Written by Bella | April 5th, 2017

Wak Doyok bukanlah seorang yang asing lagi sebagai personaliti fesyen tanah air, malah beliau juga merupakan seorang usahawan yang berjaya. Baru-baru ini Wak Doyok ada memberikan kenyataan bahawa tidak salah untuk seseorang itu bergaya asalkan apa yang dipakai bukanlah barangan tiruan.

Ada sesetengah netizen yang tidak puas hati dengan kenyataan Wak Doyok dan bertindak untuk mengkritik ikon fesyen itu dengan perkataan yang agak melampau dan biadap.

Berikut antara komen seorang pengguna Twitter :-

Membalas komen tersebut, Wak memberitahu fesyen beliau telah pun mendapat pengiktirafan daripada luar negara dan anugerah yang diterima olehnya pernah disampaikan oleh penyanyi terkenal Korea Selatan, Jay Park.

Biasalah “keyboard warrior” mungkin mereka cemburu dengan apa yang Wak Doyok ada sekarang. Bersabarlah, anggap sahaja pengguna Twitter tersebut cuma ingin mendapat perhatian.

Written by Bella | April 5th, 2017

Masih tidak terlambat untuk kami ucapkan tahniah kepada pelakon Siti Saleha yang bakal bernikah dengan tunangnya Lutfi Azhar pada 28 Julai depan selepas selesai solat Asar. Walaubagaimanapun, buat masa ini Siti Saleha masih lagi merahsikan lokasi pernikahannya itu. Pasangan ini memilih tema tradisional dan moden untuk majlis raja sehari mereka.

Alhamdulillah saya sudah mendapat lokasi untuk melangsungkan perkahwinan dan sudah ada tarikh iaitu pda 28 Julai ini.

Manakala majlis resepsi diadakan di lokasi lain pada keesokkannya. Majlis pihak lelaki pula akan diadakan seminggu selepas nikah. Kami memang mahu buat majlis pada tarikh yang dekat supaya mudah saudara mara yang jauh untuk datang.

Ditanya adakah beliau sudi untuk berkongsi detik hari bahagianya bersama pihak media, Siti Saleha sebenarnya tidak kisah mengenai perkara itu. Namun, beliau tetap akan berbincang dengan bakal suaminya itu sekiranya Lutfi tidak selesa memandangkan beliau bukanlah selebriti.

Saya tidak kisah jika ada media yang mahu membuat liputan pada majlis itu, namun saya akan berbincang dahulu dengan bakal suami. Saya takut jika dia tidak selesa pula kerana dia bukan selebriti.

Sekali lagi tahniah kami ucapkan kepada Siti Saleha dan pasangan. Semoga segala perancangan mereka untuk mendirikan rumah tangga berjalan dengan lancar dan diberkati oleh Allah SWT.

Sumber Berita : mStar Online

Written by Bella | April 5th, 2017

Hari Ahad lepas, pengantin baru Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila tampil cukup eksklusif di majlis resepsi mereka ibarat putera dan puteri raja di singgahsana.

Sharnaaz begitu segak menggayakan sut rekaan Cosry dan Noor Nabila pula anggun memakai busana serba putih hasih rekaan Datuk Radzuan Radziwill.

Khas buat anda yang masih belum puas melihat suasana perkahwinan mereka, berikut kami sertakan beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi perkahwinan Sharnaaz dan Noor Nabila dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Bcreative Productions

 
Written by AbangNara | April 5th, 2017

Perempuan dan kasut memang tidak boleh dipisahkan. Bagai aur dengan tebing. Bagai isi dengan kuku. Hampir kesemua wanita yang Abang Nara kenali mempunyai berpuluh-puluh pasang kasut untuk ocassion-ocassion tertentu. Ada kasut untuk pergi kerja, ada kasut untuk jalan-jalan shopping, ada kasut untuk bersukan, ada kasut pergi kenduri dan macam-macam lagilah.

