Written by AbangNara | April 30th, 2013

Memang hangat dunia hiburan tanah air selepas kenyataan kontroversi yang dikeluarkan oleh Norman KRU. Ada yang menyokong namun rata-rata mereka yang bergiat di dalam industri hiburan membantah kenyataan tersebut. Salah seorang yang membantah ialah Ahmad Idham.

ahmad idham
Menerusi laman Twitternya, Ahmad Idham menegaskan yang jatuh bangun industri hiburan tidak ada kena mengena dengan kerajaan. Malah Ahmad Idham turut berkata kepada Mstar Online:-

Saya tidak berpihak kepada sesiapa tetapi ingin menegaskan kepada para artis supaya tidak mengaitkan apa-apa perkara melibatkan politik dengan industri seni. Apabila ada yang menganggap industri seni akan hancur sebaik sahaja pemerintahan kerajaan bertukar tangan, ia adalah satu perkara yang mengarut.

Bagi saya, industri seni kita mempunyai pendirian sendiri dan ia mampu berdikari walaupun sesiapa sahaja memimpin negara. Saya tak mahu ada pihak menganggap orang seni terlalu bergantung harap kepada kerajaan yang memerintah. Yang menjadi penentu filem saya laku atau tidak bukan menerusi kontrak kerajaan, tetapi para penonton yang menontonnya.

ahmad idham

Bagi Abang Nara, kenyataan Ahmad Idham sememangnya benar. Ini barulah kata-kata yang bernas dan tidak mengikut perasaan. Kadang-kadang kefanatikan di dalam diri mendorong kita bercakap sesuatu yang tak masuk akal. Berhati-hatilah takut ia akan memakan diri kita sendiri di masa hadapan. Tak gitu?

Written by AbangNara | April 30th, 2013

Umum mengetahui yang keretakan rumah tangga Noniswara berpunca daripada kehadiran orang ketiga. Namun begitu, identiti si perampas itu tidak pernah disebut secara terang-terangan. Ahad lalu, sebuah suratkhabar mengandaikan bahawa orang ketiga itu ialah Maznah Zolkifli.
maznah zolkifliMaznah Zolkifli merupakan seorang bekas personaliti televisyen dan kini aktif bergiat di dalam dunia permotoran. Berkata kepada Kosmo, Maznah enggan memberi komen apa-apa mengenai dakwaan tersebut. Kata Maznah:-

Saya minta maaf, saya sudah cakap saya memang tidak mahu langsung memberi komen tentang perkara itu. Memang saya sangat terkejut dan saya telah difitnah. Saya bakal mengambil tindakan selanjutnya ke atas kes ini. Saya tidak mahu memberi sebarang komen kerana saya telah pun berjumpa dengan peguam saya dan saya tidak boleh memberi sebarang kenyataan. Memang saya akui ini semua fitnah semata-mata.

maznah zolkifli
Siapa sebenarnya rakan artis Noniswara yang menjadi punca perpisahan rumah tangganya? Noniswara kata, semua orang tahu identiti wanita tersebut. Yang pasti, bukanlah Maznah Zolkifli. Apa pun sama-sama kita nantikan tindakan lanjut daripada Maznah sendiri.

Written by AbangNara | April 29th, 2013

Usain Bolt ialah salah seorang ahli sukan kegemaran Abang Nara. Kelajuannya berlari memang mengkagumkan. Teringat Abang Nara terlopong mulut melihat kehebatannya memenangi pingat emas lari pecut 100m di Olimpik London tahun lepas.

boly

Bila dah menang, Usain Bolt akan membuat pose gaya kemenangannya yang sangat awesome. Gaya ini sememangnya ditunggu oleh jutaan peminat Usain Bolt. Cool gila kot!!

boly

Dan sempena perlantikan Usain Bolt sebagai duta Celcom 4G LTE, kini anda boleh memenangi pelbagai hadiah menarik dengan meniru pose gaya kemenangan Usain Bolt.  Kalau tak silap Abang Nara, salah satu hadiahnya ialah Samsung Galaxy S4. Abang Nara dah join dah contest “Can You Bolt” ini.

boly

Amcam comel tak pose Abang Nara? Cara nak join contest ini amat mudah. Amik gambar macam Usain Bolt dan upload gambar tersebut di Facebook Celcom First. Lagi banyak persamaan gambar korang dengan Usain Bolt, lagi tinggilah peluang untuk menang. Senang je kan?

boly

Tunggu apa lagi? Cepat-cepat tangkap gambar pose Usain Bolt anda dan uploadkannya ke Facebook Celcom First untuk memenangi hadiah yang super duper best. Cepat sebelum terlambat!!!

Written by AbangNara | April 29th, 2013

Baru-baru ini, Abang Nara dan family kakak ipar telah pergi jalan-jalan di Jalan TAR. Memang sengaja tak bawa wife sebab ingat nak beli something untuk suprisekan dia. Jalan punya jalan, Abang Nara ajak kakak ipar singgah di TOPGIRL.

topgirl

TOPGIRL ialah syurga pakaian bagi wanita. Ada blouse, cardigan, jubah, skirt, kemeja dan macam-macam lagilah. Akak ipar Abang Nara terus rambang mata dibuatnya. Memang banyak sungguh pilihan yang ada. Paling penting, kain yang digunakan bermutu tinggi dan mengikut trend terkini.

topgirlTerus Abang Nara terfikir untuk belikan sehelai dua baju untuk wife yang tercinta. Nasib baiklah ada akak ipar dan sepupu untuk tolong Abang Nara buat pilihan. Kalau Abang Nara yang pilih, satu kedai jugak Abang Nara beli. Kesemuanya cantik-cantik belaka.

topgirlKemesraan pekerja-pekerja TOPGIRL melayan membuatkan kami berasa lebih gembira bershopping. Tanya banyak-banyak pun mereka tetap jawab dengan senyuman. Patutlah TOPGIRL berjaya bertahan daripada tahun 1989 sehingga sekarang. Harganya sangat berbaloi, saiz daripada S ke XXXXXL dan setiap minggu, ada produk baru yang akan tiba.
topgirlMenarik kan baju di dalam gambar di atas? Itu baru 8 je daripada ratusan koleksi yang mereka ada. Butik TOPGIRL di SEMUA House memang besar. TOPGIRL juga dah bukak outlet barunya di Tingkat Satu Aeon Bandaraya, Melaka. Abang Nara paling suka koleksi TOPGIRL sebab bajunya tak terlalu ketat dan nampak selesa dipakai. Memang sesuai untuk kaum Muslimah.
topgirl

Yang menariknya, TOPGIRL memang sudah ada pelanggan setia. Dulu masa kecil pelanggan-pelanggan ini ikut mak ayah diorang datang ke TOPGIRL, kini apabila dewasa, mereka pula bawa anak mereka ke TOPGIRL. Kata orang, kalau datang KL tak singgah sebentar di TOPGIRL memang tak lengkap.
topgirlKalau anda tak sempat singgah ke outlet TOPGIRL, boleh layari www.topgirl.com.my untuk membuat pembelian secara online. Penghantaran akan dilakukan dalam masa 2 hari untuk Semenanjung Malaysia. Wife Abang Nara pun tengah sibuk mengushar blouse yang boleh dibeli kat situ. Banyak yang menarik katanya. Terima kasih TOPGIRL kerana memberi lebih banyak pilihan untuk wanita-wanita Malaysia!!!

Page 2 of 3112345...102030...Last »