Written by serenity | May 7th, 2012

Malam tadi juga telah berlangsung Majlis Resepsi Perkahwinan Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari di Putrajaya International Convention Centre (PICC). Dengan pakaian kombinasi putih dan emas, Scha kelihatan anggun manakala Awal kelihatan segak, lengkap bertanjak.

Photobucket

Bazar Seni Industri Budaya akan diadakan untuk kali ketiga pada 12 dan 13 Mei 2012 (Sabtu dan Ahad) ini di perkarangan Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur. Kami menantikan individu-individu yang berbakat dalam apa jua bidang seni untuk hadir ke segmen pencungkilan bakat kami pada hari Ahad, 13 Mei 2012 pukul 2.30 petang. Like Fanpage Bazar Seni Industri Budaya untuk keterangan lanjut. “SEMARAKKAN SENI BUDAYA”

Photobucket

Lagi 22 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Ryaniez Moments Photography.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

Baca Yang Ini Pulak:-

126 responses to (24 GAMBAR)Foto Majlis Resepsi Scha dan Awal

  1. izzuera says:

    reben beso gitu.. kelas

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 1
    • conan says:

      fahrin x dtg ke?yg penyanyi tu xleh ke x menyeksi utk mjls kawen mcm ni? baju scha ni sume nmpk simple & kosong bhgn dada.pa pun, still cantik. tahniah & moga bahagia selamanya.amin…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 63 Thumb down 6
      • killa fairy :() says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 37
      • danisa says:

        baju scha yg masa potong kek tu mcm pernah tgk tp di mn yer…
        simple but nice… ok la smua baju labuh kebawah.. nasib baik tak buat new york style.. tp atas kepala scha mcm nmpak kosong skit la sbb takde apa2 hiasan.. klau ada tiara ke apa ke nmpak mcm pengantin skit just my 50cents..hahaha

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 2
      • red3ye says:

        baju potong kek tu mcm baju tgh nak mengacare sehati berdansa. :D

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
      • Bekas Anak Ikan Yusri says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 17
      • Bekas Anak Ikan Yusri says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 18
      • Bekas Anak Ikan Yusri says:

        ALYAH TU MMG PATUT TERSINGKIR DR MANIA! KEJE ASYIK NAK SEKSI MEKSI JE!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 7
      • Irman Hazz says:

        cepatnye dah xde seri..hehehe

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
    • killa fairy :() says:

      kannn… tetap bergaya ngan reben besar nih.. suka sgttt!!! klu scha pakai crown or cekak or ribbon or anything kt kepala tuh sure lg vass, lg naik seri.. apepn ko tetap santek!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 1
      • erin says:

        cantik sgt scha…. serius…
        walaupun baju dia dr akat nikah sampai majlis kawin simple je….
        xdala serabut sgt…. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      baju scha a bit too simple, tp quite nice laa.. 88times better that wedding gown tajaan berjuta2, tp baju mcm sewa kat kedai pengantin ulu tembeling yg disimpan dr tahun 1980’s..

      mana makcik2 seri pengantin x keluar lagi? xde komen psl seri pengantin lagi ke makcik gayah??

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 43 Thumb down 0
      • miss amanda says:

        pape pun kata semua yg pasti nya.. Alhamdulillah dah selamat dah dorg berdua sebagai Suami Isteri.. dan nak kata mcm2 pun, majlis dah setel hihih..

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      mungkin sbb dh tgk byk sgt gambo retis kawen, so nampak cam biasa2 je. btw, scha mmg cantik dgn cutting badan yg langsing, mmg sesuaila pakai baju apa2 pun. cuma yg aku x bkenan part bapak pengantin pompuan bwk pengantin pompuan serah kat pengantin lelaki yg sedang menungu. cam tgk omputih kawen kat church jer. just my two cents

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 85 Thumb down 3
      • joyah kepoh says:

        btol lah anon…aku pun jd mcm kau..jd boring sgt sbb terlampau lama dok cita pasal kwen dorang..scha tu mmg cantik sejak awl pun..so skng rs mcm biasa aje.

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Anonymous says:

        alaaa melayu lain pun ramai yg kawen gaya hindu, ape nak kesah? xpayah kutuk org kawen kat church la ape la, melampau sgt…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 20
    • eleh eleh says:

      apehal pengapit lg cantek?

