Written by Bella | July 18th, 2016

Sah bergelar suami dan isteri pada hari Sabtu lepas di dalam majlis pernikahan yang berlangsung di Bentong, Pahang,  pasangan pengantin baru Azwan Kombos dan Ezzaty Abdullah telah mengadakan majlis resepsi yang cukup meriah di Dewan Melor, Bandar Baru Bangi.

Dengan tema ala garden wedding, kedua mempelai tampak cukup sepadan mengenakan busana berwarna biru berserta merah jambu.

Majlis mereka turut dihadiri oleh keluarga kedua-dua belah pihak, teman rapat serta beberapa rakan artis yang terkenal.

Tahniah sekali lagi kami ucapkan buat Azwan dan Ezzaty, semoga rumah tangga mereka kekal sehingga ke jannah.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi Azwan dan Ezzaty dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : kaki5photo

36 responses to (24 FOTO) Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Azwan Kombos & Ezzaty Abdullah

  1. Anonymous says:

    Cantik Ezzaty…simple & cute je rupanya. Kompom Nad Zainal makan hati tengok rupa isteri Azwan Kombos ni.

    0

    0
  2. naz says:

    cantik

    0

    0
  3. Anonymous says:

    cantik sgt2

    0

    0
  4. Jeno says:

    Muka dah mcm acha septriasa. Cuma ni lagi cantik. Tahniah pasangan!

    0

    0
  5. nice says:

    alhamdulillah, tahniah..cantik n sweet sgt ezzaty nie..suke tgk die senyum manis :)

    0

    0
  6. Perantin tua says:

    Not bad. Cam concept tea party gitew..

    0

    0
  7. kakikucinghitam says:

    dress biru tu buruk yg amat tapi dipakai oleh org yg cantik, terus jadi cantik

    0

    0
  8. Brave Heart says:

    Ya…untung Azwan, berkat sabar dan baik hatinya dapatlah pasangan yang cantik, manis…daripada si kontot yang berperangai biadap tu…

    0

    0
  9. ate komerrr says:

    mcm che ta pun ada bila senyum…cantek!tahniah….

    0

    0
  10. ChanteQ says:

    comey…nk mcm rossa sikit

    0

    0
  11. Anonymous says:

    dari nikah sampai resepsi sama je makeupnya..cuma tukar lipstick je..bagusla..simple & murah

    0

    0
  12. bbycumil says:

    pengantin perempuan kedua cantik lepas anzalna..manis senyuman dia

    0

    0
    • minah jambu - safety first says:

      betol tu cantek n cute aje..semoga di murah kan rezeki kedua nye..

      0

      0
  13. kutu says:

    tahniah.
    cuma dress biru tu kurang menaikkan seri pengantin..
    mcm ada yang tak kena.
    sorry….

    0

    0
  14. Anonymous says:

    cantik kn ezaty…untung azwan x jadi ngan nad trus brtemu jodoh ngan ezaty…ezaty lgi cantik n manis klau n d bandingkn ngan si katek nad……

    1

    0
  15. Haliqa says:

    cantik sangat!

    0

    0
  16. Pomss says:

    Zahiril, Sheira and Nadi Anaqi ya ampun comelnya family ni :)))))))))))

    0

    0
  17. Anonymous says:

    gaun biru macam gaun yg dah lama….

    0

    0
  18. Bukan Nad bukan Zainal says:

    cantik gila..ada hikmahnya putus dgn Nad. dpt bini lg lawa. nmpk lembutnya.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Buruknye gaun biru tu…
    Tp ezaty tu mmg cantik
    Bajuan kombos pon buruk jugak
    Sape yg buat baju dierang?

    0

    0
  20. Elly says:

    Ya setuju.. ezaty mmg cantik.. tp baju tu byk sgt ropol2nya.. nampak tak eksklusif.. especially ropol kat pinggang tu..

    0

    0
  21. ima says:

    Yes true..baju tu material nampak murah jer lg2 design lama,ropol2 bgai..nSib baik izzati lawa,msk laa dgn makeup n rambut..ak rasa majlis diorg ni cute sgt…

    0

    0
  22. mia_ala@yahoo.com says:

    cantikk, semua cantik, dress Nampak cantik kalau di pakai oleh orang yg cantekkk

    0

    0
  23. Fashionista says:

    Kombinasi kaler da cantik tapi sedih pula tgk baju kedua2..material out..design out.. Dua2 pun artis, takkan la x mampu nak cari designer? Artis mesti la dpt diskaun. .apapun tahniah

    0

    0
    • Anonymous says:

      Betul. Kalau ye pon nak drama kat bawah, lagi cantik kalau bride buat fitted sampai paras lutut & tulle kembang kat bawah. Bride ni petite so i’d like to see her on that kinda dress. Mesti lagi cantik

      0

      0
  24. chetaktaulah says:

    couple nie bukanlah artis….
    yg nama diorang melonjak2…
    maka majlis mereka sederhana..
    patut di puji…
    rakan2 yg dtg pun…sewaktu dgn mereka.
    double standard jugak…
    industri hiburan kat sini..!!!

    0

    0
  25. Anonymous says:

    cantik dan simple..terutama pengantin perempuan. tak sakit mata memandang. suka tngk ezzaty senyum

    0

    0
  26. Mama Gossip says:

    serious la baju macam tu cantik??siapa la yg decide pilih theme comor baby blue-soft pink ni?macam baby shower! Pelamin dgn wrna dress kau jauhnya tone color…nampak mcm menumpang pelamin org pun ada.sbb wrna tak blend!Dress wedding kembang tp meleret apo? Tahun berapa ni? 1994? Konsep? Tetiba ada bunga 3D kat bawah tu…bunga yg mcm beli kat kedai reben barang2 pengantin. C’mon it’s 2016, org kebanyakan pun mampu pakai designer piece, takkan awk retis hanya menadah tangan pakai sponsor design retro? Mekap? Hmm…mcm mekap prom nigh high school light2 sajer,rasanya tutorial kt insta lagi vavavoom!rambut?leper berminyak.alahai!sayangnya….bila semua disponsor gini la jadinya.buruk pun buruk jnji tak keluar wang!

    0

    0
  27. selpiah says:

    Cantik dan manis perempuan ni..lagi tambah anggun bila tak pilih anak menteri atau dato tua..kita semua tahu azwan kombos bykan berduit. Salah seorang pelakon yang cantik semula jadi selepas fasha sanda, rita rudaini dan lisa surihani….

    0

    0
  28. nurul says:

    haritu jumpe si izzati ni kat klcc seyes terkejut pakai baju jarang boleh nampak gstring kaler kuning..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Burok2 la duit depa jgn pinjam along sudah..buruk2 nikah yg penting

    0

    0
  30. Acara resepsi pernikahan sebaiknya selaras antara tema dekorasi gedung pernikahan dengan kartu undangan. Berikut kami sajikan contoh undangan pernikahan. Acara resepsi pernikahan sebaiknya selaras antara tema dekorasi gedung pernikahan dengan kartu undangan. Berikut kami sajikan contoh undangan pernikahan.

    0

    0
  31. Penyanyi kelahiran program realiti Akademi Fantasia, Akim Ahmad dan Stacy Anam selamat bernikah tepat jam 10.15 pagi semalam. Majlis resepsi pula berlangsung dengan meriah malam tadi di tempat yang sama. Akim kelihatan segak mengenakan busana berwarna biru rekaan Taufik Nong manakala Stacy pula kelihatan anggun dalam gaun rona sedondon rekaan Raffiey Nasir.

    0

    0