Written by AbangNara | September 3rd, 2012

Akhirnya Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada hari Khamis lepas bersamaan dengan 30 Ogos 2012. Izreen telah dinikahkan sendiri oleh bapanya dan menerima wang hantaran sebanyak RM19,001 daripada pengantin lelaki.

gambar kahwin izreen azminda

Majlis resepsi telah pun dilangsungkan dengan meriahnya di Dewan Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS), Alor Setar Kedah. Kedua-dua pengantin nampak sangat ceria dan berseri-seri sekali. Abang Nara suka sangat dengan pelamin pengantin baru ini. Memang cantik dan gah sungguh.

gambar kahwin izreen azminda

22 lagi gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Izreen Azminda dan Muhamad Riza dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Bunga Studio Motion.

hoodie

P.S: Cantik kan baju Korea ini? Abang Nara rasa memang ianya sangat sesuai untuk menambahkan kehenseman dan kecantikan anda di kala pergi menghadiri kuliah atau berjalan-jalan di Pavilion. Confirm ramai pakwe dan makwe yang akan terpikat punya. Dapatkannya sekarang hanya dengan harga RM49 di Gudang.My.

gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda

107 responses to (24 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Izreen Azminda Dan Muhamad Riza

  1. meyra_ixora says:

    wow..memang cantik …..congrats

    0
    0
  2. Cipun says:

    Tahniah…

    0
    0
  3. hafiz says:

    uih..nampak lain muka..cantik makeup..rugi tak ngorat dlu..hahaha

    0
    0
  4. safa says:

    bang nara, ada typo tertinggal ayat ke?

    “Izreen telah dinikahkan sendiri olehnya”

    takkan pengantin perempuan boleh nikahkan dirinya sendiri?

    0
    0
  5. darsuci says:

    tahniah izreen…btw cantik simpulan rambut tu :)

    0
    0
    • Anonymous says:

      cantik lagi kalau dia bertudung..

      0
      0
      • :)..He...he...he..... says:

        yg pnting dia mnutupi yg tang2 lebih snsitifny..fham2 jelh..asalkn dia tk pkai baju mndi trgantung2 dn seluar tiga segi kt luar tu je sdah..lg tk sesuaikn..kn..kn..kn…jgn mrah…ha..ha..ha..yg pntng kmanisan,keceriaan,dn keserian trpncar dwajah kedua mmpelai.. apapn thniah kepada izreen dn suami selamat pngntin bru smoga brbhgia dn kekal ke anak cucu srta akhirat..amin..

        0
        0
      • kwang..kwang..kwang... says:

        betul…betul…betul……kelakar…kelakar…kelakar ..kau nilahh…..

        0
        0
  6. aini says:

    dinikahkan sendiri olehnya?

    0
    0
  7. putri ayu says:

    cntik2… lovely couple…pe lah abg nara ayat salah,,,izreen telah dinikahkan sendiri olehnya ( hehhe harap diperbetulkan)

    0
    0
  8. ........ says:

    cantiknya izreen..nmpk berseri..

    0
    0
  9. abba abba says:

    cantik baju.. tak sarat, simple but nice..

    0
    0
  10. azura says:

    sgt cantik,….

    0
    0
  11. comey says:

    dinikahkan sendiri olehnya?,.. Hikhik,.. Bleh eak? Niwey.. Tahniah,.. ;-)

    0
    0
  12. ERYa says:

    santek betOl izreen masa kawin . .
    berseri seri ,

    0
    0
  13. jun says:

    Mudah2an pasangan ini di rahmati Allah, bahagia hingga akhir hayat & syurga Insyaallah…pengantin perempuan sgt cantik…(Subahanallah)…segala-gala hak milik & kurniaan Allah…Amin

    0
    0
  14. botak xde taste pilih abila yg sexy mexy ntah aper2 says:

    santeeekk tol izreen..dalam nenek bongkok 3 semlm nampak ada iras2 eja sikit..apepon laki dia lagi ensem dari botak yg xde taste tu..haha

    0
    0
    • Anonymous says:

      Lau cntik kawin ngan duda kaki
      Pompuan ….x de anak wat anak luar nikah…gugurkan…..ada anak yang sah ditinggalkan sebelum anak kenal bapanya …..sudah kawin mengaku duda sampai tukar status di fb…semata2 nak sekedudukan dan berzina dengan kekasih hati …..dah MAIN ditinggalkan kekasih hati dan bertunang dengan izreen ….kasihan izreen muka cantik dapat barang dah busuk Dan berkulat ….jangan dapat penyakit kelamin n zuriat suka sekedudukan sudah ….