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
      • ELAjb says:

        kenape ada masalah ke kalau pengampit lebih cantik or same cantik?? knpe takut tak napak seri? or ilang seri? jgn kolot sgt la pemikiran ko..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • Jenab tonggek says:

      Baju scha potong kek mcm baju fazura time festival filem ri 2…. Yg ala2 princess kata nye….. Pereka yg sme kot?

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
      • karipole says:

        aku tgk baju kaler ijau tu yg macam sama ngan fazura.tang dada tu.ada manik2.

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • adam says:

      nice.. tapi scha nampak penat sikit..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
      • azam says:

        paling tak berkenan tengok perempuan pergi kenduri pakai baju kasa jarang.. dalam berkemban..

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • wawa says:

      baju die sume cantik2.. i loike!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Pondan Sepi says:

      KESIAN KAN DGN ARTIS2 MALAYSIA NI! DEK SPONSOR PUNYA PASAL SAMPAI BAJU KAHWIN PUN TERPAKSA PAKAI WALAUPUN HAZAB! BG AKU BAJU KAHWIN DIA NI X EXCLUSIVE! STILL ORG BOLEH PERTIKAI “MCM PERNAH NAMPAK KAT MANA YER?” TU MAKNANYA DESIGN BAJU KAHWIN NI JUST KITAR SEMULA DR DESIGNER JE.. BAJU POTONG KEK TU KAN SAMA DESIGN DGN BAJU SITI MASA ABP2010. KESIAN2.. AKU STILL PREFER BAJU KAHWIN LISA SURIHANI, DATO’ SITI SBB ADA IDENTITI SENDIRI!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
      • Anonymous says:

        baju lisa mcm tiru kate middleton. baju siti mcm snow white

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • yayieyan says:

        rekaan itu subjektif, mengikut jua kehendak citarasa mempelai.. might be mempelai suka yg ringkas, coz simple but sweet. x payahlah nak ngutok designer, for me bj dia adalah terbaru..coz skrg pelbagai kreativiti bole di sampaikan…. especially for garden wedding… mungkin kita sebagai pemerhati yg cerewet..tp pengantin puas hati kerana dpt merealisasikan impian busana yg dikehendaki..

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • vogue says:

      Semua cantik & klasssss….. CUMA tak letak tiara jer kat atas kepala scha… so seri tu kurang la skit… nama lg pengantin, patut letak la tiara tu confirm lg cantik!!!! :-)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • derius says:

      hmmmm.baju ala2
      make up pun ala2
      rambut ala2
      scha cantik awal segak tapi semua nampak ala2.
      jangan nanti ala2 juga la yer.
      apa pun selamat pengantin baru yer.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  2. izzuera says:

    cantiknye.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • ngomel says:

      irma hasmie lg cantik…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 4
      • hothotheat says:

        muka dah selalu make up. .jadinya biasa, tanpa ada y kelihatan lebih charming. .apa pon semoga kalian kekal bahagia ke akhir hayat -amin-

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lopor says:

      rambut awal horrible!

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  3. Cik piNgu says:

    gambar dia biase2 je.. tp ok la cantik jugak.
    nice :)

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  4. Soksek says:

    Kenapa mcm ats runway fashion show je?a

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  5. ket says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 19
  6. amnr says:

    first bju scha cntik..
    irma hasmi u r so cute..
    sejuk mata memandang…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  7. scha cantek says:

    Tahniahhhh…sweet je tgk irma hasmi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  8. Anonymous says:

    alolor tomeinya laki bini neh..irma hasmie pn cantik..sjuk mata mmandang

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  9. mama2004 says:

    cantekkk…slmt pengantin br…awal n scha ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  10. Anonymous says:

    Sape wedding photographer ni? Gambar2 tak cantik langsung!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  11. Jenny says:

    What’s wrong w awal’s hair??? LOL
    Something wrong w his hair style ???

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  12. bonda says:

    resepsi ni scha kelihatan cantik menawan, bonda suka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  13. Rms says:

    1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
    • Cik piNgu says:

      alahai ade lg sorang sebok nk jadi first?
      … kesian….

