Written by AbangNara | February 11th, 2014

Selain menanti lawak-lawak peserta Maharaja Lawak Mega 2013, kemunculan 2 juri jelita iaitu Luna Maya dan Nora Danish turut dinantikan oleh pengikut setia rancangan ini. Daripada apa yang Abang Nara baca di media sosial, banyak suami-suami orang dan jejaka-jejaka di luar sana yang setiap minggu melahirkan rasa “jatuh cinta” mereka kepada Luna Maya. Tak kurang juga isteri-isteri dan awek-awek yang mengkagumi kecantikan pelakon dari Indonesia ini.

luna maya mlm2013

Namun tidak dinafikan penampilan Luna Maya di “final” Maharaja Lawak Mega 2013  kurang sesuai lebih-lebih lagi rancangan ini ditonton oleh seisi keluarga termasuklah si anak kecil. Sementara itu, Nora Danish tampil lain dengan rambut kerintingnya yang menonjolkan sisi nakal diri si comel ini. Mungkin nak menyesuaikan dengan nama gelaran Siti Nur Enjoi yang diberikan padanya.

luna maya mlm2013

Apa pun Abang Nara pasti ramai yang akan merindui kelibat Luna Maya dan Nora Danish dengan tamatnya Maharaja Lawak Mega 2013. Untuk mengubati rindu anda, layankan beberapa lagi keping gambar 2 jelitawan ini di final MLM2013 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 responses to (22 GAMBAR)Luna Maya & Nora Danish Di Akhir Maharaja Lawak Mega 2013

  1. Anonymous says:

    hahahha

    0
    0
    • Olga says:

      AMBOI KO NI NARA DAH BERBINI N ADA ANAK PON GATAI LAGI KE?MENTANG2 LA SI LUNA MAYA N NORA TU PAKAI BAJU SEKSI KETAT SANA SINI NAMPAK TETEK SUKE JE KAU POST KAN

      0
      0
      • LN muka tua…….tu laaaa asek beromen je muka pun kedut2……
        ND smkin berisi……biaselaaaa skrang makan minum org sponserrrr

        0
        0
        • Bikin panas says:

          Tua2 luna maya pun…. tp body dia manteppppppppppppppp

          0
          0
        • Maria Mersadis says:

          Luna and Fasha look-alike . Tapi Fasha lagi cantek . Nora Danish out , tk layak masuk carta .

          0
          0
        • Neelofa says:

          patut amik aku jadi juri lah…. ganti dengan luna mayat

          0
          0
        • Anonymous says:

          artis malaysia dengan luna maya aja udah kalah, luna ini kalo di indo biasa2 aja cantiknya, di sana ada ramai yg lebih cantik, artis malaysia bagi aku yg cantik hanya siti nurhaliza tapi siti sekarang udah tua, emangnya malaysia ngak ada ya artis yang cantik selepas siti nurhaliza ?

          0
          0
        • zaia says:

          anonymous konon indon atas nie, macam bukan indon je.
          dah2 la tu,dari bahasa komen kau pun dah boleh tau ko tu bukan org indon..tah apa motif ko nie. saja nak berlakon jadi indon lak tetibe

          0
          0
        • Anonymous says:

          to zaia
          terus loe mahu gw bilang apa ?? ngakuin warga malaysia ?? apa di sini hanya warga malaysia yg bisa masuk ?? helo…kamu pernah gak ke IG luna ?? gw liat di sana ada foto luna sama artis malaysia. kami di sana aman aja kok sama foto itu, eh bila ke sini…di hina sama warga Malaysia.

          0
          0
        • Artis Indon smua make up 10 Inci says:

          Si Anonymous 9:42 pm, Cantik pe nye, smua artis indon ni make up tebal 10 inci.. cuba xmakeup, smua muka mcm hantu.. bulu mata msti fake gile.. xyah nk bangga cntik nye.. muka mcm pecah pintu je smua..

