Written by AbangNara | September 3rd, 2012

Akhirnya Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada hari Khamis lepas bersamaan dengan 30 Ogos 2012. Izreen telah dinikahkan sendiri oleh bapanya dan menerima wang hantaran sebanyak RM19,001 daripada pengantin lelaki.

gambar kahwin izreen azminda

Majlis resepsi telah pun dilangsungkan dengan meriahnya di Dewan Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS), Alor Setar Kedah. Kedua-dua pengantin nampak sangat ceria dan berseri-seri sekali. Abang Nara suka sangat dengan pelamin pengantin baru ini. Memang cantik dan gah sungguh.

gambar kahwin izreen azminda

22 lagi gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Izreen Azminda dan Muhamad Riza dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Bunga Studio Motion.

hoodie

P.S: Cantik kan baju Korea ini? Abang Nara rasa memang ianya sangat sesuai untuk menambahkan kehenseman dan kecantikan anda di kala pergi menghadiri kuliah atau berjalan-jalan di Pavilion. Confirm ramai pakwe dan makwe yang akan terpikat punya. Dapatkannya sekarang hanya dengan harga RM49 di Gudang.My.

gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda
gambar kahwin izreen azminda

Baca Yang Ini Pulak:-

107 responses to (24 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Izreen Azminda Dan Muhamad Riza

  1. meyra_ixora says:

    wow..memang cantik …..congrats

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 127 Thumb down 0
    • huda says:

      berseri-seri si izreen ni.. suka kalau dia berlakon watak jahat.. mmg menjadi!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 132 Thumb down 0
    • selalubacasaje says:

      “Izreen telah dinikahkan sendiri olehnya ” wakakakaa nara2…check dulu nk tulis tu…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 1
    • ara says:

      klu si izreen ni pkai rantai kt leher, lg nmpk berseri..tu pendpt sya, korang tk tau la plk cmne..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 3
    • Saye ler Perempuan Itew... says:

      cantik teramat..persis puteri dari kayangan. tahniah..wajah anda mmg berseri2..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 0
      • Miss Farah Quinn says:

        aku suka dgn Izreen ni.. dia kalau berlakon watak jahat memang menjadi gile. dia ni memang layak digelar Ratu Antagonis yg effortless.. sekarang ni susah nk cr pelakon pompuan yg boleh bawa watak antagonis. yang ada pun besenye mesti mekap muka tebal2, buat smoky eyes konon nak nampak kan jahat padahal lakonan kayu je..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 41 Thumb down 1
    • izreen telah dimiliki… ;(

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      kesian sapa yg bernama AZURA..nama anda telah dipijak2 oleh izreen…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
    • Nikah sendiri jugok. says:

      “Izreen telah dinikahkan sendiri olehnya ”

      Boleh eh nikahkan diri sendiri? Wah hebat hebat!!

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      dia mmg cantik… sedap dipandang.. sweet

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Glamer Gilerrr says:

      Lawa sgt2!!!!! tak mcm muka izreen yang slalu blakon kat TV tu… mcm princess plakkk… tak sesuai la plak dgn pengantin lelaki tu.. mcm pinang dibelah dgn gergaji… wakaakakaka!! sorrryyyy heheehee

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
      • sayang izreen says:

        Betul Betul Betul……izreen x sensuai ngn duda tu…..macam beauty n d beast ….apa dah x de jantan yang lebih elok lagi ke …..anak duda tu mane …x de nampak pun ada sama

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
    • Tok Kadi Kg says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 31
      • wAwA says:

        STUPIDnyer komen ko ni…. hehehehe…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • atasnamachinta says:

        bangang punya komen..nmpk sgt ko tu jeles ngan kecantikan izreen..memang mcm tu la gupa izreen dari dlu cma dia lebih nmpk berseri masa kahwin ni..engko ado?takdo kan hahahaj

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
      • peminat izreen says:

        dia dh kurus la bongok! dulu kan badan dia berisi…x baca ke izreen penah bgtau rosyam noor suruh dia kuruskan badan..mestilah bile dah kurus nampak lain..kalau xtau cita jangan main tuduh sembarangan..tak baik tahu??

