Written by AbangNara | December 29th, 2011

Akhirnya salah seorang finalist Maharaja Lawak Mega, Afdlin Shauki telah pun mengeluarkan pendapatnya tentang kelantangan Chef Wan semasa menjadi juri di dalam program ini. Sila baca betul-betul. Ada kebenarannya juga kata-kata Afdlin ini.

afdlin

afdlin
Apa pun Abang Nara respek Afdlin sebab bersuara sehari sebelum final Maharaja Lawak Mega. Jangan kerana keberanian Afdlin ini dapat markah sikit pulak nanti daripada Chef Wan. Harap-harap Chef Wan dan Afdlin akan menjadi seprofesional yang boleh untuk finale Maharaja Lawak Mega esok.

Written by AbangNara | December 29th, 2011

Macam-macam. Susah juga jadi suami kepada selebriti terkenal tanah air yang bernama Erra Fazira. Kalau tak nampak bersama di satu-satu majlis, dikatakan ada keretakan rumah tangga. Kalau selalu bersama, dikatakan kena queen control. Habis nak buat macam mana? kesian kat Erra dan suami yang dikatakan ada masalah rumah tangga hanya kerana jarang dilihat bersama di event-event.

erra fazira dan suami

Kata Erra:-

Ada orang selesa jika kita kerap membawa pasangan ke acara hiburan dan ada kalanya pula mereka tidak suka. Jadi saya tidak boleh nak ikut kehendak semua. Bagi pihak saya pula, terpulang kepada Emran untuk mengikut saya atau tidak. Mengenai perhubungan kami pula, tidak perlulah saya hendak hebohkan kepada umum. Biarlah rahsia. Lebih-lebih lagi untuk azam 2012 saya ingin memberi fokus lebih kepada kerjaya.

Betul kata Erra tue. Takkan nak berkepit je kan? Suami dia pun ada kerjaya yang agak tinggi jugak. Mesti Engku Emran pun busy dengan kerjanya. Abang nara doakan agar keluarga Erra terus kekal bahagia forever and ever. Tahun 2012 nie jangan fokus terlampau sangat kepada kerjaya sampai terlupa family. Seimbangkan kedua-duanya sekali ye kak Erra.

P.S: Lukisan yang sangat cool ~~

Written by AbangNara | December 29th, 2011

Susulan pengeluaran entri fesyen terbaik selebriti wanita sepanjang tahun 2011, ramai yang menghantar email kepada Abang Nara. Ramai yang memberikan cadangan fesyen yang cantik di mata mereka. Namun ada satu email yang sangat menangkap hati Abang Nara. Nama penghantar dirahsiakan tetapi dia telah mengkompilasikan gambar fesyen Ziana Zain sepanjang tahun 2011.

ziana zain

Cantik kan? Terima kasih kepada penghantar email yang sudi bersusah payah menghantar gambar-gambar penyanyi pujaan ramai ini. Lagi 8 gambar Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Thors Well, gerbang pintu ke dunia bawah laut.

 
Written by serenity | December 29th, 2011

Dia tidak sepopular Aaron Aziz, mungkin sebab itu ramai yang tidak perasankan Jehan Miskin, atau memang kita semua lebih memandang fesyen selebriti perempuan berbanding lelaki. Pada mata kami, untuk tahun 2011, Jehan ialah selebriti lelaki berpakaian terbaik secara konsisten. Gayanya di majlis-majlis memang maskulin dan seringkali mengenakan sut, kalau berpakaian kasual pun masih nampak kena dan stylish.

Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kredit gambar Facebook Fanpage Jehan Miskin. Sila like beramai-ramai.

Page 4 of 38« First...23456...102030...Last »