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  14. i lurve retis says:

    seriously i lurve baju scha colour brown tu..lawa!!!muke masing2 bahagia..im heppy for them;)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  15. i lurve retis says:

    i lurve baju scha y colour brown tu.siriesly lawa!!n muke dorg betol2 bahagia.haha.im heppy for them;)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  16. mira says:

    sweet sgt irma

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  17. karipole says:

    Cantik dan simple…
    Tp time pakai gaun tu x nampak cam pengantin.nampak mcm kat majlis2 abpbh je.mungkin sebab dorang dah biasa pakai pakaian camni.
    Apepun tahniah.semoga bahagia hendaknya.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • lalalulu says:

      aah kn..huhuu…tp bju sanding die unik sgt..suke tgk…. :)

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  18. lalalulu says:

    nice..!!! unik tol bju sanding scha….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  19. lalalulu says:

    nice..!!! bju scha yg putih gold tu unik…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  20. leman lambung says:

    kenapa ya tengok macm suram je tapi reben mak ai besornya.awal nmpak chubby skit.scha alamak namapak biasa je.x nmpak macam pengantin pun.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
  21. baju kotak2 bunga matahari kaler biru says:

    tahniah….ewah nk jgk ikot style omputih bapak serah anak kpd pengantin llaki…apa kata serah tudung kt ank lg bgs…:) kompem kna dislike ngn fans scha & awal….hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 10
    • Anonymous says:

      yelarrr..mcm kawen kat church..bpak pngntin pompuan serah ank kat pngtin llaki,time kat altar…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
      • Anonymous says:

        haa’ahh korg plak kawen mcm hindu.. ke x kawen lagi? dengki la ni!

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
    • Kurus says:

      aku tk pulak nampak mcm tu..
      sebab awal yg pergi ke tempat bapak dia
      minta keizinan mengambil alih tanggung jawab

      kalu kt church bapa dia bawak bride serah kepada pastor
      untuk pastor tanya.. do you take this man as your married husband?

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • just thing in positive way..kalu niat btol ok ja kan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. cikgu sara says:

    perkahwinan artis sememangnya meriah..
    tp ramai juga yang berakhir dengan penceraian..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  23. mama mia says:

    selamat pengantin baru awal & scha.. semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  24. happy meal says:

    buruk gile photography..mengecewakan!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  25. setia says:

    pengantin ni kalau x pakai crown macam x der seri….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  26. reenz says:

    pengapit 2-2 pompuan..xpnh dibuat org..huuhuu

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  27. asiy says:

    Baju pengantin artis paling sopan..sejuk mata memandang..nanti dah tue tak lah malu nak tunjukkan gmbar kawin kat cucu cicit..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
  28. :) says:

    Pakaian simple & sweet. Tapi wedding dorang ni dah macam catwalk fashion show. Anyway smoga bahagia.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  29. Badri says:

    dalam banyak2 gambar ni, gambar Irma Hasmie tu yang paling sedap tengok!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  30. caca says:

    scha nampak biase je..lau pakai tiara dh cantek dh..br la pengantin namenye..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  31. Aku kesah says:

    Besonya riben kt pelamin dia..cam pelamin riben lak..knapa gambonya x terang n x berapa nk ctk..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  32. beta draconis says:

    Anak itik anak undan,
    ikan pelaga ikan jelawat,
    samalah cantik samalah padan,
    semoga berbahgia ke akhir hayat

    Amin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  33. missrozana says:

    x fahamla diorang ni…perlu ka nak buat ala2 kristian…bapa pimpin anak n serahkan kepada si suamiiiiiiii…please la…perlu ke nak tiru adat diorg…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 12
    • Anonymous says:

      x payah la nk kecoh..lantak die la..ko tu pun msti teringin gak nk wat cm ni kan…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
    • Anonymous says:

      masa kawen bapak ko x serahkan ko kat husband ko ke? time akad nikah tu dah simbolik penyerahan anak kepada lelaki bergelar suami.. so whats the prob klu time sanding dia nak buat camtu, ko xnak kata akad nikah islam mcm ceremony kristian? kristian pun ade akad, dia pakai paderi as kadi. ayah as wali akan berikan tanggungjawab mengahwinkan anak kat paderi mcm yg korg duk kata dlm church tu. islam pun sama, ada akad, ada wali ada tuk kadi ada saksi. skang ko nak kutuk agama islam ni cedok agama kristian? ape ke bodohnya ko ni!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 7
      • chick says:

        jgn sama kan islam dan kristian.