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • aku comel says:

      LAWANYA BAJU DIAAAAAA O.o

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  2. Cipun says:

    Tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. hafiz says:

    uih..nampak lain muka..cantik makeup..rugi tak ngorat dlu..hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 2
  4. safa says:

    bang nara, ada typo tertinggal ayat ke?

    “Izreen telah dinikahkan sendiri olehnya”

    takkan pengantin perempuan boleh nikahkan dirinya sendiri?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  5. darsuci says:

    tahniah izreen…btw cantik simpulan rambut tu :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
    • Anonymous says:

      cantik lagi kalau dia bertudung..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 8
      • :)..He...he...he..... says:

        yg pnting dia mnutupi yg tang2 lebih snsitifny..fham2 jelh..asalkn dia tk pkai baju mndi trgantung2 dn seluar tiga segi kt luar tu je sdah..lg tk sesuaikn..kn..kn..kn…jgn mrah…ha..ha..ha..yg pntng kmanisan,keceriaan,dn keserian trpncar dwajah kedua mmpelai.. apapn thniah kepada izreen dn suami selamat pngntin bru smoga brbhgia dn kekal ke anak cucu srta akhirat..amin..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • kwang..kwang..kwang... says:

        betul…betul…betul……kelakar…kelakar…kelakar ..kau nilahh…..

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  6. aini says:

    dinikahkan sendiri olehnya?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  7. putri ayu says:

    cntik2… lovely couple…pe lah abg nara ayat salah,,,izreen telah dinikahkan sendiri olehnya ( hehhe harap diperbetulkan)

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  8. ........ says:

    cantiknya izreen..nmpk berseri..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  9. abba abba says:

    cantik baju.. tak sarat, simple but nice..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  10. azura says:

    sgt cantik,….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  11. comey says:

    dinikahkan sendiri olehnya?,.. Hikhik,.. Bleh eak? Niwey.. Tahniah,.. ;-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  12. ERYa says:

    santek betOl izreen masa kawin . .
    berseri seri ,

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  13. jun says:

    Mudah2an pasangan ini di rahmati Allah, bahagia hingga akhir hayat & syurga Insyaallah…pengantin perempuan sgt cantik…(Subahanallah)…segala-gala hak milik & kurniaan Allah…Amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  14. botak xde taste pilih abila yg sexy mexy ntah aper2 says:

    santeeekk tol izreen..dalam nenek bongkok 3 semlm nampak ada iras2 eja sikit..apepon laki dia lagi ensem dari botak yg xde taste tu..haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 4
    • Anonymous says:

      Lau cntik kawin ngan duda kaki
      Pompuan ….x de anak wat anak luar nikah…gugurkan…..ada anak yang sah ditinggalkan sebelum anak kenal bapanya …..sudah kawin mengaku duda sampai tukar status di fb…semata2 nak sekedudukan dan berzina dengan kekasih hati …..dah MAIN ditinggalkan kekasih hati dan bertunang dengan izreen ….kasihan izreen muka cantik dapat barang dah busuk Dan berkulat ….jangan dapat penyakit kelamin n zuriat suka sekedudukan sudah ….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
      • sian hang..izreen says:

        Tak sesuai ngan hang lah kak ….hang cantik laki hang hampeh .hang pandai ngaji laki hang muqadam langsung x leh baca …hang ada duit laki hang saving pun elek ..hang kawin ngn dia wat habis duit hang ja ..laki makan hasil titik peluh bini …hang belajaq sampai diploma laki hang tingkatan 2 pun tak katam kat sekolah kosas,ampang .Esok2 dia nak tanggung hang ngan anak hang camna.ngan anak bini pertama dia lagi nak kena tanggung nafkah sekolah.asal hang tak pikia sebelum terima ..masa perkenalan terlalu singkat sampai hang tak tau buruk dia yang hang nampak Dan yang dia tunjuk hanya yang baik 2 aja .mas hang nak kawin smug indah2 blako .dah kawin hang yang kena tanggung laki hang

