Written by AbangNara | August 8th, 2012

Betapa best dan beruntungnya menjadi Juliana Evans. Dapat pergi Australia dan buat bermacam-macam aktiviti lasak untuk rancangan TV9, Remaja Ekstrem. Tak sangka di sebalik keayuan wajahnya, Juliana Evans nie boleh tahan lasaknya. Siap ada buat aktiviti meneroka gua lagi.

juliana evans di australia

Kalau tak silap Abang Nara, Black dan Syamsul Yusof Deq One turut serta di dalam rakaman rancangan Remaja Ekstrem ini. Memang rezeki dioranglah dapat berjalan-jalan kat Australia. Jeles Abang Nara dibuatnya. Diharap kalau TV9 ada nak buat rancangan Remaja Kacak jangan lupa jemput Abang Nara. Hehehe.

juliana evans di australia

19 lagi gambar Juliana Evans di Australia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Juliana Evans.

P.S: Cantik dan ektetik sungguh tangga-tangga batu ini.

juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia
juliana evans di australia

42 responses to (21 GAMBAR)Juliana Evans Di Australia Untuk Rancangan Remaja Ekstrem TV9

  1. fa says:

    1sttttttttttttt…..

    0

    0
  2. nurul says:

    cantik…..

    0

    0
  3. Celepap says:

    Tetibe i teringin sgt nk tengok kak ZZ kite bertudung litup..mudah2an..Aminn..
    sape setuju sila LIKE, xsetuju sila DISLIKE~

    0

    0
  4. secret says:

    Cantiknya dia. Cantik sangat ! :D

    0

    0
  5. cantikk juliana nie..hmmm..

    0

    0
  6. ......... says:

    bestnya..bila la aku dapat ke sana..dari gi sana baik gi umrah..

    0

    0
  7. sue says:

    cantik….teringat dia berlakon watak natrah….wajah fotogenik…

    0

    0
  8. joyce says:

    abg nara kau kacak k ? ade hati nak join remaja kacak konon btw kau remaja k??

    0

    0
  9. Zierra says:

    Abg Nara, saya tak rasa Syamsul Yusof yg turut serta dgn Jue. Itu bkn Deq One dr Remaja TV3 ke?
    haihh dah la sy peminat setia Syamsul. Terkejut jgk Abg Nara tak bleh recognise artis malaysia. boleh plak tersalah?
    haihh so dissapointed hmm…

    0

    0
    • Lev says:

      Aku bukan peminat syamsul tp aku tgk sekilas pandang je aku tahu tu bukan syamsul….lain gila kot…..nara kena pakai spek

      0

      0
  10. Anonymous says:

    syamsul yusoffff???

    0

    0
  11. ... says:

    hahaha..ak ah la..bukan syamsul yusuf la.. nak buat mcm mana,ternyata SY lebih popular sehinggakan abang nara pun xdapat cam..hahaha..

    0

    0
  12. tak faham says:

    itu bukan syamsul yusoff ler… itu wan (suami michelle melodi)
    tapi x per… memang muka dia dalam gambar ni macam syamsuk ckit…
    sebab tu abang nara tulis ‘kalau x silap’ hihihihi

    0

    0
  13. No One says:

    Juliana Evans ni cantik…sweet jer..
    tp klu berlakon citer hantu, lagi real…
    tang mata dia tu buat org takot…
    untung zizan..eh…??

    0

    0
  14. sweet32 says:

    knpe muke dia mcm muke aku??!!! hehehe….

    0

    0
  15. sweet32 says:

    knpe muke dia mcm muke aku??!! hehehe…

    0

    0
  16. nimfa says:

    Cantik gila Juliana Evans.. tak payah le dgn Zizan tu.. cari yg lagi kacak ahaks!

    0

    0
  17. bella says:

    dia ini lagi cantik daripada diana danielle kot. kalah diana O.o muka dia sumpah macam matsalleh sial.

    0

    0
  18. bella says:

    dia ini cantik daripada diana danielle kot. kalah diana O.o muka dia memang matsalleh sial :O

    0

    0
  19. ck says:

    perghhhh….berserabai misai….haha

    0

    0
  20. ck says:

    perrggghhh..berserabai misai..haha

    0

    0
  21. Anonymous says:

    suka tgk gmbar jue bg makan kangaroo

    0

    0
  22. bulu buluan says:

    humangaih misai pakcik tu. serabai. ce ikat tocang kan elok ekekeke

    0

    0
  23. perghh, kalah diana danielle. muka dia sumpah sial macam mat salleh.

    0

    0
  24. she's hot says:

    Pendapat sya la kan, J.E ni artis kacukan mat saleh Msia yg plg lawa.. Berbanding dengan Diana, Siti Saleha, Natasha Hudson, Catriona Ross, Sasha Saidin..

    0

    0
  25. pizza says:

    Hot babe…. cuma sayang…..

    0

    0
  26. abang zizan says:

    uhh.. zizan kata dorg p sana masa bulan puasa.. boley makan ais krim siang2 kat sydney time puasa rupanya ye… isk isk isk….

    0

    0
  27. bella says:

    video juliana evans yang cantik menawan

    0

    0