          0
          0
        • ooooooooo says:

          memang betul pun fashion retis Malaysia ni mcm reben ayam, tengok lah retis kat anugerah meletop tu sorang2 mcm mana, hazab giler fashion, designer Malaysia plak syok sendirii konon fashion dia tu lain dr yg lain, padahal design dia tu teruk tak sedar. fashion GO GO GO POWER RANGERS paling teruk di abad ini.

          0
          0
        • ooooooooo says:

          korang yg kutuk indon ni mesti layan drama melayu kan mcm Ariana Rose, LYMA, kebanyakkan sountrack guna lagu indon, korang tak perasan ker, produser drama melayu pun satu, tak reti nak reka OST sendiri ker, aku rimas betul citer melayu lagu indon, walaupun bhasa hampir sama tapi tetap kedengaran indon tu.

          0
          0
        • ooooooooo says:

          salah org Malaysia jugak bg muka kat indon, wat pe siar sinetron indon..bukan mendidik pun, buat apa guna lagu indon dlm drama melayu…nmpk sgt kita ni malas nk buat ost sendiri, buat apa bg pngkat datuk kat indon…mcm bodoh jer, buat apa jemput indon nyanyi kat sini…bukan org sana jemput kita pun. hina kita lagi adalah.

          0
          0
        • ooooooooo says:

          soal pendatang asing pulak, kita tangkap dorang ..lepas tu bagi makan sedap2…memang patut lah dorang dtg balik Malaysia, undang2 tak ketat..dorang tak takut, patutnya PATI jgn bagi makan, bagi rotan..baru dorang serik nk dtg sini, yelah negara dorang susah..dtg Malaysia tak nak balik, lepas tu buat taik kat negara orang.

          0
          0
        • senah binti awang says:

          aku mmg tak minat LM n ND
          tapi rsanye, malaysia patut reka ost sendiri daripada ambik lagu2 indon. tgok korea, semua ost reka sendiri. just bagi contoh je. english pun sama juga.

          malaysia kalau nak maju, buat benda yang kita sendiri ade. sorry to say. sy suka cerite melayu ni but kdg2 terkilan juga sbb ade je lagu indon. siap bawa penyanyi tu dtg malaysia

          ehem2.. penyanyi malaysia mana nak letak?
          banyak artis keluaran AF, Mentor semue tu.
          xnak ambi ke?

          0
          0
        • kopi o says:

          org indon ni dorang memang akan ada rasa busuk hati walaupun sikit, aku ingat lagi drama Korea mention nama Malaysia, org indon komen kat bawah macam jealous tak mention nama indon. menyampah betul aku.

          0
          0
        • nasi ayam sedapp says:

          @senah binti awang
          setuju dgn komen kau, cerita korea walaupun satu drama jer…dorang reka 6 or 7 OST khas utk drama tu saja, bukan tu jer instrumental happy, sedih, kelakar, suspen pun dorang reka khas utk drama tu shj. Bukan nak puji lebih2 korea…tapi dorang ni memang rajin, produser malay patut contohi cara team Korea ni bekerja. Storyline citer korea best2, dlm satu drama dorang gabung element sedih, kelakar, happy, seram…citer melayu bila nk wat mcm tu ??

          0
          0
        • yokies says:

          masa aku layan citer Ariana Rose…aku terdengar ost citer Korea Dream High, aiyooooo…malu plak rasa kalau org korea tgk lagu dorang menempal kat drama kita, mesti dorang fikir kita ni malas nak buat ost sendiri. Drama melayu tolong lah jgn guna muzik luar, kita ada berlambak singer N komposer…kenapa tak cipta satu lagu baru ?

          0
          0
        • Anonymous says:

          aku jarang tgk citer melayu sebab jalan citer sama jer, aku lebih suka tgk citer korea. bukan nak mengagungkan karya luar tapi citer korea sekarang best2, bukan based on cinta semata2, dalam tu ada element mendidik, dorang buat lawak memang lawak, kalau action…betul2 action, seram memang seram, citer dia buat kita nak tahu apa berlaku seterusnya. KIta Malaysia bila lagi nak buat citer macam tu.

