Written by serenity | April 5th, 2015

Seperti yang anda tahu, Majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2014 sedang berlangsung saat ini. Tidak sahlah jika tiada gambar karpet merah bukan? Berikut dipaparkan fesyen sekumpulan artis yang menghadiri majlis ini.


 photo 11142412_970175683006573_1554757848_n.jpg

Lagi 20 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Hot FM.


 photo 11142404_1610855139157503_376059677_n.jpg
 photo 11142225_364004863788554_15211327_n.jpg
 photo 11142176_826224514115954_940634234_n.jpg
 photo 11137909_1643925095827292_1911606897_n.jpg
 photo 11116993_1421560898148459_928303974_n.jpg
 photo 11116883_647369362073531_1115629798_n.jpg
 photo 11116596_1560266437559896_402545016_n.jpg
 photo 11111470_909120835805079_1731571776_n.jpg
 photo 11111414_1402635200054452_1083492866_n.jpg
 photo 11098350_1584652198477483_1993934659_n.jpg
 photo 11085158_441110196051420_1843503278_n.jpg
 photo 11085137_1381044028888282_1374502968_n.jpg
 photo 11085001_360010937538245_1026188343_n.jpg
 photo 10956732_382269331964279_1541300312_n.jpg
 photo 11055782_1617165355173891_356179146_n.jpg
 photo 10449008_641001419366551_1933245463_n.jpg
 photo 1599552_1077183805628717_641221002_n.jpg
 photo 11084700_349539115250127_1080389586_n.jpg
 photo 11084821_802320939843533_527101952_n.jpg
 photo CB0-1eeVIAAP0g4.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (21 GAMBAR)Selebriti Di Sekitar Karpet Merah ABPBH2014

  1. Leave a Comment says:

    Elizaddddddddd!!!

    0

    0
  2. Apple says:

    sharnaaz rasanya tak sesuai bersilang tgn gitu sbb tak sesuai gf tu bertudung dan blm ada ikatan pun lg.

    0

    0
    • Nora Majidin says:

      Setuju sgt dgn apple! Patutnya mereka menjaga adab pergaulan lbh2 lg anis bertudung.

      0

      0
  3. anon says:

    MACAM TAIKKKKK semua

    0

    0
  4. Blur says:

    X menarik sgt tahun Ni dengan kezutan winner…mmmm

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Drp pengacara ke fesyen semuanya … gagal! Abpbh makin lama makin teruk!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    nampak murahan semua!

    0

    0
  7. minah jambu sayang nenek says:

    gambar yg no 12 tu minah jambu paling tk bekenan skali tk sesuai untok gi majlis yg semacm ni…dia sesuai untok gi majis Cukor jambol ..terima khaseh aje lah ye..thank uuu…

    0

    0
  8. hazab says:

    Salam

    Tak tengok pun abpbh.
    Baru lekat 15-20 minit, mak terus tutup tv tension.
    Mak tak sanggup menghadap pengacara membebel ke laut bosan bosan bosannn tau tak??!? Sembaaangg jer kerje host sampai panas hati mak.
    Siapa yg buat skrip nih??!!!! Hazabbb???!
    Agghhhh

    0

    0
  9. Eee! says:

    Muka lagak giler si Syatilla bila Camera zooom muka dia ngan kunyah chewing gum.. Meluat syok sendiri..

    0

    0
    • matapena says:

      Betul… perempuan perasan… please sam carila wanita lain kot. Ramai lagi aku, sopan dn kekeluargaan sesuai jdi pasangan hidup u. Airmuka prmpuan ni x ikhlas u………

      0

      0
    • Gedik says:

      ala si hipokrit Syatilla tu takkan duk di situ if kalu dok bodek family Sam kan. nampak sgt desperate! kalu x mana dia pernh pegi ABPH ni kan…perasan minah sendu tu. lebih suka tgk ngan Fazura… buta Sam tuu…Fazura naikkan nama Sam thru movie manisnya cinta je dan facing up to fazura (tu pun hipokrit x nk ngaku ada hubngan dulu). derhhh!

      0

      0
  10. huarghhh says:

    Mmg bosan..pngcara mcm xde chemistry,suma syok sndri.ptut cr pngacara yg selamba tp kreatif cra brckp dn pnuh lwak.x perlu mnjerit2 mcm trzan,x prlu jerit2 tuk trik prhatian pnonton.msia blum ada lg pngcara bgini kn?ske tgk oscar ..mmg trhibur

    0

    0
  11. Teddy Bear says:

    elizabeth tan… cantikkkk

    0

    0
  12. layan je laa.. says:

    Awek sharnaz tu pki tudung tp kening Caras baikk punya smpi muka nmpk pelik.. Xyh nk ziana zain Sgt la kak oii.. Redho je ngn bntuk Allah dh kurniakn.. Ubah pelik Sgt, rupa pn jd pelik ..

