says:

      ahli sukan tak dijemput ke?pemain bola ke?teammate apek ke?takde ke dijemput utk resepsi kt kl ni.ke resepsi kt kl ni mmg khas untuk jemputan2 artis je?huahuaua

      0

      0
    • yo la tu says:

      Baju2 yg artis2 ni pkai utk attend wedding jauh lg cantik drp baju2 yg g mana2 anugerah kat mesia nih..!

      0

      0
  2. Anonymous says:

    cantik gambar2 perkahwinan mereka ni, tahniah buat kalian berdua semoga berbahagia..

    0

    0
    • mama jelita says:

      sukerrr lah tengok gambar pengantin ni..tahniah..memang sama kacak sama cantik..tak sabar nak tengok kecomelan anak mereka..

      0

      0
  3. Jelita menawan says:

    Eeeee naraaaa penipuuuu !!!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    kenapa banyak artis yang dijemput? team bola sepak harimau melaya xde ke gambar?

    0

    0
    • aah kan..lagi bnyak selebriti dr pemain bola…nk jugak tgk rajagopal naik pelamin tu n renjis2 kan diorang alih2 david teo la pulak…ada apa2 ke ni..kot2 nak jd hero filem david teo kan.mana tau ada filem bertajuk,keaper yg kecundang..hahaha…gurau2 yer…

      0

      0
  5. Mulut Sudu says:

    Please!!! Gatal jubo dennn…,

    0

    0
  6. eja says:

    adoi…please la bang nara woi…bosan la asyik tengok muke dieorang ni..pls la update cite lain..n up to date skit..orang lain dh lama kuar gosip..nara baru terhegeh2 nk update…

    0

    0
  7. Meowww says:

    Boringla bukan best pun huhu

    0

    0
  8. si kucing meowmeow says:

    wehh , tak cukup cukup lgi ke?? next~~~~

    0

    0
  9. fahana says:

    ari tu nikah elok2 je pkai tdg (wlau bju cam sarung nangka jekk),skrg ni bukak plakk..apek,tgung la dosa bini mu nihh,gmbr plak duk tyg2 kat org lain..
    srius aku nyampah bila tygan walimatulurus dorg tuhh kat astro,lbih dri selebriti..aku pun xfham knpa..
    ni pndpat aku je r..nyway thniah apexs n leuniey..semoga menjalani kehidupan suami isteri yang bahagia n dirahmati Allah,Insya Allah..

    0

    0
    • leen mafia says:

      sokong!! x suke tgk vid tu.. gedix!! spe dorg nih… asek2 cite dorg jer.. pls… boring dah… bgus ar dorg da kawen… but enough is enough… cukup2 ar tue..

      0

      0
  10. mrs.y says:

    comelnya siti….xjemu tgk.sume la comel.tgk luniey pn comel.suka2..^_^

    0

    0
  11. lunyai says:

    bkn artis pun.. tak payah nak cover by2k sgt pic dorang ni.. jijiksssss

    0

    0
    • Zaza2012 says:

      dulu Dato’ Lee CW yg pemain brtaraf dunia kawen pun tak lah banyak sangat pic d post kat sini..apalah nara ni, suka sangat jd pengampu si apek…Dato’ LCW tu boleh lah kita bangga sangat coz dia trkenal di seluruh dunia, apek ni bukan artis lah, dia cuma nak glamer aje, berangan nak jd spt Aaron Azia ke…

      0

      0
  12. lunyai says:

    Tak payah nak publish dorang punya cerita byk2. bkn artis pun… hoverrrrrrrrr

    0

    0
  13. miss wawa says:

    CUKUP la tu abg nara oiiii!!!! tak habis2 lagi ke????

    0

    0
  14. siti says:

    BORINGGGGG!!!
    ARTIS LAIN KAWIN TAKDE PULAK BYK MCM NI NARA OOIIIII

    0

    0
  15. We want more says:

    Apa salahnya kalau nak post lagi n lagi..depa sah bukan tak sah..
    Ni yg tak sah pun bergambar seksa bagai…ramai lagi org hadap…

    Letaklah byk mana ko nak letak pic derang nara…
    Tak menganggu pun…

    0

    0
    • siti says:

      Ni mesti leuniey takpun apex ni,.. gila glam je lebihhhh

      0

      0
      • Siti bodoh says:

        Woi siti , ingat best ker serkap jarang macam nih…banggang lah ko nih…bodoh, nak berforum tp bodoh …Suka suki ko tulis gini..kena maki apa ko rasa…

        Yg lain2 g dislike tu pun bodoh jugak..ko ingat dgn marah… Nara nak layan ker? Lagi ko marah lglah dia letak pic apek..yg korang2 hangin satu badan ngan nara apahal..
        Ko bukak blog khas tuk negeri ko…n letaklah retis yg glamor d negeri ko tu dlm blog tuh..takder nyer yg nak kisah..yg kisah tu kompen gila…gambar pun jd isu…lembablah korang …

        So nara letaklah banyak2…..aku sikitpun tak kisah..cuma kisah ngan pengomen bodoh cam siti ni berbakul2… Dasar mangkuk jamban lah ko siti bodoh…

        Mmg derang comel..tak puas tgk muka derang…oops…tp aku bukan org kelatan yerk..kan ada plak org tuduk aku lueniey…

        0

        0
  16. KittyCat says:

    Leuniey ni kalau gambar candid mmg lawa giler.. tapi bila gambar2 dia pose mmg nampak ala2 drag n plastic sbb control… Papepun congratz to both pengantin, apex nampak happy n byk senyum.. walaupun apex bukan artis, tapi dia dah category celeb sbb mmg sah2 popular n hero msia… kalau kat oversea sana boleh camtu, apsal kat msia xleh????