          0
          0
        • Asmida says:

          Malaysia bila nak buat macam drama box office korea :-
          City Hunter – drama action mcm spy…laki aku yg x minat korea pun tgk.
          My Love From Another Stars – citer pasal alien/ UFO stuff.
          The Master’s Sun- citer pasal pompuan boleh nmpk hantu.

          citer kat atas tu cinta2 memang ada tapi bukan cinta2 mcm typical malay drama. harap sangat Malaysia buat macam citer kat atas tu.

          0
          0
        • zaia says:

          ye betul tu.drama melayu guna lagu melayu la.bnyk je lagu melayu yg best skg ni.
          sesiapa yg suka tv show/drama,aku syorkan korang(21 tahun ke atas!) tengok game of thrones.skang dh masuk season 4. tengok dari mula ok.

          0
          0
        • melah suka kucing says:

          My Love From Another Stars/ You Who Came From The Stars…citer tu memang best, fav aku tuh. laki aku yg tak layan korea pun layan citer tu….dia siap tgk live streaming. Akak x tau knapa laki akak jadi cm tuh..selalunya akak yg over excited..eh kali ni dia plak yg terlebih. Akak ok ajer, sape tak excited dik oiiii tgk sexy alien. selalunya alien muka tak brapa handsome, kali ni alien handsome. kekeke.

          0
          0
        • one piece says:

          kalau banding drama korea dgn drama melayu…memang jauh beza, macam langit dgn kerak mental bawah bumi. produser malay tolong buat research sebelum buat drama, org Korea buat research dulu, tu pasal drama dorang ada isi, internasional fans pun dorang tarik sekali tengok, drama kita meleleh tak abis2, aku layan jugak drama melayu tp kebanyakkan citernya lebih kurang sama, lagu plak byk indon..ish tak selera betul.

          0
          0
        • kuih tart says:

          serious lawak..dari gaduh pasal indon melarat ke citer Korea.
          dari tgk citer indon baik aku tgk citer Korea. variety show korea, Malaysia bila nak buat variety show yg best2 selain MLM ?? bila Malaysia dah byk variety show..tak payah lah ambik citer indon lagi, menyemak jelah.

          0
          0
      • Anonymous says:

        ini biasa2 aja. kalo di indo..ramai yg lebih sexy dari ini, ya bedanya fashion artis indo lebih keren dari fashion artis malaysia yg ketinggalan jaman, siapa sich Nora Danish ? ya ampun lihat deh pakaian nya & style rambut nya, tidak cocok langsung dengan wajah dan body nya, taste nya ketinggalan jaman atau mangsa fashion ?? kasihan.

        0
        0
        • Anonymous says:

          Tak payah nak keren keren sangat la,
          Fesyen indo tu aku tengok meniru ja banyaknya.
          Tak ada originaliti.
          Tu yg konon berfesyen la.
          Yang lain macam kostum sarkas ada la.

          0
          0
        • Aaron Aziz says:

          nora danish, terlekat kenangan dengan empat bintang,
          aaron bagi tahi bintang..

          0
          0
        • Anonymous says:

          aku ini ngomong jujur ya, fashion artis di malaysia sangat ketinggalan jaman, apa kamu sadar atau ngak ? apa designer di malaysia ngak bisa ya bikin baju yang cantik ? ya memang malaysia lebih maju dari indo tapi kalo dari segi fashion artis..indo lebih bagus.

          0
          0
        • malebes says:

          A’ah memang bener fashion indon bagus macam fashion bibik tua kertu he3.

