Written by AbangNara | July 21st, 2011

nurul syuhada

Cantik gila. Itulah kata-kata yang terluah dari mulut Abang Nara apabila melihat hasil bidikan kamera The Photographer untuk majlis pernikahan Nurul Syuhada dan Raja Amir. Memang awesome. Lagi 20 gambar sekitar majlis tersebut dengan membaca entri ini sepenuhnya.

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

nurul syuhada

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to (21 GAMBAR)Majlis Pernikahan Nurul Syuhada Dan Raja Amir Dari The Photographer

  1. Curuz says:

    malam ni kt tv3 jam 9

    0

    0
    • emo says:

      ape yg cantiknye si shuhada ni????!

      0

      0
      • jabun says:

        ko lg cantik ke..

        0

        0
        • emo says:

          kalau nak banding dia dgn tiz zaqyah ke, juliana evans ke, even fasha sandha pun, jauh lagi..

          pic kawin baru la bang nara nak tehegeh2 post pic die
          =D

          0

          0
      • aku belum buta says:

        Kau nak cantik macam mana lagi wei… selalu statement camni keluar dari mulut org yang jeles dan buruks je

        0

        0
        • abc says:

          features die…
          muke licin, mata bundar, lesung pipit…
          fak u gorjes…
          due2 comel… muke same pla tu..
          mmg jodoh panjang la ni…

          0

          0
        • papa says:

          cantik …jelita..rupawan sungguh shuhada nih..best sungguh dapat bini molek macam ni..takat mejar mejar tak main lah shuhada kan?? yang penting laki hensem , mantap, macho macam papa nih..baru lah bahagia siang malam..hahahaa!!!

          0

          0
      • penjual blog says:

        ala..nak jual blog kamu bukan kat sini….takyah la keluar ayat bukan2 biar org click blog kau……bukan ni cara nak lakukan blog…..dh banyak dh org wat mcm tu kat sini….

        0

        0
        • nais says:

          sori ya encik… sumpa WALLAH aku tak tahu menahu pon pasal hal ne.. tak tahu plak ada orang buat backlinks kat sini guna blog aku… soriiii

          dan ni kali pertama aku tengok website nie… huhu itu pon di sebabkan aku pelik sebab bcaklines banyak dari website ni.. sori kalau ko terasa sakit hati ka.. neway chill out!! =)

          0

          0
      • rosebuds says:

        ko rase die x cantik org len rase die cantik..so..ko rs FS tu cantik,aku rase x pown..so cite rase masing2 la…ko ni kalo ppuan lom tentu lawa..klo ko laki lom tentu awek ko hot…lol~

        0

        0
      • kuncu_Jahat says:

        cantik la…cun..

        0

        0
    • Anonymous says:

      ad ap….

      0

      0
    • mawarmerah says:

      ad ap?

      0

      0
      • saya canti says:

        kenapa dia putus dgn doc faiz dulu eh?

        0

        0
        • nsna says:

          kontrek dr faiz xleh khwn sampai dia g bulan nun…xtau bl dpt g…sape sggp tggu g 4-5 thn?….sementara da org nk ni(raja lak 2) aku rempat je la…

          0

          0
    • kucing parsi says:

      bukan la..malam esok da..lam majalah 3..mlm ni tahajjud cinta..selamat menonton

      0

      0
    • pergh buat kat Binjai On The Park tu.
      kerja apa la gamaknya husband Syuhada ni?
      Binjai On The Park ni kat top nya ada penthouse termahal di Malaysia

      http://ekspresiruang.blogspot.com/2010/12/beli-penthouse-rm38-juta.html

      0

      0
  2. aku xsuka propa says:

    cantik gambar.bolela..

    0

    0
  3. Curuz says:

    hrmmm.. cantik teknik gamba

    pengantin ni tk guna soft len sepertimana yg biasa digunakan oleh pengantin yg kulit agak gelap.. atau sekiranya berada di lapangan terik..

    so memang natural lah kecantikan dan kekacakan mereka…
    bukan kerana lens. Terima kasih

    0

    0
  4. ub3y says:

    cantik betul pasangan ni. tv3 mmg tempat melahirkan celebriti tv terkenal

    0

    0
  5. Curuz says:

    tahniah nurul shuhada n suami…

    cantik n kacak semula jadi

    tk guna soft lens etc.. yg biasa digunakan utk pengantin berkulit gelap.. atau bilamana acara diadakan di bawah terik matahari..

    so memang kecantikan dan kekacakan mereka yg asli, bukan lens.. terima kasih

    0

    0
  6. ila says:

    cantik perkahwinan farah AF lgi…
    jom singgah my blog…www.cikdania.blogspot.com

    0

    0
  7. Chantek says:

    muka mereka berdua ni seiras jek.. :)

    0

    0
  8. ajuera says:

    memang cun n best picture..sma cntik sma pdn mrk bdua..tahniah smg perkahwinan mrk kekal hingga ke akhir hayat..=)

    0

    0
  9. kaki_g0ssip says:

    cantik lg make up farah af… make up farah nmpk perfect je :)
    btw muka diorg ade iras2 kn.

