Written by AbangNara | November 4th, 2014

Kehadiran 5 ahli Running Man iaitu Ji Seok Jin, Kim Jong Kook, Ha Ha, Lee Kwang Soo dan Song Ji Hyo pada Sabtu lalu masih lagi diperkatakan sehingga ke hari ini. Kesemua hadirin yang menyaksikan konsert mereka rata-rata terhibur melihat gelacat lucu Running Man. Senang cerita, apa yang anda tengok di kaca tv, itulah yang ditunjukkan oleh mereka ketika menghiburkan ribuan rakyat Malaysia.

running man di malaysia

Diharap kehadiran Running Man seterusnya akan menyaksikan ketujuh-tujuh ahli mereka hadir bersama-sama. Pasti lebih meriah. Terima kasih kepada OneHD kerana berjaya membawa Running Man ke Malaysia. Anda memang daebak. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Harga rokok naik RM1.50 mulai 5 November

running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia
running man di malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to (21 GAMBAR)Gelagat Lucu Ahli Running Man Di Malaysia #racestartMY

  1. […] Diharap kehadiran Running Man seterusnya akan menyaksikan ketujuh-tujuh ahli mereka hadir bersama-sama. Pasti lebih meriah. Terima kasih kepada OneHD kerana berjaya membawa Running Man ke Malaysia. Anda memang daebak. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini …read more […]

    0

    0
  2. melati says:

    eeeee…..gay!!!

    0

    1
  3. Ely says:

    Runningman….!!! I love u.. Saranghae

    1

    0
  4. jibby says:

    yg busuk hamis tu la ko main pastu nk kutuk haha…a few lak tu…kiran nye ko nye miss V pun busuk hamis gak la ye?

    0

    1
  5. andalusia says:

    I love you lee kwang soo!!! saranghae

    1

    0
  6. runingman fan says:

    the best game show in asia Running man…jgan lupa jumaat nie sksikan episod find the kinapper mmg tbaeek episod nie buat kita tertanya2 cam ep sherlock holmes..heheh

    1

    0
    • jjang says:

      Skrang da episode 219. The kidnapper, sherlock holmes..ketinggalannyerr..

      0

      0
      • runingman fan says:

        mmglah dh ep 219 skrg..cuma kat astro one hd ep 218 jumaat ini bru nk tyang ep find the kinapper…lgpun nk bg thu ep 218 mcam ep sherlock homes buat kita tnya2 spe?..xde ktinggalanya uptodate ok..

        0

        0
  7. Fuck Kpoper says:

    toksah nak up sgt artis luar laa nara.artis yg dlm malaysia ni pon xcukup makan..lagi2 pengaruh korea yg fake ni..tu belum kire artis endon yg stesen radio junjung2 sgt tu..artis malaysia berlambak je suara bagus2..puuuiihh

    0

    0
    • M says:

      Artis Malaysia ni banyak drama je awak ;) Kalau tak berdrama and bergossip, takdela nak masuk beautifulNara dan lain2 belog. Yang bagus tu ade, cuma sayangnya, sikit sangat.

      0

      0
  8. Makcik Korea says:

    Drama korea terbaikk, lagi bagus dari Bollywood, Hong Kong n Hollywood.

    0

    0
  9. anon says:

    Hmm……korea dah jadi kegilaan skrg sampai masuk dlm blog gosip artis M’sia. Nasib baik aku tak pernah tengok ape2 program psl dia org ni. TV tak pernah bukak 2,3 thn ni mmg lah tak tau menahu psl program dlm or luar negeri. Bagus jugak..

    0

    0
    • Anonymous says:

      laaaaa….nak tahu hal dalam dan luar negara kena tengok TV ker ??
      ni zaman internet. Kau pergi je kat webpage, fb, twitter, youtube utk tahu hal semasa.

      0

      0
  10. hamba allah says:

    semua sama je

    0

    0
  11. saipol si jubor says:

    i love running man!!! kim jong kook hensem!!!!!!!!

    1

    0
  12. Soo Wan @ Angel Eyes says:

    Running Man daebakk! Walaupun diorg ni famous 1 dunia, tetapi tetap humble & layan peminat. Malaysia sepatutnya jemput diorg datang buat game di sini so the whole world yang tengok rancangan ni dapat mengenali Malaysia. Negara2 seperti Indonesia, Taiwan, China, Vietnam, Thailand n even Australia dah jemput diorang. Dapat promote Malaysia sebagai tempat pelancongan secara tak langsung.

    0

    0
  13. tina says:

    tgk running man buat aku senyum dan gelak sorang……..

    0

    0
  14. alanisehun says:

    i love song ji hyo …

    1

    0
  15. Anonymous says:

    wah best nyer running man nak datang lagi

    1

    0
  16. sofea says:

    kwang soo ngan jong kook famous.korea daebak.

    1

    0