bata insolia

rak kasut idaman setiap wanita. Puas hati kalau ada rak macam nie kat rumah

Dalam banyak-banyak jenis kasut, yang paling popular sudah tentulah high heels atau kalau dalam bahasa Melayunya, kasut tumit tinggi. Wanita suka pakai high heels sebab ia menambahkan ketinggian mereka, bergaya dan menyerlahkan keyakinan diri. Namun high heels ini ada kelemahan untuk si pemakainya. Ia kurang selesa, tak boleh digunakan untuk jalan lama-lama, kaki cepat sakit, lenguh dan silap gaya boleh cedera dibuatnya.

bata

4 inci, 2 inci, 3 inci semuanya ada. Perempuan dan high heels memang tak boleh dipisahkan

Wife Abang Nara pun selalu mengadu masalah yang sama apabila dia keluar berjalan menggunakan high heels. Balik rumah mesti wife akan minta urut kaki sebab penat berjalan seharian dengan high heels. Sambil-sambil mengurut tue Abang Nara tertanya-tanya juga, takkanlah tak ada kasut high heels yang boleh memberikan si pemakainya keselesaan dengan side effect yang minimal. Takkanlah semua pengguna high heels sengsara macam nie? Kaji punya kaji, cari punya cari, research punya research, Abang Nara terjumpa Bata Insolia.

bata insolia

bata insolia

Untuk makluman, bukan semua outlet Bata ada menjual Bata Insolia ini. Kalau nak tahu outleh mana yang ada jual, boleh ushar di www.bata.com.my. Cerita banyak tak guna, Abang Nara telah membeli sepasang kasut tumit tinggi Bata Insolia untuk wife tercinta sebagai hadiah untuknya.

bata insolia

amboi-amboi matching pulak dengan baju dan handbag

Dan wife Abang Nara ternyata amat gembira, puas hati dan seronok sangat-sangat berjalan sambil bergaya dengan Bata Insolia ini. Selesa sangat-sangat katanya. Memang kaki tak terasa lenguh dan sakit sangat walaupun pergi jalan lama-lama. Selain itu, rekaannya pun cantik dan menarik. Memang fesyen dan keselesaan berjaya digabungkan di dalam satu kasut menerusi Bata Insolia ini.
bata insolia

bata insolia

bata insolia

Nampak gayanya selepas ini Abang Nara dengan rela hatinya akan membelikan beberapa pasang kasut Bata Insolia lagi untuk wife tercinta. Suka tengok dia dapat berjalan seharian dengan lebih lama, lebih selesa dan lebih yakin. Sesuai sangat dengan motto “Walk Further Walk Taller” Bata Insolia ini. Ada banyak lagi rekaan Bata Insolia yang cantik-cantik belaka. Ingat nanti nak bawak wife sekali agar dia sendiri boleh buat pilihan kasut mana yang dia nak.
bata insolia
bata insolia

bata insolia

kehebatan teknologi Insolia ini, video di bawah membuatkan ada rasa nak beli sepasang kasut Bata Insolia hari ini juga.


Jadi tunggu apa lagi? Pergilah ke outlet Bata berdekatan anda atau layari www.bata.com.my untuk mendapatkan sepasang kasut Bata Insolia sekarang jugak. Sekali dah pakai, memang puas hati. Meh kita ramai-ramai “Walk Further Walk Taller” bersama Bata Insolia bermula hari ini.

P.S: Untuk memudahkan anda mencari kasut tumit tinggi Bata Insolia, di bawah adalah senarai outlet Bata yang menjualnya:-

South & East Coast Region
City Square JB, Jusco Tebrau JB ,L2 PLaza Angsana, East Coast Mall

Central Region
Sunway Pyramid, Paradigm Mall, PSKL, One Utama, KLCC, Mid Valley, Ampang Point Mall, Alpha Angle KL, Setia City Mall, KLIA2, IOI City Mall, Alamanda Putrajaya, Sunway Velocity, Jusco Rawang, Leasure Mall

East Malaysia
Plaza Merdeka Kuching

Page 30 of 35« First...1020...2829303132...Last »