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        abis ko yg samakan islam ngan kristian!! korg ni mesti bangang x blaja asal usul agama. kristian asal dr kitab ape, and why they misled.. btw abiskan skolah dulu br nak berdebat psl agama, bungok!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 6
      • sape2 je la says:

        Wajib beriman pd kitab Taurat, Zabur, & Injil, TETAPI, segala ajaran2 dlm kitab2 tu automatik terbatal bila turunnya Al-Quran.
        Ustaz2, Ustazah2, & para ulamak dah kata Sanding tu HARAM. senang citer.
        juz tgk je la gmbo2 kat blog ni utk jdkan tauladan & sempadan.

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • niceone says:

      adoyai..serah anak perempuan kpda suami aka menantu dia je kot..bkannya duduk dlm church, ada paderi bka ktab injil bagai.. tu pun nk kecoh..what a close minded, plez lah jgn nk sempit sgt fikiran tu..

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Laila says:

        a’a ..bkn tru krstian ke ape..tu simbolik penyerhan taggungjawab yg selama ni dia galas kepda awal…dlu my cousin pn ade wat mcm tu..tpi disebab kn dorg ni retiss , 1 mlysia tgok..dah jd perdebatan sal agama lak kat BN ni…

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  34. mayrien says:

    mcam sanding olok2 je kan? heee..macam scene dalam filem je…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  35. Kurus says:

    cantik cantik cantik….
    marverllous….
    terbaik…
    nanti aku komen yg teliti detail nyer.. bnyk nk buat skang..
    tahniah awal n scha
    SELAMAT PENGANTIN BARU
    semoga berbahagia di dunia n akhirat.. BERSAMA

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      sape yg jemput ko dtg bg komen detail kat sini?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
    • Kurus says:

      pelaminnyer..wow.. trendsetter nih..
      mmg sesuai dgn karakter kedua2nya yg CERIA
      mcm wonderland.. match dgn baju2 scha..
      (sila lihat bju putih bhgn punggung) wow
      kombinasi warna2 pink, fushia, oren, coklat..siap dgn pentasnya
      sgt2 teliti n kreatif pereka ini… siapakah??

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  36. aku suka baca komen2 kat blog2 & forum2 says:

    hmmm…rasanya fasha sanda gak yg betul2 nampak berseri2
    rambut scha nmpak mcm rambut lelaki , ala2 mcm pendek kaedahnya..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 11
  37. Anonymous says:

    handbouquet ko over sgt!!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  38. paperjerlaa says:

    alhamdulillah…..semuanya da selamat……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. paperjerlaa says:

    alhamdulillah selamat da jd bini awal.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  40. akirakaede says:

    nak kahwin pun,publisiti besar-besaran..dah kahwin pun,lagi besar dpat publisiti..dah sama level berita bersih pula..ada berapa bhgian lagi ni abg nara?..-_-‘..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      ade lg 80 bahagian, x suka blah.. org lain nak tgk, jgn nak selfish kat sini.. ko ingat ko sorg je nak baca bn ni.!

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  41. aiks says:

    knapa mcm nampak puting pada gmbr 1?haha…sorry eh..ke baju iteww…ermm..mata aku kero kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. noramy says:

    seri pengantin tak de la mcm biasa2 je myb asyik berkepit je diorg sblm ni. Baju2 pun sy rasa simple sgt2 mcm baju pergi anugerah je

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  43. minta maaf ya says:

    Cantek lah jugak. biar simple .jgn terlampau byk renda2 bunga bagai. scha cantik,pakai apa pun dia tetap cantik. i like..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  44. cikukularis says:

    kira ok la majlis diorang…scha nmpak xpkai pkaian yg terdedah sgt yg seksi2 ni…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  45. Me says:

    Eh! baju coklat y scha pkai 2 macam baju yg Dato’ Siti pernah pakai dulu la. mase kat ABP. tahun bile x ingt plak. tp so sweet scha & awal. jelas terpancar kebahagiaan kat wajah diorg. semoga berkekalan Schawal. :)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  46. [...] manakala Awal kelihatan segak, lengkap bertanjak. Bazar Seni Industri Budaya akan diadakan … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Awal, GAMBARFoto, Majlis, Resepsi, Scha by Azrael. [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. nani says:

    baju putih tu macam baju nor aliah lee dalam majalah nona…simple but nice..senyuman scha nampak ikhlas, baru la naik seri…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. cha says:

    baju scha sgt cantek…sangat sopan…..idea TERBAIK untuk ditiru…..lagi suka tgk scha dari lisa….scha tetap scha…sempoi n cool..sgt seswai dgn awal…how lucky she is………congratulations SCHA n AWAL

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  49. aleeya come says:

    huhuhu…sukanyer dpt tgk org kawin….sy maybe 4 taon agi…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  50. Scha Scholl says:

    sebok je kan org2 yg dispute photographer sape la, gambar tak cantek la, bj simple la.. n the bla n the bla n the blahh..
    in my opinion, dorang ni focus pade kesederhanaan ok..
    takdelah terdesak meng’over-expose kan diri nk cari sponsor jadik penaja wedding dorang..
    mase prep kawen dlm seia sekate schawal tu pon tunjuk dorang sopping kt kedai2 yg bese2 je..
    so, stop being judgemental okeh..
    It is easyto see other’s flaw, when in fact all focus shud b on urself….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  51. KK vogue says:

    korg 2 kawen mcm hindu bole plak..tolong laa.jgn ckp pasal adat klu xtau pape… sebab awal yg pergi ke tempat bapak dia n minta izin ambil alih tanggung jawab kalu kt church bapa dia bawak bride serah kepada pastor
    untuk pastor tanya.. do you take this man as your married husband?
    LoL………!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  52. lalola says:

    cantik la baju scha..suke bju potong kek jugak :)lawanye.. bile aku nak kawin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. wee says:

    Nape aku tgk mcm Sehati Berdansa plak je nh, aii konpius den.. Congratz Scha n Awal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Zara says:

    Time aku kawen dulu pun aku tak pakai crown.now aku rasa menyesal pulak.kalau aku pakai crown kompem lagi cantik! Hahaha! Nak wat gane Benda dah lepas.tsk tsk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. budget-budget says:

    baju tak macam nak pegi anugerah dengan mcm tengah mengacara program sehati berdansa jer. terlampau simple sgt smpai tak nampak macam pegantin. but baju putih tuh kira not bad la. semoga berbahagia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. budget-budget says:

    baju macam bukan pengantin je. mcm tengah mengacara sehati berdansa je. simple yang teramat. but baju putih nice la. asal muka scha cengkung sgt. xsesuai buat rmbut cmtuh. btw apa2 pon semoga berbhagia.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Azleeya says:

    la…apesal tk berseri..biasa jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. sofie says:

    pic first macam takda kepala haha :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Fasha Sandha says:

    nangis nonggeng2 la anuar zain lihat awal ashaari kawin….tak pe pacik anuar…lepas ni masih boleh buat sembunyi2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  60. kikilala says:

    tak sabor nak tunggu irma hasmi kawin …

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. noroom says:

    walaupun tak minat both celebrity ni tp nak bg kredit la. pic baju putih(or cream?) tu amat sopan. suka.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. Laila says:

    Thaniah Scha & Awal…mmg la dlm byk2 artis kwin thun ni..bju schawal la yg pling simple…xde batu2 bagai di dada, lengan mcm sesetgah tu…tpi baju nye tetap cantik compare to 1 bju kwin yg kena pamer kat muzium tu… Dress coklat tu cantik..but selalu tgok scha in that colour..its sooo her colour…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  63. nice…cantek gla dorang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. Datin paduka says:

    Pakaian pengantin sgt cantik. Kate org lagi simple lagi kelihatan elegance.SELAMAT PENGANTIN BARU.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. hunny says:

    tahniah to both of them.. alhamdulillah, akhirnya sampai hajat nak bina masjid..

    hopefully will last longer till death do them apart. Amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. mrlabi says:

    bro, jgn bior isteri dedah aurat… x tertanggung kemudian nti

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. faris says:

    semoga bahagia ke anak cucu. .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0