Written by Bella | April 26th, 2016

Hari Sabtu lepas telah berlangsungnya majlis bertandang Yatt Hamzah yang diadakan di kediaman suaminya Muhammad Zulfadli di Pengkalan Chepa, Kelantan dengan tema warna merah jambu.

Majlis tersebut cukup meriah sekali dengan kehadiran lebih 1000 orang tetamu.

Yatt dan Zulfadli sebelum ini bernikah pada 27 Februari 2016 di  Masjid Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam.

Semoga Yatt Hamzah dan suami bahagia sehingga akhir hayat dan dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata bersama.

Jom kita layan beberapa lagi foto sekitar majlis bertandang Yatt Hamzah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : The Yen Wedding Photography

 
Written by Bella | April 26th, 2016

Sejak mengenakan hijab sepenuhnya, Fathia Latiff akui beliau merasa lebih seronok dan gembira. Malah, Fathia merasakan dirinya lebih dihormati oleh orang sekelilingnya.

Saya tak tahu nak cakap macam mana. Tapi best sangat. Saya pun pakai tudung ini bukan sebab orang tapi sebab Allah. Cuma nikmatnya sukar diungkap dengan kata-kata.

Lepas saya bertudung, banyak betul Allah bagi rezeki. Malah saya dapat juga kebahagiaan dan ketenangan. Itulah yang saya rasa selepas tutup aurat.

Buat Fathia, dengan menutup aurat sepenuhnya ia juga mengajar beliau untuk tidak melakukan perkara-perkara yang tidak elok serta dapat menjaga adabnya.

Dengan cara bertudung inilah yang mengajar saya supaya tidak melakukan perkara-perkara yang tak elok. Banyak kelebihan pakai tudung ini sebenarnya lebih-lebih lagi dalam soal menjaga adab.

Alhamdullilah, tenang nampaknya kehidupan Fathia sekarang, inshaAllah kalau niat kita memang sudah ingin berubah ke arah yang lebih baik pasti ia akan dipermudahkan.

Sumber Berita : Mangga Online

Written by shahzeeq | April 26th, 2016

Ribuan testimoni Berjaya telah diterima dari pengguna PUREganic. Masalah kulit wajah berjeragat, bertompok-tompok, kulit kusam, makin lama kulit makin teruk, jeragat makin tebal. Malu! Pakai make up pun boleh Nampak lagi jeragat! Dah bermacam-macam produk telah dicuba tapi tak berkesan dan mengecewakan!

Jeragat atau ‘melasma’ adalah sejenis penyakit kulit yang tidak merbahaya namun kehadirannya menyebabkan kulit wajah nampak tidak sihat dan kusam di samping menjejaskan penampilan diri. Faktor-faktor terbentuknya jeragat termasuklah pendedahan kepada cuaca Malaysia yang panas sepanjang tahun, genetik, umur, hormone dan stress.

Kini , anda boleh cuba hilangkan jeragat dan masalah kulit anda dengan serum PUReganic . Memang confirm berkesan ! Gerenti tak menyesal punyalah! Yang penting ORGANIK! 100% NATURAL

 photo 1.png

Hanya dengan penggunaan 2-3 titis serum Pureganic setiap hari, anda akan dapat hasil yang menakjubkan. Tak percaya cubalah ! Anda tak perlu makeup tebal lagi ! Segala masalah kulit akan selesai !

 photo 2.png

Serum PUREganic adalah formula yang diperkaya dengan anti-oksida dan anti-bakteria dari 100% plant extract . Struktur molekul dalam serum lebih kecil berbanding pelembap / krim biasa, dan memudahkan serum untuk meresap jauh ke dalam kulit. Khasiat serum akan diserap 98% ke dalam kulit semasa kita tidur.

Harga Pureganic untuk Semenanjung : RM90 (termasuk postage), Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage ). Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :)
Nak lagi senang, terus PM di Facebook Pureganic.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk testimonial mereka yang gembira dengan produk ini.
Gambar-gambar ni semua diberi oleh customer yang berpuas hati dengan PUREganic..NO FILTER TAU~

Diperbuat dari 100% plant ekstrak dan diperkaya dengan Antioksida dan Antibakteria yang membantu untuk merawat dan mencerahkan wajah secara semulajadi !
Diformulasikan khas dengan bahan terbaik ekstrak Bearberry Leaf yang berkesan menghalang proses penghasilan melanin seterusnya membantu menghilangkan jeragat dan juga pigmentasi anda serta bintik-bintik,mengurangkan radang kulit ( kemerahan & kegatalan ), membantu mengurangkan kesan ‘sunburn’ dalam masa yang sama parut jerawat pun hilang seterusnya kulit pun jadi cerah sekata, berseri!!