          0
          0
        • nico says:

          woii kamu ini bukan orang Indo,saya Indo dan saya tahu bahasa kamu itu bukan bahasa Indo.PROVOKATOR…!!!!! jangan mengadu domba Indo-malaysia.peace no war…

          0
          0
        • nico says:

          wooii saya tahu kamu bukan orang Indo.Saya orang Indo dan bahasa kamu itu bukan bahasa Indo.JANGAN JADI PROVOKATOR..!!! jangan mengadu domba Indo-Malaysia

          0
          0
        • Hakim says:

          @nico
          apa kamu ini ID yg sama dengan nickname zaia di atas sana ??
          ketahuan loe.

          0
          0
        • ehsan says:

          sudah2 lah pashaaaaa

          0
          0
        • gegirl says:

          sebab dekat indo tu banyak seksi la, maka nye banyak bala or kejadian alam berlaku.. tak serik2 lagi ke.. bertaubatlah.. takut la dengan Allah..

          0
          0
        • Fashion Designer says:

          Fashion indon lg up to date??? aduhai.. jgn lh ckp sebarang je.. cer tgk fashion indon dh mcm badut sarkas aku tgk.. artis malaysia fashion nye lebih elegent, modern n rich.. mcm indon, mcm nk ikut K pop tp jd sarkas.. kui kui kui kui…

          0
          0
        • miss m says:

          yang Indo kutuk fesyen Malaysia, yang Malaysia kutuk fesyen Indo.. sampai bila tah nak abis ni? kalau dah mind set Indo kata Malaysia ni perompak pencuri,.mind set Malaysia kata Indo ni pendatang haram, perompak,semua..sampai akhir zaman pun tak abis..

          0
          0
        • Melati says:

          Artis2 indon memang cantik tapi ciplak watper…perfume nya pun ciplak, baju nya pun ciplak semua barang ciplak, masakan artis indon mampu pakai yg original, cantik nya hanya sekejap sajer contoh ( Perfume yg dipakai artis indon cuma harum 4 jam sajer selepas itu artis indon bau nya masam) saya udah ke Indonesia byk brg2 tiruan ,begitu juga artis indon cantik nya cuma 5 jam pastu masam semula…itu kajian saya dan pengalaman saya.

          0
          0
        • politik says:

          kutuk2 indon pon aku tgk shopping barang kawin kat indon jugak… typical malay betol. kerja mengutuk org. bodoh2…. otak letak lutut.

          0
          0
        • zaia says:

          @Hakim
          mmg mcm bkn indon la..
          bahasa indon dia mcm org malaysia yg nk brckp indon.
          dn lg siap tersasultaip “bagi aku” lg..malaysian je yg selalu ckp cmtu.
          takpun mgkin indon yg duduk malaysia(mgkin je la).
          Tetibe aku lak jd indon. Jgn nk klonkn aku dgn indon perangai brengsek di atas ye.Aku tak rela

          0
          0
        • kopi o says:

          Zaia….”bagi aku ” tu org indon pun guna lah, Bahasa Malaysia dgn indon kan hampir sama, lagi pun tak kan org Malaysia hina negara sendiri. memang sah lah indon tu. Kalau dia tu org indon di Malaysia pun..dia tetap indon, of couse lah dia kutuk kita, indon mana ada baik. baik depan kita…belakang hina2.

          0
          0
        • zaia says:

          owh yeke..okay

          0
          0
        • miss m says:

          zaia kopi o, kata kawan aku from indo.. dia kata, bahasa indonesia pun bahasa melayu. beza nya slang je. slang melayu malaysia dan melayu indo.

          0
          0
        • nico says:

          ya udahlah mas/mba (kalo emang bener Anda orang Indo).Ga usah bikin rusuh di sini.Luna Maya di hina juga itu karena kesalahanya sendiri.Ini cuma saran pribadi lho…peace ya

          0
          0
        • temah says:

          @nico
          weh sudah lah kau Nico menyamar indon, org indon tak cakap macam tuh.

          0
          0
        • nico says:

          @temah
          ya udah kalo ga percaya.terserah aja sih.tapi yang perlu kamu tau kalo masih banyak orang Indo yang punya sifat baik.Orang jahat ga hanya di Indo aja,di mana-mana juga ada.Semoga Indo-malaysia selalu rukun dan damai.