    0

    0
    • farah says:

      make up Farah af tu kak Saidatul Nisa yg buat dats y nampak cantik giler..tk caya tgk fb dier…kalo tak mana mungkin Permaisuri Agung booking dia ke mana shj yg beliau pergi…

      0

      0
  10. bese jer says:

    muka pengantin lelaki mcm emmet, vokalis butterfingers..kan?*pada mata aku laa*

    0

    0
    • manjer says:

      A ahla… patutla rase mcm penah tgk… tapi tak tau sape.. btul3, mmg mcm muke ahli butterfingers tuh… =) apepun, tahniah syuhada n husband… cantik n kacak… mcm pinang dibelah dua… skali skala tgk dier, mcm Preity Zinta…… =)

      0

      0
    • geli geleman says:

      aah lah… patutlah aku dok pikir mcm saper rupa somi dier…. aku dok pikir laki dier ni artis tp tulis kat situ pegawai bank… hehehehe betul lah ruper emmet

      0

      0
  11. wany says:

    mmg cantik ex senior aku kt u dl ni..:)

    0

    0
  12. yaya says:

    cantik lah :)

    0

    0
  13. kak nab says:

    pelamin die tu cm dr sheikh muszhapar pnya decoration sket

    0

    0
  14. zaia says:

    Semoga Berbahagia hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  15. geli geleman says:

    AVON tak taja solekan dier ke? dier ke duta mekap AVON

    0

    0
  16. aku says:

    ensemla laki u nurul…..ada iras2 laki sheila majid (acis) ;-) nurul pn cntik gak ;-) tp….aphal la inai smpi nk ukir2…..siap smpi k kaki lg…..kn cntik klu inai kt kuku jer (mcm farah ~ tabik spring ~ mka farah mmg b’seri2 time kwin) ***** aku bkn fan farah tp mmg btul mka farah b’seri2 ***** (compare ngn mka nurul, mizz nina, ayu/tomok & rina). skian, wassalam.

    0

    0
    • nadia says:

      setuju..nurul syuhada nampak cantik sangat…tpi farah nampak sangat seri kat wajah dia kan? glowing sangat… :)

      0

      0
      • ciktie says:

        yup..betul2..dlm semua pasangan yg kahwin time ni, farah nampak paling berseri. mekap dia sgt cantik.

        0

        0
  17. zuan says:

    she;s sooooooo adorable ;D

    0

    0
  18. Deenalofa says:

    Komen ni dtujukan khas unutk : ‘AKU’

    tu tak bleh ni tak bleh ade je tak kene. Sukati dia laaaa nk pakai inai camner2 punnnnnnnnn wedding dia lantak laaaaaaa taste masingggggggggggggg2 Biar laaaaaaaaa dia nak UKIR2 SAMPAI KAKI PUNNNN duit diaaaaa

    0

    0
  19. ShortyBabe says:

    Sungguh sungguh dua dua sama cantik dan sama padan.Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat, AMEENNN..

    0

    0
  20. mya says:

    such a nice wedding….hope alwayz 2gether…amin…..

    0

    0
  21. ida rania says:

    muke seiras..biasenya bahagia org ckp..btw..congratz!! =)

    0

    0
  22. pelik says:

    bukan ke dulu ngn sape tah angkasawan tuh?

    0

    0
  23. Queen Cobra says:

    Nurul oklah ada cantik. Tapi tang ayu tu si, Farah lagi menyerlah maybe sebab seri muka.. Seri tu penting. Tak cantik pun kalau muka berseri mesti nampak ayu dan manis.

    0

    0
  24. nanina says:

    tahniah kpd nurul syuhada…teringat dolu2 de n her family dtg raye umah nenek ak…hehhehe…mase tu tak femes agy…pakai tudung lg….bile dah popular bertambah2 chantekkkkk….tahniahh la ye..smg bahgi dunie n akhirat..:D

    0

    0
  25. for men only says:

    semoga kekal hingga akhir hayat..amiiiin

    0

    0
  26. kentut pun wangi says:

    muka diaorang ni memang nak sama, tue la orang cakap jodoh kan…mesti ada iras..tapi muka dia orang memang iras sangat2..macam adik beradik plak

    syukur jodoh dia dah sampai…doakan lah semua yang terbaik…semua akan jadi baik.

    0

    0
  27. anis_arm says:

    mmg cantik sbb dia putih pstu duit ada…klau duit ada smuanye cantik…tpi yg wa tk tahan tu kasut dia tu…wa dh jatuh cinta beb…ada sapa2 nk tlg bgi satu….

    0

    0
  28. NA O ME says:

    Penah berdepan & ambik gambar Nurul kat Majlis Kahwin Fedtri Yahya di Pantai Remis, Perak. Pd pdgan sya Nurul tak putih, kulit dia sedikit gelap & raut wajah dia kecil saja. Bila dlm gambar nmpak lebar. Tp kesian masa tu. Jejak kaki dlm dewan smpi nak balik kena serbu ngan makcik2 yg nak bergambar dgn dia. Sure makan pun terbantut dia tu.

    0

    0
  29. tasha says:

    sgt bersih kulit kaki die…

    0

    0
  30. basshunter says:

    muka laki dia ni mcm emmet butterfingers tu plak

    0

    0
  31. sep_nopat_pat_tulo says:

    bukan mlm ni la..mlm ni tahajjud cinta da..jgn la salah info..sminggu woo nk tgu citra..ni mlm esok..lam majalah3.

    0

    0
  32. Ayu Candy says:

    Wow photography yang sangat berseni. Cantik gila terutama part air kat kolam tu. Nice!

    0

    0