      0
      0
      • sian hang..izreen says:

        Tak sesuai ngan hang lah kak ….hang cantik laki hang hampeh .hang pandai ngaji laki hang muqadam langsung x leh baca …hang ada duit laki hang saving pun elek ..hang kawin ngn dia wat habis duit hang ja ..laki makan hasil titik peluh bini …hang belajaq sampai diploma laki hang tingkatan 2 pun tak katam kat sekolah kosas,ampang .Esok2 dia nak tanggung hang ngan anak hang camna.ngan anak bini pertama dia lagi nak kena tanggung nafkah sekolah.asal hang tak pikia sebelum terima ..masa perkenalan terlalu singkat sampai hang tak tau buruk dia yang hang nampak Dan yang dia tunjuk hanya yang baik 2 aja .mas hang nak kawin smug indah2 blako .dah kawin hang yang kena tanggung laki hang

        0
        0
  15. Gaban Meraban says:

    Apsal pengantin pompuan xde bunga tangan..? nampak kosong.. mcm acara red carpet sudaa… tp lawo pengantinnya.. ;)

    0
    0
  16. sue says:

    TAHNIAH…CANTIK…SUKE TGK DIA BERLAKON…MAKIN KURUS EK…TP CANTIK…

    0
    0
  17. Hard Rock says:

    Muka pengantin pompuan keras. Muka pengantin lelaki pulak lembut.

    0
    0
  18. like princess says:

    cantik!!!!

    0
    0
  19. red says:

    i’ve attend her wedding!! simple tp meriah.. cantik izreen mlm tu..beliau x sombong, peminat biasa mcm kami pun dapat bergambar ngan dia atas pelamin..tq izreen!!

    0
    0
  20. ........ says:

    cantik izreen kawin..cantik sungguh baju dia n x sarat ngan bunga..dia pnya rambut pn nmpk kemas..make up pn ctk..pada sya kalau d bandingkan ngan lisa kawin..cantik lgi si izreen ni..pic no 14 cantikkk..

    0
    0
  21. Wan Gerrard says:

    cun2 pengantin ni. tahniah!

    0
    0
  22. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuu 1sttttttttttttt!!!!!!!!!!!

    0
    0
  23. cikikaka says:

    cantiknye!! mcm permaisuri…

    0
    0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      ye betol dia cantek macm sleping beauty pulak minah jambu tengok….pakaian dia pn cantek tk la over sangat kan just nice…semoga bahgiaaaaaa tapi jangan pulak berenti berlakon ok minah jambu suka ngan lakonan u yg jahat tu…

      0
      0
  24. Anonymous says:

    cantik!! persis puteri dah…simple but nice.

    0
    0
  25. Rieya says:

    Jenama kasut Azura.. tp ipar Izreen pun nama Azura.. ehhehe

    Pepe tahniah untuk Ija dan Izreen…Selamat Pengantin Baru…semoga berkekalan ke akhir hayat..:)

    0
    0
    • Anonymous says:

      Ipar izreen yang name azura tu pun sama macam laki izreen suka main Dan preggy dulu baru nikah….dua dua anak kira lua nikah…dah preggy baru nikah…keturunan suka sekedudukan

      0
      0
  26. huhu says:

    ahahhaha..d’nikahkan oleh diri sendiri..kahkahkahkah..pastu aku dh start konpius..sblm kuar kt BN..aku baca kt ohbulan wedd si izreen ni buat kt Holiday Villa alor staq..ni si nara bg info wat kt dewan majlis bndaraya aloq staq….mana 1 daaaa…tp aku rasa aku caya ohbulan sbb abg nara punye mukadimah psl wedd ni dh salah..nikah diri sendiri..hahahaha

    0
    0
    • red says:

      Info nara betul..majlis ni kat dewan MBAS, bkn holiday villa..tp bersebelahan je dwan tu ngan holiday villa..:-)

      0
      0
  27. crabzz says:

    terbayang watak melly dlm tentang dhia bila tgk dia ni…hehhe

    0
    0
  28. Sshh says:

    gmbr kawin dia y kat murai pn x kurang hebatnya..nmpk cantik sungguh izreen..berseri2..

    0
    0
  29. Bengang says:

    bang nara ni aku rasa dia lom bgn tidor lgi agknya la sb tu dia tulis salah..cuba la di btlkn balik ayat tu bang nara ooiiii..x kn la izreen d nikahkan oleh diri sendiri..wat lawak la abg nara ni..

    0
    0
  30. HantuKuburanCina says:

    Janji Ditetapi
    Tapi Mesti Happy

    0
    0
  31. Mina says:

    Antara baju pengantin artis Malaysia TERCANTIK!

    0
    0
  32. what the? says:

    inilah yang dinamakan seri pengantin .. aku pon sangat suka warna2 bumi ni .. series natural ..

    0
    0
    • jas says:

      setuju sgt..baju & kedua2 pengantin memang berseri2..tahniah semoga bahagia sehingga ke akhir hayat :-)

      0
      0
  33. .......... says:

    perkawinan y x d taja tpi tetap cantik n berseri..

    0
    0
  34. MOM says:

    seri pengantin, chantek.

