Written by AbangNara | January 11th, 2013

Pada pandangan Abang Nara, salah seorang selebriti yang bakal melonjak namanya pada tahun 2013 ini ialah Izzue Islam. Izzue ialah salah seorang calon Top 5 untuk kategori Artis Baru Lelaki Popular ABPBH2012.

izzue izlam

Memang ada harapan untuk Izzue memenangi kategori ini. Pesaing terkuat Izzue tak lain tak bukan ialah Aiman Hakim Ridza. Antara Izzue dan Aiman, kedua-duanya ada pakej yang tersendiri. Sukar rasanya untuk membuat pilihan.

izzue izlam

Kekasih Awi Rafael iaitu Hanez Suraya turut tercalon di dalam kategori Artis Baru Wanita Popular. Antara pesaingnya di dalam kategori ini ialah Wawa Zainal, Emma Maembong dan Ainan Tasneem. Agak sengit persaingan kategori ini di mata Abang Nara. Siapakah yang menjadi pilihan anda?

izzue izlam

Apa pun layankan lagi 19 keping gambar selebriti-selebriti yang menghadiri sidang media Top 5 ABPBH2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. KRedit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Dera kucing versi baling bola

izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam
izzue izlam

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 responses to (22 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Popular Di Sidang Media Top 5 ABPBH2012

  1. awines says:

    Ishhh knpe muke jehan lain tersgt2 tu,…

    0

    0
  2. Anonymous says:

    sumer artis perasan

    0

    0
  3. boleh laa says:

    NABILA HUDA HENSEMMM!!!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    zizang kemah2..smart..gudluck.. :)

    0

    0
  5. EMA says:

    mmg nampak laen la muke jehan

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bukan jehan… jihan daaa….

      0

      0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        ape ni ! jihan jehan jihan jehan naik meluat minah jambu tengok komen yg macm ni lah ! orang kate bukan jehan miskin tu bukan lah ! jehan jehan jehan ! jehan nenek engkau lah huh !!!!

        0

        0
  6. daniela says:

    aduhai…Adiputra, menten kacak..!

    0

    0
  7. blue sky says:

    zizangggg kamu dia hatiku. .
    ncem plak zizang ni . . tambah2 kat hidung dia. . heeee. .

    0

    0
  8. nafies says:

    go zizan go!
    wa undi lu!

    p/s ; abil lawa ok pakai gitu. tak payah terbelah sana sini. (;

    0

    0
  9. Syarief says:

    Izzue Islam pasti menang..Ada bakat yang tersendiri..Berlakon boleh menyayi boleh dan yg paling penting dia xsombong dgn fan dia kat twitter..

    0

    0
  10. ahkak puaka says:

    KAKI HANES SURAYA 1000X CANTIK DR KAKI LISA. LOL

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      kalau ada peraduan kaki tercantik mesti hanez yg menang kan tol tk peminat2?

      0

      0
  11. Anonymous says:

    tema baju aritu hitam + maroon ke? siti saleha, shaheizy sam ngan hazama pakai same colour…NN, AA, hanez suraya, abil sumer pun pakai hitam…

    0

    0
  12. kucing kurap says:

    siti saleha perot bunceet ..
    apa pon chaiyoookk zizan ..

    0

    0
    • hana says:

      xde la buncet sgt…standard malaysia la…die bkn model pun…tp buncet lagi perut kau kan?kan?kan?

      0

      0
      • Anonymous says:

        mana tak mengenyam cik Ta…perut dia flat walaupun mak J merangkap mak org… anak2 dara/org muda bila tngok cermin kenela rasa segan sket…so cariklaa inisiatif cmner nk hide..pakai PB ker…

        0

        0
    • tom jerry says:

      perot mak ko lagi boncit…

      0

      0
    • kukumalu says:

      tgk period kot..
      yg bese perut kempis pn bleh nmpak buncit time period..hehe

      0

      0
  13. ninz says:

    mane beto kusyairy? dia lg best dari yg lain. luv Beto!!

    0

    0
  14. ninz says:

    mane beto kushairy? dia lagi best dr yang lain. luv Beto!

    0

    0
  15. redeye says:

    muke izzue mcm ijoi lak aku tgk..adik bradik ke?