          0
          0
      • Fahrin Ahmad says:

        apa la yg bagus sangat dengan luna maya ni..
        serabutt..

        0
        0
        • apotddr says:

          apa yg serabut..

          0
          0
        • Melati says:

          Artis indon byk nya palsu brg2 palsu minyak wangi pun palsu , baju pun palsu ,cantik nya dan bau nya cuma 5 jam pastu bau nya masam….sudah ader pengalaman….mampu kah artis indon pakai yg ori2?

          0
          0
        • huhuhu says:

          bagusnya badan dia telah di lihat orang seantero dunia,napa muka dia nampak tua , tampak macam umur dia , nampak mcam 35, 36dan 37

          0
          0
      • sendu says:

        Nora nak buat rambut kembang ala2 omputih..tp x menjadi…

        0
        0
      • momoe says:

        entahlah.. aku tak anti korea sbb aku mmg tgk drama korea dr zaman2 remaja sampai la umur aku nk dkt 30-an.. tp bg aku mana2 negara same je..cliche tu mmg ttp ade punyelaa…nak kata cite korea ni lain sgt tak jgk la.. sbb mesti ada konflik cinta 3 segi… a suke si b, tp si b suka si c… pastu si c tu msti dgn org lain tp dlm hati suka jgk si b..pastu ade lagi la watak yg memendam perasaan.. same jela..

        0
        0
        • Anonymous says:

          drama korea skrg dia ada byk genre..bukan nya asyik buat muka cute berebut awek 24jam, kau kena pandai lah pilih drama. Macam aku tgk drama korea tgk dulu sinopsis…kalau lain dari yg lain baru tgk. Drama paling best City Hunter. action dia nmpk pro jer walaupun tu hanya drama bukan film. banding dgn drama action kita yg ntah apa2, paling sengal citer yg ada rempit…storyline berterabur, yg dia tahu lumba angkat motor, alahai Sedih !

          0
          0
        • naruto says:

          cite Korea ada genre Sains Fiksyen, history, medik, horror, mistery, action, comedy, family relationship…drama kita ada ker ???? aku nak sgt tgk citer melayu kita ada pelbagai genre bukan hanya stay pasal cinta tak abis2.

          0
          0
      • Dari Bandung says:

        Indonesia dan Malaysia marilah kita rukun :)
        salam, saya orang Indonesia, saya juga suka Malaysia..

        0
        0
      • Dari Bandung says:

        Indonesia dan Malaysia marilah kita rukun :)
        salam, saya orang Indonesia, saya juga suka Malaysia..

        0
        0
    • lava says:

      nora danish ni, kalau ada event je, pakai baju cantik2 mesti post dalam instagram 10 gambar dalam setiap 1 minit.. dari follow jadi unfollow dah. sikit2 dah la nk show off pun.

      0
      0
      • ... says:

        betoi2… muak aku tgk lagi klu pic dgn bf… alasan peminat2 dia yg req nak tgk.. peminat2 tlg lahh..dont be macai .. un follow lahh

        0
        0
    • abang yang tak bangang says:

      nora danish dah macam hagrid yg dalam citer harry potter je aku tengok.

      0
      0
  2. jojo says:

    i love u luna…..

    0
    0
    • . says:

      kalau dulu aku kesian tengok luna kena troll dengan nabil, sekarang aku pike 2 3 4 kali. alahaiiiiii ingat kan nak berubah, makin sampah ada lah.
      nora tu ingat pakai ketat2 Nampak slim ke? haramjadah

      0
      0
  3. lalola says:

    Luna yg ditutup2 knape bukak kan aje sume org pn bes boleh tgk…
    hahaha..

    0
    0
  4. Adel Yong says:

    Huh.. Jacob Kilby lagi ohsem!