    Baju ayda jebat klu labuh smpi bwh lg cntik.. Rmbut albaniyah mcm bru bgn tido. Plus bju Kain ntah pape… Mcm old sgtt..

    BTW sape pmpuan berkemban ngn wak doyok tu?

    0

    0
    • dia yg pakai, ko yg panas says:

      ko kutuk kening org tu apahal.. kening dia ada buat salah dgn ko ke?
      meh ni usha kening ko ckit, ada je xpuas hati, biarla dia nk pakai baju apa pown, baju ko tu NEW sgttt ke?? sedeh la statement ko, phuiii

      0

      0
  13. makjemah says:

    TGK GAMBAR AISYAH AZIZ APESAL TETEK DIA BAWAH SGT? KE TGH DKT DGN PERUT SGT TU.

    AKU SUKA ELIZABETH TAN CANTIKKKKK MUKA DIA FIRST CLASS HABIS. MESTI RAMAI VVVVIP RAMBANG MATA TGK DIA. PASTU DIA NK SEKSI2 PN TAKPA LA DIA BKN MUSLIM. MCM NI JD ARTIS BARU TAKPA. BKN MCM ARTIS2 MULIM YG LAIN MELEBIH2 PLAK GAYA BARAT DIA

    MALAM NI ZUL ARIFIN, SHAHEIZY SAM, ADI PUTRA, MARK ADAM DGN 3 PELAKON LELAKI BARU YG TAK MENANG TP BG AWARD TU HANDSOMEEEEEE. YG PLG CANTIK NEELOFA JE. YG NYANI BEST AKIM DGN FAIZAL TAHIR

    LASTLY, AKU BENCI AYDA JEBAT MENANG! MAKING MENGGEDIK LA MINAH POYO BERMUKA ROSNAH MAT ARIS TU!

    0

    0
  14. Hanez Suraya says:

    Setiap gosip mesti nak komen pasal aurat. BOSANLAH.

    0

    0
  15. matahari says:

    laa..dayang nurfaezah nak pi shopping?..dan ade lagi orang pakai kemban..wak doyok punye taste la kann..

    0

    0
  16. Anonymous says:

    The only one that catches my eye is Elizabeth Tan.. the rest ..AWFULLY Horrendous

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Budget lari …GST

    0

    0
  18. tahaper2 says:

    siaper la muka2 ni. 90% langsung tak kenal. patut la tak menang, tak femes! huahuahua

    0

    0
  19. Anonymous says:

    aduhaiii…rimas btl aku tengok muka shanaz ngan jambang mcm tu…nmpk selekeh btl le..pakaian retis bnyk y x cantik dari y cantik..semuanya enth ap2…amy mastura punya baju pn langsung x ad y lawa…nape si albaniyah tu…rambut dh mcm kena karen jer..atau pn baru bngn tido…aisyah aziz..pesal hah tetek dia nmpk jatuh..x mengacam langsung..y paling nmpk kemas adalah zul ariffin…ko orang perasan x y zizan menjak kebelakangan ni ayk merundum n jarang menang..komedi pn leh kalah ngan abam..abam lagi best kan dari zizan tu…

    0

    0
  20. aku yang comel says:

    kan bgus kalu semua artis pakai mcm heliza helmi..
    sopan je.. sape ckp bertutup tu x cantik?
    yg bertutup tu la yg paling cntik…
    sopan dan ayu…

    0

    0
    • bintang tiga says:

      kalau semua artis pakai tudung macam heliza helmi sape pulak nak berlakon antagonis ,gedik dan jahat? pakai akal le..sebenarnya yang dah bertudung tak payah berlakon, menyanyi ..pi berniaga mlm atau jual baju muslimah je

      0

      0
  21. aku yang comel says:

    kan bgus kalau semua artis pakai mcm heliza helmi..
    sopan je.. sape ckp bertutup tu x cantik?
    yg bertutup tu la yg paling cntik… sopan dan ayu…

    0

    0
  22. akro says:

    retis pompuan mane yg keding pakai all white tu?? alahai….dah ler keding…tek lak jatuh…anak dara ke mak dara dia tu?? tolong laaaa…

    0

    0
  23. anon says:

    heliza ko memang hancus dlm berpesen kok ye pun ..dah mcm telekung plak aku nengoknya…hehehe

    0

    0
  24. Anonymous says:

    My BOSS sO CHARMING

    0

    0