Written by Bella | March 27th, 2017

Tanggal 25 Mac lepas merupakan hari jadi Memey Suhaiza. Bersempena dengan hari istimewa itu, Norman Hakim telah membuat kejutan yang cukup romantis buat isterinya itu.

Norman telah membawa Memey menaiki helikopter dan turut menghadiahkan sebentuk cincin yang cukup cantik buat isteri tercinta. Apa yang membuatkan peminat lebih terharu adalah ucapan Norman yang agak manis buat Memey.

Buat isteri tersayang @memeysuhaiza . . Ya ALLAH, Jadikanlah isteriku Isteri yang sholehah yang selalu patuh pada semua perintah laranganmu Isteri yang bisa membantuku lebih dekat kepadaMu Isteri yang bisa membantuku lebih mencintaiMu Isteri yang selalu patuh kepadaku bila yang aku sampaikan itu benar Isteri yang bisa membawa kedamaian dalam hidupku .

Ya ALLAH, Jadikanlah isteriku yang selalu menjaga kehormatanku Jadikanlah isteriku yang selalu menjaga kehormatannya sendiri Jadikanlah isteriku ibu yang selalu menjaga kehormatan anak anakku . . Ya ALLAH, Jadikanlah dia MUMMY yang baik bagi anak anakku Mampu membimbing anak anakku di jalanMU Mampu menjaga amanah yang KAU titipkan kepada kami . . Amin, amin Ya Rabbal Allamin..

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar sambutan hari jadi Memey yang ke 29 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : The Photolicious

31 responses to (24 FOTO) Kejutan Romantis Norman Hakim Sempena Hari Jadi Memey Suhaiza

  1. aaakulahhh says:

    cantik jek pemakaian Memey ni.
    patut jadi contoh..
    walaupun dulu kes dia ngan Norman kene tangkap basah ke apa tu..
    skrng dia pnye markah jadi 100% sbb perubahan yg sangat bagus..
    nampak lembut jek..KAT DLM GAMBAR NI LA..ni yg aku nampak..
    Tahniah norman n memey..

    n kata2 Norman tu SANGATSANGAT BAGUS…ucapan yg boleh di letak kat kad kad utk birthday isteri2 semua org…tahniah

    82

    0
    • Anonymous says:

      over la..geli tengok.

      6

      10
      • Miss Unibes says:

        Aku pun geli. Mula2 aku tgk ok lah. Lama2 macam… diorang ni nak perhatian ke? nak kena puji suami contoh? nak kena label pasangan contoh? ikutan anak muda yg nak kawin? Ok je tapi aku tengok makin ramai artis berlumba2 mintak puji dari netizen sekarang ni. Contoh: Norman Hakim acah2 suami mithali, Shuib acah2 hargai isteri yg susahsenang bersama sampai nak bersanding lagi 6 tahun akan dtg, RCW yg saratkan Esah ngan aksesori yg tak relevan acah2 kecik2 pandai bergaya & taknak toys tapi nak handbag padahal mak nya yg kodiang tu lah membiasakan dari kecik, Nedim yg acah2 good daddy masakkan anak yg request nak makan itu ini. Whatever. Teruskan. Lol.

        18

        1
      • Miss Unibes says:

        Aku pun geli. Mula2 aku tgk ok lah. Lama2 macam… diorang ni nak perhatian ke? nak kena puji suami contoh? nak kena label pasangan contoh? ikutan anak muda yg nak kawin? Ok je tapi aku tengok makin ramai artis berlumba2 mintak puji dari netizen sekarang ni. Contoh: Norman Hakim acah2 suami mithali, Shuib acah2 hargai isteri yg susahsenang bersama sampai nak bersanding lagi 6 tahun akan dtg, RCW yg saratkan Esah ngan aksesori yg tak relevan acah2 kecik2 pandai bergaya & taknak toys tapi nak handbag padahal mak nya yg kodiang tu lah membiasakan dari kecik, Nedim yg acah2 good daddy masakkan anak yg request nak makan itu ini. Whatever. Teruskan. Lol.

        1

        5
    • zira says:

      memang betul.aku pun geli tengok.get a room please!

      6

      1
  2. ayu says:

    cantiknye memey..x mekap tebal pun sweet sgt…manis leting muka

    22

    1
  3. minah jambu suka sahara yaakop says:

    tapi tk leh menang kejambuan bakal bini hafis hamidunnnnnn hahahahahaha…she sooo sweet n cute….cuba kalau artis lain yg buat bday mampos kena kutok itu la ini la nak menunjok2 la macm2 lagi lah yg di kutok nye..!

    3

    7
  4. CPS says:

    Ni salah satu contoh artis dari ntah hape-hape sekarang sedap je mata ni tengok dia..

    26

    0
  5. aku tetap aku says:

    geli aieh tgk norman hakim.. sado sgt.

    9

    3
  6. Anonymous says:

    teringat perbuatan mereka masa abby berpantang

    14

    6
  7. . says:

    Naik Robinsons tapi bergambar kat Bell.Okla tu masih mampu.

    1

    0
  8. akak-akak sangat says:

    Apa saja yang dilakukan untuk si isteri dan keluarga, semuanya manis belaka. Alhamdulillah, Norman dan Memey.

    8

    0
  9. Anonymous says:

    dulu masa dgn abby ada buat camni x…saja tanya

    12

    4
  10. Okje says:

    Semua ada masa silam baik atau buruk. Tapi apa yg aku nmpk mereka ni semakin tua semakin ke jalan kebaikan keluarga yg dibina. Ini dari mata kasar aku la. Semoga ke syurga. Amin…

    24

    0
  11. olyra says:

    mata aku asyik tengok yang ‘terjojol’ kat seluar norman hakim…hehe

    2

    0
  12. Melur Wangi says:

    sweet nya

    0

    0
  13. Miss Unibes says:

    Aku pun geli. Mula2 aku tgk ok lah. Lama2 macam… diorang ni nak perhatian ke? nak kena puji suami contoh? nak kena label pasangan contoh? ikutan anak muda yg nak kawin? Ok je tapi aku tengok makin ramai artis berlumba2 mintak puji dari netizen sekarang ni. Contoh: Norman Hakim acah2 suami mithali, Shuib acah2 hargai isteri yg susahsenang bersama sampai nak bersanding lagi 6 tahun akan dtg, RCW yg saratkan Esah ngan aksesori yg tak relevan acah2 kecik2 pandai bergaya & taknak toys tapi nak handbag padahal mak nya yg kodiang tu lah membiasakan dari kecik, Nedim yg acah2 good daddy masakkan anak yg request nak makan itu ini. Whatever. Teruskan. Lol.

    2

    2
  14. saya geli says:

    hurm….. tengok mmg sweet..masalahnya aku rasa geli tengok…compare dgn wawa dan aril nampak sweet jer…..ker mata aku yg rosak ney? ……..

    1

    0
  15. kecik says:

    Baru 29 rupanya dia ni.. ingat dah 30 ++

    0

    0
  16. Juju says:

    Wanita perampas suami orang yang sarat mengandung dan mengheret toto ke pejabat kekasih tidak bermakna tidak akan bahagia. Ini lah contoh terbaik. Perempuan yang merobohkan rumahtangga orang mampu untuk bahagia. Orang2 yang dulu mengutuk tu pon dah tutup mulut. Jadi tiada alasan karifat bila merampas atau berkongsi kasih. Sekian

    2

    0
  17. &@&#&$€$ says:

    Jadi boleh dh rampas suami org yer??

    0

    0

Leave a Comment

Optional