    0
    0
  5. mailey sairus says:

    Nora nampak ….. rambut x sesuai… baju pun x sesuai…

    0
    0
  6. oi oi says:

    Luna Maya is osem.. tetek baekkk

    0
    0
  7. Hunter says:

    Luna…nak fap fap….em…

    0
    0
  8. Bakal Isteri Jebat says:

    adoiii ingatkan cuma masalah cara pemakaian artis2 sekarang ni..tapi rambut lagi bermasalah

    0
    0
  9. wakakakak says:

    1st abg nara post gmbar yg ade tag @beautifulnara..selalu asik curi pic dari blog lain..hahahahah

    0
    0
  10. Anonymous says:

    nora punya la cute leh jdi mcm ni..ap kena ngan rambut Nora tu…aku tengok nora wat rambut mcm tu dh mcm rosmah pn ad..bdnya nmpk lagi katek ad la…aku ingat baju j y spoil..tpi rambut pn sama…ap la…

    0
    0
  11. juz saying says:

    kalau nabil ckp sket jer dah kena kutuk…luna pakai baju camtu kenapa tak “boooooo”….

    0
    0
  12. akusukadia says:

    aku pelik la ngan 2 orang nie…sorang baju nye atas terbukak bawah tertutup..
    yang lagi sorang atas tertutup bawah terbukak…dah pakat ke ape diorang nie???

    0
    0
  13. gigi putih says:

    nora danish lebih2 plak tang dada tu nmpk benor pkai span tebal2

    0
    0
  14. dino says:

    Luna maya nampka tua sgt… siti nur enjoi nmpk bebudak sgt..ye dokkk

    0
    0
  15. shahz says:

    aku suke tgk mata LM.. redup je..

    0
    0
  16. lin says:

    nara,zubir bipop da kna tranfer dparment,x tulis gosip retis lg,skrg nie unit rencana,kesiannn

    0
    0
  17. kesian says:

    Wah…hebat!!! Nk bagi anugerah lh dgn org yg suka kritik2 yg xpatut ni..
    Anugerah ustaz/ah
    Anugerah pengkritik fesyen…

    Ahahahaha…hebat sungguh anda sekalian…

    0
    0
  18. Anonymous says:

    bestnyer LM dpt tayang tetekkk kt Msia.. well done

    0
    0
  19. […] (22 GAMBAR)Luna Maya & Nora Danish Di Akhir Maharaja Lawak Mega 2013 […]

    0
    0
  20. sengal says:

    untung sape dpt men dia

    0
    0
  21. tantintun says:

    Luna Maya dgn N.D ni mcm takde fungsi pun jadi juri MLM ni. Setakat cakap…saya “suka persembahan ni”, “buat lagi bagus, saya bagi 4 bintang! huh sesapa pun bleh komen. Juri tak sesuai just untuk glamor MLM je.

    0
    0
  22. ye-ye-o-jer says:

    kat indon LM pakai baju lbh terok dr ni mcm x abis jahit dah pakai…
    nenen LM dah kecut kene hisap dgn ariel peterpon pon exposed gak…aptb…

    0
    0
  23. luna mayattt says:

    mak aiii seksi habis si luna mayat ni yer,,,apsal x telanjang terus…si nora ni pon satu hal dng rambut cam hantu mak limah je aku tengok..papepon tahniah buat mereka yang x pandai bergaya ni ye

    0
    0
  24. line up of UGLIES says:

    Hodoh nya si ND ni. Leher tarak idong kembang. PERASAN FOREVERRRRR……. si LM muka cam orang tua. Rupa lanjut dari umur.

    0
    0
  25. show for idiots!! says:

    Manusia yg pandai dan sophisticated sikit pon tak minat program BODOH ni! Lucu pon tidak. Tapi kasi Nota 10 dapat buat byak buat duit kaya raya- terima kasih kpd golongan rakyat yg masih…..kampung!!

    0
    0
    • jiki says:

      Biarlah.. minat orang lain2.. salah ke jadi kampung..

