Written by AbangNara | March 18th, 2015

Ramai telah melahirkan rasa kegeraman melihat kecomelan puteri sulung Diana Amir & Habib yang bernama Khaulah Al Azwar seperti yang telah Abang Nara kongsikan semalam. Dilahirkan pada 8 Mac lalu, kali ini Abang Nara ingin berkongsikan gambar ‘Bidadari Besi’ (maksud nama) ini yang telah dibidik oleh The Photolicious pula. Bertemakan ‘puteri Arab’, memang terserlah kecomelan cahaya mata sulung pasangan suami isteri ini.

gambar anak diana amir

Pastinya kehidupan Diana Amir dan suami semakin lengkap dengan kehadiran Khaulah Al Azwar yang menyinari hidup mereka. Teringat kenangan Abang Nara ketika mendapat cahaya mata pertama dulu. Memang bertukar sepenuhnya kehidupan. Bangun malam, tak cukup tidur dan penat itu perkara biasa. Namun semuanya berbaloi apabila melihat anak membesar dengan sihat sejahtera.

gambar anak diana amir

Semoga Khaulah Al Azwar membesar menjadi seorang anak yang solehah buat kedua ibu bapanya. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar The Photolicious.


gambar anak diana amir

gambar anak diana amir

gambar anak diana amir
gambar anak diana amir
gambar anak diana amir

gambar anak diana amir

gambar anak diana amir

gambar anak diana amir

gambar anak diana amir

gambar anak diana amir
gambar anak diana amir

gambar anak diana amir
gambar anak diana amir
gambar anak diana amir

gambar anak diana amir

gambar anak diana amir

gambar anak diana amir

gambar anak diana amir

gambar anak diana amir
gambar anak diana amir

gambar anak diana amir

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 responses to (22 LAGI GAMBAR)Puteri Sulung Diana Amir, Khaulah Al Azwar Daripada The Photolicious

  1. noni says:

    Semoga dijauhi dari penyakit ‘aim

    0

    0
  2. macam2 says:

    bang nara pernah belajar bahasa arab tak dulu? at least bahasa jawi?

    It’s al azwar! bukan az azwar! Again AL AZWAR!

    0

    0
    • cici says:

      Babe memang all over the gossip sites drg spell nama baby ni az azwar. Either semua websites typo, atau mak bapak die memang kasi nama anak die mcm gitu.

      0

      0
      • anon says:

        supposely al azwar. baru nama tokoh islam khaulah al azwar. we dont believe and copy others gossiping websites but the words itself. kalo ikot bahasa jawi tu al azwar.

        0

        0
    • macam2macam2 says:

      yang kau panas apahal?

      0

      0
    • nara blog sampah says:

      apa dia taw..nara kan blog sampah…tapi aku suka follow nk tgok dah jadi sampah sarap ke blom blog ni heheh

      0

      0
  3. amylynn7386 says:

    sumpah comeiiiiiii….

    0

    0
  4. isteri dan ibu mithali says:

    Alhamdulillah…kasih seorang ibu buat anaknya…walau penat,tak cukup tido tapi berbaloi apabila melihat anak membesar dgn sihat..selamat berpantang Diana amir.

    0

    0
  5. berseri says:

    berseri je muka diana ni…suka tgk…

    0

    0
  6. aku says:

    COMELNYEE…..tema arab bersesuaian dgn namanya….semoga besar nanti jadi anak yg berguna n solehah…

    0

    0
  7. am says:

    Cer tgk dlm pic tu ade ejaan dlm jawi kn..Al Azwar…bukan Az Azwar

    0

    0
  8. Anonymous says:

    beruntung nye diana semenjak berhijab ni, dapat suami yang hensem. pandai ilmu agama, dapat pulak anak yang comel macam ni

    0

    0
  9. merah says:

    tahniah..anak pun comel…
    cuma nak cakap diana amir ni..kat luar sombong sikit..

    0

    0
  10. sh says:

    Zzz..ngantuknya saye..zzz

    0

    0
  11. Gaban Meraban says:

    Aku sebenarnya x berkenan photoshoot baby yang macam ni.. letak props bodoh2 pastu tempek kat budak tu.. aku rasa yang ni paling worst.. pose baby yang sama tapi props je lain.. nak promote props tu ke apa..? and aku juga x pernah berkenan ada baby photoshoot mcm ni.. kesian juga kat budak.. mcm diperalatkan pula.. better shoot gambar dia secara natural.. waktu nangis ke, mandi ke, gelak ke.. xde la fake bangat~!!! Capture the moments rather than the pose with stupid props :P

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah name nye retis….smua retis nak buat mcm tu…kalo di tgk dr dulu lg mcm dr studio yg sma..maybe diorg d sponsor…

      0

      0
    • mee kari says:

      Setuju! tak pernah suka photoshoot baby letak props mcm ni.. Baby dah comel.. tapi gambar tu nampak mengarut.

      0

      0
  12. Kak Kiah says:

    Makin berseri diana amir ni, suami pun hensem. Tahniah semoga memperoleh zuriat yg soleh & solehah

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Baby tersangattttt comeyyy… tapi nk cakap yg photolicious xcreative langsung!!! Xdak idea lain k weiii

    0

    0
  14. lily says:

    mungkin photo2 yg ada kat sini mana2 yg selected jer buat tatapan umum. mungkin ada photo2 yg hanya sesuai utk tatapan parents dia tk di tayang kat sini. walaupun photo baby tp still ade sensitivity as Islamic person yg perlu dijaga. bersangka baik yer semua….

    0

    0
  15. Ryn says:

    Suka tengok baby tu. Comel bidadari besi ni ?

    0

    0
  16. alamak says:

    nak wat photoshoot ala2 islamik tp baby tu x berbaju pun…..

    0

    0
  17. Linzy Longkang says:

    kesian nyer baby kecik2 dah dorang balut bagai nak rak

    0

    0
  18. Marie says:

    Sume nk komplen.Lulz sgt..
    Ade duit bt ler photoshoot.Mnt msing2.Ade org ske ade org xske..Mcm kawen ade org nk pki photographer ade x bk…But well human is human.We can’t ask people to be nice everytime even for a baby..Y plg penting angpa je y pling btol..Org lain sume slh..

    0

    0