Written by AbangNara | August 29th, 2013

Amboi. Pelik sungguh Abang Nara dengan Haliza Misbun ini. Macam mana Haliza boleh tahun hidup berkahwin itu membosankan padahal dia tak kahwin lagi. Misteri juga nie. Mungkin bila dah terlalu selesa hidup seorang diri sehingga umur 40-an, Haliza takut untuk berkahwin sehingga terbentuk imej sedemikian.
haliza misbun bujanBerkahwin bagi Abang Nara ada pelengkap kehidupan. Memanglah tidak sebebas ketika bujang, namun kebahagiaan dan kenikmatan yang diperolehi daripada berkahwin sangat berbaloi. Mungkin Haliza kena ubah persepsinya. Kata Haliza:-

Hidup berkahwin sangat membosankan. Saya senang hidup bersendirian. Sebabnya, saya boleh buat apa yang saya suka. Hidup saya tidak sunyi kerana ia dipenuhi dengan pelbagai aktiviti. Memang dulu keluarga sering bertanya bila mahu berkahwin. Tetapi, sekarang mereka sudah berhenti bertanya

Abang Nara percaya, suatu hari nanti apabila Haliza berjumpa dengan lelaki idamannya, pasti Haliza akan berkahwin jua. Mungkin sekarang masih tiada jodoh. Banyakkan berdoa agar dipermudahkan. Nanti bila dah berkahwin, Abang Nara yakin Haliza akan menarik balik kenyataannya ini.

P.S: Kenderaan Singapura masuk Malaysia harus dikenakan levi

Written by AbangNara | August 28th, 2013

Baru-baru ini, Abang Nara telah menghadiri satu majlis anjuran Axiata di Shang-ri La Hotel, Kuala Lumpur. Sampai-sampai je Abang Nara tengok orang ramai tengah posing di booth yang disediakan. Menarik sangat hiasan yang disediakan. Tambah cool sebab gunakan tagline “Ini Wilayah Raya Anda”

escape with me

Selain daripada jamuan raya, majlis ini diadakan untuk merasmikan produk terbaru daripada Axiata. Seluruh dewan majlis dipenuhi dengan banner yang tertulis ESCAPE. Memang membuatkan Abang Nara tertanya-tanya. Apakah ESCAPE ini?
escape with meDan apabila Datuk Seri Shazally Ramly naik ke atas pentas dan mula menerangkan kepada para hadirin mengenai ESCAPE, Abang Nara terkagum. Idea yang sangat simple tetapi brilliant. Memang pelanggan Celcom dan Xpax selepas ini akan mempunyai dunia hiburan peribadi yang boleh di bawa ke mana-mana sahaja.
escape with meESCAPE dengan tagline “Come Escape With Me” dan “You’ll Never Be Alone” bakal menyediakan video hebat, filem, berita, acara terkini dan banyak lagi. Kesemuanya boleh diakses sama ada menerusi laptop, smartphone ataupun tablet anda. Paling menarik bagi Abang Nara ialah fungsi “Pause & Play”. Anda pause di laptop dan anda boleh resume balik di smartphone anda. Cool kan?
escape with meESCAPE telah dirasmikan oleh Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek. Apa yang membuatkan produk ini bakal menjadi unik dan awesome ialah kolaborasi ESCAPE dengan nama-nama besar produksi tempatan. Syarikat-syarikat seperti Excellent Pictures, KRU Studios, Tall Order Production, SKOP Production dan banyak lagi kesemuanya bakal menyediakan isi kandungan untuk pelanggan ESCAPE.
escape with meMemang Abang Nara teruja sepanjang majlis pelancaran ESCAPE ini. Tambah teruja apabila duta produk ini diumumkan. Abang Nara tak boleh nak dedahkan identitinya di sini kerana ada peraduan sedang dijalankan. Khas buat pelanggan Celcom, sekiranya anda dapat meneka dengan tepat siapakah duta produk ESCAPE ini, pelbagai hadiah menarik akan anda menangi.
escape with meAbang Nara bagi sedikit klu buat anda semua. Orangnya ialah lelaki, sudah berlakon lebih daripada 200 buah filem, hebat dengan gaya seni mempertahankan dirinya, begitu popular di seluruh dunia termasuk Hollywood. Kalau tengok filem lakonan beliau, babak kelakar memang wajib ada. Agak-agaknya siapa ek?

escape with meAbang Nara yakin korang mesti boleh teka punya. Senang sangat kan? Hantarkan seberapa banyak jawapan yang anda mahu ke 20888. Peraduan ini hanya terbuka kepada pelanggan Celcom sahaja. Untuk lebih banyak klu, anda boleh layari www.escnow.com.

escape with meTak sabar nak menunggu pelancaran rasmi besar-besaran ESCAPE ke seluruh Malaysia pada 1 September ini. Untuk makluman, Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek adalah pengguna pertama ESCAPE. Itu yang beliau tersenyum girang tue. Harap-harap Abang Nara pun akan jadi antara pengguna terawal. Jangan lupa layari laman web ini untuk lebih maklumat tentang produk revolusi terbaru daripada Axiata ini.

Written by AbangNara | August 28th, 2013

Siapa Syakirin Husnal? Abang Nara akui ramai yang tidak mengetahui kehadiran si cantik manis ini di dalam industri hiburan. Namun bakatnya terutama dalam bidang pengacaraan tidak boleh dinafikan. Antara program-program yang pernah diacarakan ialah seperti Astro Awani, Hijabista dan Primadona.

syakirin husnal

Dicungkil bakat menerusi program On Air, Syakirin Husnal telah pun bertunang baru-baru ini. Abang Nara pasti ada yang kecewa. Baru ingat nak mengorat tup-tup bunga sudah disunting orang. Jangan risau, banyak lagi awek-awek di luar. Biarlah Syakirin Husnal menjadi milik si jejaka bernama Faris Ariffin.

syakirin husnal

Tahniah kepada Syakirin Husnal atas pertunangan ini. Terima kasih juga kepada Restoran Al Maida Kampung Baru, Pure Love Weddings Planner, Fuzana Mokhtaza, 3KupangMedia dan semua yang terbabit menjayakan majlis pertunangan pengacara berbakat ini. Memang nampak meriah.
syakirin husnal

Semoga segalanya dipermudahkan buat pasangan ini sehingga ke hari pernikahan kelak. Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pertunangan Syakirin Husnal dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada BlogDiloz.

 
Written by AbangNara | August 28th, 2013

Hanis Zalikha atau lebih dikenali dengan nama  Keknis di kalangan pembacanya memang orang yang sangat sempoi. Kalau anda follow Twitter dan Instagramnya, penuh dengan lawak jenaka. Untunglah bakal suami Hanis. Dapat bini cantik dan kelakar pula tue.

hanis zalikha raya

Salah satu contoh kekelakaran Hanis Zalikha dapat dilihat menerusi gambar di bawah. Comel sangat kot.

hanis zalikha rayaHehehe. Funny kan? Untuk tahun 2013, nampaknya bintang Hanis semakin bersinar. Semoga tahun depan dapat menang ABPBH untuk kategori Artis Wanita Baru Popular. Mana tahu ada rezeki kan? Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Honda Accord bakal dilancarkan dalam 3 varian untuk pasaran Malaysia

 
Page 3 of 2512345...1020...Last »