      0
      0
      • furia says:

        dah Abad ke21 lah beb kalo masih mempunyai mentality/intelek = Kampung = kuno kolot dan kebelakangan/ ketingalan zaman ( harap bungkus bolot di atas tpi pakai ketat metat ipokerit modern konon) buat apa. Simpan lah kampung ko tu.

        0
        0
  26. GulaGula says:

    Jom kita enjoooyyy..macam haramm.. sengaja dibuat2 ke apa ni Janda Merenyam sorang ni. Muka tarak la lawa mana pun.. tapi banyak hipokrit ini pompuan.. walau apapun tetek Luna terbaekk.. Jom kita enjooyyyy..hakktuihh

    0
    0
  27. Anonymous says:

    dh lunyai wat per…

    0
    0
  28. NOR says:

    MINTA MAAF AKU TAK MINAT KAT DUA2 MINAH YG TERLEBIH OVER TU….YG AKU MINAT CUMA TONTON MLM AJE….. APE FUNGSI DIAORG PUN AKU TAKTAU!! BUAT SEMAK MENYEMAK JE…PHUIII!!

    0
    0
  29. ... says:

    jangan lah agung2 kan si pelaku porno.. plz lah weiii

    0
    0
  30. baby says:

    LM n ND sama je seksi.. sorg terdedah ats sorg bwh…

    0
    0
  31. oh syg says:

    yess..mata luna memang x dinafikan memang cantekkk..tp otak nyerr yg x cantekk..x pnadai jaga maruah..ade ka patut bagi barang die dkat si airel tu free je..tetekk pun dah kendur..fuhh.. x sedap lg dah.. LM tu stakat stok pakai buang je bagi airel..

    0
    0
  32. yang penting aku cintakan malaysia dan sayang kan indonesia…sbb ape, sbb aku lahir kat malaysia,parents aku lahir kat indonesia….bila aku jumpe family aku kat sana kitorang x de pun kutuk2 malaysia dgn indonesia..so,pemikiran tu jgn la sempit sangat ye..malaysia dgn indonesia masing2 ade kelebihan dan kekurangannye..peace :)

    0
    0
    • nico says:

      bener tuh…btw ortunya asli mana? siapa tahu ternyata kita masih saudara

      0
      0
    • Anonymous says:

      boleh caya ke cakap kau ni indon tak ada ejek Malaysia ??
      sebab ramai indon yg aku kenal selalu hina Malaysia, sampaikan Bhasa Malaysia pun dia hina, aku tak ada problem dgn indon tapi bila dorang hina Malaysia..tu yg jadi aku benci indon.

      0
      0
      • nico says:

        kan udah saya bilang kalo gak semua orang Indo itu jahat,yang baik juga banyak.Di negara manapun juga pasti begitu kan?

        0
        0
  33. nico says:

    yaaah gimana sih,saya berusaha bersikap netral malah banyak yang ngasih tumb down.Tidak semua orang Indo jahat dan saya yakin masih banyak juga orang baik di malaysia.Saya hanya berusaha bersikap netral.bahasa Indo-malaysia emang mirip tapi tetap aja gak sama.Saya tahu Anon yang komen di atas hanya mau mengadu domba Indo-malaysia saja.

    0
    0
  34. Ok jer says:

    bagi aku, aku ok jer dengan sume juri. dan aku suke jugak dengan stail luna maya..rupanye gile-gile jugak..takde la nak control ayu ke ape..mula2 aku pun tak berkenan dia jadi juri pasal kisah silam dia..tapi jadi ok pas tengok gelagat dia dalam MLM..dia pun tak la ambil hati sangat dengan lawak nabil hari tu..dia senang nak maafkan orang..jadi pada yg tak suka dia..tak pe la kalu tak suka..tak yah la nak kutuk dia..dia ok wat..nora pun ok..peace yaw

    0
    0
  35. huhuhu says:

    Macam Luna maya ni di katakan cantik, kalau macam tu ramai lagi lah yang cantik, mungkin yang cantik bg lelaki buaya kat luar sana body dia kot, lgpun kan body pernah fully uncovered.

