Written by Bella | November 8th, 2016

Semalam, Fasha Sandha telah mengadakan satu majlis yang cukup meriah bagi meraikan ulang tahun kelahiran anak perempuannya, Putri Raysha Jemyma yang ke 2.

Majlis berkenaan turut dihadiri oleh bekas suaminya Jejai serta anak Nora Danish iaitu Putra Rayqal.

Melihat hubungan baik yang terjalin antara Jejai dan Fasha meskipun sudah berpisah, ruangan komen Instagram Fasha penuh dengan doa serta harapan daripada peminat yang ingin mereka berdua kembali bersama sebagai satu keluarga bahagia.

Kami juga gembira melihat sikap Jejai dan Fasha yang menolak tepi segala permasalahan mereka sebelum ini demi ana-anak tercinta.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar majlis sambutan hari jadi Putri Raysha Jemyma dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Instagram We Love Fasha Sandha

36 responses to (24 FOTO) Majlis Sambutan Hari Jadi Ke 2 Putri Raysha Jemyma Anak Fasha Sandha

  1. Anonymous says:

    comel anak si johan- chantek

    47

    0
  2. byk kes cerai sekarang says:

    Ya Allah..jadikan semua pasangan suami isteri di dunia ini bahagi kekal hingga akhir hayat…….aminn

    65

    0
  3. Shhh says:

    Sblm dorg bercerai..fasha selalu gak bergambar dgn rayqal..tpi nd tk pernah bergambar dgn anak2 fasha…tpi dgn bekas mertua pandai pulak dia berbaik..nd lupa ke…yg anak2 dia dgn fasha da pertalian darah..besok2 kalo korag dh tak da..mereka adik beradik ni akan teruskan legasi..

    39

    6
    • ape ntah says:

      tipu nora xpernah amik gambar dgn anak2 fasha… search la kat google… melambak gambar… sekarang jer tak amik gambar.. tu pon sbb onar sifasha… nora xpernah dendam ngan fasha walau fasha runtuhkan rumahtangga dia.. tp fasha..??.. bila bercerai.. jauhkan bdk2 tu dari keluarga jejai… cuba dia buat baik cam nora… xde nk dendam ngan sesiapa pon… nora ok jer dulu… sape yg busuk hati???.. lantak ko.. kesah pulak aku..

      7

      49
    • Anonymous says:

      Ni komen bongok.
      Kalau Fasha nak bergambar dgn Qal pun, mmg patut pun… sebab Qal tu anak laki dia (at that time)… so kena jadi anak dia jugak…

      TAPI…. kenapa pulak ND kena bergambar dgn anak Fasha? Apa kaitan anak2 Fasha dgn ND? Anak EX-laki dia kot…..

      Bekas mertua mmg patut pun…. sbb there is no such thing as BEKAS mertua….. sampai bila2 jadi mahram….

      10

      3
  4. Anonymous says:

    macam 1 big happy famili. moga bertaut kembali. amin.

    24

    0
  5. :( says:

    Kesian je tgk qal ni di pas2 mcm bola ping pong. Knp mak nye x beri 100% perhatian kt anak? Oh lupe.. mak busy cuti luang masa dgn bf.. kawin nye idok..

    56

    3
    • sephia says:

      mak dia batak selfie oppo pastu asyiiiiiiik ngekor bopren yg janjikan bulan bintang capricon pastu ank terabai…

      27

      1
    • anti bimbo says:

      mak dia sibuk nak cukai penampilan pastu busy nk bercuti dengan bf dia si bonet tu.

      19

      1
  6. sentap says:

    cantik je fasha sanda..natural beauty x perlu make up tebal2 bulu mata cam bulu ayam…buat party anak pun simple2…sumer yg dtg kanak2 sebaya…x cam nenek sorg tu…nak buat kat oversea bagai tp x lps bab x byr cukai…hahaha..

    61

    0
    • Yekeni says:

      Kalau buat kat msia pun ada ke rakan2 artis atau sedara mara nak datang? Nanti hadiah nak kena beli yg mahal2. Diamond necklace lah, kereta lah, chanel handbag lah, baju sarat 10 kilo lah. Bankrupt seh nak raikan bday anak dia. Bday anak tapi mak dan yg dewasa2 aje yg terlajak lebih. Anak muka suram aje takde rakan sebaya meraikan bersama.

      33

      0
      • Anonymous says:

        kannn….sian tgk ecah
        majlis besday da rope majlis utk mak2….bunga berselirat….xde pun tema utk kanak2…tua sebelum usia si ecah dpt mak mcm tu

        24

        2
  7. Anonymous says:

    Hehehe lawak…ko

    3

    0
  8. aku jahat says:

    Xde la bising nk smbut kt London ye dokkk..

    Lariiiiiiiiii

    14

    1
  9. Anonymous says:

    ini baru birthday party anak2….

    15

    0
  10. Anonymous says:

    Satu je aku perasan… anak Fasha si Jemyma ni payah nak senyum. Sama mcm abang dia Rayfal. Kalau senyum pun tak Nampak manis muka dia sebab jarang sangat senyum. Budak2 biasanya manis je muka diaorang sebab selalu senyum. Anak2 fasha ni masam mencuka je selalu.

    4

    28
    • Anonymous says:

      halaaa kau nie.. tue pon nak ambek kesah… dye budak2 weyh… org la org tua.. nmpk sgt tak happy… complicated la korang nie…

      19

      0
    • gegrgrg says:

      hahaha.mngkin budak2 tu nampak bayangan kau kot tu payah nak senyum.tak pelik pun la budak2 tak berapa nak senyum depan kamera.mngkin mak ayah dia xde didik nak jadi acah2 model.tak payah nak buat pandai sgt lah.

      11

      2
    • Anonymous says:

      Hahaaa….kan…follow ig fasha br nk kondem ank fasha…

      0

      1
  11. nok gebuzzz says:

    bagus jer fasha ni…xd kecoh pasal rebut anak ke,pasal jantan ke…rilex jer…npk sgt dia sorg ibu yg penyanyang..kan bagus mcm ni anak pon x jd mangsa keadaan..semoga hubungan korang bertaut kembali….

    10

    2
  12. salina says:

    Aku tengok Fasha ni kalau mekap dan tak mekap lain mukanya. Lebih suka tengok adiknya Elisya Sandha sgt cantik nampak macam campuran pakistan.

    1

    12
  13. Hidup says:

    Trend skrg, mak bpk berkumpul time ada big event je. Teman tapi mesra. Ni lah dugaan zaman skrg…bercerai berai dah biasa.

    3

    2
  14. yoi says:

    kesian pulak aku tgk anak nora danish tu.. muka mcm kesian

    8

    0
  15. dina says:

    love seeing the family together. hope fasha n jejai will remarry.
    and please fasha… don’t act bimbo like nora….huhu

    2

    2
  16. JIMBO says:

    Nora Danish aku tgk cantik gak, tapi anak dia so-so je. Fasha anak dia, dua2 lawa. Gabungan Nora+Jejai tak ngam.

    4

    3
    • Whyhead says:

      Aku nengok, anak fasha ada je dengan kelaurga jejai. Check ig raja azura, ada jer diorang bawak anak fasha yang lelaki tu.

      1

      0
  17. cik_nona says:

    suke sgt tengok..gebus nya jemyma..love u fasha !

    2

    1
  18. suka senyum comel anak johan says:

    comelnya anak johan…!! anak2 fasha pun comel juga tapi lebih comel kalau senyum.. =) maybe penat sebab tu nampak muram jer…

    0

    0