    0
    0
  35. anne says:

    nice sgt crown yg izreen pakai sm ms my wedding + dgn juru andam yg sm deq sha… nice sgt… natural dan t’serlah.. :)

    0
    0
  36. NOY says:

    …cantiknya awk izreen…kurus btul awak skrg…tahniah, berbahagia selalu hendaknya

    0
    0
  37. Anonymous says:

    chantex sgt…..

    0
    0
  38. fashion police joan rangers says:

    izreen has a well toned broad shoulders, membuatkan baju itu tersangkut cantik…lovely very lovely…and the colour so classic…

    0
    0
  39. Prince Noob says:

    siapa mereka ini? sorry tak kenal

    0
    0
  40. for wutever reason aku tak suka dgn minah ni..bila dia berlakon jahat nampak natural bila berlakon baik nampak mcm berpura-pura so minah ni memang naturally jahat

    0
    0
  41. boni kacak says:

    wah…dah kawin da dia ni.tahniah..

    0
    0
  42. aku says:

    suker sgt lakonan dia dlm Muat Tak Muat.natural kepoh.hehe.

    0
    0
  43. benci minah meroyan says:

    serius cantik berseri & nampak lain dari muke die slalu belakon tuh..congrats..

    0
    0
  44. ais krim says:

    tahniah izren…kalo nak compare hensem lagi hubby awak drp johan assaari yg poyo 2…anyway smoga berbahagia..

    0
    0
    • riza hipokrit says:

      Johan botak so so tapi ada maruah diri . Klau hensem bermasalah kaki betina Dan x bertangungjawab serta x beriman apa gunanya .laki izreen ni demand saiko

      0
      0
  45. pak lang sanggul says:

    terbaek azuracouture & bungastudio… gambar yang cantek…baju yang superb !!! congrats u ols…selamat pengantin baru izreen azminda dan riza…

    0
    0
  46. Lemang Pak Ali says:

    waO!!! kelesss u olsss~

    0
    0
  47. Lemang Pak Ali says:

    waoo! keles u olsss~ lai lai katung

    0
    0
  48. […] gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Izreen Azminda dan Muhamad Riza. Kredit info pada beautifulnara.com dan katanya gambar ini dikredit sepenuhnya kepada Bunga Studio Motion (gambar last dari Kosmo). […]

    0
    0
  49. apa2 aje.. says:

    sangat cantik..dari makeup hingga ke baju ea..gorgeous.

    0
    0
  50. embok ketum says:

    Tahniah! Cantik sgt2. Dan x sexy. Aku suka tgk make up dia.. Nampak natural sgt!

    0
    0
  51. lola says:

    cun gilos izreen! Dr make up,bju, rmbut..semua canteks! Makin kurus! Tahniah, semoga kekal hingga hujung nyawa!!

    0
    0
  52. […] Beberapa gambar dari BeautifulNara.com […]

    0
    0
  53. nadia says:

    sgt cntik & terserlah seri pengantin walau pun dia dah biasa makeup time blakon. i like!!

    0
    0
  54. geli tengok neelopak says:

    mekap pengantin,baju pengantin, pelamin, photographer sume ohsemmm..
    cantik izren,berseri-seri
    i loikeee

    0
    0
  55. ACIK says:

    Waaa…santik sgt,tahniah izreen
    meleleh la kau botak…nyesal x msuk line dlu hahaha

    0
    0
  56. ............ says:

    sangat cantik izreen..seri pengantin terserlah..klau nk d bandingkan ngan pengatin y d taja ngan berjuta macam langit ngan bumi…

    0
    0
  57. akulahpompuanittew says:

    Cantiknya diaaaa!!!!

    0
    0
  58. suka-suki says:

    cantik sangatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt..!! mcm princess!!!
    Minat la kat minah ni.. pandai berlakon.. kalau bawak watak jahat, aku mmg benci kat watak dia.. hahahah!!

    0
    0
  59. smurf says:

    cantiknye pelamin..simple but elegent.. nak nak..
    izreen pun cantik..x mcm biase tgk dlm tv

    0
    0
  60. iRish says:

    Mcm princess. Sgt2 cantik.~

    0
    0
  61. refelsia says:

    majlis perkhawinan yg simple tapi menarik perhatian sesiapa yang melihat photo nya…. so gorges….tahniah ya izreen dan riza semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat..

    0
    0
  62. Anonymous says:

    kesian izreen…muka lawa,cantik tp dpt laki kaki penipu..leh lak bagi hantaran berbelas ribu tp nafkah anak satu sen pun x de…

    0
    0
  63. […] Cerita Artis Selebriti hari ini, Akhirnya Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada hari Khamis lepas bersamaan dengan 30 Ogos 2012. Izreen telah dinikahkan sendiri olehnya dan menerima wang hantaran sebanyak RM19,001 daripada pengantin lelaki. Majlis resepsi telah pun dilangsungkan dengan meriahnya di … Continue reading ? […]

    0
    0