    Tolonglah artis Malaysia lagi ramai yang cun melecun dan lebih cantik seperti Siti Saleha,Fasha Sandha,Wardina Saffiyah, Sarimah Ibrahim dan ramai lagi.

    Cuba tengok muka Julia Perez tanpa meke up cun tak?

    0
    0
  36. NORA CAM HANTU says:

    Nora dak demok!! pakai pulak sendat adehhh,,, rambut dah gerbang xsesuai la
    nora oii sebab kau tu KETOT pendek !! lau luna or fasha sandha sesuai kot
    ahahaa,, jangan mare pendapat i jerrrrr
    peace yaaaaw

    0
    0
  37. kamera 360 says:

    alahai ciannya nora. pendek nye dah lah muka bergaris garis macam joker. nape tak semuda dan secomel macam dalam instagram. kamera luar tak leh nak edit hahahaa. terserlah ketembaman dan kebignosean nora. mari kita njoyyy. tak pernah aku tengok citer lawak terbewwak macam bewwak ni. bosan.

    0
    0
  38. anon says:

    Anonymous…..Luna dgn artis m’sia pun dah kalah??? Luna tu walaupun mix tapi rupa tak lawa mana pun. Kat sini dgn Nora pun dia dah kalah. Hari tu bergambar dgn Fazura (utk filem ape aku dah lupa..) lawa fazura lagi. Fazura tu pure malay tak mix pun. Ramai lagi artis2 malaysia yg lawa, asli lagi (bkn mix)….Fathia, Fasya, Wawa zainal, Fazura, Uqasha & Nelydia, ….. And yg mix, siti saleha, emma maembong, juliana evan…. Alah org lndon ni tak sedar diri, yg lawa2 sikit tu semuanya mix. Kalau yg 100% asli confirm muka jawa…and kulit gelap. Seblm puji artis2 kamu melambung2 tu, ingat sikit kalau tak kerana org belanda pegi negeri kamu, mesti artis2 kamu semua pendek2, gelap and tak lawa…

    0
    0
    • matjawa says:

      Melayu mix memang susah dpt yg lawa. Muka lebeh ke JAWA dari mat saleh. Si Luna ni cam muka kemek aje bila pandang sebelah tepi.Ah…. China ke India memang kelas. Teruja!!

      0
      0
  39. saya says:

    kepada yang kata artis malaysia xcantik. sebabnya gambar citer indon semua fokus kat muka, and lightingnya bukan main lagi… anyway, artis malaysia ramai cantik2. cuba yg komen tadi tu google tengok. emma maembong, fasha sandha, nelydia senrose, nur fatiya, faezah elai, fazura.. eh banyak pulak nak taip.

    0
    0
  40. Private eye says:

    ramai mamat melayu minat sangat dgn bibik2 indon ni semua. Maklum lah ulurkan RM50 pon dah buat rasa diri jadi rich playboy. Layan habis dapat pegang cuit sana sini – peramah konon..Cam neighbor aku 3 kalik balik dari main golf di Jakarta balik bawak bibik jawa. Nak kata cantik tidak tapi gedik seksi. Kawen kasi rumah buat baby cepat2. Bibik dia gi beromen belakang dia ( bab kami dah nampak keluar hotel) dgn bf indon dia hanya si suami aje yg tak tau. Jadi bahan lawak kami ketawakan habis2 si mamat di pelandukkan dik bini hebat Indon..KKKKKKKKKKKKKKKKK

    0
    0
  41. Cik Tipah says:

    Satu je persoalan aku. Diorang tak miang atau panas ke pakai baju macam tuh? kbai

    0
    0
  42. […] (22 GAMBAR)Luna Maya & Nora Danish Di Akhir Maharaja Lawak Mega 2013 (106) […]

    0
    0
  43. […] (22 GAMBAR)Luna Maya & Nora Danish Di Akhir Maharaja Lawak Mega 2013 (107) […]

    0
    0