    0

    0
  16. Anonymous says:

    sape ha y bawah gmbr ady putra tu…x lawo la…

    0

    0
  17. naninu says:

    suka la gaya abil…sgt2 stylista gitu…hihihi…pasni leh try..(tiru gaya artis)…kikkiki…>_< anyway, kelakar la korang sb jehan/jihan pun nak jd isu..wakaka….

    0

    0
  18. miss eva says:

    Izzue org kelantan 2 jgk la yg hensem+gojes+macho=jejaka idaman malaya..adore him!

    0

    0
    • Anonymous says:

      yucksss….izzue tu bukan taraf jejaka idaman malaya lg..ko tu syok sendiri..geli geleman lah aku tgk izzue tu…eeeee

      0

      0
    • katrina says:

      sape ckp izzue jejaka idaman malaya…? kenapa aku x tergila2kan izzue pun, zizan lagi hensem lah

      0

      0
  19. awek sam says:

    sam…nape nmpk kurus sgt nie…xmkn ke???

    0

    0
  20. naim alias says:

    Izzue Islam mesti menang punye… kebolehan nyanyi dan berlakon memang penting untuk survive sekarang. kat twitter pon baik dgn peminat dan x sombong. x macam artis lain.

    0

    0
  21. Aira says:

    bosanlah …takde gambo mojo ke beautipulnara oiiiiii …wat la entri pasal mojo, blogger lain da byk buat pasal mojo ..nara ni ketinggalan zaman betul laaaa

    0

    0
  22. mak jemah says:

    gojess btol baju si Abil dgn Siti Saleha. wow. likeeeee.

    0

    0
  23. Lagubestbest says:

    Hero drama Jauh tu bergaya lah, tp baju tlebih satu saiz kot.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Shaheizy Sam!!!

    0

    0
  25. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    harap2 hanez suraya lah yg champion…pasal hanez suraya dia jambu cantek ayu swwwweeeeeetttt lagi lov u hanezzzzzzz

    0

    0
  26. aq says:

    haa nabila kan cun tgkk xdak sapa lak nk puji awak bila pakai bertutup yg agak sopan walau xbertudung msa pakai seksa ramai plak “prihatin” sgt hehe alhamdulilah terbaikk

    0

    0
  27. malebes says:

    Eh, nabila huda ghupenye! Ingat megan fox. Perghhhh.

    0

    0
  28. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    sebok je si gigi rabbit ni ! dia pon tercalon ke ??? eeeeeeeee si pendek ni tk bekenan minah jambu ngan diaaaaaaaa tengok macm hanez suraya dia tinggi n dia ada classsssssss…….tkpe la hanez kalau tk menang pon ..ada tercalon dh kire ok menang kalah tk jadi hal asal kn abang Awi kau tu sayang tol tk hanezzzzzzzz ……Awi tkde kawan ke nk kenal kn ngan minah jambu? kalau ada tolong mintak hp no minah jambu ngan bang nara ok…..minah jambu sedia menunggu panggilan n hp minah jambu siang malam pagi petang sentiasa onnnnnnnnnnnnnnnnn je ok !

    0

    0
    • kak timah says:

      dok diam2 dalam jamban sudah lah minah jamban oiiiiiii,mcm ko tu cntik sgt nk ckp org pendek n gigi arnab

      0

      0
  29. aauuwww says:

    transparent nye baju siti saleha

    0

    0
  30. ni lopak tu lopez... says:

    sessuai giler nabila posing gitu…klasss kau mak!!!

    0

    0
  31. abilsuhaimi kegemaranku says:

    abil nmpk awesome dgn style mcm ni. suke gile die berlakon jadi Shirah dlm Janji Shirah smlm. abil mmg sentiasa ade jiwa dlm lakonan. terbaik. hope die boleh menang kali ni. ehe.

    0

    0
  32. neyna says:

    Jihan nampak lain sbb kedudukan gigi dia dh berubah koz of the braces. Kalu pakai braces ni, rahang boleh brubah, then struktur muka pun brubah sikit jugaklah..yup..jihan nampak lain sgt dah…cute je.. :)

    0

    0
  33. lulu says:

    syuhara a.k.a siti saleha ! cun !!! harap menang lah nanti.

    0

    0
  34. bantal busuk says:

    perghhh… aq cair tgok izzue islam wohh…. bergaye giler.. hensem pulak tuh..

    0

    0
  35. Sophia says:

    When I had read the headline of the blog I was considerably surprised however reading the full post, I recognize it accurately. Really very helpful content.

    0

    0