    0

    0
  17. Anonymous says:

    “Kadang2 janji tak harus ditepati”??? Kepala hangguk lu Nara!!

    0

    0
  18. Senah Melaram says:

    Tak jemput Amir I’m Sorry @ Amereka tu ke? Huk aloh.. Kato sek2 demo jugok..

    0

    0
  19. dzul says:

    pasangan yang meletop…mantop

    0

    0
  20. anjewww says:

    heran tull….nape si david teo tu lak beriya ada dlm gambar,siap talk lg kat video dorang…mamat n minah tu bukan pelakon pon..jemputlaa rajagopal ke…

    0

    0
  21. lala says:

    bosan la.. next~~

    0

    0
  22. hahhahahahuhuhuh says:

    hahahahha…xtunaikan janji munafik la ko ye abg nara……

    0

    0
  23. tupai berjanggut says:

    BORINGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!

    0

    0
  24. merliss says:

    artis ker diorang ni?? jemputan sume artis-artis yg datang…termasuk penerbit filem david teo..

    0

    0
  25. c mulot jahat.... says:

    BOSSSAAAAANNNNN……….
    TOLONG LA EH..DA XDE GMBR LEN KE?
    CITE PSL BNDE LEN KE?
    ARTIS LEN??
    KTORG DA BORRRRIIIIINNNNNGGGGGG…
    TQ

    0

    0
  26. hassan deekun says:

    khairul fahmi ni ahli sukan. itu saja. apa perlunya dipuja dijaja diagungkan perkahwinannya umpama kisah hidup selebriti merentas benua. blogger perlu membezakan dunia hiburan dan juga sukan. ramai mendabik dada kerana publisiti ahli sukan mungkin lebih terkenal. namun hakikat sebenar, kerana publisiti tanpa had dan pertimbangan maka ahli sukan gagal dalam mencapai kemuncak kerjaya mereka. lebih pedih, apabila kisah duka rumah tangga mereka di paparkan secara membabi buta di laman sesawang blogger yang mengharapkan ranking blog terus naik tanpa memikirkan nasib manusia lain. lebih parah jika blogger, jika ada, jika berniat memartabatkan seseorang hanya kerana, jika ada, berkaitan dengan kampung halamannya sendiri. maka, janji tinggal janji, cakap tinggal gema yang makin saat makin jauh.

    0

    0
  27. rainbow says:

    cop apek ni org sukan ke org hiburan??cm rmai na retis yg dtg..

    0

    0
  28. sakit mata says:

    NARA WOIIII…UDAH UDAH LE..BUKAN KE KATA HARI TU DAH LAST..NI TUNJUK LAGI..BOSAN TAHAP GABAN DAH NI…..MELUAT PUN ADA..BUKANNYA TERER SANGAT PUN…GLAMOR JE LEBIH..

    0

    0
  29. miss mong says:

    udah2 ler nara oii..naik jemu dah teman nengoknya.tp apek baik pnya tngkap bola smlm.tahniah!

    0

    0
  30. Listen!!! says:

    ABG NARA MEMBONGAK!!!!!!!.. JANJI TAK DITEPATI

    0

    0
  31. Anonymous says:

    kebykkn pelakon yg datang adalh pelakon yg asal dr kelantan..cayalh apek n leuniey

    0

    0
  32. gigi berterabur says:

    apek oi pegi la pakai braces. gigi berterabur. haha. kate pemain harapan takkan le takde duit nak buat braces.

    0

    0
  33. B says:

    Tetiba terpanggil nk komen sbb hari2 tgk benda yg sama, wahai Abg nara, xpela tempekla gambar diorg nie untuk 2-3 bulan lagi..xpe kami “suka” sgt2..

    0

    0
  34. mak tom tom bak says:

    anak2 semua siapa2 yg nak kawen masuk tv n kawen d taja jadi la ahli sukan or artis…jd artis suam2 kuku pn ok la yg penting byk gossip..sure korang leh masuk tv punyerr..

    0

    0
  35. Anonymous says:

    ingat da habih rupenye ade lg….

    0

    0
  36. Anonymous says:

    gambar2 dari thephotolicious ni memang cun2…semua nampak camtik2 berseri

    0

    0
  37. Gadis Singa says:

    Eh tolong lah!! Tak habis-habis lagi ke?? Dorang ni bukan artis pun….awesome apa ke benda nya….mual ada la…rasa mcm nk muntah…*bluek*

    0

    0
  38. nana says:

    Thanx abg nara sbb published gmbr apex.seronok tgk gmbr diorang,sama cantik.semoga apex n isteri berbahagia ke akhir hayat.
    Kepada yang x puas hati tu,suka hati dia laa nk letak gmbr wedding sape pon,dh blog dia.kalo uoll x happy,x pyh buka blog ni n buat blog sndr.