TIADA mercury
TIADA paraben
TIADA bahan terlarang

Info produk serum PUREganic
– 100% Organik dan Natural (Halal)
– Kaya dengan Antioksida dan Antibakteria
– Diimport dari France
– Sesuai untuk lelaki dan wanita
– TIADA pengelupasan
– Sesuai untuk wanita mengandung dan menyusu

Produk ini membantu untuk:
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– merawat jerawat pasir
– meratakan kulit yang menggerutu
– memudarkan parut
– memudarkan pigmentasi dan menghalang pembentukan jeragat
– mengurangkan masalah kulit berminyak/ kering
– mengimbangkan kelembapan kulit
– memperbaiki kulit kusam dan tona tidak sekata
– mempunyai agent anti penuaan.

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA YANG BERPUAS HATI !

 photo 3.png

Masalah pori-pori terbuka makin berkurangan. Hasil selepas 4 minggu !

 photo 4.png

 photo 5.png

Jerawat kemerahan kecut dalam masa 2 minggu !

 photo 6.png

 photo 7.png

 photo 8.png

 photo 9.png

 photo 10.png

 photo 11.png

 photo 12.png

 photo 13.png

 photo 14.png

 photo 15.png

 photo 16.png

Anda akan berpuas hati dengan hasil serum Pureganic. Confirm berkesan!
– TAK PERLU LASER
– TANPA PENGELUPASAN
– TANPA BAHAN MERBAHAYA
– 100% ORGANIK!

Harga
Semenanjung : RM90 (termasuk postage)
Sabah Sarawak : RM96 (Termasuk postage )
Boleh whatsaapp ke no 018-208 9499 untuk dapatkan Pureganic anda! :)
Boleh lihat banyak lagi testimoni di fb page : FB : Pureganic

Written by Bella | April 26th, 2016

Baru-baru ini, rumah pasangan selebriti Zaquan Adha dan Ayu Raudhah telah dipecah masuk buat kali ketiga dan mereka mengalami kerugian mencecah RM200,000.

Zaquan menerusi portal Media Hiburan tidak menolak kemungkinan bahawa rumah mereka sudah lama diperhatikan apabila beliau sebelum ini pernah “share location” melalui aplikasi WhatsApp untuk mengadakan majlis rumah terbuka dan menerima kehadiran daripada beberapa orang yang mereka tidak kenali.

Ia bermula sewaktu kami mengadakan majlis rumah terbuka.  Seperti orang lain, kami pun share location rumah supaya tetamu senang sampai.  Tak sangka pula jadi viral sampai ada tetamu yang tak kenal pun datang.  Selain itu, rumah kami memang sudah ‘diperhatikan’.  Pengawal rumah ada, cuma mereka bertugas pada waktu malam sahaja.

Antara barang mereka yang hilang ialah 15 beg tangan milik Ayu  yang berjenama Dior, Prada, Chanel, Louis Vuitton serta jam tangan Rolex dan New Balance milik Zaquan.

Payung skt muka brader hensem yg suka masuk rmh org buat kerja amal ni…tg nasib kau syaitooonnnn😡😡😡

A post shared by zaquan adha (@zaqone_08) on

Zaquan sempat memuat naik video di akaun Instagram miliknya yang dirakam oleh CCTV.  Ia menunjukkan pencuri tersebut masuk dengan memanjat pagar rumahnya.

Mungkin selepas ini Zaquan Adha dan Ayu Raudhah boleh menggunakan sistem keselamatan yang lebih baik jika tidak mahu pindah daripada kawasan perumahan terbabit. Anggaplah ini sebagai ujian Allah SWT dan mungkin ada rezeki yang lebih lagi buat anda berdua selepas ini.

Sumber Berita : Media Hiburan

Page 10 of 55« First...89101112...203040...Last »