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  15. Gaban Meraban says:

    Apsal pengantin pompuan xde bunga tangan..? nampak kosong.. mcm acara red carpet sudaa… tp lawo pengantinnya.. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  16. sue says:

    TAHNIAH…CANTIK…SUKE TGK DIA BERLAKON…MAKIN KURUS EK…TP CANTIK…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  17. Hard Rock says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 19
  18. like princess says:

    cantik!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  19. red says:

    i’ve attend her wedding!! simple tp meriah.. cantik izreen mlm tu..beliau x sombong, peminat biasa mcm kami pun dapat bergambar ngan dia atas pelamin..tq izreen!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  20. ........ says:

    cantik izreen kawin..cantik sungguh baju dia n x sarat ngan bunga..dia pnya rambut pn nmpk kemas..make up pn ctk..pada sya kalau d bandingkan ngan lisa kawin..cantik lgi si izreen ni..pic no 14 cantikkk..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 0
  21. Wan Gerrard says:

    cun2 pengantin ni. tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  22. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuu 1sttttttttttttt!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 7
  23. cikikaka says:

    cantiknye!! mcm permaisuri…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Raja minah jambu rindu ngan izwan pilus 24jam mengadap computer says:

      ye betol dia cantek macm sleping beauty pulak minah jambu tengok….pakaian dia pn cantek tk la over sangat kan just nice…semoga bahgiaaaaaa tapi jangan pulak berenti berlakon ok minah jambu suka ngan lakonan u yg jahat tu…

      Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  24. Anonymous says:

    cantik!! persis puteri dah…simple but nice.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  25. Rieya says:

    Jenama kasut Azura.. tp ipar Izreen pun nama Azura.. ehhehe

    Pepe tahniah untuk Ija dan Izreen…Selamat Pengantin Baru…semoga berkekalan ke akhir hayat..:)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      Ipar izreen yang name azura tu pun sama macam laki izreen suka main Dan preggy dulu baru nikah….dua dua anak kira lua nikah…dah preggy baru nikah…keturunan suka sekedudukan

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  26. huhu says:

    ahahhaha..d’nikahkan oleh diri sendiri..kahkahkahkah..pastu aku dh start konpius..sblm kuar kt BN..aku baca kt ohbulan wedd si izreen ni buat kt Holiday Villa alor staq..ni si nara bg info wat kt dewan majlis bndaraya aloq staq….mana 1 daaaa…tp aku rasa aku caya ohbulan sbb abg nara punye mukadimah psl wedd ni dh salah..nikah diri sendiri..hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • red says:

      Info nara betul..majlis ni kat dewan MBAS, bkn holiday villa..tp bersebelahan je dwan tu ngan holiday villa..:-)

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  27. crabzz says:

    terbayang watak melly dlm tentang dhia bila tgk dia ni…hehhe

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  28. Sshh says:

    gmbr kawin dia y kat murai pn x kurang hebatnya..nmpk cantik sungguh izreen..berseri2..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  29. Bengang says:

    bang nara ni aku rasa dia lom bgn tidor lgi agknya la sb tu dia tulis salah..cuba la di btlkn balik ayat tu bang nara ooiiii..x kn la izreen d nikahkan oleh diri sendiri..wat lawak la abg nara ni..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  30. HantuKuburanCina says:

    Janji Ditetapi
    Tapi Mesti Happy

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  31. Mina says:

    Antara baju pengantin artis Malaysia TERCANTIK!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  32. what the? says:

    inilah yang dinamakan seri pengantin .. aku pon sangat suka warna2 bumi ni .. series natural ..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
    • jas says:

      setuju sgt..baju & kedua2 pengantin memang berseri2..tahniah semoga bahagia sehingga ke akhir hayat :-)

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  33. .......... says:

    perkawinan y x d taja tpi tetap cantik n berseri..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  34. MOM says:

    seri pengantin, chantek.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  35. anne says:

    nice sgt crown yg izreen pakai sm ms my wedding + dgn juru andam yg sm deq sha… nice sgt… natural dan t’serlah.. :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. NOY says:

    …cantiknya awk izreen…kurus btul awak skrg…tahniah, berbahagia selalu hendaknya

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  37. Anonymous says:

    chantex sgt…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  38. fashion police joan rangers says:

    izreen has a well toned broad shoulders, membuatkan baju itu tersangkut cantik…lovely very lovely…and the colour so classic…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  39. Prince Noob says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 17
  40. Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
  41. boni kacak says:

    wah…dah kawin da dia ni.tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  42. aku says:

    suker sgt lakonan dia dlm Muat Tak Muat.natural kepoh.hehe.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  43. benci minah meroyan says:

    serius cantik berseri & nampak lain dari muke die slalu belakon tuh..congrats..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  44. ais krim says:

    tahniah izren…kalo nak compare hensem lagi hubby awak drp johan assaari yg poyo 2…anyway smoga berbahagia..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
    • riza hipokrit says:

      Johan botak so so tapi ada maruah diri . Klau hensem bermasalah kaki betina Dan x bertangungjawab serta x beriman apa gunanya .laki izreen ni demand saiko

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. pak lang sanggul says:

    terbaek azuracouture & bungastudio… gambar yang cantek…baju yang superb !!! congrats u ols…selamat pengantin baru izreen azminda dan riza…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. Lemang Pak Ali says:

    waO!!! kelesss u olsss~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Lemang Pak Ali says:

    waoo! keles u olsss~ lai lai katung

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. [...] gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Izreen Azminda dan Muhamad Riza. Kredit info pada beautifulnara.com dan katanya gambar ini dikredit sepenuhnya kepada Bunga Studio Motion (gambar last dari Kosmo). [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. apa2 aje.. says:

    sangat cantik..dari makeup hingga ke baju ea..gorgeous.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  50. embok ketum says:

    Tahniah! Cantik sgt2. Dan x sexy. Aku suka tgk make up dia.. Nampak natural sgt!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  51. lola says:

    cun gilos izreen! Dr make up,bju, rmbut..semua canteks! Makin kurus! Tahniah, semoga kekal hingga hujung nyawa!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  52. [...] Beberapa gambar dari BeautifulNara.com [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. nadia says:

    sgt cntik & terserlah seri pengantin walau pun dia dah biasa makeup time blakon. i like!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. geli tengok neelopak says:

    mekap pengantin,baju pengantin, pelamin, photographer sume ohsemmm..
    cantik izren,berseri-seri
    i loikeee

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  55. ACIK says:

    Waaa…santik sgt,tahniah izreen
    meleleh la kau botak…nyesal x msuk line dlu hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  56. ............ says:

    sangat cantik izreen..seri pengantin terserlah..klau nk d bandingkan ngan pengatin y d taja ngan berjuta macam langit ngan bumi…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. akulahpompuanittew says:

    Cantiknya diaaaa!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  58. suka-suki says:

    cantik sangatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt..!! mcm princess!!!
    Minat la kat minah ni.. pandai berlakon.. kalau bawak watak jahat, aku mmg benci kat watak dia.. hahahah!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  59. smurf says:

    cantiknye pelamin..simple but elegent.. nak nak..
    izreen pun cantik..x mcm biase tgk dlm tv

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. iRish says:

    Mcm princess. Sgt2 cantik.~

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  61. refelsia says:

    majlis perkhawinan yg simple tapi menarik perhatian sesiapa yang melihat photo nya…. so gorges….tahniah ya izreen dan riza semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  62. Anonymous says:

    kesian izreen…muka lawa,cantik tp dpt laki kaki penipu..leh lak bagi hantaran berbelas ribu tp nafkah anak satu sen pun x de…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  63. [...] Cerita Artis Selebriti hari ini, Akhirnya Izreen Azminda sah bergelar isteri kepada Muhamad Riza pada hari Khamis lepas bersamaan dengan 30 Ogos 2012. Izreen telah dinikahkan sendiri olehnya dan menerima wang hantaran sebanyak RM19,001 daripada pengantin lelaki. Majlis resepsi telah pun dilangsungkan dengan meriahnya di … Continue reading ? [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0