    0

    0
  39. leserrrrr says:

    booooooooooooooooooooooooooooo!! nak gambar org lain plak,gambar dieorg da banyak sgt.kalau gambar apek pgg piala kmngan ke xpe gak.

    0

    0
  40. anjewww says:

    aku ingat si nara ni perli jejaring runcing pasal statment dia tuh

    0

    0
  41. mat tajam says:

    abag nara diorg jemput x ke majlis ni?

    0

    0
  42. duri says:

    baju biru tue spe..dress mcm pengantin yg buat rmbut barbie doll tue..erk..

    0

    0
  43. Bukan siti says:

    Tpkan nara,
    Berjanji itu harus ditepati dan melanggar janji berarti berdosa.
    Org suka ingkar janji ni ikut perangai syaitan..

    So,At da 1st place jgn tulis “janji ” coz tak ramai yg waras dlm blog ko ni…

    0

    0
  44. Cekodok says:

    Muak aku tengok diorang ni….jgn aik interframe eje…tup2 cerais

    0

    0
  45. anje says:

    Suke sgt tgk leuniey dlm gmbo2 photolicious nie… cantik make up dia, nampak natural… :-) tp… nape neelofa xde ek? Sabri yunus? (sbb kebykan selebriti kat atas tu x kira populer ke, suam2 kuku ke, asalkan kelate, dijemput nampaknye….)

    Huk aloh! hahahahaah

    0

    0
  46. huk aloh says:

    pelik la aku dgn si Nara. kalau org KELANTAN PUNYE STORY, kemain lg die..post smpi nak muntah orang baca. aku mmg suke baca gosip kt sini..tp lame2 fed up jugk…asyik muke yg sama..story yg sama..

    nasib baik si luni ni cun..

    pasni confrim entry pasal neelopak again..pastu gmba apek n luni honeymoon..pastu gmba apek n luni beromen..pastu mcm2 la lg pasal 3 manusia ni je. berani kerat jari la.

    0

    0
  47. Lily says:

    Saya musykil sebenarnya, sejak bila pulak ayah tiri leuniey ada title “Dr.”

    Dan lagi satu, boleh ke anak tiri dgn ayah tiri laga2 pipi 0_o

    0

    0
    • kim says:

      mesti la boleh!Hubungan anak tiri dengan ibu/bapa tiri adalah seperti ibu dan bapanya sendiri. Ibu/bapa tiri adalah mahram anak tiri tersebut dengan syarat ibu/bapa tiri tersebut telah melakukan persetubuhan dengan ibu/bapa sendiri.

      0

      0
  48. Penyibuk sejati dan abadi says:

    Lol … x habis2 sal laki bini nih … ciss

    0

    0
  49. embok ketum says:

    B.O.S.A.N! Cer buat cerita pasal R.J, yg berduet dgn black tu..

    0

    0
  50. agak2 la says:

    SETAHUN nie nak cerita pasal diaorg je keeeeeeeee? dah2 la tue.. klu review balik bape entry dah pasal diaorg je wei

    0

    0
  51. bosan lagi says:

    hoiisshh..bosan dah aq tgk depa nie..x da cite lain dah ke..??mula2 kisah skandal dieowg,kisah cinta yg sweet “sgt” tu,kisah wedding dieowg yg berlagak mcm artis..
    lepas nie ape plak???leuniey pregnant??kalau dieowg cerai plak nnt jgn lupa post kan plak mcm skang nie..

    0

    0
  52. say what! says:

    Hey”ll
    erm nak kate bodoh,rase jahat pulak!!!tapi nara kan fulltime blogger,fotolicious nih bayar dia lah tuk promote diorang punyer product.nk tak nak dia kene spam the heck of it jugak!!..tuh pon x paham2 ..adoi la ignorant sangat ..bukan sebab dia orang kelantan ke skampung ke!..memang keje dia,kalo entri nih menyemakkan otak korang,abis tunggang langgang periuk korang, porak peranda suami bini sebab entri nih,,,senang jer….jgan bukak beautiful nara..easy:P

    ignorance is a bliss,they say

    0

    0
  53. ana says:

    harap lepas ni byk lagi gambar dorg yer (sambil kedua tgn mencucuk hidung). ~penat tgok~

    0

    0
  54. Anonymous says:

    taknampk pun pemain bola.. semuanya artis..

    0

    0
  55. Anonymous says:

    byk sgt cite psl diorang nie tkut dari hero jadik zero trus….

    0

    0
  56. nana says:

    walimatul urus apek luiney byk cerita tipu…macam la org bodoh! ko dah sah2 dah curang masa apek masih betunang lagi…pastu ckp kat tv kata baru jumpa lepas apek putus tunang….apa la bodoh sgt nak menipu!!!

    0

    0
  57. kim says:

    bestttttttttttt! lawa luniey…

    0

    0