Written by AbangNara | March 26th, 2009

gambar seksi haliza misbun

Angkat tangan siapa yang nak cuba nasib jadi calon suami Haliza Misbun. Kesian betul bila dengar Haliza Misbun cakap yang dia mungkin dilahirkan untuk tidak berkahwin.

Buat Haliza Misbun, ketahuilah ramai lelaki-lelaki di luar sini yang sanggup menjadi suami anda.

Written by AbangNara | March 25th, 2009

Kami mintak maaf la tersalah taip nama Siti Sarah jadi Siti Saerah pulak.  Saja je tu, nak tengok korang ni peka ke tak peka. Ternyata pembaca Beautiful Nara ni laser-laser semuanya. Hahaha.

Baguslah, memang kena tahan aja lah baca komen-komen yang laser, tapi kami tak kesah, sebab kadang-kadang gosip kami pon laser juga.

Terima kasih banyak-banyak kepada yang menegur kami. Kami akan cuba untuk mengurangkan typing error di masa akan datang. Inilah akibatnya membuat artikel di kala jam 3 pagi.

Written by AbangNara | March 25th, 2009

gambar siapa ini

Sila teka siapa lelaki dan wanita yang nampak mesra dalam gambar-gambar ini.

Lagi gambar mereka berdua dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | March 25th, 2009

gambar seksi zila bakarin

Sebenarnya gambar seksi Zila Bakarin berkemban sambil memakai tudung di atas adalah gambar lama. Saja je kami nak refreshkan minda anda semua. Supaya jangan lupakan si Zila Bakarin yang dah lama tak ada berita.

Walaupun kurang popular, Zila Bakarin dulu memang penuh dengan gambar-gambar tak cukup kain dan posing seksi melampau tak kena tempat.

Tengok ajerlah gambar seksi Zila Bakarin kat atas tue. Mana ada orang terfikir nak buat gaya menggoda macam tue. Kalau dia nak fight gelaran artis terseksi dengan Azizah Mahzan, rasanya sengit jugak kot.

Page 7 of 31« First...56789...2030...Last »