Written by AbangNara | March 1st, 2013

Hari ini sudah masuk bulan ketiga di dalam tahun 2013. Pantas sungguh masa berlalu. Seiring dengan itu, tidak lama lagi akan berlangsung malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2012. Pasti ramai yang tidak sabar apatah lagi pengacara bagi malam tersebut ialah Fara Fauzana dan Zizan.

fara fauzana dan zizan

Kelmarin telah berlangsung sidang media untuk mengumumkan para artis yang bakal membuat persembahan dan juga penyampai trofi. Antara persembahan yang menarik ialah gabungan vokalis kumpulan “oldschool” seperti Zarul Umbrella, Amir Ukays dan ramai lagi. Confirm feeling punya nanti.
fara fauzana dan zizanAgak-agaknya siapakah yang bakal membawa pulang trofi Bintang Paling Popular ABPBH2012? Fuh ~~ Pasti calon-calon yang terlibat semuanya berdebar-debar. Lagi 30 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Stand up comedy Harith Iskandar

 
Written by AbangNara | March 1st, 2013

Satu perkara yang ajaib mengenai Sofia Jane ialah wajahnya daripada dulu sampai sekarang tetap sama. Seolah-olah tiada proses penuaan yang berlaku. Tak percaya? Cuba korang bandingkan gambar ketika Sofia Jane berkahwin pada tahun 1995 dan gambar Sofia Jane sekarang. Serius tak ada beza.

gambar kahwin sofia jane

Semalam menerusi akaun Twitter Twt_Malaysia, Sofia Jane telah berkongsi detik-detik manis hari perkahwinannya bersama Meor Zain Azman sekitar September 1995. Ketika berkahwin, umur Sofia Jane ialah 23 tahun dan kini usia perkahwinan mereka sudah mencecah 18 tahun.
gambar kahwin sofia janeYang menariknya, Sofia Jane turut berkongsi perasan sedih dirinya sehingga menangis pabila pengantin lelaki lambat tiba untuk majlis pernikahan. Confirm Sofia Jane cuak takut tak jadi kahwin. Hehehe. Lagi 3 keping gambar sekitar majlis perkahwinan Sofia Jane dengan membaca entri ini sepenuhnya.
dalilaP.S: Uniknya rekaan baju daripada DalzButton ini. Memang terserlah keceriaannya. Wife Abang Nara suka betul dengan koleksi pakaian yang diberi nama LOVE Collection ini. Lain daripada yang lain. Untuk melihat lebih banyak gambar,  klik sini untuk ke Facebook DalzButtonCraft atau lawati blog DalzButtonCraft.

 
Written by AbangNara | March 1st, 2013

Abang Nara bukanlah penyokong kuat mana-mana parti. Mana yang betul, itulah Abang Nara sokong. Bagi Abang Nara, sembang pung pang pun tak guna kalau tak daftar mengundi. Jadi Abang Nara mengambil langkah tengah iaitu membaca kesemua info setiap pihak politik yang ada di Malaysia.

salih yaakob dan nabil

Jadi apabila Abang Nara tahu yang Salih Yaakob bakal bersara daripada dunia hiburan kerana kritikan keras yang diterima di dalam video jenaka mengenai Pakatan Rakyat, Abang Nara agak kecewa sebenarnya. Turut sama di dalam video tersebut ialah Nabil Ahmad. Abang Nara tengok video ini Abang Nara gelak je dan tak fikir apa-apa. Sekadar hiburan semata-mata.

Berkata kepada Utusan Malaysia, Salih Yaakob memohon maaf kepada peminatnya.

Saya sangat kecewa dan meminta maaf kepada peminat. Saya mengambil keputusan untuk tidak lagi terlibat di dalam bidang hiburan selepas ini. Soal kerjaya sebagai penyampai radio pula saya serah semuanya kepada pihak pengurusan. Ini salah saya juga. Saya tidak boleh marah sesiapa, secara jujurnya saya tidak menyokong mana-mana pihak. Mungkin penyebaran video ini pada ketika negara kita bakal berdepan pilihan raya menyebabkan impaknya agak berat buat saya. Bagaimanapun sekali lagi ingin saya tegaskan saya tidak berada di dalam mana-mana parti.

salih yaakob dan nabil

Sesetengah rakyat Malaysia ini kadang kala serius tidak bertempat. Kalau dah namanya Salih Yaakob dan Nabil, confirmlah video ini dibuat sekadar suka-suka dan kelakar kan? Tak perlu emosi dan fanatik sangat. Kalau betul mahukan perubahan, tak perlu boikot Salih Yaakob dan Nabil. Cuma perlu keluar mengundi dan jalankan tanggungjawab anda. Tak gitu?

P.S: Jambatan runtuh di Putrajaya

Page 27 of 27« First...1020...2324252627