Written by AbangNara | March 5th, 2009

gambar seksi siti maeva

[note]Siti Maeva adalah di sebelah kiri gambar/di sebelah kanan lelaki di dalam gambar[/note]

Seorang lagi artis wanita baru yang masih belum popular, gambar-gambar seksi, panas dan sosial Siti Maeva, pengacara atau host rancangan Zon Aktif telah pun berkeliaran di Internet.

Walaupun masih belum femes, dengan tersebarnya gambar-gambar agak terlampau Siti Maeva ini, confirm lepas nie namanya akan mencanak-canak naik.

Dan kalau tak silap kami, lelaki di dalam gambar di atas ialah anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza. Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar-gambar panas Siti Maeva.

 
Written by AbangNara | March 4th, 2009

koleksi gambar stacy akademi fantasia

Bagi peminat-peminat Stacy, jom kita layan koleksi gambar-gambar comel(atau perasan comel)si Stacy nie. Sila baca artikel ini sepenuhnya ye.

P.S: Bagus si Stacy nie, tak ada gosip liar. Pakaian pun sopan walaupun dia bukan Islam.

 
Written by AbangNara | March 4th, 2009

Ish-ish, apa nak jadi dengan budak sekolah sekarang nie. Kami tak kisah kalau korang selaku senior nak ragging sikit-sikit budak junior, tapi kalau tengok video belasah budak sekolah di atas, ini bukan kira dah kira ragging dah nie.

Paling memalukan bila video belasah budak sekolah ini diupload ke Youtube. Seluruh dunia boleh tengok perangai budak sekolah Malaysia macam mana. Yang tak tahan siap ada tukang rakam lagi. Memang sengaja nak cari populariti murahan nie.

Written by AbangNara | March 3rd, 2009

gambar nubhan

Asyik-asyik layan gambar-gambar artis wanita Malaysia yang seksi tak hingat, apa kata kali ini kita tukar sikit dengan melayan gambar Nubhan. Hensem dan comel jugak budak nie rupanya. Mesti pernah jadi anak ikan kat sekolah dulu.

Lagi koleksi gambar Nubhan, salah seorang penyanyi muda Malaysia yang berbakat besar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Page 27 of 31« First...1020...2526272829...Last »