Written by AbangNara | July 23rd, 2010

sehati berdansa

Berita ini masih tak konfirm lagi. Tapi pihak Astro sememangnya akan menganjurkan satu program baru yang diberi nama “Mari Menari”. Program ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang rasa diri mereka mampu menari. Tapi adakah dengan kemunculan program “Mari Menari” ini bakal mengkuburkan program Sehati Berdansa?

Kalau betullah Sehati Berdansa ini berkubur, mungkin sebabnya ramai pasangan suami isteri dari golongan artis yang takut nak join. Bukan apa, terlalu banyak penceraian yang berlaku terhadap mereka-mereka yang join Sehati Berdansa ini. Mungkin semua itu satu kebetulan. Tapi kami rasa confirm ramai artis yang takut kot-kot badi tue tertimpa kat diorang.

Apa-apa pun kita kena ingat yang jodoh, maut, cerai dan lain-lain itu semua telah ditetapkan. Jangan lak percaya yang Sehati Berdansa boleh jadi punca penceraian berlaku. Itu macam dah karut semacam je kan?

P.S: Altimet ada, Nurul ada, Sabri Yunus pun ada! Karnival Pengantin ni confirm best giler arh

Written by AbangNara | July 23rd, 2010

fazura terbaru

Lama betul tak dengar cerita Fazura nie. Bagi kami dia antara artis Malaysia yang wajahnya agak asli. Ada daya penarik yang lain daripada artis lain. Cantik pun cantik. Mungkin sebab itu ada kerabat yang sudi “berkawan” dengan Fazura. Tapi kata Fazura, mereka hanya berkawan biasa. Hanya teman dan yang pasti bukan teman tapi mesra.

[note]Kalau boleh saya tak nak beri apa-apa komen mengenai hal ini. Nanti bila buka mulut, perkara ini akan menjadi semakin meleret dan diperbesarkan. Terus-terang saya cakap dan saya mengaku bahawa saya memang mengenalinya. Saya dengan dia (kerabat) hanyalah sebagai teman biasa tapi bukanlah ‘teman tapi mesra’.├é┬áSampai mana hubungan kami itu, saya tak boleh nak cakap apa-apa. Saya sudah tak mahu cakap lagi. Sekali lagi, kami hanya berkawan saja. Terus-terang, saya kenal dia dah lama. Kami mula berkenalan kira-kira pada tahun 2006. [/note]

Kalau betullah diorang berdua jadi pasangan kekasih pun rasanya tak salah. Asalkan tak mengacau rumah tangga orang lain. Lagipun kalau dah memang jodoh, takkan nak halang kan? Semoga Fazura berjaya bukan sahaja dalam karier tapi jugak dalam percintaan.

Pakaian Fazura kat atas tue diamik masa Anugerah Eh!. Kami rasa pelik sikit dengan fesyen Fazura yang nampak aneh. Ataupun ini memang trend terkini? Ada sesiapa leh tolong jawapkan?

P.S: Sumpah comel video mak Mohd Khairuddin nie.

Written by AbangNara | July 22nd, 2010

video gambar bogel agnes monica

Kepada semua yang ingin download video bogel Agnes Monica seperti yang diwarwarkan dalam Harian Metro hari ini, anda tak perlu berbuat demikian. Pengurus Agnes Monica dah confirmkan yang video bogel tersebut BUKAN video bogel Agnes Monica.

Video bogel yang dikatakan mirip Agnes Monica itu sedang menunjukkan wanita tersebut mandi dalam bathtub. Tapi agak tidak logik untuk Agnes Monica mandi tanpa buang make up dia terlebih dulu. Kata pengurusnya:-

[note]Gambar itu tidak mempunyai tanda lahir seperti yang ada pada tubuh Agnes. Saya yakin Agnes akan membasuh dulu mukanya sebelum mandi[/note]

So jangan sia-siakan waktu anda untuk mencari dan download video atau gambar bogel Agnes Monica. Memang tak ada pun.

Written by AbangNara | July 22nd, 2010

kris dayanti

Cis dulu beria cakap tak ada apa-apa ngan si Raul nie. Tup-tup rilek jer bercium depan wartawan semua. Cium mulut lagi. Kris Dayanti memang poyo. Menyampah la pulak.

Page 5 of 18« First...34567...10...Last »